Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caterinca serioasa legata de Etapele CNOR Arad si nu numai.

Postări Recomandate

Domnilor,

Am vrut sa vin la Arad, obligat fiind de faptul ca trebuie sa punctez.

Dar nu sunt pregatit cerintelor. Nu am mai intrat pe acest forum de mai bine de un an.

As da o sugestie CNOR ului. Mai stati de vorba si cu concurentii cand faceti reguli si concursuri, ca voi nu va dati si o sa va treziti fara concurenti.

Un lider bun isi motiveaza trupele, un lider prost le obliga cu ce au de facut.

Imi pare rau, eu NU MAI VIN. ( incerc niste bere!)))):no1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Etapa 4-5 Campinatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie

Multumesc Bucur pentru raspunsuri. Ai toata admiratia mea pentru ca esti singurul care obliga la regula "niciodata singur in padure". Insa aceasta este o regula pentru iesiri prietenesti nu pentru un concurs.

De mers dupa coordonate am mers o zi intreaga la REA 2011 si nu a fost complicat. Imi aduc aminte ca ne-au adunat pe toti si ne-au dat o foaie...si asta a fost. Am ramas blocati ca nu stiam ce sa facem. Apoi usor usor am inceput sa ne dam seama. Insa punctul unde trebuia sa ajungem era marcat pentru siguranta confirmarii. Asa am mers o zi intreaga!

Pentru cei care dau cu pietre, ar trebui sa dam prima data in cluburile noastre. Cunoscatorii "stie".

Pe scurt, eu voi incerca sa ajung la Arad daca nu anul asta, cu siguranta la anu' viitor!

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Mihai, poate ar fi bine sa postezi si aici ce se intampla pe FB referitor la votul pentru punctarea sau nepunctarea la etapa din Arad in CN...pentru ca un eventual refuz al concurentilor ar insemna practic si tehnic excluderea etapei din CN...ar transforma o intr o "prieteneasca", ce si este de fapt ;)

multumesc

Link spre comentariu

Radu

Voi pune rezultate dar eu zic sa lasam un pic de timp sa voteze lumea

Lasam pana pe seara sa vedem ce iese, ca doar acu vreo 2h am reusit sa fac sondajul.

Oricum nu cred ca va influenta cu ceva dar poate asa se vede si dorinta pu@€mii.

Am auzit ca la extrem nu va mai merge nimeni.

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

foarte bine te ai gandit...

poate ca e vremea ca pulimea bleaga sa inceapa sa se erecteze un pic (mai mult) la "pasaricile" din CNOR...

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Da poate cine stie.

Ideea este buna, dar nu pot sa-mi asum meritul.

Aceasta idee a venit de la Piede. Deci lui trebuie sai multumim.

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

Da poate cine stie.

Ideea este buna, dar nu pot sa-mi asum meritul.

Aceasta idee a venit de la Piede. Deci lui trebuie sai multumim.

Piede e foarte multumit ca l are "sef" la CNOR pe Silviu Bulugioiu...asa ca pentru el nu exista multumire mai mare in viata.

Link spre comentariu

Din pacate toate astea lovesc in Bucur care este alta victima a "sistemului" CNOR.

Din nou rusine ca nu i sprijiniti cum ati promis pe oamenii astia care organizeaza etape. poate asta va e si intentia, sa distrugeti sportul asta.

Link spre comentariu

Ultimele doua etapa in echipa la care am participat au fost Buzau in 2007 si Iasi in 2008.Daca mi amintesc bine s-a punctat individual deci nu e ceva fara precedent.RAT insa inca inainte sa aiba aceasta denumire a fost etapa in echipa.

Link spre comentariu

miscator pana la lacrimi...fiecare vine aici si deapana amintiri despre etape minunate demult apuse in care s a concurat in echipa sau nu...

frumos ar fi sa ne amintim despre etapele care au ales sa migreze la 100tracks si anume: Targu Mures, Campulung si Odorhei, etape ai caror organizatori satui de astfel de "prestatii" jenante alaturi de CNOR au recurs la ultimul lucru ce le a mai ramas de facut pentru a nu disparea total din peisajul offroadului romanesc...cu bune si cu rele ei continua sa tina concursurile respective in formatul "necastigator" in viziunea multor adepti (tradati ulterior) ai CNOR...

se pare ca formatul susamintit (idiosincratic pentru o mare parte din CNORisti) nu i chiar asa de rau cu regulamentul clar, cu oamneii care vin acolo din placere si carora le sunt explicate (exact atunci cand intreaba) toate aspectele ce tin de concurs.

sa ne gandim la organizatorii de etape CNOR care pe timpul si banii lor (proprii) organizeaza etapele pentru CNOR si acesta din urma ii ignora cand au nevoie de ajutor...sa l intrebam pe Bucur daca la anul va mai fi la fel de vocal in a si sustine cauza de organizator de etapa CNOR.

...in timp ce noi (si ei, organizatorii) platim taxe de organizare, asigurari medicale, licente sportive, vizite medicale, taxe one event...la CNOR...

bag seama ca oamenii aia trei si anume: Liviu, Gigi si Feri n au ales de nebuni " the dark side"...se pare ca s au lovit si ei de zidul impenetrabil de superioritate si indiferenta ignobila a conducerii si membrilor CNOR...ce sa mai vorbim de Rasty (personajul controversat cu care nici el insusi nu prea se intelege)...dar omul isi face treaba si cum necum lucrurile functioneaza acolo la el pe parcela...

poate ca ar fi trebuit sa furati de la el nu numai regulament pentru navigatia pe track ci si ceva management si pana la urma si bunul simt aratat celor care au ales sa mearga mai departe cu etapele la 100tracks si care au avut incredre sa mearga alaturi de Rasty...nici nu a fost greu, dupa cate se vede, au avut de ales intre vidul organizatoric al CNOR si un format clar si (repet: asa cum e el cu plusuri si minusuri cu suisuri si coborasuri) un ajutor real pe o platforma ravnita de cei din...din nou...(ultima data, promit) CNOR...voi ce ati fi ales...?

Editat de Radu Chelaru
  • Like 2
Link spre comentariu

Din pacate in continuare se merge pe principiul "nu mor caii cand vor cainii" sau cainii latra, caravana trece...

Dl Silviu Bulugioiu a fost varianta ideala de conducere a CNOR dupa anii "agitati" lasati in urma de Rasty si Floyota. Toata lumea se saturase de scandal si vroia liniste. Din pacate a ramas liniste si...doar atat. Tin minte si acum "pasiunea" cu care Dl. Bulugioiu a fugit de m..a de la concursul de la Targoviste de acum doi ani pe care a ramas sa o incaseze echipa lui, probabil fara nicio vina. Sau de fervoarea cu care a incercat sa-i convinga pe Mihai Pascu si Sorin Schneider sa nu faca concurs la Runcu/Gorj pentru ca vor lua ...teapa.

Da Tzupare, la ora actuala nu exista nimeni care sa-si asume mai mult decat "actuala conducere". Asta nu schimba insa faptul ca actuala conducere e putin mai mult decat zero. Asa cum spunea Alexandru cel Mare, Nu imi e teama de o armata de lei condusa de o oaie; imi e teama de o armata de oi condusa de un leu.

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Din pacate in continuare se merge pe principiul "nu mor caii cand vor cainii" sau cainii latra, caravana trece...

Dl Silviu Bulugioiu a fost varianta ideala de conducere a CNOR dupa anii "agitati" lasati in urma de Rasty si Floyota. Toata lumea se saturase de scandal si vroia liniste. Din pacate a ramas liniste si...doar atat. Tin minte si acum "fervoarea" cu care Dl. Bulugioiu a fugit de m..a de la concursul de la Targoviste de acum doi ani pe care a ramas sa o incaseze echipa lui, probabil fara nicio vina. Sau de convingerea cu care a incercat sa-i convinga pe Mihai Pascu si Sorin Schneider sa nu faca concurs la Runcu/Gorj pentru ca vor lua ...teapa.

Da Tzupare, la ora actuala nu exista nimeni care sa-si asume mai mult decat "actuala conducere". Asta nu schimba insa faptul ca actuala conducere e putin mai mult decat zero. Asa cum spunea Alexandru cel Mare, Nu imi e teama de o armata de lei condusa de o oaie; imi e teama de o armata de oi condusa de un leu.

draga Razvanuta...pana te mai reculegi dupa identificarea ti cu oaia, tin sa te contrazic oleaca...dl Bulugioiu a avut contracandidat de doua ori...ultima data unul insignifiant si cu o data inainte pe Felix Patrascanu...asa ca...cine a ales...are de cules....

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Ahh, si inca un lucru.

Concursul de la Arad mi s-a parut unul dintre cele mai faine formate, ever. Cele mai putine "reguli", pleci cand vrei, iti alegi traseul care vrei, practic iti faci propriul "offroad". Daca e cineva care cauta copilot (single sau double), shoot!

LE: Modifica titlul cineva? Campinatul?!

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

LE: Modifica titlul cineva? Campinatul?!

nu, nu...e bine asa...ca nu inseamna nimic...nu reprezinta nimic...

Editat de Radu Chelaru
  • Like 1
Link spre comentariu

Re: Etapa 4-5 Campionatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie

lucrurile trebuiau facute de la bun inceput corect fata de toata lumea...

Bucur trebuia intrebat la sedinta in care s a hotarat ca Arad sa fie etapa, daca poate sa asigure formatul general de concurs pentru etapa sa, adica roadbook...nimeni nu contesta ca e "altfel" cu azimuturi, ca e free, ca e suuuper...daca nu face obiectul "campinatului"(Razvanuta macar titlul l a citit) nu are ce sa caute pe post de etapa in CN.

Acesta este rezultatul gandirii deziderative a celor din CNOR si nu numai...si a celor care ii sustin.

ma mir ca niste oameni cu inteligenta peste medie cum sunt: Parvulescu, Bucur, Mauri, Fritz, Tibi Stan si Mao au cazut in plasa eterna a acestui circ...

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

DOAMNELOR SI DOMNILOR

Fiind imputernicit de conducerea CNOR de a comunica deciziile, dispozitiile sau evenutalele lamuriri legate de fenomenul OFFROAD competitional, sunt in masura sa va comunic urmatoarele:

1. ETAPELE 4 si 5 din CAMPIONATUL NATIONAL de OFFROAD - R.A.T. 2015 12-17 iulie vor avea loc conform calendarului VOTAT IN UNANIMITATE de TOATE CLUBURILE DE OFFROAD.

2. Punctarea va fi facuta conform REGULAMENTULUI VOTAT IN UNANIMITATE DE CLUBURILE DE OFFROAD

3. Conducerea CNOR incurajeaza participarea fara echivoc in aceste etape si respinge categoric orice forma de boicot

3. Organizatorii recomanda echipajelor care iau startul sa mearga in tandem

4. Din acest moment relatiile "cu publicul" revin in sarcina mea, asa ca ma voi stradui sa stiti cat mai mult si in timpul cat mai scurt sa va dau un raspuns oficial

5. Un reprezentant din fiecare CLUB DE OFFROAD afiliat CNOR este rugat sa-mi dea un mail cu adresa oficiala a clubului pe: petre.niteanu@yahoo.com

Link spre comentariu

AKA Bullbar...normal ca respingeti boicotul...care anume? voi stiti. dar trebuie sa l respingeti prin fapte nu prin vorbe goale..

si taman "tandemul" era in disputa...si voi il "recomandati"in continuare. chiar "va pasa" de problemele noastre. zau ca sunteti atenti.

in rest ai dreptate.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

:) propun modificarea topicului :) in topical lui Radu :):):) sau de vorba cu Radu despre etapa de la Arad si ce crede Radu despre tot acest fenomen :)

acum revenind :) in ciuda situatiei conflictuale rezultata din toate aceste balarii ce tin de organizare/comunicare...etc ale etapei de la Arad imi face o reala placer si astept cu interes sa vad cine ce mai scrie si in primul rand sa vad ce raspunde Radu :)

Bravo Radule!!! tine-o tot asa ca eu te citesc :):):) panarama ce esti :):):) si acum imi aduc aminte schema din roadbook de la Buzau de acum 2 ani parca cu cele doua personaje care exersau calitatile orale la nu stiu ce pozitie prin traseu:):):)

apropos offtopic aici daca imi permiteti:) cine mai are poza respective o poate reposta va rog :):):)

Editat de Astral
Radule si permiteti sunt fara cratima
Link spre comentariu

:) propun modificarea topicului :) in topical lui Radu :):):) sau de vorba cu Radu despre etapa de la Arad si ce crede Radu despre tot acest fenomen :)

acum revenind :) in ciuda situatiei conflictuale rezultata din toate aceste balarii ce tin de organizare/comunicare...etc ale etapei de la Arad imi face o reala placer si astept cu interes sa vad cine ce mai scrie si in primul rand sa vad ce raspunde Radu :)

Bravo Radu-le!!! tine-o tot asa ca eu te citesc :):):) panarama ce esti :):):) si acum imi aduc aminte schema din roadbook de la Buzau de acum 2 ani parca cu cele doua personaje care exersau calitatile orale la nu stiu ce pozitie prin traseu:):):)

apropos offtopic aici daca imi permite-ti:) cine mai are poza respective o poate reposta va rog :):):)

vaaai! aceste cuvinte "ne" doare...in cot...ca pe CNOR de noi.

pe asta se si bazeza oamenii, pe tacere si pe faptul ca inghitim tot ce ne servesc la "tava" si sub forma de "saorma"(vorba lui Alex Miu).

postarea desenului amintit ar fi un "tandem" exceptional de rezonant prin a ilustra ce ne face CNOR noua concurentilor pe la etape.

iar despre "ce crede Radu" vis a vis de etapa de la Arad o sa se vada in numarul de concurenti de la start...asta in cazul in care toti cei care au promis ceva raman barbati pana atunci.

in rest "fi-ti" fara grija ca nu se va schimba nimic.

PS: stiu ca sunteti obisnuiti sa va spuna " imputernicitul" CNOR Niteanu ce i bine si ce i rau pe lumea asta dar nu ma pot abtine si consider ca altceva nu pot face impotriva bataii de joc cu care suntem gratulati de minus habens astia.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Radule, eu stiu ca tie ti se plimba ideile prin cap ca pestii prin acvariu, dar ia rumeg-o p'asta: tu vrei sa urci pe podium in Campionatul National contestand Campionatul National, regulamentul Campionatului National, conducerea Campionatului National si in general orice tine de Campionatul National? FRATICAAAAAAAA, schimba pastilele ca o sa ajungi sa contesti si tarusii din Campionatul National.

Sa stii insa ca te inteleg :) NU ca un nebun pe alt nebun, ci motivatia din spatele dezmatului tau intelectual. Ia spune tu cine este PRESEDINTELE CLUBULUI TAU?:) Ca da ca ne spui asta, vedem cum a votat el REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NATIONAL! Ia, uimeste-ne!

Link spre comentariu

Radule, eu stiu ca tie ti se plimba ideile prin cap ca pestii prin acvariu, dar ia rumeg-o p'asta: tu vrei sa urci pe podium in Campionatul National contestand Campionatul National, regulamentul Campionatului National, conducerea Campionatului National si in general orice tine de Campionatul National? FRATICAAAAAAAA, schimba pastilele ca o sa ajungi sa contesti si tarusii din Campionatul National.

Sa stii insa ca te inteleg :) NU ca un nebun pe alt nebun, ci motivatia din spatele dezmatului tau intelectual. Ia spune tu cine este PRESEDINTELE CLUBULUI TAU?:) Ca da ca ne spui asta, vedem cum a votat el REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NATIONAL! Ia, uimeste-ne!

la vremea respectiva era presedinte Cirap (uimitor nu?)...suna l si intreaba l cum a votat...ca noi banuim "ceva" tot la vremea respectiva in clubul GTC.

cat despre faptul ca "vreau" sa ies pe podiumul CN consider ca pestii din acvariul tau sunt cam toti cu burta in sus si care nu sunt se uita fix la tarusul etalon din trialurile CN care sunt fie copaci, fie tufe, fie ce o fi exact cum e si situatia in CNOR...fie ce o fi numai fraierii sa plateasca, si sa revin, chiar ma dau din pura placere si o sa vezi la sfarsit cum e si cu pozitia mea in ce priveste podiumul CN.

si tot o tineti p'asta cu "cluburile au votat", asa si? sa se dea atunci aia din cluburi care le au reprezentat pe acestea la sedinta...adica presedintii recte...pe care nu i prea vezi la concursuri "mon cherică".

sper ca nu ne bagi pumnul (sau altceva mai "plastic" ce are prima litera tot "p") in gura pentru ca au votat cluburile o magarie de frica sa nu aiba 100tracks mai multe etape ca voi (ca tu esti baiat destept si stii ca asa e...nu ma dezamagi sa spui "nu" ca imi schimb parerea despre tine la care ai muncit enorm sa mi o fac dragule) si sper ca "democratia" din CNOR imi permite sa am propria opinie.

sau infiintati politia politica CNOR?

zi i ma "impute-rnicitule.

Link spre comentariu

Minti, Radule! Cirap a votat pentru RAT, dar TU NU AI NICIO TREABA CU GTC pt ca ti-ai dat demisia. Tu faci parte din alt club :) Ti-e rusine, nu? Nu-i nimic. Vad ca ti se umfla vena pe gat si o dai in jigniri. Te faci de ras, amice! Nu ma provoca sa-ti raspund la misto, ca ti creste tensiunea, asa ca pastreaza discutia la un nivel decent. Toti presedintii de cluburi au votat in unanimitatea RAT-ul! Daca ai avea si tu un sef de club si nu ai fi al nimanui, POATE ai avea dimensiunea corecta a faptului ca actuala conducere a CNOR nu are voie sa schimbe calendarul competitional votat de CLUBURILE ELECTOARE! Te mai intreb o data: ai curaj sa spui cine e SEFUL CLUBULUI TAU? ACUM, in aceste zile cand duci lupta asta ciudata impotriva tuturor cluburilor din CNOR, CINE ESTE SEFUL CLUBULUI TAU?

Link spre comentariu

si de cand slujesti la CNOR (si cat o sa slujesti acolo si doar pe perioada respectiva) ar fi bine sa sa ti schimbi AKA din Bullbar in BULLSHIT...ca altfel te crede lumea.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Atat ai putut? Asta e singurul joc de cuvinte pe care mintea aia a ta neoxigenata a reusit s-o produca intre procesarea hormonala si bajbaitul pe-ntuneric dupa panglici prin copaci? Serios, Radule? Aici vrei sa ajungi cu discutia? Sa ma jignesti? O, vai, m-am udat tot si mi transpira curu' din cauza ta :))) N-am sa pot dormi noaptea ca nu esti tu de acord sa te dai la RAT. Cat despre ce sunt imputernicit sau nu...asta e o alta treaba care-ti depaseste tie limitele 'telectuale :)

Link spre comentariu

Atat ai putut? Asta e singurul joc de cuvinte pe care mintea aia a ta neoxigenata a reusit s-o produca intre procesarea hormonala si bajbaitul pe-ntuneric dupa panglici prin copaci? Serios, Radule? Aici vrei sa ajungi cu discutia? Sa ma jignesti? O, vai, m-am udat tot si mi transpira curu' din cauza ta :))) N-am sa pot dormi noaptea ca nu esti tu de acord sa te dai la RAT. Cat despre ce sunt imputernicit sau nu...asta e o alta treaba care-ti depaseste tie limitele 'telectuale :)

din textul tau am retinut ca ti transpira curul...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare