KiNeTic Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Nu cred ca e bine. Capetele arcurilor au forme diferite: spirele se termina in oval jos si ceva mai rotund in flansa de sus sau invers - nu mai stiu. Deci nu cred ca ai cum sa gresesti. Te uiti la talerele alea si iti dai seama ce si cum vin. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 (editat) Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 no bun si daca is montate invers sa zicem , influenteaza cu ceva? Greutatea masinii ramane aceasi , deci si gradul lor de comprimare va fi neschimbat egal cum au fost puse. no rau :) in partea superioara au spirele mai apropiate decat in partea inferioara din amintirile mele evident ca au caracteristici diferite montate diferit eu zic ca or fi calculat ceva si inginerii aia :) Editat Iulie 15, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate