covaciusorin Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Re: Sfat achizitie Nissan Patrol @Marinaru, la masina ta Audi cu motor de 2,5 l platesti un impozit anual de 1086 lei,inmatriculat normal ca autoturism(fara reduceri ca: inmatriculat pe persoane scutite sau alte categorii , fara reducerea de 10% pentru plata anticipata etc.). Pentru un Patrol Y61 inmatriculat ca autoturism(avind cele 7 locuri pe care le vrei) impozitul anual pentru motor de 2,8l sau 3l pentru Timis este de 2506,68 lei, fara reducere, iar pentru un Patrol Y61 inmatriculat ca si autoutilitara(de regula cu 2 locuri) impozitul este de 450 lei anual. Acum iti ridic o intrebare la fileu esti dispus sa platesti un impozit mai mare pentru un Patrol inmatriculat ca si autoturism? Dar taxa auto ai luat-o in calcul? Si pentru cei 7 km dus si cei 7 intors si alte drumuri la cumparaturi prin frumosul oras Timisoara, nu se merita sa folosesti un Patrol. Patrolului ii place pe drumuri forestiere, prin zloata, prin santuri si pe cimp, in libertate.:grin: Editat Octombrie 13, 2015 de covaciusorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marinaru Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: Sfat achizitie Nissan Patrol Sa inteleg ca diferenta intre 2.8 si 3.0 la impozit pentru TM nu este, ne invartim la aceeasi suma. Ideal este cu taxa platita dar alea sunt rare, autoutilitara nu am luat in considerare tocmai din pricina celor 7 locuri. Am luat in considerare si consumul masinii care nu este tocmai mic, m-am obisnuit cu cat bea Audi, asa ca e bine si nu prea... Am facut recent un TM - BUC - TM cu 400 lei, 1158km, media 8.2% si 78kmh conform CB. In 1993 am fost TM - CT - TM cu un K260 LWB de 3.3 si tin minte ca s-a facut un plin in TM, complectat in Craiova, plin in BUC, plin in CT, plin Pitesti. Undeva la 2300km cu 6 persoane si bagaje, nu stiu consumul dar bag seama ca mare! Imi trebuie 7 locuri iar Sharanul si altele similare nu-mi plac, sunt urate cu draci. SUV-urile sunt degeaba, am 7 locuri in Santa Fe; Captiva; Antara dar nu mai am loc de bagaje si cu un jetbag tot la consum de Patrol ajung pentru ca e masina mare, grea, motor mic, bagaje, multe persoane, intretinere de bate Patrolul si Audi fara discutii. Nu caut viteza, o am la Audi, caut 7 locuri intr-o masina cu personalitate si nu prea am ce! Cu minivanurile mi-am pus direct stampila de familist cu multi copii (doi). Cu SUV-urile ma simt inutil, nu le vad rostul. Ce vrei? Un 4X4 offroad sau ceva rapid, eu le vad ca pe struto-camile. E adevarat si ca nu am nevoie de cele 6 locuri sau 7 tot timpul, poate de 25-30X an, atunci cand am nevoie merg cu 6 in Audi dar sunt ilegal, deocamdata nu m-au "turnat". Iarna grea pe TM nu prea avem... Inca astept costuri intretinere GR, cam cat e o omocinetica, la ce interval se greseaza, etc, etc... LR-uri; LC-uri; Pajero nu imi plac cu toate ce fac parte din clasa 4X4. Patrol e altceva! In cautare de Y61 LWB RD28T sau la schimb cu Audi A6 (4BC5) Avant V6 2.5TDI af 2000. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Re: Sfat achizitie Nissan Patrol Sa inteleg ca diferenta intre 2.8 si 3.0 la impozit pentru TM nu este, ne invartim la aceeasi suma. Ideal este cu taxa platita dar alea sunt rare, autoutilitara nu am luat in considerare tocmai din pricina celor 7 locuri. Am luat in considerare si consumul masinii care nu este tocmai mic, m-am obisnuit cu cat bea Audi, asa ca e bine si nu prea... Am facut recent un TM - BUC - TM cu 400 lei, 1158km, media 8.2% si 78kmh conform CB. In 1993 am fost TM - CT - TM cu un K260 LWB de 3.3 si tin minte ca s-a facut un plin in TM, complectat in Craiova, plin in BUC, plin in CT, plin Pitesti. Undeva la 2300km cu 6 persoane si bagaje, nu stiu consumul dar bag seama ca mare! Imi trebuie 7 locuri iar Sharanul si altele similare nu-mi plac, sunt urate cu draci. SUV-urile sunt degeaba, am 7 locuri in Santa Fe; Captiva; Antara dar nu mai am loc de bagaje si cu un jetbag tot la consum de Patrol ajung pentru ca e masina mare, grea, motor mic, bagaje, multe persoane, intretinere de bate Patrolul si Audi fara discutii. Nu caut viteza, o am la Audi, caut 7 locuri intr-o masina cu personalitate si nu prea am ce! Cu minivanurile mi-am pus direct stampila de familist cu multi copii (doi). Cu SUV-urile ma simt inutil, nu le vad rostul. Ce vrei? Un 4X4 offroad sau ceva rapid, eu le vad ca pe struto-camile. E adevarat si ca nu am nevoie de cele 6 locuri sau 7 tot timpul, poate de 25-30X an, atunci cand am nevoie merg cu 6 in Audi dar sunt ilegal, deocamdata nu m-au "turnat". Iarna grea pe TM nu prea avem... Inca astept costuri intretinere GR, cam cat e o omocinetica, la ce interval se greseaza, etc, etc... LR-uri; LC-uri; Pajero nu imi plac cu toate ce fac parte din clasa 4X4. Patrol e altceva! kit reparatie complet punte fata cam 1100 ron si cam 600 manopera asta daca nu o faci tu...vezi ca sunt si utilitare cu 5 locuri;) (cu e al meu patrol) si mai adaugi 2 locuri...nici in patrolul cu 7 locuri nu e loc mult de bagaje daca folosesti toate locurile si ai dreptate PATROL RULLZZZZ :)) Noi cand mergem 4 maxim in masina la munte , folosesc roofrackul pt bagaje si atunci nu prea ma mai intereseaza spatiul interior de bagaje Editat Octombrie 13, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate