GiantElbrus Postat August 14, 2015 Autor Partajează Postat August 14, 2015 Re: Am luat Grenada ! abia astept sa vad daca rezolvi problema dupa schimbarea piesei,ca vad ca mergi pe presupuneri,decat sa dai 80 de lei sau cat e o diagnoza sa vezi ce zice acolo la tester merg!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Am luat Grenada ! Las-o dracului de punte fata, cu scurgeri cu tot. Am umblat aproape un an cu uleiul curgand din ea si nu s-a intamplat nimic. Oricum ramane suficient ca sa se unga grupul. Cand apuci schimbi semeringurile de la planetare, daca e cazul si rulmentii de la pivoti, si ai rezolvat cu puntea. Inteleg ca la tine motorul e marea problema. Acolo lucrurile sunt mult mai complicate si mai greu de diagnosticat si de remediat. Eu zic sa te concentrezi pe ele. Poti avea o punte super revizuita si un motor praf, ca nu te vei putea folosi de masina. Invers, mai merge. Sigur ca ideal ar fi sa fie totul in buna regula. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat August 14, 2015 Autor Partajează Postat August 14, 2015 Re: Am luat Grenada ! Las-o dracului de punte fata, cu scurgeri cu tot. Am umblat aproape un an cu uleiul curgand din ea si nu s-a intamplat nimic. Oricum ramane suficient ca sa se unga grupul. Cand apuci schimbi semeringurile de la planetare, daca e cazul si rulmentii de la pivoti, si ai rezolvat cu puntea. Inteleg ca la tine motorul e marea problema. Acolo lucrurile sunt mult mai complicate si mai greu de diagnosticat si de remediat. Eu zic sa te concentrezi pe ele. Poti avea o punte super revizuita si un motor praf, ca nu te vei putea folosi de masina. Invers, mai merge. Sigur ca ideal ar fi sa fie totul in buna regula. Cred ca reusesc luni cu serviciul si ma ocup de partea cu debitmetrul sau ce-o' fi acolo. Imi comand simeringuri, rulmenti etc. tot atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Re: Am luat Grenada ! Cred ca reusesc luni cu serviciul si ma ocup de partea cu debitmetrul sau ce-o' fi acolo. Imi comand simeringuri, rulmenti etc. tot atunci. Imi place ca ai multa grija de masina Ai deschis discutia in 5 august , suntem in 17 august si noi suntem tot ca magarii in ceata , habar nu avem ce are masina....si stam si citim doar doar aflam si noi ceva .... Ai dracu' aia 80 lei ce multi sunt :( In schimb scriem pe forum si ne ocupam de alte alea la masina Spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat August 17, 2015 Autor Partajează Postat August 17, 2015 (editat) Re: Am luat Grenada ! Ce tot aveti cu 80 lei -> tester. Am mai scris odata ca la TESTER merg dar la Ovidiu. Da are tester. Ok, azi am fost la el si dupa cum mi-a promis, mi-a rezolvat masina. Nu era debitmetrul dupa cum banuiam eu cu putinele cunostiinte in mecanica auto ci a fost o problema mai mult electronica. Computerul + inca o piesa in scurt cauzau problema masinii mele. Mai multe detalii eventual Ovidiu daca ar posta. Eu as vrea dar nu stiu. Cata tehnica am vazut azi la el... am receptionat prea multa materie noua. In concluzie "Grenada fuge, nimeni n-o ajunge...". Merci Ovidiu si persoana care l-a recomandat. Editat August 17, 2015 de GiantElbrus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Re: Am luat Grenada ! ma intrebam numai , daca ai fii avut o inundatie in casa , tot dupa 2 saptamani ai fii reactionat ?? P.S. esti insurat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 Re: Am luat Grenada ! P.S. esti insurat ? Da, sunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: Am luat Grenada ! Ce tot aveti cu 80 lei -> tester. Am mai scris odata ca la TESTER merg dar la Ovidiu. Da are tester. Ok, azi am fost la el si dupa cum mi-a promis, mi-a rezolvat masina. Nu era debitmetrul dupa cum banuiam eu cu putinele cunostiinte in mecanica auto ci a fost o problema mai mult electronica. Computerul + inca o piesa in scurt cauzau problema masinii mele. Mai multe detalii eventual Ovidiu daca ar posta. Eu as vrea dar nu stiu. Cata tehnica am vazut azi la el... am receptionat prea multa materie noua. In concluzie "Grenada fuge, nimeni n-o ajunge...". Merci Ovidiu si persoana care l-a recomandat. Ma bucur ca ti-ai rezolvat problema.Si eu am avut o gramada de probleme pana am reusit sa ajung la Ionut si Costin de la Dojo Am vorbit cu Ovidiu la telefon si tot timpul a fost deosebit de amabil si chiar am vrut sa fac efortul sa duc masina la el.Cand am vazut de unde esti era normal sa-ti dau un sfat/o informare Numai bine si distractie maxima cu tanculetul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: Am luat Grenada ! Ce tot aveti cu 80 lei -> tester. Am mai scris odata ca la TESTER merg dar la Ovidiu. Da are tester. Ok, azi am fost la el si dupa cum mi-a promis, mi-a rezolvat masina. Nu era debitmetrul dupa cum banuiam eu cu putinele cunostiinte in mecanica auto ci a fost o problema mai mult electronica. Computerul + inca o piesa in scurt cauzau problema masinii mele. Mai multe detalii eventual Ovidiu daca ar posta. Eu as vrea dar nu stiu. Cata tehnica am vazut azi la el... am receptionat prea multa materie noua. In concluzie "Grenada fuge, nimeni n-o ajunge...". Merci Ovidiu si persoana care l-a recomandat. Deci banuiam eu ca banuielile tale nu se confirma.Nu te mai lua niciodata dupa vorbe de pe la altii,ca asa cred,ca asa stiu.Mergi nene direct pe sigur,ca apoi te trezesti ca ai dat bani degeaba Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: Am luat Grenada ! Ce tot aveti cu 80 lei -> tester. Pai in general cam atata costa o diagnosticare Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 Re: Am luat Grenada ! Pai in general cam atata costa o diagnosticare Am mentionat in una din postari ca la tester merg la Ovidiu. In fine, problema e rezolvata. Urmeaza smeringuri si alte minuni :-) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: Am luat Grenada ! Nu te mai lua niciodata dupa vorbe de pe la altii,ca asa cred,ca asa stiu.Mergi nene direct pe sigur,ca apoi te trezesti ca ai dat bani degeaba Pe acest principiu, cel putin 90% dintre noi ar trebui sa ne inchidem conturile de aici. Ca oricum, daca "ne luam dupa unii, dupa altii" tot nu rezolvam nimic...nu ? Si care ar mai fi scopul unui forum atunci ? Nu sa ceri opinii/pareri/sfaturi ? Ca decizia finala oricum nu e a "celorlalti, ca asa stiu, ca asa cred". Sa intrebi nu e o rusine. E mai rusinos sa abandonezi din start, fara sa faci un mic efort si dupa toata tarasenia sa nu ramai cu absolut nimic in cap. Si mai era o vorba "Invata din experientele altora, ca pana inveti din a ta....mori". Zic si eu.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: Am luat Grenada ! eu ma tot tem de debitmetru... l-a schimbat recent un prieten pe un y61 si tot asta mi-a ramas in cap :shrk Asta zicea omu.Adica nu e o regula generala,cel putin pe partea de electronica,singurul care iti poate da o informare corecta este testerul.Pe parte mecanica,clar ca se pot lua sfaturi si idei de oriunde se poate,insa la electonicae mai complicat Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 (editat) Re: Am luat Grenada ! Câteva noutăți. - Schimbat Întinzător + Curea Transmisie Cândva a fost fisurat/spart/rupt un furtun și a aruncat ulei peste tot... azi am început sa curăț uleiul. Am dat jos ornamentul de pe motor, am suflat intercooler-ul si am vazut câteva găuri. Merg săptămâna asta să văd dacă poate fi sudat / rectificat. Întrebarea mea oarecum retorică... caut o confirmare... prin acele găurele scapă presiune iar scăpatul presiunii rezultă putere mai mică ? ps1. câteva poze din acest weekend ps2. aș da la schimb roțile de pe mașină +/- diferență pentru roți/anvelope offroad. Editat August 24, 2015 de GiantElbrus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: Am luat Grenada ! Curea accesorii...ca distributia-i pe lant. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 Re: Am luat Grenada ! Curea accesorii...ca distributia-i pe lant. Curea si intinzator transmisie. MY BAD :no Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: Am luat Grenada ! intinzator curea accesorii.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 Re: Am luat Grenada ! intinzator curea accesorii.... Ok :-) Astea-s detalii fine. Sfatuieste-ma cu privire la intercooler. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: Am luat Grenada ! intinzator curea accesorii.... :ha: el o tine una....cu transmisia :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 Re: Am luat Grenada ! :ha: el o tine una....cu transmisia :) Prefer totuși dacă nu poți să discutăm constructiv pe subiect să te abții. Ironii poți folosi eventual la tine în ogradă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: Am luat Grenada ! Prefer totuși dacă nu poți să discutăm constructiv pe subiect să te abții. Ironii poți folosi eventual la tine în ogradă. hai nu fi rau , ca nu face nimeni ironii , doar ca ma distram ca o tinei una cu transmisia... ;) 1 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 Re: Am luat Grenada ! hai nu fi rau , ca nu face nimeni ironii , doar ca ma distram ca o tinei una cu transmisia... ;) Uneori fix ce lipsește e un mișto... o țin cu "transmisia" pentru ca așa le-am spus și când am comandat întinzătorul + cureaua și așa i-am zis și mecanicului și culmea, toți au înțeles :-) Însă, eram mai interesat de partea cu intercooler-ul... daca a mai avut cineva probleme asemanatoare, care e efectul asupra mașinii faptul ca există acele găuri, daca crește "boostul" sau sprint-ul odată ce problema e remediată... M-ar interesa astea mai degrabă decât terminologia întinzătorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: Am luat Grenada ! Uneori fix ce lipsește e un mișto... o țin cu "transmisia" pentru ca așa le-am spus și când am comandat întinzătorul + cureaua și așa i-am zis și mecanicului și culmea, toți au înțeles :-) Însă, eram mai interesat de partea cu intercooler-ul... daca a mai avut cineva probleme asemanatoare, care e efectul asupra mașinii faptul ca există acele găuri, daca crește "boostul" sau sprint-ul odată ce problema e remediată... M-ar interesa astea mai degrabă decât terminologia întinzătorului. acele gauri ce le-ai depistat banuiesc ca nu sunt de fabrica ...l-ai dus la verificat etanseitate? cei care repara radiatoare ti-l pot verifica si repara daca este cazul .daca vei simti crestere de boost sau sprint asta tu va trebui sa ne zici dupa remedierea problemei Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 Re: Am luat Grenada ! acele gauri ce le-ai depistat banuiesc ca nu sunt de fabrica ...l-ai dus la verificat etanseitate? cei care repara radiatoare ti-l pot verifica si repara daca este cazul .daca vei simti crestere de boost sau sprint asta tu va trebui sa ne zici dupa remedierea problemei Nu l-am verificat... primul lucru care mi-a venit in cap a fost un tip care se ocupa cu suduri in aluminiu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: Am luat Grenada ! Nu l-am verificat... primul lucru care mi-a venit in cap a fost un tip care se ocupa cu suduri in aluminiu... mie mi-au verificat radiatorul sub presiune si au depistat 2 pori pe unde pierdeam apa si s-a rezolvat cu sudura , asta pana vine radiatorul nou ... Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate