watcher Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 (editat) Editat August 12, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 (editat) Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Felicitari pentru participanti, si felicitari pentru cei care au urcat pe podium. Intradevar, un montaj la care am putut vedea multe din intamplarile petrecute la acest eveniment, chiar daca nu particip sau sunt prezent la astfel de competitii, dar o remarca care sincer imi lasa un gust amar din partea prezentatorului. Cred ca a amintit de cel putin 3-4 ori in primele 10 min de filmare (cu vorbele mele, nu ale lui ca si prezentator): "FRAS si CNOR sunt cei mai tari, noi va aratam ce inseamna off-road-ul, nu va mai duceti de nebuni pe munti ca vedeti ce se poate intampla (aici mai mult ca sigur facea referire la evenimentul neplacut de acu 3 sapt din Muntii Baiului), noi facem competitiile cele mai complexe (cluburile le fac, dar sa zicem)" si multe astfel de afirmatii, care nu au fundament, asta este doar o parere a mea. Merg in continuare pe ideea, fiecare se da cum stie si cum poate, in cadru organizat sau nu, in cadru competitional sau nu. Fiecare "face off-road-ul lui". PS: Daca postarea mea nu prea are legatura cu topicul, rog sa se ia masurile de cuviinta! Editat August 12, 2015 de symy139 1 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 are dom'le legatura, ca e comentariul tau vis a vis de film... nu stii cum e cand iti mor laudarosii?pardon laudatorii? ti o faci singur. reclama, sa nu se inteleaga invers. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 (editat) Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Pe bune? Uite asa mai invatam si noi una alta, mare noroc avem cu asemenea comentatori. Sa le dea Dumnezeu sanatate si in special si putina minte. :wink: Acelasi comentator parca ne explica tot la o comentata d'asta la teveu acum ceva vreme ca troliul termic face diferenta ... :ha: Asta este evolutie domne' ... peste inca vreo cateva luni de studii si preludii ... de cine s-o lipi (de asta mai putin, ramane cu preludiul ca studiul omoara neuronu si e pacat ca e tanar saracu) o sa spuna ca ceonereul a inventat de fapt offroadul in Romania! Iar noi ca sa-l practicam trebuie sa mergem sa cumparam belete de la sediul fras, sa cerem voie la bigbrader sa bagam si noi nitel mielu la noroi si apa. :ha: Comentariul meu nu are nici o legatura cu munca baietilor de acolo sau cu evolutia concurentilor, am tot respectul ptr ei, atata timp cat ei respecta pe ceilalti. Cand e de bine, e de bine ...dar cand vezi ca se repeta asa ca vocea aia din difuzoru de la metrou "urmeaza statia leontin salajan cu peronul pe ce parte se deschid usile" zau ca imi vine asa o pofta de caterinca de numa numa. Editat August 13, 2015 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 (editat) Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 omul cu vocea din film are dreptate cand recomanda sa te dai intr un cadru organizat profesionist sau profesional (nu ca scoala unora)...numai ca a "uitat", in vria masinariei propagandistice a CNOR, sa mentioneze ca acest lucru se poate face la fel sau poate chiar mai bine si in campionatul 100 tracks. colegial, asa era frumos :) Editat August 13, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Da, asa e, daca tot a mentionat de" cadru organizat", era bine sa o faca pe de-a intregul pentru ca in felul asta s-ar fi scos in evidenta faptul ca sportul asta are niste diriguitori, niste reguli clare, ca exista intr-un cadrul cat se poate legal. Ganditi-va totusi ca in randul audientei postului lor nu sunt chiar asa de multi care stiu ca exista si sportul asta la noi, cu atat mai mult cu cat (cred) ca e de-abia a doua etapa popularizata in media TV ! (Prima parca a fost etapa GTC de anul trecut, parca...) Sunt convins ca daca rating-ul va fi unul bun, vor continua sa prezinte etapele CNOR, dar si pe cele 100 Tracks. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Pentru lamuriri va informez ca anul trecut au fost pe DIGI etapele de la Piatra Neamt,Baia Mare,Cluj si GTC si cupa Discovering Transilvania. Anul asta au fost toate etapele din CNOR. Accidentul la cere se face aluzie este cel de la Cluj unde a murit o fata intr-o masina de concurs nu cel de pe Baiului unde oamenii erau la plimbare. CNOR plateste pentru realizarea si difuzarea acestor filme si mi se pare normal sa promoveze CNOR si nu 100Track. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Asa e. Orice, numai 100 tracks nu! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Raducule draga nu vreau sa intru in polemici cu tine.........nu sunt in CNOR dar iti promit ca atunci cand 100Tracks o sa promoveze CNOR personal voi avea grija sa se spuna de bine despre 100Tracks la DIGI :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Ardeleni tac si se bucura de offroad fain..poate ar trebui si voi! 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 (editat) Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Raducule draga nu vreau sa intru in polemici cu tine.........nu sunt in CNOR dar iti promit ca atunci cand 100Tracks o sa promoveze CNOR personal voi avea grija sa se spuna de bine despre 100Tracks la DIGI :) asa sa fie, dar poti sa incepi de acum sa ai grija sa se spuna de 100 tracks la DIGI, incepe tu prin a fi exemplu. si de ce nu esti in CNOR? vad ca tu ti asumi (cate) ceva...ai fi printre singurul membru in ipostaza asta, zau. ...intre timp ardelenii se bucura de offroad fain(osag)... Editat August 13, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Din ce am observat eu, comentatorul nu e din domeniu ci zice si el dupa dictare. Unele comentarii sunt intradevar deplasate. Accidente se intampla si in competitii nu numai in afara lor asa ca afirmatii ca cei care vor sa faca offroad sa o faca doar in cadrul competitiilor CNOR pt ca acolo sunt protejati e cam deplasata. Cred totusi ca se poate face offroad si in afara competitiilor. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 (editat) Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 asta cu protejatul in cadrul CNOR e o gogomanie. Esti protejat de rollcage, de casti, de centuri si de un traseu parcurs in prealabil (asta e valabil pentru cluburile organizatoare care au prealabil) cu masinile organizatorilor. asta si prezervativele ce te mai protejeaza. daca te dai de a berbeleaca pe panta la vale o sa stie Doamne-Doamne ca esti in cadrul CNOR si n o sa patesti mare lucru. bull shit asa i cand nu stii pe cine sa platesti sa ti faca reclama. dar, dupa cum ati auzit, asa a primit porunca de la CNOR sa spuna, dupa ce a fost platit. asa ca nu i vina omului. e vina fair play ului CNOR ist. ideologie comunistoida, partidul unic. Editat August 14, 2015 de Radu Chelaru 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Pentru lamuriri va informez ca anul trecut au fost pe DIGI etapele de la Piatra Neamt,Baia Mare,Cluj si GTC si cupa Discovering Transilvania. Anul asta au fost toate etapele din CNOR. Accidentul la cere se face aluzie este cel de la Cluj unde a murit o fata intr-o masina de concurs nu cel de pe Baiului unde oamenii erau la plimbare. CNOR plateste pentru realizarea si difuzarea acestor filme si mi se pare normal sa promoveze CNOR si nu 100Track. Fata era prinsa în centuri și avea și casca, dacă va uitați la poze, rollcage si-a făcut treaba, doar ca, nu se știe cum, probabil din cauza vitezei de răsturnare a scos-o din centuri....147 de metri nu e putin. Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Fata era prinsa în centuri și avea și casca, dacă va uitați la poze, rollcage si-a făcut treaba, doar ca, nu se știe cum, probabil din cauza vitezei de răsturnare a scos-o din centuri....147 de metri nu e putin. ...inseamna "ca comentatatorul" are dreptate: poti sa ai si centuri si casca si rollcage si cadastru si intabulare, daca nu te dai sub CNOR, o patesti! Qed. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 (editat) Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Sa o lasam sa se odihneasca in pace, Dumnezeu sa o ierte. iar crapulosilor platiti, care se folosesc de astfel de nenorociri pentru a trage spuza pe turta lor, recte a CNOR, sa le fie rusine. Editat August 14, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Oamenii sunt liberi sa se dea unde vor, nu le mai spuneti prostii ca doar la competitii se face offroad. Puteti sa spuneti asta: doar la competitii se face offroad pe ceva mai multi bani. Accidente au fost si or sa mai fie ...si in competitii si pe langa. Dupa o cadere libera de peste 20m nu te salveaza nici casca, nici centura si nici rollcageul...ci doar NOROCUL. Ai bulan traiesti, nu ...asta e! Am stat la masa cu oameni noi si vechi. Am tot respectul ptr cei care au facut ceva (orice) ptr aceasta comunitate. A ajuns offroadu asta ca politica ...jocuri, masinatii, lovituri sub centura, trageri de scaun de sub cur. Puneti-va capul la contributie fratilor. E mult mai smecher sa stiti sa faceti oamenii sa va vina la competitii decat sa folositi evenimente nefericite ca motiv in acest sens. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Oamenii sunt liberi sa se dea unde vor, nu le mai spuneti prostii ca doar la competitii se face offroad. Puteti sa spuneti asta: doar la competitii se face offroad pe ceva mai multi bani. Accidente au fost si or sa mai fie ...si in competitii si pe langa. Dupa o cadere libera de peste 20m nu te salveaza nici casca, nici centura si nici rollcageul...ci doar NOROCUL. Ai bulan traiesti, nu ...asta e! Am stat la masa cu oameni noi si vechi. Am tot respectul ptr cei care au facut ceva (orice) ptr aceasta comunitate. A ajuns offroadu asta ca politica ...jocuri, masinatii, lovituri sub centura, trageri de scaun de sub cur. Puneti-va capul la contributie fratilor. E mult mai smecher sa stiti sa faceti oamenii sa va vina la competitii decat sa folositi evenimente nefericite ca motiv in acest sens. pertinenta observatie. scaunele le au sub cur in loc de "la cap". corect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 (editat) Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 am si io o intrebare ca prostu': e pe undeva vreun comunicat al cluburilor constituente (infratite) ale CNOR, recte al CNOR in fapt, despre sa mearga sa l caute pe cel care a cazut cu planorul? ca daca e, scuze, daca nu, tot scuze, ca am deranjat. nu de alta, dar, ca maine poimaine apare ala la Digi si zice sa zburam doar cu CNOR, ca i cel mai sigur. Editat August 14, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Da, vezi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89742-Solicitare-ISU-Buzau-pentru-actiune-de-cautare-a-planorului-cazut-!&p=1022922&viewfull=1#post1022922 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 pai aia e solicitare de la ISU Buzau nu initiativa CNOR...vai de mama...noastra. raspunsul corect era: NU. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Una de la oficiul ptr garantarea concurentei ptr fanii rasisti si nu numai: [video=youtube;G-Wn48geCJ8] consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Nu stiu de ce, atunci cind face cineva ceva este aspru criticat! Sa vina altcineva sa faca mai bine atunci! Ia sa vedem, se baga cineva? Ca ma bag si eu la contre! Pe vremea cind am inceput sa ma dau, nu facea nimeni nici o poza. Acum nu e bine ca se face un film. Ba nu e bine cum comenteaza. Eu nu am auzit sa se spuna in montaj ca CNOR este mai bun decit 100Tracks sau ca 100Tracks e mai bun decit CNOR, asa ca hai sa o lasam mai moale! Omul a spus cit a putut de diplomat ca este bine sa ne dam in cadru organizat! Toti ne credem cei mai buni si atoatestiutori. Pina o comitem! Majoritatea celor care abia acum incep sa se dea, cred ca daca daca au un 4x4 este de ajuns. Acelor colegi in pasiune, ar trebui sa le spuna cineva la ce pericole se expun! Si eu cred ca exact asta a vrut sa spuna. Si mai cred ca asta e topicul celor de la Transsylvania. Cu stima si respect pentru toata lumea, Sorin Miron zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 ....... Majoritatea celor care abia acum incep sa se dea, cred ca daca daca au un 4x4 este de ajuns. Acelor colegi in pasiune, ar trebui sa le spuna cineva la ce pericole se expun! ......... Si asta oare n-ar trebui s-o faca cei mai experimentati, cei mai titrati si al caror cuvant chiar ar avea greutate....? 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 (editat) Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 exact despre sa vina altcineva sa faca mai bine e vorba...dar in "famiglia" CNOR nu e loc. de aia s au dus oamenii si in alte parti. sa faca mai bine. si daca e topicul celor de la transy...cum s o zice/scrie, ce? gata? bagam cenzura? Editat August 14, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate