MihaiK Postat Noiembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 (editat) Re: Achizitie Wrangler TJ Sa iei in cosiderare DACA NU ESTE INMATRICULAT SAU DACA NU ARE TAXA PLATITA 2.4 este mai nou si euro 3 spre deosebire de 2.5 care este euro 2 (si asta e un lucru foarte foarte rau) Cand taxa la un 2.5 este 1000 euro plus minus de la an la al la un 2.4 taxa este 5500-7000 euro in functie de an Daca il inmatriculezi in alta tara sau nu te intereseaza inmatricularea lui cele enumerate de mine mai sus nu conteaza Are ceva cai mai multi, il gasesti la dezmembrari pe pt cruiser, in concluzie nimic de speriat zic eu. 2.4 N/A applications: 1995–1998, 2000 Chrysler Cirrus 1995–2006 Chrysler Sebring 1995–2006 Dodge Stratus 1996-2007 Dodge Caravan 2002–2005 Jeep Liberty 2003-2006 Jeep Wrangler 1996-2000 Plymouth Voyager 1996–2000 Plymouth Breeze 2001-2010 Chrysler PT Cruiser 2007-2010 GAZ-31105 Volga Un aspect important care pe mine unu m a cucerit ar fi: Unlike the 1.8/2.0L engines the 2.4L is a non-interference design should the timing belt break. Salut @Flow, multumesc de raspuns, ma ajuta enorm informatia aceasta. Masina este inmatriculata in 2012 si ce am observat este faptul ca e euro 4(anul de fabricatie este de asemenea 2004)- o firma de asa care face dosare pt inmatriculari mi-a comunicat dupa ce a vazut actele ca taxa este de 1300 de euro- acum nu stiu daca asa o fi, cert e ca asa imi iese si mie pe calculatorulde taxa ANAF. Foarte faina treaba cu distributia, daca e motor fara interferente e super. Nu te chiar stresezi asa tare pt cureaua de distributie. Deci din cate inteleg gasesc si la dezmembrari piese de pe alte modele care au acelasi motor. Multumesc mult. Va tin la curent Editat Noiembrie 4, 2015 de MihaiK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: Achizitie Wrangler TJ Eu am avut motorul asta pe TJ-ul meu din 2006. Motorul a iesit EURO4 la RAR. Eu nu am avut nici o problema in cei 2ani cat am folosit masina si nici nu am auzit ca actualul proprirtar sa fi avut. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: Achizitie Wrangler TJ Daca are deja carte de romania cu norma euro si cu emisiile trecute atunci discutia e clara si taxa cunoscuta. Daca prima inmatriculare 01.2004 - 1355.56 euro 12.2004 - 1742.86 euro Sa ti cont si de asta Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Re: Achizitie Wrangler TJ Salut @Flow, ei bine noxele nu le are in carte, cum trebuie sa procedez in cazul acesta? Ps. Atasez niste poze cu masina despre care e vorba, sunt hotarat sa ma duc dupa ea. Ce parere aveti asa la prima vedere? LE: am uitat sa mentionez ca a fost vopsita la cererea proprietarului din gri in culoarea asta. Multumesc Editat Noiembrie 8, 2015 de MihaiK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Achizitie Wrangler TJ O sa mergi tu dupa ce cumperi masina la rar si o sa le treci. Nu este asta o problema, uita te doar la prima inmatriculare (este trecuta in talon) si in functie de asta eu deja ti am calculat mai sus cat o sa fie taxa. Masina arata bine din poze, ca si recomandare, desi nu pare a fi o problema iti recomand sa o verifici bine de rugina (de obicei masinile de la mare au aceasta problema, am vazut zilele trecute un jk 2008 la ct copt de rugina, pana acum nu credeam ca poate exista jk cu rugina, si am vazut destule, niciuna cu problema asta). Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) Re: Achizitie Wrangler TJ Salut @Flow, iti multumesc mult pt aceste sfaturi, ma ajuta ft mult. Data inmatricularii este 02.06.2004 Desigur, ma voi uita si dupa rugina. Vorba ta, n-ai zice ca un jk poate avea rugina deja, la jk chiar ca nu am auzit pana acum:grin: Mai vreau sa te intreb daca sti oare unde sunt localizate seriile sasiului si a motorului? Nu de alta dar sa imi fie mai usor cand le verific cu cele din acte. Multumesc Editat Noiembrie 9, 2015 de MihaiK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Achizitie Wrangler TJ Salut @Flow, iti multumesc mult pt aceste sfaturi, ma ajuta ft mult. Data inmatricularii este 02.06.2004 Desigur, ma voi uita si dupa rugina. Vorba ta, n-ai zice ca un jk poate avea rugina deja, la jk chiar ca nu am auzit pana acum:grin: Mai vreau sa te intreb daca sti oare unde sunt localizate seriile sasiului si a motorului? Nu de alta dar sa imi fie mai usor cand le verific cu cele din acte. Multumesc Vezi ca ai seria de caroserie trecuta la parbriz (daca mai tin eu bine minte) si pe podea langa unul din scaunele din fata, mai ai o tabla cu seria stantata. Pe sasiu poate fi in mai multe locuri, in fct de anul de fabricatie. La mine era in stanga fata, pe sasiu. Verifica si VIN-ul online, gasesti decodere gratis de VIN. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Achizitie Wrangler TJ Salut @abunea, multumesc. Verific si VIN-ul desigur. Am verificat masina si la reprezentantele din orasele in care a stat. Am gasit in cta ca a fost dusa pt ca intra greu in a2-a si nu i sa facut nimic. Sper sa o fi rezolvat intre timp. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Achizitie Wrangler TJ 02.06.2004 - 1355.56 euro taxa Avand in vedere ca masina este deja inmatriculata, si mai poti circula cu ea asa, daca nu te grabesti, o iei in evidenta la financiar cand o cumperi, si o inmatriculezi doar de pe data de 03.06.2016 atunci taxa te va costa 1032.81 euro, castigi 320 euro in felul asta daca te ajuta intr un fel sau altul. Cel mai usor de verificat ss este la parbriz dar rar ul nu tine cont de ea, avand in vedere ca este inmatriculata ue trebuie sa fie seria pe sasiu stantata pe acesta, pe partea soferului daca nu ma insel, intre cele doua roti, se vede foarte usor si foarte bine, la motor nu i asa importanta fiind piesa de schimb, mai are si in multe alte locuri dar nici de ele nu se tine cont, pe portiera, compartiment motor (panou ignifug) etc. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Re: Achizitie Wrangler TJ Chiar sunt curios daca are seria stantata pe sasiu,eu pina acum nu am vazut asa ceva si am un YJ 100% cu tot ce a iesit de pe poarta fabricii. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 11, 2015 Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Re: Achizitie Wrangler TJ Eu unul mereu am avut probleme mereu cu wranglerele la identificare sau la itp facut la rar, intr adevar la yj nici eu nu am vazut serie pe sasiu, la tj urile ce le am vazut insa da, in plus daca nu ma insel prea tare legea spune ca daca masina este produsa pt europa trebuie sa aiba seria stantata pe sasiu, in usa nu este necesar, masina fiind din 2004 masina cred ca deja are omologare europeana care nu se poate obtine fara ss stantata. La cele vechi (yj, tj primele serii) e diferit putin. In alta ordine de idei daca nu gasesti nici o serie pe sasiu nu ar fi o mirare, la wrangler este posibil, au clasa mica de siguranta. (in general masinile americane). Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Re: Achizitie Wrangler TJ Salut colegi, nu am gasit seria pe sasiu. Am cumparat masina, urmeaza sa deschid un topic cu poze si tot, momentan sunt cu ea pe drum vin acasa. Ps. Am o intrebare(scuze pt off topic): am observat ca la franare brusca pocneste ceva sub masina, ce sa fie oare? E de speriat oare? Intreb deoarece sunt pe drum cu ea si sa stiu cam la ce sa ma astept. Multumesc colegii, dau o bere pt. ajutor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Re: Achizitie Wrangler TJ Poate e un etrier slab din suruburi, sau portetrier, sau placute care nu sunt bine asezate. Incearca sa folosesti doar frana de mana sa identifici de unde se aude, fata sau spate. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Re: Achizitie Wrangler TJ Sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el! :ca - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: Achizitie Wrangler TJ Desigur, voi verifica asa. Multumesc de urari! La fel iti doresc si tie:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate