Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

4ol-ul meu Y61 3.0

Johnny B

Postări Recomandate

Re: 4ol-ul meu Y61 3.0

Putere mai mare la becuri inseamna automat si caldura mai multa , poate nu-i a buna in interior ...

Clema de bec poate te fericeste cineva care a mancat niste cateva faruri pe paine prajita , cunosc io unu' din asta ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 150
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai da-l pe binga, ca-mi sta pe suflet becul ala ca nu-i pus. Platesc cash sau dau berile ori horinca de rigoare cu prima ocaziune si imi asum toate cheltuielile cu transportul, bineinteles :ypu

Link spre comentariu

Io-s ala capcaunu' mancatoru de faruri... vasazica iti trebe' sarma aia de tine becu. Ma sui in pod sa vaz daca mai am epavele, nu cumva sa le fi facut vant colegii mei.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

... io n-am zis nic' ... eram curios sa vaz cati au curajul sa recunoasca ...

L.E. oare cat mai costa curierul ... la 3 grame ...

L .L .E. ... mai zisei ... nu-ti mai fa sange rau tie tu singur ...daca masina n-a primit de la fostii stapani nici o atentie acum nu mai conteaza ... acum e scapata la tine in batatura si asta e tot ce conteaza ... e a ta , o faci buna pentru tine , o sa tina mult dupa ce are pe ea toate alea ca la inceput ...

Editat de cos

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Who cares? Plata la destinatar:grin:

Asta-ti doreste inimioara, viitorule Patrolist?

1011167549_20150409_185919(Large).thumb.jpg.643c3409fdc99937633953205070726c.jpg

1510541545_20150409_185919(Large).thumb.jpg.0dae8de925ace1c6705efb9d92367fbd.jpg

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

No daca tot faci pomana hai de dubleaza valoare la curierat ... pune si surubul ... Azi m-am chinuit si eu sa pun arcul la exact acelasi lucru , am scos bateria , plosca cu pompe .... toate astea pentru ca lipsea surubelu' ... fara , e tare nasol de pus cu mana stanga , in special daca are si AC...

Link spre comentariu

Daca am o adresa, pun bre si "shurupu'. Daca n-am, nu pun:grin:

L.E.: Abracadabra

1926219334_20150409_191715(Large).thumb.jpg.76f797edfb2f55cabe3d2f376e586bfb.jpg

Astept adresa si chem curierul, maine bineinteles:h5

Editat de giorgel

Link spre comentariu

Auzi Giorgele, bag sama ca vrei sa stricam pretenia: io deja's patrolist, nu viitor patrolist! :grin: sau considerati boieri dumnevoastra ca trebe sa trec prin toate caznele astea si altele care-or mai veni pana sa-mi merit titulatura? :D

Trimit amu adresa pe privat.

Multamiri maxime tuturor oamenilor de bine care ma sprijina sa duc projectul la capat si sa-mi vad visul cu ochii!

Link spre comentariu

Problema:

Am stergatoarele de la faruri destul de subrede, in sensul ca lamelele nu stau lipite pe sticla si se misca degeaba, sunt de ornament. Am observat ca asta e cauzata de arcul bratului de stergator care este destul de slab. Ati intampinat si voi aceasta problema? Cum ati rezolvat-o?

Link spre comentariu

Eu am renuntat la stergatoare...

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Le-am azvarlit cu tot cu motorase.

Link spre comentariu

Auzi Giorgele, bag sama ca vrei sa stricam pretenia: io deja's patrolist, nu viitor patrolist! :grin:

Deocamdata ai un cazan in restaurare. Spor la treaba, eu stiu ce inseamna.

Cand vei incepe sa-i faci poze cu punti incrucisate sau cu botul cocotat pe cate-un damb, mai vorbim:ha::ha:

Link spre comentariu

Prin inlocuire , prima data . Dupa ce o creanga antisociala a rupt carcasa impingand cu nesimtire in axul stergatorului am inlocuit motorul si inca o data si stergatorul . Apoi a venit alta cazna cu supapele de retinere de pe furtun care lasau sa picure pana la epuizare lichidul din vasul cu pompe ( rezolvate si ele foarte elegant prin inlocuirea supapelor cu doua agrafe de birou bine stranse pe furtunasele de la stergatoare -- metoda sovietica de data asta , dar la fel de eficienta ca o caramida in geam ) .

Dupa putin timp am rezolvat-o iar pe la Lepsa prin oarece craci , de data asta definitiv sau cel putin pana azi , folosind eficienta metoda englezeasca de ignorare totala . Intre timp am cumparat cateva motoare de stergator de faruri dar totusi metoda mai sus amintita e infailibila si nici prin gand nu-mi trece sa stric mustaria actionanad impotriva unei metode asa de sigura si comoda .

Totusi , pentru viitor am la beci un sistem de spalare sub presiune cu o pompa de D2 ( sau de Mitsu dar numai ca si rezerva la cea de D2 ca e mai puternica ) si cu duze cortina de Duster ... fara stergere mecanica cu stergator .

Editat de cos

Link spre comentariu

Si iti dau vestea a buna...vei avea un cazan in "vesnica" restaurare....ca procesul nu se termina niciodata. Nu te gandi ca dupa fiece iesire se rupe in 2...doar e Patrol...insa mereu te vei gandi la inca ceva sa-ti faci traiul mai bun in padure si nu numai...si iar te mananca....si iar te scarpini....si ta't ase....ta't ase...:P

• Like 1

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Sanatosi sa fim noi sa putem gandi niste ganduri ... restul se mai face ....

Link spre comentariu

Multumesc de ''incurajari'':ha:

Sunt sigur ca procesul imbunatatirilor este unul (aproape) continuu, dar deocamdata vreau sa-l aduc pe linia de plutire, apoi o'm mai vedea ce si cum. Cred ca as fi putut iesi mai ieftin cu piese de pe la dezmembrari, dar am niste principii, unii ar zice de catar, care nu ma lasa ca sa fac trebi d'astea. Asta inseamna ca procesul va fi mai lent, ptr ca lovelele nu creste in copaci. Puteam sa carpesc un arc rupt pe stanga cu unul din dezmembrari, amortizoarele care-s varza la fel, dar am preferat sa comand o suspensie noua, chiar daca nu ma dau banii afara din casa. Singurul compromis pe care consider ca l-am facut, este cel legat de gumele resapate si bucsaraie, unde am preferat poliuretanul in dauna originalelor. Dar alegerile sunt argumentate pana la urma.

Ce ma ingrijoreaza mai mult acum, este faptul ca la rece aud un scartait la turbina, ceea ce ma duce cu gandul ca e posibil sa aiba o ungere defectuoasa.

Multumita unui prieten bun, aproape am comandat catch can-ul, astept sa soseasca si ala in doua-trei saptamani din Regat.

Parbrize se gasesc greu ptr ele?

Link spre comentariu

Turbina o poti verifica la Marian care are un atelier dedicat turbinelor si-l gasesti : cand vi de la Maritimo spre fabrica de paine Dobrogea ,ajungi in giratoriul de pe Aurel Vlaicu si urci podul care este in lucru de 20 ani si cum l-ai urcat si trecut spre zona industriala pe partea stanga ai o vulcanizare si lipit de ea Benere cu turbosuflante.

Numai bine si scuze ca nu am apucat sa te sun dar fost in munte

Ne auzim

Link spre comentariu

Prietene, de obicei suspensiile le "carpesc" doar samsarii. Anvelopele resapate nu inseamna ca sunt mai proaste, stiu foarte multi care le utilizeaza (citeste abuzeaza) si nu sunt probleme.

In privinta catch-can-ului, sa pui dop si la EGR sa vezi rezultate bune atunci - admisia mai curata, alt comportament al masinii. Parbriz...cred ca la orice centru care se ocupa cu asa ceva. Nu este ceva nemaiintalnit, dar daca ai avut cu incalzire si il vrei la fel, costa de vreo 7=8 ori mai mult decat unul normal....

NADS Fitted

Link spre comentariu

EGR-ul am sa-l blind-uiesc dupa Paste, cand intra la schimbat lichidele, filtrele, bucsele, suspensia... Pe care parte-i mai bine/simplu sa-l astup? Mai trebuie facuta vreo operatiune in managementu' electronic ca sa nu dea erori sau e suficient blindul?

Link spre comentariu

Eu si altii am blindat sus, la galerie.

Nu este necesara nicio modificare, ECU nu stie ca EGR este obturat.

ECU vede doar daca nu se mai misca motorasul de actionare a valvei.

Link spre comentariu

Eu si altii am blindat sus, la galerie.

Nu este necesara nicio modificare, ECU nu stie ca EGR este obturat.

ECU vede doar daca nu se mai misca motorasul de actionare a valvei.

Salut.

Ce imbunatatiri aduce aceasta blindare?

Multumesc.

Link spre comentariu

Salut.

Ce imbunatatiri aduce aceasta blindare?

Multumesc.

Motor mai curat, admisie / arderi imbunatatite etc.

Unele teorii spun ca ar salva anumite motoare de la a face "bum":wink:

Reversul - emisie mai mare de noxe decat cu EGR, functional.

Editat de giorgel

Link spre comentariu

Daaa, a venit si iepurasul...

IMG_2013.thumb.JPG.e9f0ea3374c2b01a336fcba984a8e988.JPGIMG_2014.JPG.c9cc43de4a6ec92e68b291e2b2a0f8a6.JPGIMG_2015.JPG.6476fce524de69e339b23c18047f9225.JPGIMG_2016.JPG.87f553d7a8cfd6ac1c3a074444c85fc3.JPG

Iau jantele bucuros tare si fug repede-repede la rotar. Cand colo, ce sa vezi, jantele n-are valve ca le-a scos omul cand le-a sablat. "Sefu, nu mai am valve...ce facem?!" Ora sase, magazine inchise, de unde draq sa luam valve?! Vad niste jante belea de beemve cu valvele noi-noute pe ele. Gata, rezolvat valve, bagat gume pe ele, tot tacamul.

Hai sa le suim pe masina! Imi batea imina de fericire ca in sfarsit cotetul incepe a semana a masina mai serioasa...

.

.

.

.

..."Sefu, da piulite ai la ea?"

"Ce piulite visezi bah, nu le-ai dat jos de la alea de aliaj?!"

"Ba daaaa, dar... nu se potrivesc!"

Simt ca ma ia cu calduri de august dupe ceafa si inghit in sec uitandu-ma ba la roate, ba la masina, ba la piulite.

Hai sa mergem pana la un magazin aproape, poate mai ie deschis, zice pustiul.

Ajungem la magazin, deschis estem, zic gata, incepe sa se faca iarasi zi chiar daca soarele-i pe apus. Imi gaseste nenea piulitele, chiui de bucurie ca maine le am la prima ora, ma cheama la mocnitor sa ma holbez si sa-mi dau verdictul daca-s alea(de parca as fi avut cu ce sa compar?!) si din nesimtirea care ma caracterizeaza, arunc un ochi si la pretul piulitei de la distribuitor: 4.25 RON

Zic bun, vreu treizeci de bucati, sa fie si de rezerva si intreb pretul. Mi-a raspuns: 10 lei/ bucata. Adica mai mult de 2 ori si ceva pretul de achizitie! M-a apucat tremuratul de draci, am inghitit in sec ca sa nu-mi fac pacate in perioada asta, i-am urat sa Pasca fericit si l-am lasat visand ca era cat pe ce sa faca un fraier de mai bine de 100 de lei.

Asa ca atunci cand e sa ai ghinion, gasesti cuie si in ...dansa!

Incep sa ma satur de orasul asta ca de orezul din catanie, nu stiu cum e pe la voi, dar aici e jele fratilor. Pe la voi e la fel, mai aveti vreun loc liber?

Link spre comentariu

Am eu doua locuri , te obisnuiesti repede ca e la fel doar ca ziua se munceste si noaptea se continua productia ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare