Radu Chelaru Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Despre fotbal. tenis si alte sporturi televizate iata si cenzura. s au mutat topicurile dupa cum s a ordonat. macar mentionati ca topicurile deschise de cluburile importante (adica toate de la CNOR) sunt exclusiv pentru pupat in partea dorsala a organizatorilor/participantilor/filmatorilor/pozatorilor si tuturor celor care cuvanta sau nu, implicati in eveniment. adica pentru felicitari si atat. cand incep discutii deranjante se muta, schimba etc. "felicitari", "bravo"! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015 Si asta oare n-ar trebui s-o faca cei mai experimentati, cei mai titrati si al caror cuvant chiar ar avea greutate....? asta pe vremuri o facea Oresti, pentru cine avea urechi sa auda si ochi sa vada. :rsp prietene, pentru eternitate! :2dr n-am mai vazut iesiri ca ale lui, cel putin pe zona noastra. cu explicatii pentru cei noi si trasee abordabile. ba din contra, vad cum unii se dau si altii mor. 2 sau 3 anul asta. daca ai 35", o cusca si un troliu, nu esti dumnezeu. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 (editat) Re: Despre fotbal. tenis si alte sporturi televizate iata si cenzura. s au mutat topicurile dupa cum s a ordonat. macar mentionati ca topicurile deschise de cluburile importante (adica toate de la CNOR) sunt exclusiv pentru pupat in partea dorsala a organizatorilor/participantilor/filmatorilor/pozatorilor si tuturor celor care cuvanta sau nu, implicati in eveniment. adica pentru felicitari si atat. cand incep discutii deranjante se muta, schimba etc. "felicitari", "bravo"! Daca pana acum ai fost pe problema, de data asta ai dat-o de gard ! Uita-te matale olecutica sus, colo, si vezi cine are acum tab dedicat : CNOR sau 100Tracks ...? Deci, cine naiba crezi ca ar fi putut "sa ordone" ceva aici ?!? Discutia a fost separata doar pentru a respecta topicul etapei respective, asa cum sunt respectate toate topicurile oricarei alte etape fie a CNOR, fie a 100 Tracks. PS - Pentru cine este curios, il pot informa ca proprietarul forumului n-a incasat "una de-un leu" never-ever de la CNOR, chiar daca promovarea campionatului se face pe forumul lui de niste ani buni de zile, deci nu confundati comentariul platit din filmulet cu ce se intampla aici pe forum ! Editat August 14, 2015 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: Despre fotbal. tenis si alte sporturi televizate Edi, nici nu o sa mai vezi curand ...nu vezi ca lumea e preocupata sa-si puna outele pe masa sa si le masoare, numere si compare? E preocupata ca ruptul gatului sa fie ...legal sub egida nu stiu cui federatii recunoscuta ca pruncul negru la nastere de tatal chinez. E preocupata sa nu cumva capra vecinului sa dea lapte mai mult, mai alb si cu pehasul mai nu stiu cum. Sorine tie cand te-ai apucat sa umbli teleleu prin paduri cu sau fara voie, pe vremea cand nu existau federatii, ceonereuri sau alte organizatii cine ti-a calauzit simexii? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal. tenis si alte sporturi televizate Daca pana acum ai fost pe problema, de data asta ai dat-o de gard ! stiu. dar asa mi a parut si imi pare in continuare. a cenzura. stiu ca Max n a luat nici macar "una de leu" si nici n o sa primeasca vreodata. in alta ordine de idei tampite de ale mele, chiar sa spui sa vina altcineva sa faca mai bine, mie, inseamna ca oricum nu intelegi nimic. unde sa vina, sau mai bine zis cum sa vina altcineva cand astia sunt alesi pe viata la CNOR? ori esti de al lor ori esti...de al lor, daca afirmi asa ceva. sa fie la ei acolo. dar Sorin stie bine ca anul asta s a facut cacat la prima etapa, cel putin, unde nici track de verificare n au avut. calitatea unor etape a fost, din unele puncte de vedere (mai ales din cele ce tin de "profesionalism"), jenanta. acum ca i am felicitat pe oameni pentru munca depusa e un aspect, faptul ca n au avut ajutorul promis de la forul tutelar, e alt aspect. cine plateste? pulimea! daca pulimea e multumita cu orice ( ca de aia si este pulime), atunci toata lumea e multumita, mai ales capii afacerii. eu nu prea inteleg ce am scris pentru ca m am abtinut mult (si ma abtin foarte mult in continuare). dar cui ii pasa? acum o sa scrie altcineva ca ne dam mari si tari si nu are nimeni curaj sa faca nimic. ca macar astia au facut ceva. exact ca in viata de zi cu zi in tara asta de cacat. ne multumim cu cat si cu ce primim in bot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 (editat) Re: Despre fotbal. tenis si alte sporturi televizate eu nu prea inteleg ce am scris pentru ca m am abtinut mult (si ma abtin foarte mult in continuare). dar cui ii pasa? acum o sa scrie altcineva ca ne dam mari si tari si nu are nimeni curaj sa faca nimic. ca macar astia au facut ceva. exact ca in viata de zi cu zi in tara asta de cacat. ne multumim cu cat si cu ce primim in bot. daca nici tu nu intelegi ce scrii, e grav :ha: si daca te abtii mult, te constipi. si iar nu e bine. :ha: draga campion la aruncarea mizeriei (imi permiti sa-ti spun campion, da?), te-ai gindit vreodata ca foarte multi din cei care se dau considera mult mai important sa-si vor sa petreaca mai mult timp cu familia, sa-si conduca afacerea, sau pur si simplu trebuie sa fie prezenti la servici, in loc sa candideze la vreo functie? crezi tu ca toata lumea din sportul asta e ahtiata dupa putere? care putere? eu chiar nu inteleg care e durerea ta. incearca sa te exprimi clar si coerent si fara sa jignesti participantii in campionat. daca ma poti lamuri: tu pe ce loc esti in clasament? la cite etape ai participat? esti organizator si nu participi? ai candidat vreodata la vreo functie intr-un club si nu te-a ales nimeni? sau si tu faci parte dintre cei care nu au curaj sa faca nimic concret? Editat August 15, 2015 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal. tenis si alte sporturi televizate daca nici tu nu intelegi ce scrii, e grav :ha: si daca te abtii mult, te constipi. si iar nu e bine. :ha: draga campion la aruncarea mizeriei (imi permiti sa-ti spun campion, da?), te-ai gindit vreodata ca foarte multi din cei care se dau considera mult mai important sa-si vor sa petreaca mai mult timp cu familia, sa-si conduca afacerea, sau pur si simplu trebuie sa fie prezenti la servici, in loc sa candideze la vreo functie? crezi tu ca toata lumea din sportul asta e ahtiata dupa putere? care putere? eu chiar nu inteleg care e durerea ta. incearca sa te exprimi clar si coerent si fara sa jignesti participantii in campionat. daca ma poti lamuri: tu pe ce loc esti in clasament? la cite etape ai participat? esti organizator si nu participi? ai candidat vreodata la vreo functie intr-un club si nu te-a ales nimeni? sau si tu faci parte dintre cei care nu au curaj sa faca nimic concret? dar tu de fapt cine esti? ca te ascunzi in spatele unui pseudonim "lupul aerului" or something in english ca in romana ar trebui sa ti spui "fiul ploii". crezi ca ar trebui sa ti spun ca am candidat la functia de presedinte CNOR anul asta, sau ca am fost, cu ajutorul si prin bunavointa lui Sorin Miron campion in 2011 la open sau ca anul asta m am dat la 3 (trei) etape la extrem si la CNOR si la 100tracks....dar cred ca nu trebuie sa ma obosesc cu "Lupu' aerisit". mai ai excremente sa mi adresezi? iar daca nu mi intelegi durerea e pentru ca esti habarnist cronic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal. tenis si alte sporturi televizate dar tu de fapt cine esti? ca te ascunzi in spatele unui pseudonim "lupul aerului" or something in english ca in romana ar trebui sa ti spui "fiul ploii". crezi ca ar trebui sa ti spun ca am candidat la functia de presedinte CNOR anul asta, sau ca am fost, cu ajutorul si prin bunavointa lui Sorin Miron campion in 2011 la open sau ca anul asta m am dat la 3 (trei) etape la extrem si la CNOR si la 100tracks....dar cred ca nu trebuie sa ma obosesc cu "Lupu' aerisit". mai ai excremente sa mi adresezi? iar daca nu mi intelegi durerea e pentru ca esti habarnist cronic. eu sint unul care pune romania pe harta la evenimente auto internationale. masini clasice. o alta pasiune de-a mea, mai veche. n-o sa ma vezi niciodata la etapele de campionat pentru ca am aceeasi parere ca si raposatul Oresti (poate cine se aseamana se aduna). m-ai vazut doar la trialurile de la bucuresti (anul asta le-am ratat) si doar pentru ca imi face placere sa ma revad cu vechi prieteni. faptul ca ai candidat si ca ai fost campion explica destule legate de posturile tale. dar nu cred ca asa vei convinge pe cineva ca poti aduce vreo schimbare. poate de limbaj si comportament, dar ceea ce e aici nu cred ca reflecta si realitatea din teren. daca o reflecta, e de inteles de ce n-ai fost votat. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 (editat) Re: Despre fotbal. tenis si alte sporturi televizate eu sint unul care pune romania pe harta la evenimente auto internationale. masini clasice. o alta pasiune de-a mea, mai veche. n-o sa ma vezi niciodata la etapele de campionat pentru ca am aceeasi parere ca si raposatul Oresti (poate cine se aseamana se aduna). m-ai vazut doar la trialurile de la bucuresti (anul asta le-am ratat) si doar pentru ca imi face placere sa ma revad cu vechi prieteni. faptul ca ai candidat si ca ai fost campion explica destule legate de posturile tale. dar nu cred ca asa vei convinge pe cineva ca poti aduce vreo schimbare. poate de limbaj si comportament, dar ceea ce e aici nu cred ca reflecta si realitatea din teren. daca o reflecta, e de inteles de ce n-ai fost votat. am fost votat de cati am fost votat, adica 4 din 12 sau cati au fost. "trebuia" sa fie 5 dar unul a fost pe invers (nu am nimic de ascuns). asa ca lasati ma cu "altii sa se implice ca ma implic si eu". jocurile sunt facute acolo din interese (de care or fi ele) si din frica de Rasty. degeaba explici oamenilor una alta si cam ce vrei sa faci. nu asculta. merg pe "lasa asa pe ala vechi ca e bun si asa rau cum e". dupa, se intampla etape anulate si arbitraje cum or fi. au mai incercat si altii sa candideze, Felix in speta, si tot asa s a hotarat. gandeste te ce oameni sunt in CNOR dupa ce afli ca: dupa votul (secret) de la Sibiu din februarie, a venit la mine unul din reprezentantii cluburilor electoare, cu telefonul in mana si mi a aratat o poza in care un buletin de vot era cu stampila pe dl Bulugioiu, afirmand (respectivul ipochimen) ca poza a fost facuta chiar de el pentru a mi arata mie ca nu m a votat. iti dai seama ca era pentru a arata conducerii ca el pupa inelul, credincios cauzei eterne a CNOR. astia s oamenii de acolo. ii stim cu totii. a ajuns Parvulescu, dupa ce l a pus pe Mao sa voteze cu Bulugioiu, sa ma sune sa ma intrebe de ce nu vin la concurs la Cluj...pai sa ti vina Bulugioiu prieten drag dle Parvulescu. tot dl Parvulescu mi a spus ca prezenta mea la toate etapele CNOR de anul asta ma califca pentru un viitor post de presedinte. are un umor de dincolo de Carpati. nu meritati pe altcineva. si pana la urma de ce va place sa manipulati din umbra marionetele astea, habar nu am... cred ca daca faceam sluj la Crinu&Parvulescu&Tzuparu samd...poate aveam 6 voturi :) dar groaza lor e ca eram agent secret de al lui Rasty si vin sa le iau jucaria (facuta tot de Rasty) recte CNOR. Sa le schimb regulamentul cu track ul, care nici n a fost votat, si nici nu a folosit nimeni track la vre o cursa CNOR.(din cate stiu) dar vorba ta. mai avem si afaceri de condus si familii si alte hobby uri si in general o viata in care sa fii stapan pe coaiele tale. fiecare pasare pe limba ei piere. nu doresc raul nimanui si consider ca razbunarea e cea mai tampita indeletnicire. daca ai ceva de spus spune i omului in fata si gata. transeaza si hai sa ne dam la concursuri unde ne place. in padure suntem prieteni toti. ma mira totusi ca oameni care ma cunosc de la competitii au crezut ca as fi omul lui x sau y. pacat. asta imi rezerva dreptul de a reconsidera persoanele in cauza din punct de vedere spitiual, moral si mai ales din pdv sportiv. nu inteleg de ce conflictele lui w sau z ajung sa influenteze alegeri. de fapt la asta se rezuma tot. veti vedea si veti afla in timp. (desi sunt convins ca toata lumea stie). n am vrezut ca voi avea chef sa spun toate astea vreodata. dar uite ca m ai stimulat un pic. sa nu uit, alt reprezentant (nu spun cine, dar am avut asa un "Flash" de memorie) m a "fut.t in gura" textual ca sunt omul lui Rasty, intr o pauza. el oricum nu intelegea nimic din ce se intampla, dar probabil ca asa i suflase Crinu din capu' la masa unde statea cu don presedinte de FÂS...pardon FRAS. Editat August 15, 2015 de Radu Chelaru 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate Radu, ceea ce ai scris tu se rezuma la un singur cuvint: orgoliu. asta ne deosebeste de straini: la ei orgoliul este mai mic si pot coopera astfel incit sa iasa o treaba in interesul comun. chiar si cind se jignesc, o fac cu politete. pina nu se invata si la noi ca nimeni nu e de neinlocuit si nimeni nu este buricul tirgului, n-o sa iasa ceva bun ci ceva cel mult mediocru. noi sa fim sanatosi, roata sa se invirta si-om vedea ce se mai intimpla. 1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate Radu, ceea ce ai scris tu se rezuma la un singur cuvint: orgoliu. asta ne deosebeste de straini: la ei orgoliul este mai mic si pot coopera astfel incit sa iasa o treaba in interesul comun. chiar si cind se jignesc, o fac cu politete. pina nu se invata si la noi ca nimeni nu e de neinlocuit si nimeni nu este buricul tirgului, n-o sa iasa ceva bun ci ceva cel mult mediocru. noi sa fim sanatosi, roata sa se invirta si-om vedea ce se mai intimpla. definitia ta nu e chiar exacta in ceea ce priveste sentimentele care ma fac sa scriu aici, dar n o sa te contrazic. dar iti contrazic mentiunea cu strainii. aia sunt foarte orgoliosi si consecventi, de aceea si sunt unde sunt in tot ceea ce fac. . speranta ta ca se va schimba ceva moare ultima, dar tot moare si ea pana la urma si nimic nu se va fi schimbat nici atunci. dar cine sunt eu sa judec ce a ales majoritatea (din jumatatea!!!) celor care mai practica acest sport in cadrul CNOR? daca rumaniilor le e bine asa, ce imi bat eu capul? pana la urma nu pe banii mei se dau ei acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate ce rost au toate discutiile astea? nu mai avem loc in padure unii de altii?. imi lipsesc intalnirile de pe vremea 4x4mania....alta atmosfera...alte vremuri...alti oameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate ce rost au toate discutiile astea? nu mai avem loc in padure unii de altii?. imi lipsesc intalnirile de pe vremea 4x4mania....alta atmosfera...alte vremuri...alti oameni pe cine intereseaza nostalgiile tale? ce rost are postarea ta de fapt? n avem loc pe forum unii de altii? mi e dor de 100 de masini la start. alti oameni alt nivel intelectual. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 (editat) Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate esti bun de politcian...esti si destept...si fudul...punct faptul ca nu aveti loc unii de altii...demonstreaza asta si da...erau alti oameni pe vremuri...indiferent ca-ti place sau nu...evident nu toti la un nivel asa ridicat ca al tau Editat August 15, 2015 de Marius C alias Turagmes 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate esti bun de politcian...esti si destept...si fudul...punct faptul ca nu aveti loc unii de altii...demonstreaza asta si da...erau alti oameni pe vremuri...indiferent ca-ti place sau nu...evident nu toti la un nivel asa ridicat ca al tau iti multumesc ca ma apreciezi. de ce n ai venit la vot? iti dadeam galeata si ulei...de motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate nu te bucura...nu stii cum e ptr mine un politician bun :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate nu te bucura...nu stii cum e ptr mine un politician bun :grin: ... :ha::ha::ha: asta a fost faza zilei :ha::ha::ha: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 (editat) Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate multumim domozina ca ne ai semnalat faza zilei (macar bucura te de ce scriu altii , ca tu n ai fost in stare de un spirit), mentiunea mea e ca a spus ca s bun de politician nu ca sunt un bun politician (dar ma rog, tocmai spuneam de nivelul 'telectual) dar poate ne explica domnul cum e pentru el un politician bun. Editat August 15, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 (editat) Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate multumim domozina ca ne ai semnalat faza zilei (macar bucura te de ce scriu altii , ca tu n ai fost in stare de un spirit), mentiunea mea e ca a spus ca s bun de politician nu ca sunt un bun politician (dar ma rog, tocmai spuneam de nivelul 'telectual)...si nici eu nu i am precizat unde i dau cu ulei... ce sa-ti fac, daca nu tu zici nimic remarcabil, ghinion. mai incearca. :1 oricum e bine ca iti cunosti limitele intelectuale :wink: Editat August 15, 2015 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate ce sa-ti fac, daca nu tu zici nimic remarcabil, ghinion. mai incearca. :1 mai da cu ciocanul in postul tau ca ti au fugit literele. nu ma omor dupa aprecierile tale. zau ca pot sa traiesc fara sa te amuz. si chiar nu ma astept sa savurezi subtilitatile in exprimare ale tuturor. da ti un print la postarea prietenului tau si citeste o pana adormi. noapte buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate mai da cu ciocanul in postul tau ca ti au fugit literele. nu ma omor dupa aprecierile tale. zau ca pot sa traiesc fara sa te amuz. si chiar nu ma astept sa savurezi subtilitatile in exprimare ale tuturor. da ti un print la postarea prietenului tau si citeste o pana adormi. noapte buna daca vrei sa faci pe clovnul, pe mine chiar ma distreaza. atita incrincenare este distractiva. :ha: poate te lamureste marius cum ii plac lui politicienii. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate daca vrei sa faci pe clovnul, pe mine chiar ma distreaza. atita incrincenare este distractiva. :ha: poate te lamureste marius cum ii plac lui politicienii. nu iti inteleg rationamemtul defectuos. nici nu exista vreunul in ceea ce debitezi. clovn e prietenul tau Marius, ca de postarea lui te amuzi. dar probabil ca atata logica te va face sa mai ineptezi o postare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate dar tot nu m ai lamurit cum iti zice matale, pe numele de fata zic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate dar tot nu m ai lamurit cum iti zice matale, pe numele de fata zic. daca zici pe numele tau de fata... ar trebui sa ma conformez si sa ma prezint? esti increzut, orgolios, un pic sub media de inteligenta, hmmm, nu esti genul cu care sa vreau sa impart nici pineea si nici vinul. deci hai sa pastram distanta. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate daca zici pe numele tau de fata... ar trebui sa ma conformez si sa ma prezint? esti increzut, orgolios, un pic sub media de inteligenta, hmmm, nu esti genul cu care sa vreau sa impart nici pineea si nici vinul. deci hai sa pastram distanta. pai atunci pastreaz o si vezi ti de glumele tale rasuflate cu cine ti satisface mediocritatea. cat despre aprecierile tale de detractor despre mine considera ti le o autodescriere apodictica. si lasitatea asta de a te ascunde in spatele unui pseudonim arata ca intr adevar CNP ul tau incepe cu 2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate