Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova

Postări Recomandate

Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova

Impecabil e doar opinia ta;) eu am alta parere:) da cum tu esti prietenul nostru :) noi tinem la tine:)

Asa e partenere, am avut navigator bun, culmea...de la GTC!

Despre ziua 2 ma abtin, m-am saturat de coordonate, vreo 15 am numarat, impartit la 130 de pozitii din roadbook...

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scuzati deranjul.

Dat fiind ca ati deschis topicul asta pentru etapa, gandeam ca ne spuneti totul pana la final, inclusiv clasamentele.

Uite, moare pulimea fara facebook de curiozitate.

Rabdare Chelarule, rabdare... sa-si revina si ei dupa "Cina Festiva"!

DSC_2973.JPG.06489098f0db3fe0c3bf03740c25fdd4.JPG

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

La Open din cauza ploii (a plouat vineri toata noaptea si sambata) au reusit sa termine in timp doar 2 echipaje.

La extrem traeul a fost scurtat.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

La Open din cauza ploii (a plouat vineri toata noaptea si sambata) au reusit sa termine in timp doar 2 echipaje.

La extrem traeul a fost scurtat.

Care a fost timpul maxim?

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Si la Open a fost 7h in ambele zile.

dar dupa parerea mea din cauza trialului s-a cam intrat tarziu in traseu pe o vreme cam nasoala, ma refer la ceata ca ploaia nu deranjeaza.

Noi ca a 6-a masina am intrat la 11.46 in traseu. Pe o ceata unde cam greu vedeai toate drumurile.

Si alt aspect legat de ziua 2 a fost ca in prima zi a trecut extremul si a cam sapat.

Am avut niste urcari unde te troliai pe burta ca nu aveai ce face fara portale.

Plus ca a contribuit clar si ploaia inceputa vineri seara sai care a cam continuat aproape toata ziua.

Dar per total a fost un concurs frumos, trasee tehnice bune de open pe uscat dar pe conditiile acestea mai mult de un Open hard sau extrem soft.

Cazare frumoasa si mancare suficienta. Singurul minus care il am de dat e la chelnerii de la restaurantul de la baza, dar asta nu tine de organizatori.

Viorel ne-a strpit din belsug cu johnny umblatorul.

Ce mai distractie si offroad.

Felicitari noului presedinte CNOR , mister Tuparu.

Felicitari tuturor concurentilor si castigatorilor.

Felicitari echipei T44.

Poate ne povesteste cineva mai exact de intamplarea cu ursu ce am vazut ceva stire pe facebook.

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

Am avut niste urcari unde te troliai pe burta ca nu aveai ce face fara portale.

Inseamna ca Gafita (care nu are nici el portale, la masina desigur, din cate stiu) s-a antrenat bine la100tracks daca a reusit sa devanseze "monstri sacri" ai performantei din CNOR,, recte, pe proaspatul uns presedinte.

Daca mai apare un echipaj de la 100 tracks s-ar putea sa-i cam fuga podiumul de sub picioare domnului felicitat.

Link spre comentariu

domnilor ,

in primul rand vreau sa va multumesc pentru participare si sutinere

in al doilea rand sa i felicit pe castigatori si participanti ... fie ca au terminat in TM ... sau dupa TM sau au abandonat

traseele au fost facute , trasate , scrise si verificate in mare parte pe uscat

cele de pe crasna ( ziua 1 extrem si ziua 2 open ) au fost parcurse cu toyotica lui Viorel Vlad .... si au fost portiuni unde ne am troliat si pe uscat ....

si chiar si joi inainte de concurs aveam emotii ca nu sunt suficienti km de traseu ( aprox 33 open/extrem )..... aici multumim ploii pentru ajutor ;)

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

Cand spunem Slanic in 2015 spunem noroi.

Ca e Slanic Moldova sau Slanic Prahova e acelasi lucru ....noroi si umezeala la greu , ceea ce ne place. Preferam noroiul pe haine decat noroiul creeat de praf in plamani

Noi am avut mari probleme cu alimentarea. Dupa prima zi cand ultimii km i-am facut cu 13km/h... mai mult nu putea, a venit si ziua 2 care la fel dupa start aceleasi simtome nu se alimenta, desi la trial a mers fara probleme iar filtrul de motorina ii schimbasem cu preietenul Karol si cu 'menghina' lui Blavenstain cu o seara inainte . Posibil o fisura pe undeva care imi aduce aer in pompa de motorina. Ne depaseau la greu. Dar la un momendat si-a dat drumu, si dupa aia nu mai stiam cum sa il incetinesc pe ...' talpa grea 2'- Andrei .

Cu 30 pozitii inaintea finishului iar nu se alimenteaza. Ne ajunge un echipaj , incetineste linga noi si ne intreaba , - e limitare de viteza? .... Da , la intrarea motorinei in motor. Tot raul spre bine ca daca nu cine stie, ne-o luam si noi de viteza.

Doua probleme le voi sesiza lui Stefan Petcu,

1 viteza trebuie trecuta in roadbook de la pozitia de inceput a limitarii la pozitia de sfarsit a limitarii

2 cifrele in roadbook mai mari. ( cred ca mi-ar fi trebuit +2 la ochelari ca sa vad)

Stefan , nu o lua ca o critica ci ca pe un sfat pentru urmatoarele voastre etape.

.

In ceea ce priveste penalizarea primita de Magda propun Colegului NESSUN ( pentru care roadbookul a fost impecabil) sa deschida un topic separat in care sa ne exprimam parerile cu privire la aceasta penalizare , si sa venim cu propuneri de modificare a regulamentului in 2016 ca sa nu poluam aici evenimentul baietilor de la T44.)

Ce s-a intamplat, in ziua 1 intre pozitiile 21-25 imi aduc aminte ca, plecat fiind de pe 7 erau adunate vreo 4 echipaje ( Duke, Gigel, Duica si cred Manea sau Elefantul), era un 0.05 dupa iesirea din rau si apoi un Y cu 0.07 pe slab vizibil stanga. Am sesizat un slab vizibil la 0.2 si comparand cu roiul de babanaiti i-am zis lui Andrei fa stanga aici ca nu e 0.07 ci 0.02, dupa care s-au legat pozitiile. ( deci acea pozitie era gresita). Multa lume s-a intrebat cum a reusit Magda sa reintre in traseu:, simplu, in roadbook urma o pozitie la care erau coordonate. Practic si eu ca si multi altii daca nu vedeam acel Y de la 0.02 bagam coordonatele si reintram in traseu. Dar vine intrebarea ce ne faceam daca aveam azimuturi si nu aveam coordonate... bananaiam la greu? Ideea e alta, Magda primeste 100 minute de penalizare ea de fapt ratand 4 sau 5 Wipointuri. Practic ea rateaza 6 pozitii si primeste 100 minute de penalizare de parassire de traseu , la standard,.... de parca a ocolit o ravena sau ...o cascada! Nu e corect, dar asta e regulamentul.

Revin cu ce am zis, daca nu erau coordonate se bananaia .

Editat de piede
Link spre comentariu

Radu (cel Chel..aru) ....eu propun ca undeva in Noiembrie sau Decembrie sa se faca o cursa intre primii 10 din cele doua campionate (un trial lung, ca e mai simplu) si sa vedem care sunt cei mai bravi.

Normal, te propun seful arbitrilor pt ca esti 100% tracks...scuze, 100% impartial.

Tu o sa te infrunti chiar cu noul presedinte:))).....cronometrat de prietenul tau Crinu si supervizat de Sorin Parvulescu.

<<<<Visoiu....nu are voie sa concureze....trebuie eliminat :))). >>>>

Ce zici ???

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Inseamna ca Gafita (care nu are nici el portale, la masina desigur, din cate stiu) s-a antrenat bine la100tracks daca a reusit sa devanseze "monstri sacri" ai performantei din CNOR,, recte, pe proaspatul uns presedinte.

Daca mai apare un echipaj de la 100 tracks s-ar putea sa-i cam fuga podiumul de sub picioare domnului felicitat.

Andrei Gafita si Marius Lupu au mers foarte bine dar au avut ghinionul unei rataciri la final. Au fost si foarte sportivi - m-au scos dintr-o gaura de unde nu puteam iesi singur. In ceea ce priveste disputa dintre campionate, toti cei cu care am discutat au avut o atitudine cat se poate de relaxata si nimeni nu a adus subiectul in discutie. Spre sfarsit de cariera, Romica a invatat sa introduca coordonatele in tableta indiferent de formatul acestora si, inarmat cu noi cunostinte, va putea renunta la ideea renuntarii :) Oricum, felicitari sincere castigatorilor - au meritat din plin.

In ceea ce-l priveste pe Tuparu, eram chiar curios daca va primi sau nu macar o saptamana de miere. Se pare ca trei zile (de weekend) e limita maxima.

In rest, felicitari organizatorilor. Banuiesc ca dezavantajul contestatiilor (punctele conteaza) a fost compensat de numarul mai mare de participanti (41 la cele trei clase) si ca nu regreta faptul ca au transformat cupa in etapa. Putin ajutor pe partea de informatica le-ar fi prins bine dar Watcher se pare ca prefera in continuare rolul care rezulta din alias :) Cu atat mai remarcabil efortul celor care au pus osul. Eu, cel putin, voi reveni cu drag.

Nu ma pot pronunta asupra openului sau standardului, dar la extrem traseul, in ciuda ploii, a fost foarte potrivit. Iar ideea de a tine trialul la inceputul zilei a doua cu plecarea in traseu deindata ce fiecare a terminat proba, a fost excelenta. Chiar si cei care au plecat ultimii au prins, totusi, 7 ore de lumina (timpul maxim). Poate ar fi mai bine daca extremul, openul si standardul s-ar tine in paralel pentru a accelera plecarea in traseu dar e nevoie de mai multi organizatori sau de un start mai rapid. Duminica a si plouat intr-una, deci era cat se poate de nasol sa mai pierdem o zi stand in ploaie fara nici un castig din punctul de vedere al numarului de spectatori sau participanti. Ca niciodata, am ajuns la Cluj la o ora rezonabila iar participarea la trial a fost mai numeroasa decat daca proba se organiza dupa ziua a doua, numarul de masini valide fiind mai mare.

Din pacate nu voi putea participa la Targoviste - imi facusem programul in functie de calendarul initial - asa ca va urez tuturor bafta la ultimul concurs si spor la treaba noului CNOR, noului presedinte precum si echipei de arbitraj.

Shit happens
Link spre comentariu

Am terminat si aceasta Etapa de Campionat, cu foarta multa ploaie ,ceta si noroi .

Vreau sa felicit castigatorii de la toate clasele ,cat si participantii .

Postez cateva fotografii de la ziua 2 de EXTREM IMG_0002.jpg.347653d27babe4181b6ab5a6a316daa1.jpgIMG_0005.jpg.f89568b4f47a752d32dbd10e44463680.jpgIMG_0006.thumb.jpg.e2ed88f92b39a8b524f8a08c6653eaca.jpgIMG_0009.thumb.jpg.b6b7792410354d9ea22502579deaaee2.jpgIMG_0013.thumb.jpg.7c4e1a1888778c1c9757bbab16d97ead.jpgIMG_0018.thumb.jpg.ad7072c7a202cf6a9efa5df52bdeb0c5.jpgIMG_0019.thumb.jpg.a3c600e6c4c83f5c06cbe77e44372eb9.jpgIMG_0024.thumb.jpg.7cbe26728e79ccfdcdc75a9ab78a98e6.jpg

Suzuki Samurai

Toyota LJ 70, 3000cmc

VW Golf Plus , de zi

Link spre comentariu

Radu (cel Chel..aru) ....eu propun ca undeva in Noiembrie sau Decembrie sa se faca o cursa intre primii 10 din cele doua campionate (un trial lung, ca e mai simplu) si sa vedem care sunt cei mai bravi.

Normal, te propun seful arbitrilor pt ca esti 100% tracks...scuze, 100% impartial.

Tu o sa te infrunti chiar cu noul presedinte:))).....cronometrat de prietenul tau Crinu si supervizat de Sorin Parvulescu.

<<<<Visoiu....nu are voie sa concureze....trebuie eliminat :))). >>>>

Ce zici ???

Zic sa fii capitanul nostru!

Nu-ti inteleg logica: eu si seful arbitrilor si concurent, dar mentin ideea: fii capitanul nostru, zic.

Mai bine 100% ce vreau eu decat 100% ce-mi dicteaza altii, e valabil in intreaga lume carteziana (la CNOR e mai carteziana) a offroadului.

Link spre comentariu

Doua probleme le voi sesiza lui Stefan Petcu,

1 viteza trebuie trecuta in roadbook de la pozitia de inceput a limitarii la pozitia de sfarsit a limitarii

Din cauza asta mi-am luat o penazlizare IMENSA in prima zi, vreo 270 de puncte si nu e clar daca au calculat un varf de viteza sau au facut...media dar cu Simex-uri pline de nori e putin probabil sa obtii o medie de 74km/h!!![/b]

In ceea ce priveste penalizarea primita de Magda propun Colegului NESSUM ( pentru care roadbookul a fost impecabil) sa deschida un topic separat in care sa ne exprimam parerile cu privire la aceasta penalizare , si sa venim cu propuneri de modificare a regulamentului in 2016 ca sa nu poluam aici evenimentul baietilor de la T44.

Concurentii pot deschide un topic separat pe tema asta. Acolo si noi am balaurit, apoi ne-am dat jos din masina si am luat-o la pas gasind celebra cruce alba si urmata de rampa aia de vreo 800m...:x

In rest am navigat bine in prima zi! :al

Elegant era sa primim si diplome de participare ca sa ramanem si cu altfel de aminitri pe masina decat autocolante sau overfendere smulse prin padure... Pana la urma s-a platiti o taxa de participare...:grin:

Sincer asta e prima Etapa CNOR la care concurentii nu primesc diplome de participare! Pana si organizatorii de Cupe si Trial-uri dau ''cartoane plastifiate''! :tk

Pentru podiumul de la trial am inteles ca nu au fost prevazute...cupe/trofee! :ap

Editat de nessum

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare