Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caterinca serioasa legata de Etapele CNOR Arad si nu numai.

Postări Recomandate

Re: Etapa 4-5 Campionatul National de off-Road - The R.A.T.2015 12-17iulie

Ah! M-ai lovit cu postul asta:))) Deci ti-ai imaginat tu ceva si ai inceput sa tastezi:))) Acum ai bagat si CNOR-ul in discutia noastra? Lasa-l, frate, in pace ca tu nu faci parte din nimic in cadrul CAMPIONATULUI NATIONAL! Daca nu te-ar trage Miron dupa el ai sta si acum cu putsa-n mana intr-un boschet cautand azimutul:)))) Tu faci parte din clubul lui Rasty, ai esuat in alegeri, ai alte probleme pe cap. Ca-n cap....ai ....sa zic?....sa nu zic?...hai ca nu zic, ca stii ce ai:)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cat despre "pulime"....amice, nu ai stofa de lider populist si nu poti castiga simpatia offroaderilor. Eu mereu am facut parte din pulime iar acum doar pt ca-s observator, fie vorba intre noi functia asta este precum claxonul in offroad, nu inseamna ca fac parte din protipendada. Bucura te, bai Radule, ca POTI SA TE DAI! Ca ai cu ce, cu cine si mai ales UNDE! Nu mai fi carcotas si mojic, ca nu ti sta bine si te faci de ras.

Link spre comentariu

Ah! M-ai lovit cu postul asta:))) Deci ti-ai imaginat tu ceva si ai inceput sa tastezi:))) Acum ai bagat si CNOR-ul in discutia noastra? Lasa-l, frate, in pace ca tu nu faci parte din nimic in cadrul CAMPIONATULUI NATIONAL! Daca nu te-ar trage Miron dupa el ai sta si acum cu putsa-n mana intr-un boschet cautand azimutul:)))) Tu faci parte din clubul lui Rasty, ai esuat in alegeri, ai alte probleme pe cap. Ca-n cap....ai ....sa zic?....sa nu zic?...hai ca nu zic, ca stii ce ai:)))

de ce ma ingani cu ce ai in cap?

iar faptul ca Miron cand se dadea cu tine vedea podiumul doar in poze inseamna ca nici macar nu erai atat de inteligent incat sa l fi lasat sa navigheze el?...jenant pentru tine prietene.

iar cuvantul cacat, pe care l ai introdus in discutia noastra din disperarea ti retorica, ar trebui sa reusesti sa l folosesti mai maiastru cu gura ca cu capul (asta asa ca sa ti arat cum se scrie) il inglobezi perfect.

Link spre comentariu

si chiar nu stiu ce te f..te grija de mine, Miron si Campionat ca tu chiar ai fi de tastatura daca ai folosi o corespunzator...asa esti doar de cuvantul tau preferat.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

oricum sunt mai implicat in acest campionat decat tine...adica sunt implicat si tu nu, ca sa ti fie clar.

tu esti implicat intr o prostie de nihilism idiot la tot ce nu i in faza cu voi.

obisnuiti va cu oameni care nu mai halesc chiar tot ce sloboziti voi in materie de offroad si nu numai.

Link spre comentariu

Radule, am sa ies putin ca am o treaba! Tu fa-o pe a ta, aia mare, asa cum te duce capul. Am sa revin sa ti dau toate replicile, in scurt timp, campe la 8 :) Intre timp, exerseaza ceva: ia o harta, o busola, du te-n fata oglinzii si spune asa: "sunt un copilot destoinic! nu bananai ca proasta-n papusoi cate 3-4 ore cautand vreo panglica-n copac! Eu sunt Radu, cel mai tare din parcarea de offroad".

Indicatii: tine harta cu culorile in sus! Tine busola cu sticla in sus! In caz de nereusita, consulta google! (Nu mai sta-n ventilator ca racesti)

Link spre comentariu

Of ce face caldura asta... Eu zic sa ne certam la fel pentru formatul campionatului viitor ca asta este hotarat deja. Ce ziceti? Ne bagam?

Eu am inteles ca acest format este facut de cluburile din care facem parte, in unanimitate. Asta se intimpla cind cei care se dau nu au chef sa se implice.

Sincer ma bucur ca s-au reusit atit de multe etape si in CNOR si in CNTT. Ma bucur ca mai sint oameni dispusi sa sacrifice din timpul lor, uneori dind si bani, sa ne putem da. Dupa un format sau altul. Nu conteaza formatul!

Hai sa incepem de acum sa facem ceva pentru 2015! Nu sa ne plingem!

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Radule, am sa ies putin ca am o treaba! Tu fa-o pe a ta, aia mare, asa cum te duce capul. Am sa revin sa ti dau toate replicile, in scurt timp, campe la 8 :) Intre timp, exerseaza ceva: ia o harta, o busola, du te-n fata oglinzii si spune asa: "sunt un copilot destoinic! nu bananai ca proasta-n papusoi cate 3-4 ore cautand vreo panglica-n copac! Eu sunt Radu, cel mai tare din parcarea de offroad".

Indicatii: tine harta cu culorile in sus! Tine busola cu sticla in sus! In caz de nereusita, consulta google! (Nu mai sta-n ventilator ca racesti)

daca asa stii tu de la Sorin (ca din alta parte nu stiu ce sa zic) inseamna ca am iesit campion cu Sorin din greseala si anul asta pe ceva podiumuri tot din greseala.

dar avand in vedere performanta ti in acest domeniu, si anume offroad, zau ca n ar trebui sa vorbesti nimic.

aici la taste vad ca stii cum e cu panglica si cu harta dar in dulap zero cupe prietene...alea reflecta ce ai in instalatie in materie de offroad si nu numai.

caterinca e usor sa faci. performanta mai greu. dar tu nu esti capabil nici de una nici de alta.

dupa asta subiectul asta nu ar mai trebui sa l atingi ca e jenant pentru tine. zau. incearca sa ti fundamemtezi afirmatiile cu fapte si cu realitatea. sa auzim numai de bine.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

dar discutia asta despre podiumuri, cupe, concursuri castigate e straina pentru tine.

tu vezi unde bagi degetul in "tacste" si arata prietenilor tai ce oofrader esti tu.

hai desfata ne cu cum se ia un azimut si cum se cauta banda...macar teoretic.

iat faptul ca te bagi ca gandacul in cacat in echipajul meu si al lui Sorin denota frustrarea ti majora in care te zbati furibund.

Link spre comentariu

Caterinca serioasa legata de Etapele CNOR Arad si nu numai.

Deoarece topicul despre etapa de la Arad a luat-o razna, voi muta o mare parte din discutii aici.

Link spre comentariu

Re: Caterinca serioasa legata de Etapele CNOR Arad si nu numai.

multumim Max ca l opresti macar tu pe decerebratul de purtator de cuvant al CNOR care se considera pe maidan cu vocabularul afisat.

functia pe care o detine,din pacate, nu i permite sa aiba opinii personale in spatiul public. dar oligofren fiind n are de unde sa stie.

un ratat in ce priveste offroadul a ajuns sa mi spuna cum e cu azimutul si cu panglica din copaci.

cand te bagi in cocina te mananca porcul.

doresc succes tuturor celor implicati in acest sport si va doresc deparazitare grabnica de astfel de homunculi cu aere de persoane publice...mai degraba toalete publice.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Aloooo!!! Eu nu trag pe nimeni dupa mine! Radu ma trage...in sus cu sufa!

Mama ei de limba romana ca multe intelesuri are...

Link spre comentariu

Asa ai ajuns, ba, Radule? Sa ma injuri? No, pai stai ca stiu si eu d'astea, pisaciosule:))) Deci te crezi un zgarci, dar esti o gaura. Nu-s,ba, purtator de cuvantpt nimeni si chiar daca as fi, tot la fel ti-as vorbi pt ca meriti. Esti un porcusor care a inceput sa jigneasca apoi cand a simtit ca e subiect de caterica si bataie de joc a inceput cu ifose ca el nu poate fi injurat sau spurcat de un oficial.:))) Zi sa ti crape ochiul!

Link spre comentariu

Dar pentru ca discutia a fost mutata dintr-un topic serios pe unul de caterinca, te parasesc in cacat! Stai aici si vorbeste singur! Simte te jmecher![/quote

...a....si mai e si impotent...spiritual...

dupa ce jigneste se supara ca magarul pe sat ca primeste raspuns cu aceeasi moneda.

noroc ca l au oprit stapanii lui din capu' la CNOR la timp pentru ca se facea de cacat dince in ce mai de cacat si putzea de te lua cu ameteala tocmai de la Arad.

sarantocul spiritual, slugoi voluntar al CNOR se pretinde purtator de cuvant dar de fapt nu e purtator de cuvant...o fi purtator de oale de noapte al celor ce l tolereaza in preajma lor din capul CNOR.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Dar pentru ca discutia a fost mutata dintr-un topic serios pe unul de caterinca, ....

Pai tocmai voi ati facut caterinca pe acel topic serios.

V-am mutat aici pentru a lasa informatia utila acolo si ca sa nu ma acuzati ca va cenzurez, v-am lasat locul de joaca aici.

Daca veti duce inapoi caterinca acolo, atunci chiar va voi cenzura...

Link spre comentariu

Corect, Max! Nu ar fi fost atatea injurii daca mutai mai inainte posturile offtopic. M-am gandit ca daca adaug si eu vreo 20, te determin sa faci ceva:) Iarta mi limbajul:)

Radule, imi cer scuze pt modul in care ti-am vorbit! Te rog sa ma ierti, nu se va mai intampla:) Sper!

Link spre comentariu

Corect, Max! Nu ar fi fost atatea injurii daca mutai mai inainte posturile offtopic. M-am gandit ca daca adaug si eu vreo 20, te determin sa faci ceva:) Iarta mi limbajul:)

Radule, imi cer scuze pt modul in care ti-am vorbit! Te rog sa ma ierti, nu se va mai intampla:) Sper!

daca n ai fi ironic...

Link spre comentariu

Acuma pupati va cu limba!

Ce ma distracti, pe cuvintul meu

Nu exista forma de me a trezi mai bibe dispus decat cand vad discutile aici pe forum

Ne vedem la.... Offroad

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Nu exista forma de me a trezi mai bibe dispus decat cand vad discutile aici pe forum

Ne vedem la.... Offroad

Pedro la tine offroad si in somn ,un mare :rsp de la mine

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Ne vedem la.... Offroad

Pedro merita o cupa pentru postul asta.

Combinat cu Semaca cel de graba gasitor de Azimut devin insa naucitori :grin:

Glumele de aici,cam din categoria razi un pic ca n-ai cum, dar cam nasoale....

Din placerea de a rade promit solemn sa vin la o teapa /etapa din asta doar in compania selecta a lui Semca si Pedro doar ca sa-mi exersez skill-ul de mistocar si sa-mi consum pofta re ras..... ca de dat,nu sunt in stare :grin: si nu am nici cu ce.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Pedro merita o cupa pentru postul asta.

Combinat cu Semaca cel de graba gasitor de Azimut devin insa naucitori :grin:

Glumele de aici,cam din categoria razi un pic ca n-ai cum, dar cam nasoale....

Din placerea de a rade promit solemn sa vin la o teapa /etapa din asta doar in compania selecta a lui Semca si Pedro doar ca sa-mi exersez skill-ul de mistocar si sa-mi consum pofta re ras..... ca de dat,nu sunt in stare :grin: si nu am nici cu ce.

Ai imbatranit? Cu mine te dadeai bine:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

@Miron multumesc de aprecieri Sorin....sunt un bun formator, se pare , AdiKamikaze si cu tu Mironas ati iesit campioni urmatorul an cand eu nu am mai putut sa ma dau..... cum asta a fost cu copiloti diferiti concluzia logica a fost ca ceva bun a fost la baza...plus ca ceva ceva performanta faceam si noi.

Dar,traim din amintiri? Dulapul cu cupe? Peretele cu diplome?

Am imbatranit. Lehamite de orgolii.De contraziceri cine si cum are dreptate...Intotdeauna dreptatea-i la mijloc,nu-i a ta sau a mea... dreptatea ta si dreptatea mea nu-i acelasi lucru.

Masina nu am de dat. Copilot nu stiu daca am timp. dar un WE pentru mistouri , niste beri si ceva timp de povesti si ras ma pregatesc...

Probema-i locatia/concursul ca la cat de hotarati sunt oamenii pe aici nu cred si nu cred ca mai sunt interesati si ca mai este timp si de asa ceva,de socializare si prietenii.......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Pai tocmai voi ati facut caterinca pe acel topic serios.

V-am mutat aici pentru a lasa informatia utila acolo si... v-am lasat locul de joaca aici

Daca veti duce inapoi caterinca acolo, atunci chiar va voi cenzura...

Penibil!

Daca chiar e nevoie de o sectiune in care doritorii sa se poata improsca in voie, distrandu-i pe altii, se poate gasi un titlu potrivit ( "Groapa", "Ograda lui Vanghele" etc.) si un loc la subsolul forumului, nu la "Competitii nationale".

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare