Liviu-San Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Buna ziua! Am de recuperat o taxa de prima inmatriculare la Freelander-ul meu. Am dat actele la un prieten care este avocat si m-a lalait 3 ani si n-a facut nimic. M-ar interesa daca puteti sa-mi recomandati un avocat serios, eventual cu care a-ti mai recuperat taxe si sa fie pe Bucuresti. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Ai PM ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! As dori si eu un pm in aceeasi poveste. Multumesc. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Nu fi suparat pe amicul care zici ca te-a plimbat 3 ani, pe mine m-au aburit vreo 4-5 avocati de la renumitul coltuc timp de 2 ani ca sa ma anunte telefonic in niste termeni numai de ei stiuti ca am pierdut procesul si ca asta e, nu toate cazurile sustinute de ei castiga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Ai PM ! Vreu si eu PM! :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Daca se poate, as dori si eu in PM datele avocatului, multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Ha ca asta-i culmea.... vreau si eu PM ....si il pun aic i public pe om,sa nu mai ne chinuim sa-i dam bani.......:br Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud. Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Vreti un avocat pentru ca nu stiti cum se face sau vreti un avocat pentru a va scuti de plimbari? Daca e doar prima optiune, nu vreti sa va invat eu cum se face?? Nu este foarte greu si va ajut pas cu pas.... @Emanoel: Daca il recomanzi pe Coltuc nu mai vorbesc cu tine niciodata! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Niciodata sa nu aveti incredere in avocati sau doctori! Ati ajuns pe mana lor, sunteti niste oameni mancati! Beliti bine ochii si studiati bine omul inainte de a va inhaita la o treaba! Asta a fost un sfat si nimic mai mult. Mai departe faceti ce vreti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Niciodata sa nu aveti incredere in avocati sau doctori! Ati ajuns pe mana lor, sunteti niste oameni mancati! Beliti bine ochii si studiati bine omul inainte de a va inhaita la o treaba! Asta a fost un sfat si nimic mai mult. Mai departe faceti ce vreti. In doctori, zici....?!? Atunci sa te duci la popi sa te cauti cand te-o durea la lingurica ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! :ha::ha::ha: Foarte tare! De popi am uitat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 (editat) Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Vreti un avocat pentru ca nu stiti cum se face sau vreti un avocat pentru a va scuti de plimbari? Daca e doar prima optiune, nu vreti sa va invat eu cum se face?? Nu este foarte greu si va ajut pas cu pas.... @Emanoel: Daca il recomanzi pe Coltuc nu mai vorbesc cu tine niciodata! :D Silviu eu am castigat de 2 ori cu casa Coltuc ....poate ca am avut eu noroc...cine stie , dar am un alt avocat bun(d-na avocat ) care si ea m-a rezolvat cu 2 dosare, in castig, numai ca e mai scumpa decat @Coltuc . Puteti sa spuneti ca telefonul eu vi l-am dat (Adrian Eftimie) dar rog seriozitate pentru ca ea este si avocata familiei mele.Daca va convine onorariul bine daca nu ...nici o problema. Deci Avocat Laura Popescu Tel. 0745.200.422 Bafta !! Editat Iulie 8, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! @emanoel,multumesc pt PM. Am luat intre timp legatura cu o doamna avocat,si a ramas sa depuna dosarul dupa ce vine din concediu,adica la inceputul lui august. Ma costa 1500 de lei,adica 10% din totalul taxei platita de mine,onorariu pentru care voi primi chitanta si ii voi recupera tot in instanta+dobanda aferenta taxei de mediu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Din cate imi amintesc eu cam tot atat am platit onorariul (400Euro).Imi pare bine ca ai rezolvat, este o avocata foarte buna si constiincioasa, isi face treaba intotdeauna. Sunt sigur ca o sa fi multumit la sfarsit. Impresiile poti sa le faci publice pentru alti colegi in cautare de avocat. Bafta ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iulie 9, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Din cate imi amintesc eu cam tot atat am platit onorariul (400Euro).Imi pare bine ca ai rezolvat, este o avocata foarte buna si constiincioasa, isi face treaba intotdeauna. Sunt sigur ca o sa fi multumit la sfarsit. Impresiile poti sa le faci publice pentru alti colegi in cautare de avocat. Bafta ! O sa fac public rezultatul,dar din pacate cred ca o sa dureze minim un an si nu am decat sa sper ca se va adopta legea in care sa-ti dea toti banii odata,nu ca acum,cate 20%,timp de 5 ani... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Daca merge recuperata taxa atunci nu merge pur si simplu inmatriculat fara ea prin instanta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Ba da, dar trebuie să aștepti finalizarea procesului, fără să circuli cu mașina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Ba da, dar trebuie să aștepti finalizarea procesului, fără să circuli cu mașina. daca sunt sanse eu zic ca 400euro nu este mult.Totusi eu am motorul peste 3000cmc deci trebuie sa ma judec si pentru acciza aia aiurea de 1 euro pe cmc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Nu stiu cat de adevarata este stirea dar... http://www.4tuning.ro/taxa-auto/guvernul-renunta-oficial-la-taxa-auto-cum-iti-poti-lua-banii-inapoi-27381.html Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 26, 2015 Autor Partajează Postat August 26, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Nu stiu cat de adevarata este stirea dar... http://www.4tuning.ro/taxa-auto/guvernul-renunta-oficial-la-taxa-auto-cum-iti-poti-lua-banii-inapoi-27381.html Nu mi se incarca link-ul,zi cu vorbele tale ce ai citit acolo, ca si tata m-a sunat mai devreme sa-mi spuna ca a auzit ceva de genul la stiri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Eu unul nu prea pricep..... '' Cosmarul soferilor legat de taxa auto a ajuns la final. Controversatul bir va putea fi recuperat cu buletinul fara sa mai apelezi la justitie, potrivit unei ordonante aprobate miercuri de Guvernul Romaniei. Ziua de astazi ii va face extrem de fericiti pe cei care si-au adus un automobil din afara Romaniei. Dupa ani intregi de proteste si discutii, Executivul a dat intr-un final legea care demonstreaza ca taxa auto a fost doar o mare prostie. Astfel spus, toate "persoanele care au achitat taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicule, potrivit reglementarilor legale in vigoare la momentul inmatricularii, pot solicita restituirea acesteia pe cale administrativa, fara a mai fi nevoie sa deschida actiune in instanta", se arata intr-un comunicat oficial venit miercuri din partea Guvernului. Banii vor putea fi recuperati prin intermediul unei solicitari adresate organului fiscal, in care se cere restituirea taxei. Cererile cu pricina se solutioneaza in termen de 45 de zile de la inregistrare, prin decizie care se comunica persoanei interesate in maximum 10 zile de la emitere. In cazul in care cererea nu a fost solutionata in termenul legal, persoana poate face contestatie in termen de 30 de zile de la comunicarea deciziei sau, dupa caz, de la implinirea termenului in care decizia trebuia comunicata. Contestatia se solutioneaza in 45 de zile de la inregistrare, se afirma in acelasi comunicat anterior amintit.'' Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Stirea se confirma pentru ca apare si pe canalele de stiri.Cei care au platit taxa o pot recupera dar inteleg ca nu se va plati de acuma inainte adik daca aduc o masina de afara nu voi mai plati taxa de inmatriculare? Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Pana mea, că eu tocmai ce am prelungit actele pe BG! :)))) Poate reușim să aducem mașinile pe RO, în sfârșit!!! Şi să mai umble puțin şi pe la impozitele astea aberante! ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Pana mea, că eu tocmai ce am prelungit actele pe BG! :)))) Poate reușim să aducem mașinile pe RO, în sfârșit!!! Şi să mai umble puțin şi pe la impozitele astea aberante! ;) Nu uita de acciza de 1 euro pe cmc ....ai 3000cmc= 3000euro.Nu o sa mai inmatriculam masini in ROmania cat o sa traim ...cel putin nu masini mai noi de 30 de ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: CAUT Avocat recuperare taxa prima inmatriculare! Despre timbrul de mediu nu se spune nimic, deci asta ramane de platit in continuare.....:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate