Kibitz Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Recupereaza-l binisor pana nu se storceste intre spire , indeparteaza si rondela metalica pe care era el vulcanizat initial ,confectioneaza una asemanatoare dar e de dorit mai groasa ( 3 mm ) cu gaura centrala filetata cu M8 , gaureste axial tamponul cu 8 mm , baga un surub M8 cu cap imbus lung de 50 mm , insturubeaza surubul cu japca pana iese din placa si scoate-l binisor din rondela metalica cam 15 mm sa-l poti monta pe talerul de arc ... Se poate si M10 in loc de M8 ... chef de treaba sa fie ... Se poate si cumpara si chiar am auzit ca ar fi mult mai comod asa dar ... dar ... io mi-s mai zgarciob ... ( si aveam si multe in buna stare dar dezlipite ) ... Multumesc de idee! aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Mi-am adus aminte , nu e Kibitz ( el a facut alte piese cu descriere asi cotarea laor ) . E un topic deschis de teo pes ... dimensiuni inaltatoare arc y61 ... da un search pe forum dupa postarile lui teo pes . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny B Postat Aprilie 17, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Am comandat parbrizul care era crapat si m-am programat astazi ca sa-l schimbe. Am luat un Nordglass cu tenta verzuie. Dupa ce l-a dat pe cel vechi jos, am gasit sub chedere multa rugina. Am zis ca oricat de tare m-as grabi, nu are sens ca sa se dea doar cu jmirgel si apoi pus la loc, ptr. ca in timp iar o sa-si faca loc rugina. Asa ca am optat ptr o lucrare profi, curatare pana cand luceste, chituire, grunduire etc. In plan este si vopsirea dar mai incolo si nu avea sens ca sa-l pun de mantuiala apoi sa-l dau jos ca sa repar locul. Poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Salut, Se potrivesc si la Y61 din 2005 modelul scurt ? Multumesc. Buna In principiu da ! Dar pentru a va spune 100% , va rog o serie sasiu :wink: Puteti da mesaj pe privat cu seria. Norbi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Potrivește bieleta 100%!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny B Postat Aprilie 24, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 In asteparea diffurilor fata/spate am zis ca nu are rost sa montez fetele de usi la loc dupa operatiunea de despaduchiere, ca sa nu risc ruperea clemelor tot demontand si punandu-le la loc. In aceeasi situatie erau si ornamentele din bord, asa ca am profitat de putin timp liber si le-am vopsit. Am renuntat la hidrotransfer din cauza costurilor si am cumparat dintr-un magazin de bricolaj niste plastic primer la tub, impreuna cu o vopsea mata. Asta a iesit si la cata (ne)indemanare posed, sunt multumit de rezultat. Maine dupa ce instalez boxele si noul player, am sa fac niste poze cu plasticele montate. Noul player este de fapt unul mai vechi(Alpine CDE 113BT) pe care i l-am 'furat' A3-ului din dotare. Pe A3 am sa mut Kenwoodul de pe carosata, pentru ca intentionez sa o vand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 In asteparea diffurilor fata/spate am zis ca nu are rost sa montez fetele de usi la loc dupa operatiunea de despaduchiere, ca sa nu risc ruperea clemelor tot demontand si punandu-le la loc. In aceeasi situatie erau si ornamentele din bord, asa ca am profitat de putin timp liber si le-am vopsit. Am renuntat la hidrotransfer din cauza costurilor si am cumparat dintr-un magazin de bricolaj niste plastic primer la tub, impreuna cu o vopsea mata. Asta a iesit si la cata (ne)indemanare posed, sunt multumit de rezultat. Maine dupa ce instalez boxele si noul player, am sa fac niste poze cu plasticele montate. Noul player este de fapt unul mai vechi(Alpine CDE 113BT) pe care i l-am 'furat' A3-ului din dotare. Pe A3 am sa mut Kenwoodul de pe carosata, pentru ca intentionez sa o vand. Arata bine asa vopsite doar ca problema este cu rezistenta unui astfel de "tratament" Cat va tine vopseaua pe ele? Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny B Postat Aprilie 24, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Nu stiu sa-ti spun cat o sa tina, dar nici imitatia aia de lemn nu o suportam. Asa ca orice zgarietura ce ar aparea, se poate repara. Materialele m-au costat apx. 80 de lei, in conditiile in care am aplicat 3 randuri de primer si 3 randuri de vopsea. Vopseaua s-a dus, primerul doar pe jumatate, as zice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Am vazut ornamente vopsite care dupa un timp aratau jalnic....dar acum depinde si cu ce au fost vopsite! Spor la treaba, am vazut ca ai ceva de munca la Patrolul tau! :h5 Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Daca o sa mai dai e ele si cu un lac (mat sau lucios) pentru palstic, o sa tina mult si bine :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Daca o sa mai dai e ele si cu un lac (mat sau lucios) pentru palstic, o sa tina mult si bine :wink: Corect! Exact asta voiam si eu sa zic. Am avut experiente neplacute cu vopsea nelacuita. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny B Postat Aprilie 25, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Aveti dreptate, orice atingere se cunoaste si este un magnet de praf. Acum mi-e prea lene ca sa le mai dau jos si sa le lacuiesc, asa ca mai astept o zi cu soare si chef. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Ma crezi acum? :grin: [ATTACH=CONFIG]241590[/ATTACH] Munca de chinez la schimbat microbecurile... Am desfacut si eu climatronicul si am 4 becuri arse! Presupun ca se gasec LED-uri care sa lumineze mai tare...inlocuitoare pentru aceste beculete! Are cineva idee dupa ce criteriu le putem gasi? Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Ai montat suspensia de la Ironman? Sunt curios daca ti-a dat si tie un arc mai mic si unul mai mare. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Am desfacut si eu climatronicul si am 4 becuri arse! Presupun ca se gasec LED-uri care sa lumineze mai tare...inlocuitoare pentru aceste beculete! Are cineva idee dupa ce criteriu le putem gasi? Da ! LED nu rezista ! decat daca le montezi cu un sistem de stabilizare a temsiunii ! Alt criteriu .... de volum , de tensiune , eu dupa incercarea cu LED , am cautat si gasit in targ un casetofon auto model mai vechi si le-am refolosit de acolo! Spor la treaba !:h5 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny B Postat Iunie 24, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Ai montat suspensia de la Ironman? Sunt curios daca ti-a dat si tie un arc mai mic si unul mai mare. Inca nu le-am montat si sunt foarte suparat din cauza asta. In mirobolantul oras in care traiesc, e mare aventura cu mecanicii iar marea lor majoritate se considera niste mici D-zei. In realitate, sunt pafaristi cu calificari la apelul bocancilor. Astept sa o bag in operatii peste 2 saptamani. Acesta este si motivul pentru care nu am mai updatat topicul, lipsa noutatilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Stai linistit ca si arcurile de la ome sunt la fel....cel putin la y61 care l-am avut inainte am montat de noua suspensia de la ome si statea intr-o parte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Pai ... se poate comanda arcuri individuale , aceleasi ( doua de dreapta fata , doua de dreapta spate ) si se face un set egal ... sau corecta cu un distantier mic sub arcul scurt . Astea in lipsa unor dotari profesionale care sa implice masurarea arcurilor sub sarcina ( sunt fabricate cu tolerante mari , 10% pare foarte mult dar la turisme arcurile vandute ca piese de schimb originale au toleranta declarata de 14% , producatorii cei mai seriosi le imperecheaza dupa testarea lor ) ... si verificarea sasiului la deformari ( talere de arc ridicate , sasiu torsionat ) . In conditii normale de atelier se masoara repetat si agonizant la aripa , la sasiu , mai bagi , mai scoti , ... masori , mai pui , mai iei ... cu grija sa nu stea o diagonala mai incarcata decat cealalata ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Exista distantiere speciale, pe diferite dimensiuni care sa compenseze diferenta dintre arcuri. Ori vin imperecheate, ori se utilizeaza distantierele cu pricina. Prin unele locuri li se mai spune si trimmere de asieta, daca imi amintesc bine... Eu am folosit arcuri OME si a fost nevoie de ajustare pentru doua din patru. Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Dubioasa treaba....acum trebuie sa iau doua distantiere de 3 cm...Sa vad cum le montez...caci nu as mai desface iar tot pe acolo. Poate gasesc o presa sau ceva . Apropo daca tot schimbi suspensia ia si bucsile alea de corectare unghi caster. Eu le-am distrus pe amandoua si volanul a cam luat-o razna...ba in stanga ba in dreapta :dr1 OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Eu as evita pe cat posibil bucsele excentrice . Am niste poze horor cu unele distruse dupa cateva iesiri si mai putin de doi ani ... si , inca unele cu cartoafele alea de la SuperPro care nu s-au dezagregat dar s-au rotit in locasul tendonului ( sunt excentrice si solicitarile le rotesc pana la pozitia de echilibru , adica le aduc spre spate ,cumva aliniate la orizontala nu una sus si cealalata jos cum ar trebui ) si puntea statea dusa cu pluta ... La suspension lift mare de peste 5 cm as opta ( in ordinea preferintelor mele ) pentru tendoane cu corectie , dropbox sau un cel mai extrem caz casterplates . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Urmeaza sa montez si eu suspensia Ironman...am si kit bucse de corectie! Citisem multa vreme in urma pe aici pe undeva ca cineva ar fi montat arcurile invers ...adica cu susul in jos :grin: Cum diferentiem care e partea de sus si care de jos? Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Nu iti intra altcumva decat intr-o singura pozitie OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 Pe fata , da . Pe spate se pot monta si invers . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Re: 4ol-ul meu Y61 3.0 no bun si daca is montate invers sa zicem , influenteaza cu ceva? Greutatea masinii ramane aceasi , deci si gradul lor de comprimare va fi neschimbat egal cum au fost puse. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate