Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate

watcher

Postări Recomandate

Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate

Raducule,trebuia sa-mi spui pe nume in postul descris foarte frumos de tine ca si pupincurist adevarat al CNOR(faza cu telefonul ) chiar nu ma suparam,eu nu am de ascuns nimic din ceea ce fac,nu ma ascund dupa degete cum fac altii,eu nu te-am jignit niciodata,din contra ,te-am tratat omeneste, indiferent unde ne-am intalnit ca asa m-au invatat parintii mei in cei 7 ani de acasa.

Daca la acele alegeri de presedinte al CNOR nu ai fost ales inseamna ca nu ai reusit sa sa te faci auzit,iar acum arunci cu noroi in unii si altii ca deh,esti marioneta lui Rasty,crede-ma ca asta se vede tare de tot.

Iar cu privire la acel aeroplan pierdut, daca chiar vrei sa stii Romeo si baietii de la Vaslui au fost prezenti la cautari chiar din prima zi de cand s-a aflat ca acel aeroplan nu s-a mai intors pe aerodrom,multe lucruri nu se fac publice,ce rost are sa ne batem cu pumnii in piept de cat de buni suntem sau nu,habar n-ai cate actiuni de genul asta am facut doar noi cei din Baia Mare fara sa facem publicitate.Nu spun asta ca vrem laude de la tine sau de la altii doar asa ca fapt divers.Si te mai rog inca ceva,asa pentru mine,pe viitor incearca sa nu ma mai jignesti gratuit,daca ai ceva cu mine pune mana pe telefon si suna-ma,asa ca intre barbati nu ca si la gradinita cu program prelungit.Daca nu ai nr de tel ( cand ai candidat la presedintie l-ai avut ca doar m-ai sunat sa-mi ceri votul ) il scriu aici 0744621055.Sa stii de acum ca nu iti mai raspund la nici o postare de a ta rautacioasa

domnu' Blavenstain, gestul tau cu telefonul s ar pedepsi la niste alegeri corecte cu 7 ani de parnaie probabil.

pana aici ai dreptate.

cu ce n ai dreptate:

nu te am facut pupincurist si chiar nu era cazul sa ne dezvalui din atributiunile tale in cnor.

ca sunt marioneta lui Rasty. stiu ca ti a fost spalat neuronu' cu asta ca doar tocmai ce spuneam ca asa ati crezut toti deapre mine si de aceea nu ati vrut sa schimbati nimic.

si mai stiu ca toti cei care nu sunt cu voi sunt marionetele celor care...nu sunt cu voi. ( daca nu intelegi retorica te sun!)

si ca de la marioneta la marioneta: eu nu l as vota pe Rasty niciodata pentru ca mi a luat cupa in 2011 cu legea aia de cacat a lui si nu l iert. pe cand tu esti o marioneta cu mainile capilor cnor ului infipta bine in popou ti. ca de aia ai votat pe aia care s au facut "auziti". cred ca aveti "limbajul" vostru pe muteste si nu va auziti decat intre voi. altcineva nu va aude. faceti ca balenele tiuituri, sau semne, sau tele-oftica pe Rasty sau nu stiu ce, sau cum vor stabili cercetatorii ca, comunicati.

ce auziti/spuneti bre? ca nu spune nimeni nimic despre nimic. sunteti pe "mute" neicushorule.

v ati cerut scuze ca nu s a tinut concursul de la Arad? n am auzit. v ati cerut scuze la filiala Baia Mare? va faceti auziti? voi auziti in gura cred.

oamenii stateau cu masinile pe platforme sa merga la Arad si voi taceati ca melcii si l ati pus pe pispirica ala de Niteanu sa mi spuna: " sa ti crape ochiu" atat a avut in arsenalul lui ziaristico-tembel.

oricum aveti dopuri cneoriste in toate gaurile si de aia nu auziti/vedeti nimic altceva decat tricolorul cu stema cnor.

iar despre "aeroplanu" : Romeo e nou in cloaca voastra si de aceea face, inca, ce poate. cand s o trezi o sa cauti aeroplanu la tine la Baia Mare chiar daca a cazut la Tulcea. asta asa, sa ne arati ce activ esti tu in plan socio-smurdistic.

imi amintesc ca ai fost si la teveu cu o basculanta plina de copii pe care ii carati ca pe porci. sau asa e la voi? civilizat.

iar faptul ca te simti jignit in urma relatarii de catre mine a faptei tale cu telefonul arata ca intr adevar este reprobabila si iti este rusine cu ceea ce ai facut. atunci cand ai facut o mi ai spus ca tu nu te ascunzi de mine, dar de altii de ce te ai ascunde? de jena? ti ai amintit brusc de cei 7 ani de acasa? daca ii aveai nu faceai ce ai facut.

jura te pe cnor ca nu i ai aratat lui Bulugioiu & CO poza cu votul tau credincios.

si faptul ca ma inviti sa te sun barbateste devine la fel de valabil si in cazul tau in urma postarii pe care ai facut o.

daca vrei sa vorbim la telefon uite numarul meu: 0722 MI E LEHAMITE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Despre fotbal, tenis si alte sporturi televizate

Domnule Bulugioiu, plecati cand tocmai era nevoie de un presedinte la CNOR, dar nu i tarziu nici acum.

poate ii luati cu dvs si pe ceilalti membri CNOR care v au fost alaturi numai la bine.

oricum, stiti cum se spune: cel "mai" destept cedeaza primul.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare