unde Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Re: Jimny - RRR nu am gasit prin zona un motor g13bb, iar sa trec la o varianta superioara de motor ar trebui sa tin masina pe dreapta destul de mult ca sa imi faca cineva adaptarile si vine iarna iar eu am mare nevoie de ea in perioada asta. astfel, raman la rectificarea motorului cu 0.5 mm, poate si a chiuloasei, cu schimbarea a destul de multe piese: - pompa ulei - sita din baie infundata de mizeria adunata iar el imi recomanda schimbarea pompei - pistoane noi - segmenti binenteles - supape - toate semeringurile - garnitura chiuloasa - ambreiaj - e pe duca si daca tot l-am dat jos mai recuperez din manopera de la o urmatoare interventie - si multe alte maruntisuri Daca intr-adevar alea sint piesele de schimbat, inseamna ca motorul ala a fost neglijat si/sau abuzat grav si eu unul l-as schimba cu totul, fie cu unul de acelasi tip, fie cu unul mai mare. Ideal e varianta 1.6 8V, are cuplul un pic mai mare si semnficativ mai jos. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.baron Posted November 17, 2016 Author Share Posted November 17, 2016 Re: Jimny - RRR motorul acesta nu e cel original de pe masina, a fost schimbat de un fost proprietar dupa ce l-a adus in tara. chiar dupa ce am luat-o i-am facut schimbul de ulei (asta in martie 2015), insa la 2 luni dupa (mai) am schimbat garnitura pentru ca incepuse sa pape antigel, si automat am schimbat iar uleiul. eu zic ca am avut grija de ea, nu am omorat motorul, am tot verificat uleiul si completat, in ultima vreme destul de des, deci cred ca nici motorul acesta nu a fost bun de la inceput. de asta imi este mie frica: ca noul motor sa nu aiba aceleasi probleme dupa o perioada si sa ajung iar la stadiul acesta. mecanicul la care merg i-a facut motorul unui prieten la un ford focus I, 1.6 benzina acum 2 ani si e foarte multumit de lucrare. de asta tot sunt in dubii. ma mai gandesc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Re: Jimny - RRR motorul acesta nu e cel original de pe masina, a fost schimbat de un fost proprietar dupa ce l-a adus in tara. chiar dupa ce am luat-o i-am facut schimbul de ulei (asta in martie 2015), insa la 2 luni dupa (mai) am schimbat garnitura pentru ca incepuse sa pape antigel, si automat am schimbat iar uleiul. eu zic ca am avut grija de ea, nu am omorat motorul, am tot verificat uleiul si completat, in ultima vreme destul de des, deci cred ca nici motorul acesta nu a fost bun de la inceput. de asta imi este mie frica: ca noul motor sa nu aiba aceleasi probleme dupa o perioada si sa ajung iar la stadiul acesta. Nu am zis ca tu ai omorit motorul, insa eu vad un istoric destul de lung de bube: - e posibil ca masina sa fi fost luata din afara ieftin tocmai pentru ca avea probleme la motor - in tara s-a schimbat motorul cu ce s-a gasit, probabil si ieftin - masina a ajuns la tine si problemele au continuat, nu le mai enumar aici Daca vrei sa ai niste certitudini, referitor la motorul tau, da-l jos de pe masina si fa-i "autopsia". S-ar putea ca asta sa te ajute sa te decizi daca il repari sau pur si simplu pui altul. Insa asta inseamna ca vei ramine fara masina pentru o perioada nedefinita de timp. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.baron Posted November 17, 2016 Author Share Posted November 17, 2016 (edited) Re: Jimny - RRR sigur povestea e asa cum ai zis-o tu... motorul e deja dat jos si facut bucati, la inceput am crezut ca scap doar cu o simpla segmentare, dar se pare ca nu. am fost deja la strungar, s-a uitat la el si el mi-a zis ca merge facut prin alezarea a 0.5 mm in diametru: el acum are 74mm si va ajunge la 74,5 mm. nu are doar zgarieturi fine ci si o mica ovalizare si din cauza asta ea asa de mult. sunt deja cateva zile de cand masina sta pe dreapta... daca ma hotarasc sa-l repar pe asta, cu comandarea de piese, rectificare si reasamblare voi sta fara masina 6-7 zile. Edited November 17, 2016 by bogdan.baron Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 (edited) Re: Jimny - RRR Ideal e varianta 1.6 8V, are cuplul un pic mai mare si semnficativ mai jos. Asta e valabil la Samurai care are injectie monopunct. La Jimny cu motor G13 se monteaza 1,6 16v, dar si aici se schimba axa cu came, daca motorul este de pe Vitara. Daca motorul este de pe Baleno, merge direct. Direct este un fel de a spune. Ca tot trebuie sa faci 99 de manevre pana e terminata lucrarea. Edited November 17, 2016 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Re: Jimny - RRR nu are doar zgarieturi fine ci si o mica ovalizare si din cauza asta ea asa de mult. Asta inseamna ca motorul are cu siguranta peste 200k sau a fost neglijat si/sau abuzat. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.baron Posted November 27, 2016 Author Share Posted November 27, 2016 Re: Jimny - RRR salut! Ieri am luat masina de la mecanic. Am luat decizia de a reface motorul vechi: l-am alezat 0.5 mm in diametru. Asa arata inainte: Asa arata acum: Comportamentul motorului s-a schimbat enorm. Nu am mers foarte mult si nici nu am tras de el, insa am observat ca a disparut trepidatia de la relanti (erau momente cand parca dadea o explozie in plus) si are si forta (mai mare la turatie mica - nu vreau sa trec de 3000 in primii km). De acum :j !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Re: Jimny - RRR Sa-ti fie de bine! Vad eu niste cuzineti zgiriati intr-una din poze sau mi se pare? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.baron Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Re: Jimny - RRR Revin dupa 2000 de km de mers de la reconditionarea motorului. Totul bine si frumos! Nu mai consuma nici ulei, trage si mai bine. Insa am o problema care s-a pastrat: am o trepidatie la relanti cand motorul e cald si nu stiu de la ce este - de la 800 urca spre 1000 rpm si apoi scade. Am verificat bujiile schimbate la repararea capitala dar sunt ok. Dati-mi va rog niste sfaturi, ce as putea verifica. multumesc, Bogdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Re: Jimny - RRR Posibil suportii de motor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Re: Jimny - RRR Ce legatura au suportii de la motor cu fluctuatia de la relanti? Valva de relanti cit de curata/murdara e? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.baron Posted January 24, 2017 Author Share Posted January 24, 2017 Re: Jimny - RRR salut! chiar suporti nu ar avea de ce, doar uneori face tremuratul, iar motorul abia a fost dat jos si suportii erau ok. valva chiar astazi am dat-o jos, dupa ce am vazut mesajul tau unde si am curatat-o. nu era murdara prea tare. asa arata acum dupa curatare. insa tremuratul tot apare... multumesc pentru sfaturile de pana acum. si mai astept si altele... trebuie sa o iau pas cu pas, piesa cu piesa pentru ca nu gasesc pe nimeni care sa aiba soft de diagnoza pentru modelul din 1999-2000... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 (edited) Re: Jimny - RRR trebuie sa o iau pas cu pas, piesa cu piesa pentru ca nu gasesc pe nimeni care sa aiba soft de diagnoza pentru modelul din 1999-2000... E unu minitehnicus care are, dar Iasi e cam departe de Bucuresti. In plus ECU de G13BB este putin cam stupid. Si eu avut problema asta si s-a rezolvat inlocuind bobinele de inductie si folosind fise originale NU aftermarket. Ia imprumut doua bobine si fisele originale de la un Jimny care nu are problema asta si pune-le la tine. Daca se rezolva stii ce ai de facut. Bobinele Tesla tin putin, nepermis de putin. Daca nu ai bani de NGK, ia Denso. Edited January 24, 2017 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.baron Posted January 24, 2017 Author Share Posted January 24, 2017 Re: Jimny - RRR Cam departe Iasi de Bucuresti mai ales pentru Jimny :grin:, as face 6 ore dus! La bobine ma gandeam si eu... Stii cumva daca trebuie chiar de la G13BB, sau merge si de la M13A? sau poate vorbesc la un magazin de piese sa imi aduca si daca face la fel sa le fac retur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 (edited) Re: Jimny - RRR Cam departe Iasi de Bucuresti mai ales pentru Jimny :grin:, as face 6 ore dus! La bobine ma gandeam si eu... Stii cumva daca trebuie chiar de la G13BB, sau merge si de la M13A? sau poate vorbesc la un magazin de piese sa imi aduca si daca face la fel sa le fac retur... Sunt aceleasi bobine, chiar daca au coduri diferite. Pe Jimny cu M13 am pus bobine de G13 si merg perfect. Cele originale au codul 33410-66D00 si 33400-65G01. Am folosit Denso DIC-0106 si Tesla CL561. E cam complicat sa dai retur bobinele, ca daca au urme de montaj nu ti le mai primesc inapoi. Si trebuie sa strangi suruburile, ca sa ai masa la bobine. Bujiile sunt cele din manual, NGK BKR6E sau Denso K20PR-U ? Sau ce ai gasit prin curte? Edited January 24, 2017 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.baron Posted January 24, 2017 Author Share Posted January 24, 2017 Re: Jimny - RRR mersi de informatii. bujiile sunt noi, luate din magazin, schimbate acum 2500km Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Re: Jimny - RRR mersi de informatii. bujiile sunt noi, luate din magazin, schimbate acum 2500km sunt noi, dar sunt ce trebuie? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.baron Posted January 24, 2017 Author Share Posted January 24, 2017 Re: Jimny - RRR banuiesc ca da, le-am luat pe baza certificatului, de verificat eu nu le-am mai verificat doar maine sa scot una sa vad ce cod e trecut pe ea si sa verific Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Re: Jimny - RRR bujiile sunt noi, luate din magazin, schimbate acum 2500km Pune aici codul de bujii. Din experienta iti spun sa stai departe de Bosch. Eu folosesc unele cu iridiu de la NGK si sint foarte multumit. Ia vezi cind ai tremuratul ala, daca nu cumva tensiunea pe bornele bateriei scade sub 13V. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.baron Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 Re: Jimny - RRR @unde - am masurat si tensiunea: nu se observa nici o fluctuatie semnificativa in momentul tremuratului - valoarea la relanti se invarte la 14,6V - la tremurat creste turatia, nu scade sa moara motorul. - bujiile sunt Bosch R6 - FR7DC. o sa incerc sa caut alt model sa le schimb. ce am observat la ele: bujia de la cilindrul 1 arata asa (fara lipsa de ulei in apropierea saibei) bujiile de la 2-3-4 prezinta putin ulei in apropierea saibei: am vorbit cu mecanicul si mi-a zis ca nu e problema atata timp cat nu ajunge in apropierea zonei de aprindere.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimi Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 (edited) Re: Jimny - RRR Eu le-as schimba cu NGK sau Beru si as regla personal distanta la 0.7-0.8 mm ( desi daca motorul merge la fel ca inaintea inlocuirii sigur nu e de la ele ) . Verifica sa nu pierzi ceva electroni pe la fise - bobine , cel mai usor e noaptea . :wink: Edited January 25, 2017 by kimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Re: Jimny - RRR Bujiile arata ok-ish cu mentiunea ca ai prea mult ulei in camera de ardere (segmenti uzati) sau o ardere proasta (asta de la bujii in sine). Fiind vorba de Bosch, eu as pune niste NGK-uri sau Denso (in ordinea asta), de preferat cu iridiu. Si vezi sa ai distanta corecta la electrozi. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 (edited) Re: Jimny - RRR Bujiile arata ok-ish cu mentiunea ca ai prea mult ulei in camera de ardere (segmenti uzati) sau o ardere proasta (asta de la bujii in sine). Fiind vorba de Bosch, eu as pune niste NGK-uri sau Denso (in ordinea asta), de preferat cu iridiu. Si vezi sa ai distanta corecta la electrozi. Pentru motoarele G13BB, bujiile recomandate de manual au codu BKR6E si sunt reglate din fabrica. Manualul de service pentru G13BB nu aminteste de bujii cu irdium. Manualul de service pentru M13A recomanda folosirea bujiilor cu iridium IFR5E11, pentru motoare utilitate in zonele cu clima foarte rece (mai mult de -25gr). Altfel codul este BKR6E-11. Bujiile de G13BB au distanta dintre electrozi de 0,7-0.8mm. Bujiile de M13A au distanta dintre electrozi de 1,0-1,1mm. Arderea proasta de obicei vine din contactele electrice proaste dintre bobina si bujii. Desfa piciorul bobinei si uita-te la contactul dintre arc si capul surubului din bobina. De obicei o sa gasesti acolo rugina si oxid. Statistic vorbind, am remarcat ca durata de viata a bobinelor de inductie este in jur de 120-140000km. Mai sus de atat e loterie. Fisele aftermarket au un contat deficitar cu bujia. Edited January 26, 2017 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Re: Jimny - RRR Manualul de service pentru G13BB nu aminteste de bujii cu irdium Tot ce se poate, dar rau nu are ce sa-i faca. Eu mai am o masina foarte veche, pe vremea careia nu cred ca existau bujii cu iridiu. Si la relanti se simte foarte bine diferenta :wink: Despre durata de viata, iar nu prea avem ce sa discutam... Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudMan Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Re: Jimny - RRR Aceeasi problema cu oscilatia ralanti-ului(si la cald si la rece) o am si eu pe Samurai(G13BA). Aceasta se accentueaza in momentul aprinderii oricarui consumator. Momentan masina nu are montate nici casetofon nici boxe tocmai din acest motiv. Am fost sfatuit sa schimb fise,bujii, capac delcou, rotor delcou si ma orientasem spre BOSCH, dat fiind pretul pieselor originale SUZUKI (de 3 ori mai mare), ca acum sa vad ca se recomanda apasat evitarea celor precizati anterior. Pe langa oscilatia ralanti-ului a mai aparut si un consum exagerat(undeva la 18l/100km in regim 2x4 urban, fara a conduce agresiv). Mud treatment is the best treatment! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts