Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caterinca serioasa legata de Etapele CNOR Arad si nu numai.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Etapa 4-5 Campionatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie

Referitor la subiectul "curul" meu, eu zic sa ai un rateu in impulsivitate. Nu de alta, dar daca iscodesti printre offroaderi ai sa vezi ca tu porti o porecla legata tot de cur, doar ca mai efeminata o leaca :) Ingrijorator este ca porecla ti-au dat-o baietii din offroad, nu fetele :) daca ma-ntelegi....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te oftici? Te'nervezi? Mori de ciuda ca in ciuda sutelor tale de postari RAT-ul se va tine si se va puncta fix cuantumul normal? Ei bine, oftica te! Fa pe suparatul, nu te da in etapa asta:) Arata ne ca esti un jmeker si stai acasa in fotoliu in loc sa bananai prin padure cu GPS'n mana gandidu te ce bine era daca aveai si fler in afacerea asta. Multi s-au lasat pagubasi sa se contrazica cu tine, dar eu am timp si dispozitie :) Stii...m-am ganditi ca exista similitudine intre noi doi: mie-mi transpira curul, tu faci clabuci la gura. Ambele sunt deschideri normale ale corpului, dar parca a mea este mai ascunsa privirilor :) Tu continua:)

Link spre comentariu

stii de ce ti transpira curul? pentru ca cu el scrii/gandesti. ca daca ar fi altfel ai avea fruntea transpirata.

iar despre bananait prin padure...cred ca te referi la tine de cand erai copilot si tineai capetele de clasament (alea de jos) ocupate.

"neofticatule"

Link spre comentariu

Radule, sa inteleg pe baza deductiei tale ca tu gandesti cu gura? :D Cat despre cat de bun copilot eram, eu zic sa-ti consulti pilotul, adica pe Miron Sorin. Doar el poate spune ce si cat faceam eu :) Continua sa gandesti cu gura si lasa restul pentru cei dotati intelectual

Link spre comentariu

RAT se tine pt ca asa au decis CLUBURILE! Daca ai face si tu parte dintr-un club, ar fi excelent si am avea un start normal in discutie:) Dar tu faci parte dintr-un club al carui presedinte organizeaza un alt campionat decat cel al CNOR. Stii f bine ca asta e problema, asa ca eu nu te inteleg de ce nu te afiliezi acelui campionat :)

Link spre comentariu

daca aici vroiai sa ajungi cu "rationamentul", care iar e prost, ar trebui sa stii ca multi "afiliati" de la CNOR sunt "afiliati" si la 100tracks... nu ca ai putea sa compilezi.

in ce ti priveste "lexicul" sarac (cur+cacat si atat), trebuie din nou sa stii ca in pielea de " persoana publica" in care te afli ar trebui sa transpiri cuvinte mai cizelate, nu ca ai avea de unde...iar "persoana pubica" ti s ar potrivi mai bine in rolul de primata CNOR ista in care te gasesti pentru ca frecventezi cu ambele orificii (si cu cel pe care pretinzi ca l tii ascuns dar pe care il expui cum poti mai bine) zonele pubice ale sefilor CNOR, daca nu te superi pe mine.

iar faptul ca sunt intr un club sau altul conteaza mai putin, iar tenta "politica"

pe care incerci sa o dai discutiei arata disperarea sterilitatii materialului uman din care sunteti plamaditi, daca nu te superi pe mine.

Link spre comentariu

Sa-nteleg ca atat ai putut sa scoti din creierii tai inmuiati (cuvantul nu are nicio tenta sexuala asa cum ai putea crede la prima ta vedere) dupa o jumatate de ora de tacere? Tu te uiti vreodata intr-o oglinda in afara de a-ti admira corpul? Oare nu observi ca esti cam singurul inutil care incearca sa jigneasca sau sa ia la misto pe oricine care nu are o parere conforma cu a ta? Ce sugerezi tu (din nou, cuvantul nu are nicio tenta sexuala desi te-ai gandit deja la ea) este ca poti fi cu curul in doua barci! Ei bine, poti fi, dar trebuie sa admiti asta. Cat priveste lexicul meu, te asigur ca este suficient cat sa te fac sa cauti in dictionar cam 25% dintre cuvintele pe care le folosesc in conjunctura oficiala, dar nu e cazul cu tine. Ma adaptez si ti servesc FIX ce meriti si dupa cum ti-e limbajul. In mod uimitor, in realitate esti un tip misto, care ajuta si pe care te poti baza, de aceea nu ti inteleg comportamentul din acest post care are inflexiuni patologice. Relax monser ca e cald afara, mai trage de un fier, mai pompeaza sange in marele fesier (observa te rog cum am evitat subtil sa zic poponet) si nu ti folosi mintea in acelasi timp cu musculatura: n-ai suficient sange in sistem si-ti da cu virgula intr-un domeniu cenusiu (admira finetea retoricii legata de creier)

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar
  • Like 1

Link spre comentariu

Petre !!! big like mare!! pentru asta:

""domeniu cenusiu (admira finetea retoricii legata de creier) "" e maxima expresia imi place!

desigur e offtopic ce spun eu nu e legat de titlul topicului :):):)

sa nu care cumva sa va opriti din schimbul de replici macar vreo 2 ore cat stau la munca ,nu de alta da ma distrez de nu se poate:):):)

Link spre comentariu

Sa-nteleg ca atat ai putut sa scoti din creierii tai inmuiati (cuvantul nu are nicio tenta sexuala asa cum ai putea crede la prima ta vedere) dupa o jumatate de ora de tacere? Tu te uiti vreodata intr-o oglinda in afara de a-ti admira corpul? Oare nu observi ca esti cam singurul inutil care incearca sa jigneasca sau sa ia la misto pe oricine care nu are o parere conforma cu a ta? Ce sugerezi tu (din nou, cuvantul nu are nicio tenta sexuala desi te-ai gandit deja la ea) este ca poti fi cu curul in doua barci! Ei bine, poti fi, dar trebuie sa admiti asta. Cat priveste lexicul meu, te asigur ca este suficient cat sa te fac sa cauti in dictionar cam 25% dintre cuvintele pe care le folosesc in conjunctura oficiala, dar nu e cazul cu tine. Ma adaptez si ti servesc FIX ce meriti si dupa cum ti-e limbajul. In mod uimitor, in realitate esti un tip misto, care ajuta si pe care te poti baza, de aceea nu ti inteleg comportamentul din acest post care are inflexiuni patologice. Relax monser ca e cald afara, mai trage de un fier, mai pompeaza sange in marele fesier (observa te rog cum am evitat subtil sa zic poponet) si nu ti folosi mintea in acelasi timp cu musculatura: n-ai suficient sange in sistem si-ti da cu virgula intr-un domeniu cenusiu (admira finetea retoricii legata de creier)

cand cineva nu mai are argumente intr o discutie incepe sa faca referire la fizicul interlocutorului...nu voi da curs discutiei in sensul de a mentiona ca arati ca vai de mama ta ca nu e frumos si nu vreau sa fiu mujic ca tine.

cenusie e doar metoda scremuta prin care ti expui "fabuloasa" ti exprimare (doar in conceptia ta, ca doar declari ca stii cuvinte dar de transpus tot excremente lingvistice transpui)

scuze dar n am avut nevoie de dex pana acum sa ti interpretez obnubilatiile.

iar faptul ca mi a lut 30 min sa scriu e datorat si lucrurilor pe care le fac zi de zi.

repet, felul in care abordezi preocuparea mea sportiva si felul in care arat denota cea mai crasa lipsa de inspiratie in ceea ce priveste subiectul acestei discutii.

iar de transpirati la cur cred ca sunteti toti din CNOR pentru ca cu el ati facut acest campionat.

iar cand afirmi ca e un domeniu cenusiu...chiar ai dreptate...deoarece discutam de CNOR si de camiponat.

o sa trebuiasca sa le explici boierilor tai cum de ti ai permis tocmai tu un umil postac sa afirmi asa ceva despre mosia dumnealor. hai sa te vedem cu le dezmierzi tu fesierul (observi ca n am spus poponet) pentru a te ierta.

cat despre "aluzia" ta la poponet n ai decat sa cercetezi cine a lansat o si o sa realizezi ca nu i nici macar de intelectul tau. adica persoana respectiva mai bine si ar vedea de al lui avand in vedere meseria pe care o practica.

inainte ca Max sa ne interzica sa ne mai jignim ma voi rezuma la a spune ca indifetent de ce cred/vreau eu etapele se vor tine si concurentii isi pot alege drumul spre podium in maniera personala.

succesuri

ps

domnu Niteanu chiar nu v am considerat niciodata capabil de o discutie de nivelul dat. nu m ati dezamagit.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Radule, tu o sucesti de nu mai stii nici tu cum s-o dai sa ti iasa bine:) pai nu erai tu ala care improsca cu noroi peste tot cum ca nu ti convine tie RAT-ul? Ai scris 62346 de replici la postul asta ca sa ne spui......ce? Ca nu ti convine? cine da doi lei pe ce nu ti convine tie? Si mie nu mi convin multe si pentru ca nu am ce face, imi expun opinia simplu, apoi ii las pe cei care pot sa decida sa ia o decizie. Uiti argumentele de rahat pe care le-ai scris aici si modul in care ai jignit? Eu nu! Fiecare post de al tau va primi, de azi inainte, o replica de la mine. Pana te educi sa vorbesti civilizat si sa respecti VOTUL! Daca Rasty nu ar fi presedntele clubului din care faci tu parte, ar fi mult mai usor sa vorbesc cu tine pe regulament. Dar Rasty nu l-a votat asa ca nu avem ce sa discutam noi doi legat de oportunitatea unei etape, a formatului sau mai stiu eu ce dpdv al REGULAMENTULUI. Nu ti convine? Nasol! NU AI CE FACE! Cat despre "postac"...ia uita te tu un pic la tine? :)))

N-am sa te mai las never sa poluezi SINGUR topicurile legate de CNOR! O vom face impreuna, eu contra ta!

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

interesant ar fi sa aiba si continut postarile tale...cenusii....maro mai mult.

replica preusupune o contradictie logica in sensul discutiei pe cand tu aberezi cu venele umflate atat pe frunte cat si in partea ti ascunsa.

si ma bucur ca suntem de acord ca parerea mea nu conteaza.

si chiar ma bucur ca imi vei raspunde la toate postarile pentru ca astfel vom polua impreuna, vom da amandoi cu cacat in ventilator, eu cu buna stiinta iar tu fara sa ti dai seama pentru ca nu prea stii ce scrii.

ascult...

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

HAOLEU! Asta ai facut tu, Chelarule, pana acum? Postari cu creier? Argumentate?:))))) Fratica, ai incredere in mine: schimba prafurile alea pe care le iei:))) Deci tu postezi argumentativ? Referitor la ce? La cacat? La cat de bun esti tu n offroad si cum e lumea vitrega cu tine ca nu te asculta sa suspende campionatul si sa te puna pe tine presedinte al CNOR?:)))))))))) Auzi, Chelarule, ai incercat sa papi ciorbitsa cu lingura, dar cu partea aia lata s-o folosesti pentru a aduna zeama? Vezi ca se tine invers, vere! E o parte con...ca...vaaaaa, asa...si o parte.....? No, zi tu cum e:)))

Link spre comentariu

de ce tipi?

folosirea majusculelor in mediul asta inseamna ca titpi...esti la andropauza?

nu fratica nu vreau presedinte, nu vreau sa nu se mai tina campionatul, sa se tina corect ar fi bine.

iar cacat tu ai mancat, pardon postat aici primul asa ca haleste ti l in tihna ca nu ti ia nimeni presedintele care ti gafaie in ceafa.

si incearca sa depasesti nivelul prescolar de ati formula "frazele" cu cacat, popou, cur, ciorbica, prafuri samd ca ti scade ratingul.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Petre si Radu exista o vorba : desteptul cedeaza !

CAt despre discutiile astea a voastre, mai bine le lasati.

GATA ajunge hai sa nu mai dam cu rahat nici in concursul de la Arad nici in concurenti nici in CNOR.

Si-a expus fiecare parerea proprie, a fost luata sau in seama sau nu asta este data viitoare va stii sa o expuna mai bine.

RAT se tine asa cum era planuit si va merge cine are timp/chef/nervi/pofta/bani.

Eu unul imi lipsesc mai multe din cele enumerate mai sus, asa ca nu voi merge.

@Petre o chestie constructiva ca purtator de cuvant ar fi frumos sa afisati o data clasamentele generale.

ce zici nu crezi ca e o chestie mai constructiva decat povestiile astea fara sfarsit ???

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

Mihai, ai dreptate.

dar un purtator de cuvant rosteste cuvantul pe care l are in cap=cacat.

asa ca eu cedez pentru ca Petre are dreptate in tot ce a spus...nu poti contrazice un cacat.

eu poate merg la Arad. ca vreau cupa. si podium si adulatia sicofantilor de ma combat...n ai sa vezi.

Link spre comentariu

Un cacat esti tu, Radule:))) Iar eu nu-s purtator de cuvant, ci pur si simplu transmit UNEORI niste mesaje oficiale, tocmai pt ca unii ca tine sa nu mai poata spuna ca nu exista nicio parere oficiala. Posturile mele de aici suntpersonale. Nu-s in calitate de membru KAMIKAZE, de observator sau mai stiu eu ce. Sunt de la mine, catre tine, cu ajutorul ventilatorului:))) Te oftici?

Link spre comentariu

si apropo de ventilatorul in fata caruia ma pui sa stau...asa v ati obisnuit voi la CNOR unii dau cu cacat in ventilator si altii, ca tine in cazul de fata, stau in fata lui cu gura deschisa sa le faci curat incompetentilor.

dar tu esti smecherie de barbat altfel.

Link spre comentariu

esti limitat sa ma tot intrebi daca ma oftic.

nici nu ma oftic, nici nu tip, nici nu doresc raul nimanui nici nu ma intereseaza ce ai tu in cap sau in gura sau in cur (chiar daca e acelasi lucru peste tot).

serios, chiar vreau sa evoluez intr un campionat echitabil si care are aceleasi reguli la toate concursurile care il constituie.

cat despre cum vede lumea concursul se va vedea dupa numarul de masini de la start. degeaba morfolesti sintagme cenusii cu irizatii maro printre maselele ti, ca lucrurile se vor aseza tot cum vrea pulimea, categorie in care iti urez bun venit in urma declaratiilor tale apartinice.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare