cfantana Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Avem placerea de a va invita la un concurs prietenesc de trial sincron. Concursul este organizt de Costin Fantana (Tuparu) si Adrian Floricescu (Adi Kamikaze) cu prietenii de la DOJO Motorsports si Kamikaze Off Road Team. Locatia evenimentului este pe malul raul Arges in comuna Adunatii Copaceni. Concursul o sa aiba doua clase: Standard si Open. Fiecare echipaj va parcurge o tura de recunoastere si doua manse cronometrate. Ca o noutate mansele cronometrate se vor cumula, iar cei mai buni 16 timpi se califica pentru piramida din a doua zi de concurs. Tot ca o noutate la acest concurs o sa aiba si copilotul un rol important si anume el trebuie sa alerge 15 metri printr-un teren special amenajat la finalul cursei si sa opreasca cronometrul :). Clasa STANDARD va putea fi parcursa cu orice masina de teren, organizatorii punand accentul pe maiestria la volan si nu pe nivelul de pregatire al masinii. Evenimentul este prietenesc, nu necesita licenta, iar taxa de participare este modica: 100 lei de masina. [ATTACH=CONFIG]246104[/ATTACH Revenim cu regulamentul si programul competitiei in zilele urmatoare.Va asteptam cu drag :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Cum ar zice un clasic in viata: da da da....:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 He,he te asteptam Giorgele,tu cunosti locatia :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 He,he te asteptam Giorgele,tu cunosti locatia :) Pai vin bre, n-am zis ca vin? Vin si cu fata, o fac copilot:wink: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Pentru cei din Bucuresti ce doresc sa afle mai multe si sa iasa la o bere mai pe seara azi 5 august incepand cu orele 19 ne intalnim la Bistro Nouveau str Louis Pasteur nr 63. Va asteptam :x:x:x Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 (edited) Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Pentru ca suntem mai multi cei care vrem sa ramanem cu cortul de sambata pana duminica vom amenaja o zona de campare cu lumina,curent,foc de tabara si muzica. Bineinteles ca ramane si dozatorul cu bere rece + gratarul :x:x:x:x Deci va invitam sa petrecem o noapte la cort/rulota pe malul Argesului :grin: One crazzy night :grin: Edited August 5, 2015 by Astral BineInteles.....http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=940490&viewfull=1#post940490 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusherme Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 M-ai Convins !!!!:banana the new rambler Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 11, 2015 Author Share Posted August 11, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Ne vedem sambata dimineata Mariuse :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 (edited) Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Sa punem la incercare copilotii cu un mic roadbook emoticon wink Uitati-va in josul paginii pentru a nu va incurca ex; PAG 1, PAG 2 si PAG 3 Pe ultima pagina aveti notat si un azimut, acesta se poate lua tot din rondul de la Adunatii Copaceni :grin: Edited August 12, 2015 by Vali alias Babu KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliedragosmihai Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Unde este locatia ? La pod la Arges Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 (edited) Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 N:44.246236 e:26.103559 Edited August 13, 2015 by cfantana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 (edited) Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Va asteptam sambata incepand cu ora 9:00 cand dam drumul la inscrieri. La ora 10:30 vom face o tura de recunoastere cu masinile pe traseu urmand ca la ora 11:00 sa dam startul competitiei. Vom incepe cu prima runda pentru clasa standard urmata de runda 1 pentru open,facem o pauza de masa de o ora si continuam cu runda 2 standard si runda 2 open. La fata locului o sa fie un vanzator ambulant cu gratare si bautura :wink::x Gratarul,bautura si muzica raman pana duminica la locatie pentru cei ce vor sa ramana seara la cort sau la foc :) Pentru orice alte informatii va stau la dispozitie. Edited August 13, 2015 by cfantana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Nu va uitati castile acasa,pentru cei ce nu au casti de protectie o sa fie la secretariat :tr:tr:tr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Sambata si duminica incepand cu ora 9:00 ne puteti urmari si LIVE aici Enterprise Video Hosting 1 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulianul Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 :sc acum, dupa ce mi-am facut alt program... Sa va distrati bine, s-o faceti lată! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 (edited) Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Si un filmulet de la organizare Edited August 14, 2015 by Astral KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigsilviu Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Iata si filmarea din Masina cu nr.16 Daihatsu Feroza. Super distractie. Multumesc organizatorilor Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigsilviu Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 (edited) Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Competitia de Off Road Trial Sincron Adunati Copaceni Tura de recunoastere traseu [video=youtube;bYA-EAx7X64] Edited August 16, 2015 by Yonutz Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 BRAVO, DOMNILOR! A fost foarte frumos. Acesti baieti au un talent anume, in primul rand de a face lumea sa se simta bine. Apoi, traseele, tehnica inglobata, organizarea ok (intotdeauna este loc de mai bine:wink:) Eu unul nu am nimic de reprosat, pentru ca am primit ceea ce doream. Au muncit si investit foarte mult, in conditii de canicula. Locul ales exceptional: de pe culme vedeai traseul si evolutia echipajelor in proportie de 95%:h5. Extra, acesti baieti au introdus o inovatie foarte smechera: sa iti opresti singur cronometrul.:h5. S-au produs cateva faze absolut dementiale.:ha: Au existat echipaje care au pierdut pe mana lor:grin:. In plus, au trasmis live:h5. Din punctul meu de vedere, asemenea manifestari ar trebui sa existe in fiecare weekend liber de concursuri/sarbatori, probabil cu exceptia lunilor iulie/august (concedii). Eu sigur as participa la fiecare, singurul impediment ar fi ceva planificat in familie. Fiind sarbatoare mare, si perioada de concedii, s-a simtit. Daca nu ar fi fost asa, eu estimez ca s-ar fi prezentat 80-100 de echipaje. Faza concursului a fost produsa de inegalabilul Nicu Leriu: a daramat, la propiu, poarta de start/finish, cu masina din dotare, cand a iesit din bucla mica si trebuia sa intre in bucla mare. 1 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 16, 2015 Author Share Posted August 16, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Giorgele ma bucur ca ti-a placut si iti multumesc pentru cuvintele frumose :) Despre organizare asa e intotdeauna e loc de mai bine,promit ca data viitoare o sa fie mai bine organizat. Cronometrul cel nou intradevar e de efect maxim,a fost o cursa care a fost departajata de 5 sutimi :) Transmisia live data viitoare o sa mearga mult mai bine,avem promisiune de antena 4G si cica o sa primim si un ecran mare pe care sa ruleze ce se filmeaza :) Am idei noi pentru urmatorul concurs,o sa fie si mai distractiv. Va multumersc tuturor pentru participare,impreuna am petrecut un weekend frumos si am facut un eveniment fain. Sper ca data viitoare sa ne strangem mai multi :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Nu trebuie sa imi multumesti mie, ci echipei voastre, voi ati muncit. Numai cine nu a facut nu stie cate eforturi se ascund in spatele unui astfel de eveniment. Inca odata, BRAVO! Sunt absolut sigur ca a doua oara va fi mai bine! Vorba lui Drujba.... :-) Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 O alta faza "simpatica" am produs-o eu: Intr-un loc era banda rupta si am luat-o in sens invers:ha::ha: Nu am mers mult si am gasit un loc pe unde sa ies dintre benzi, concurentul meu venea tare din urma:grin: Duster-ul Mudster a scos cel mai bun timp al primei zile. Din pacate a doua zi a trebuit sa abandoneze, din cauza unei defectiuni severe la roata stanga fata, cauzata de o buturuga. Acea buturuga i-a cauzat probleme si Galloper-ului condus de Mircea, a dejantat. Cel mai bun timp EVER, la standard, l-a scos Adrian Lozinca, cu un Pajero V60: 3,17 minute :h5 In finala Standard - Adi Lozinca vs Titi Tigla - Adi a dejantat dreapta fata la intrarea in bucla mare. Daca nu s-ar fi intamplat asta, imi permit sa cred ca ar fi ajuns primul la buton:wink: Piede junior a mers intr-un mare fel, scotand niste timpi incredibili, cu un Hilux lung cat China:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 18, 2015 Author Share Posted August 18, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 La urmatorul trial vor fi doua clase standard, una cu ampatament < 250 cm si una cu ampatament >250 cm,cu alte cuvinte sa se bata veveritele intre ele si sifonierele intre ele :))) STANDARD SWB si STANDARD LWB Ambele clase vor fi premiate cu cupe :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Excelenta ideea de separare:h5 Intrebare: criteriul - n-ar fi mai bun tonajul, decat ampatamentul?:wink: Mie mi-e egal oricum, eu ma bat si singur:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigsilviu Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Re: Trial Sincron Adunatii Copaceni 15-16 august 2015 Iata si cateva imagini si de la Veverita cu nr.16 :wink: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts