Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alegeri CNOR 2015

Recommended Posts

Re: Alegeri CNOR 2015

Nu inteleg de ce intereseaza pe cineva propunerile pt presedintele si comisia CNOR atata timp cat ele sunt doar propuneri,eu zic sa asteptam pana in data de 7 martie si eu va promit ca voi scrie in timp real cine a fost votat presedinte si cine va face parte din comisia CNOR pentru urmatorii 4 ani.Pana atunci toate sunt vorbe aruncate in vant,nimic concret

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Clubul Kamikaze va fi reprezentat in comisia CNOR de Bogdan Hrisca aka Fritz cum il stie lumea :)

A fost ales democratic,prin vot.

Despre candidatii la presidentia CNOR nici eu nu stiu prea multe,poate ne spune Cristi daca si-a depus cineva candidatura.

Toate cele bune :wink:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Nu inteleg de ce intereseaza pe cineva propunerile pt presedintele si comisia CNOR atata timp cat ele sunt doar propuneri,eu zic sa asteptam pana in data de 7 martie si eu va promit ca voi scrie in timp real cine a fost votat presedinte si cine va face parte din comisia CNOR pentru urmatorii 4 ani.Pana atunci toate sunt vorbe aruncate in vant,nimic concret

pentru ca ar fi interesante ....propunerile, de ele vorbesc. Binenteles si nominalizatii..!

Clubul GTC are deja o propunere pentru sefia CNOR, cat si cea a reprezentarii.

Dar nu sunt in masura s-o fac publica

O sa il las pe presedintele de club sa v-o dezvaluie

pentru ca ar fi interesante ....propunerile, de ele vorbesc. Binenteles si nominalizatii..!

Clubul GTC are deja o propunere pentru sefia CNOR, cat si cea a reprezentarii.

Dar nu sunt in masura s-o fac publica

O sa il las pe presedintele de club sa v-o dezvaluie

cineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee esteeeeeeeee caStigatoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul?

Edited by Astral
mmmm

Ce secretos esti Piede, pai nu sunt decat 2 variante de la GTC... :grin:

1. Unu care nu se mai implica,

2. Poponet, aka Radu Chelaru , ca s-a afirmat destul de mult zilele trecute :)

Edited by worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Karcsi se depun candidaturile mai repede tocmai pentru a informa alegătorii despre un program pe perioada mandatului.

Dar asta se întâmpla in comunitățile DEMOCRATICE, la noi sa menținem un mister pana in ultima clipa când nu mai au timp sa studieze programele si Votează la grămada cu "TURMA"

Sper ca odată cu noua conducere sa dispară aceste metode care au distrus in OFF ROAD.

Karcsi se depun candidaturile mai repede tocmai pentru a informa alegătorii despre un program pe perioada mandatului.

Dar asta se întâmpla in comunitățile DEMOCRATICE, la noi sa menținem un mister pana in ultima clipa când nu mai au timp sa studieze programele si Votează la grămada cu "TURMA"

Sper ca odată cu noua conducere sa dispară aceste metode care au distrus in OFF ROAD.

Liviu,cred ca esti un pic pe langa subiect sau nu ai studiat regulamentul si anume:

1.Cine voteaza presedintele si comisia ?Iar raspunsul la intrebare este -cluburile de offroad cu drept de vot afiliate FRAS prin reprezentanti desemnati

2.Data limita pentru depunerea candidaturilor a fost 28.02.2015 tot de catre cluburile de offroad afiliate FRAS pe google grup cnor

3.Cine este in google grup cnor ? Toate cluburile de offroad afiliate FRAS atat cele cu drept de vot cat si fara drept de vot.

Cu alte cuvinte orice sportiv care se da in campionat trebuie sa fie inscris intr-un club de offroad afiliat FRAS ( conditie de baza pt obtinerea licentelor fie licenta anuala,fie licenta one event ) teoretic numai pe acesti sportivi i-ar putea interesa soarta CNOR,deci era de datoria conducerii cluburilor sa anunte toti membrii de club cu privire la hotararile ce se iau despre candidaturi,comisii etc

Din data de 01.03.2015 pana la data 07.03,2015 cluburile au timp berechet sa studieze programele candidatilor si deci dispare votul la gramada respectiv "TURMA".Nu vad unde este problema,iar alegerea presedintelui si a comisiei CNOR se face in sala de sedinte de la Adunarea Cluburilor de Offroad afiliate FRAS din data de 07.03.2015 la Sibiu de catre reprezentantii fiecarui club de offroad cu drept de vot afiliat FRAS ,NU aici pe forum

tel 0744621055

2.Data limita pentru depunerea candidaturilor a fost 28.02.2015 tot de catre cluburile de offroad afiliate FRAS pe google grup cnor

S-a cerut depunerea candidaturilor la noua "secretara" a comisiei - watcher.

Sa citam:

Data fiind demisia Alinei, va rog sa trimiteti propunerile la adresa: watcher@watcher.ro

deci oricine putea trimite mail :wink:

Edited by iwa
GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !

S-a cerut depunerea candidaturilor la noua "secretara" a comisiei - watcher.

Sa citam:

deci oricine putea trimite mail :wink:

asta cu oricine putea trimite e-mail este chiar buna,intrebarea este daca se si ia in calcul ??????

tel 0744621055

Karcsi sa înțelegi despre ce vorbim.

FLOYOTA si RASTY au depus demisia in uram acuzațiilor de SECRETISM si alcătuirea unui grup "SELECT" pentru a vota soarta OFF ROAD-ului(cluburi electoare) "TIRIPLICI" ne având voie sa deschidă gura.

Acum nu mai sunt CLUBURI ELECTOARE dar sunt CLUBURI CU DREPT DE VOT.

Acum "TIRIPLICI" nu au voie sa știe nimic decizia o iau cluburile cu drept de vot.

Prin funcția la care aspiri ar trebuii sa fi legătura între CNOR si "TIRIPLICI" nu sa pui la punct pe cei care au întrebări despre soarta OFF ROAD-unui.

Acest FORUM chiar daca nu place unora este singura sursa de informare si sunt FOARTE mulți cei care citesc si nu comentează.

Din partea COMISIEI a fost numita o persoana care trebuia sa se ocupe de comunicarea pe forum, persoana respectiva era prea ocupată sa dea răspunsuri tuturor celor care îndrăzneau sa comenteze ceva si nu mai avea timp sa scrie Comunicate către "TIRIPLICI"

Chiar nu am vrut prin ce am scris sa te pun la punct,am vrut sa-ți arat niște aspecte de care poate nu știai. Cât privește REGULAMENTUL sa STI ca am participat la alcătuirea lui in perioada când tu nu erai așa de implicat si de atunci au fost aduse mici modificări.

Succes la alegeri am sa merg pe vechea conducere pentru a lasă posibilitatea de IMPLEMENTARE a noilor idei in OFF ROAD.

LIVIU

• Like 1

Liviu,ca sa intelegi si tu eu nu vreau sa pun la punct pe nimeni,nu imi permit acest lucru indiferent cine ar fi acele persoane ,dar spre deosebire de "vremea lui Rasty si Floyota",asa cum iti place tie sa spui,acum in CNOR sunt 12 cluburi cu drept de vot si 2 cluburi care in momentul de fata nu au inca drept de vot.Cred ca stii ca in perioada amintita de tine erau doar 5 cluburi electoare.

Interventiile mele sunt rezultatul unor dezinformari ale unor persoane,eu nu numesc pe nimeni "TIRIFLICI",nimeni nu s-a nascut invatat ,unii invata mai usor,altii mai greu,unii mai repede altii mai tarziu,unii mai si uita ce au invatat

tel 0744621055

Ptiiii, sa moara Cici, iar a-nceput show-ul :)))):uameni

ia si tu un suc si niste pop corn, ochelarii 3d de cal si urmareste in continuare :wink:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Petre lasa caterinca nu de alta da si eu fac acum ce spune Wolf :) cico si popcorn :)

incepe distractia,circ si tiriplici :)

eu abia astept calendarul competitional :) in rest e can can :)

• Like 1

@nessum :old ai grija cu namolul unii spun ca nu face bine chiar la toate articulatiile.

Am impresia ca potentialul castigator al acestor alegeri ne va depasi tuturor asteptarile.

Mai mult vom deschide in cinstea lui un topic -gen Chuck Norris- dedicat faptelelor sale de vitejie.

@Landcruiser

CNOR are noul vechi președinte in persoana lui Silviu Bulugioiu iar comisia este formată din:

1 Maurilio Zani

2 Bogdan Hrisca

3 Marius Pop

4 Carol Blavenstein

5 Romeo Andries

6 Cristian Logofatu

Am promis,am facut

tel 0744621055

Noul presedinte CNOR:

[ATTACH=CONFIG]239031[/ATTACH]

Felicitari Rasty !!

CNOR are noul vechi președinte in persoana lui Silviu Bulugioiu iar comisia este formată din:

.........

Deci, cine e presedintele CNOR ??? Rasty sau Silviu Bulugioiu ?

Deci, cine e presedintele CNOR ??? Rasty sau Silviu Bulugioiu ?

Astral,te rog sa te uiți la postarea mea si vei avea răspunsul final si sigur,fără bascalie

tel 0744621055

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use