drujba Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Intr-adevar, o etapa reusita in ciuda celor catorva foarte mici greseli ale organizatorilor. Oricum, organizat impecabil pentru o prima etapa facuta de T44. Referitor la pozitia discutata mai devreme din RB-ul de standard, pot sa confirm ca acolo a fost o mica eroare in sensul ca intre Y dreapta la copacul marcat si urmatorul Y stanga, nu erau 70 metrii cum scria in RB ci mai degraba vreo 20-30 de metrii. Am bananait un pic, dar ne-am dat seama destul de repede unde era problema si am reintrat in traseu in pozitia respectiva. Dupa pozitia respectiva totul era corect. Probleme au mai fost in RB-ul primei zile, dar sunt convins ca se vor corecta la urmatoarea editie. Faza cu coordonatele, poate fi si o capcana pana la urma, desi in RB scria clar ca trebuie sa ajungi in pozitie ca sa iei coordonatele (la fel ca in cazul luarii unui azimut), au fost destui concurenti care au luat coordonatele din timpul parcurgerii traseului, lucru care este posibil sa fi cauzat parasiri involuntare de traseu. Parerea mea este ca trebuiau date azimuturi clasice (range/bearing) si nu coordonate. Dar asta a fost optiunea organizatorului, in conformitate cu regulamentul, asa ca nu mai este nimic de comentat. Confirm ca trialul organizat sambata dimineata este o optiune buna, au fost foarte multi spectatori in ciuda ploii mocanesti si s-a putut pleca in traseu in termeni rezonabili. Duminica dimineata nu a mai existat acea presiune care pe mine unul ma face sa urasc ziua de trial. Si cum spunea si Sorin mai devreme, am ajuns acasa la o ora rezonabila, de fapt am reusit sa ajung si la cinema aseara. Echipa de organizare - niste oameni frumosi, fara fitze, fara figuri, fara arogante. Cu siguranta o sa revin la orice eveniment organizat de ei. alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova In ceea ce-l priveste pe Tuparu, eram chiar curios daca va primi sau nu macar o saptamana de miere. Se pare ca trei zile (de weekend) e limita maxima. Domnule Pavu', imi permiti intimitatea da? Voi ati ales un presedinte sperand ca o sa primeasca un cuvant care incepe cu "m" (miere) dar daca o sa va purtati cu el precum cu demisionarul, asta nou o sa primeasca alt cuvant care incrpe tot cu "m" si o sa spuneti ca e vina lui. Spuneai ca vii la Buzau la 100tracks si ma iei copilot. Eu inca te astept. Stiu si simt ca nu glumeai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Tu n-ai fost? Ca te vad activ. @Radule, politicos era sa puna organizatorul clasamentul, nu concurentii! :wink: :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Radu draga, daca imi permiti, comparatia ta este un pic deplasata. Poti sa compari masini de Open cu masini de Extrem? Da la unele poti dar daca faci o comparatie intre masina lui Gafita faci mici greseli: la Open ai voie maxim 35 la gume, domnul Gafita are 38 sau 38,5 daca nu ma insel. o punte portala cu roti de 35 e cam acelasi lucru cu o punte normala cu 38 nu? la garda la sol ma refer. deci de unde pana unde faci tu comparatii de genul nu stiu Nu stiu daca Gafita are sau nu troliu mecanic dar daca are iarasi nu poti compara cu o masina de open cu un 8274 amarat. Precizez ca la open nu a fost nici o masina cu portale si in afara de avionul lui Museteanu si masina lui Vily, care s-a defectat in prima zi, nu stiu sa mai fi fost careva cu troliu mecanic sau nici macar cu gigglepin. Deci iarasi mi se pare o comparatie inutila. Dar daca asa vrei tu sa spargi gheata si sa discuti de etapa aceasta sau sa-i aduci laude sau scuze domnului Gafita de ce nu a fost pe primul loc atunci imi cer scuze pentru interventie. Dar eu cred ca Gafita stie el mai bine ce a facut bine sau rau ca doar nu se da de ieri de azi si nu cred ca are nevoie de avocat. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova @Radule, politicos era sa puna organizatorul clasamentul, nu concurentii! :wink: :tk Draga Nessum, s-au mai comis sacrilegii din astea si nu a fost nimeni facut nepoliticos. Unde mai pui ca nici nu se observa vreo sugestie de acest gen in ceea ce am scris. Imi cer scuze totusi pentru "impolitetea" depistata de Nessum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Scuzati deranjul. Dat fiind ca ati deschis topicul asta pentru etapa, gandeam ca ne spuneti totul pana la final, inclusiv clasamentele. Uite, moare pulimea fara facebook de curiozitate. Aici cerusei Radule. :ap Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 (editat) Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Radu draga, daca imi permiti, comparatia ta este un pic deplasata. Poti sa compari masini de Open cu masini de Extrem? Da la unele poti dar daca faci o comparatie intre masina lui Gafita faci mici greseli: la Open ai voie maxim 35 la gume, domnul Gafita are 38 sau 38,5 daca nu ma insel. o punte portala cu roti de 35 e cam acelasi lucru cu o punte normala cu 38 nu? la garda la sol ma refer. deci de unde pana unde faci tu comparatii de genul nu stiu Nu stiu daca Gafita are sau nu troliu mecanic dar daca are iarasi nu poti compara cu o masina de open cu un 8274 amarat. Precizez ca la open nu a fost nici o masina cu portale si in afara de avionul lui Museteanu si masina lui Vily, care s-a defectat in prima zi, nu stiu sa mai fi fost careva cu troliu mecanic sau nici macar cu gigglepin. Deci iarasi mi se pare o comparatie inutila. Dar daca asa vrei tu sa spargi gheata si sa discuti de etapa aceasta sau sa-i aduci laude sau scuze domnului Gafita de ce nu a fost pe primul loc atunci imi cer scuze pentru interventie. Dar eu cred ca Gafita stie el mai bine ce a facut bine sau rau ca doar nu se da de ieri de azi si nu cred ca are nevoie de avocat. Uite, ca sa nu persisti in dilema, faceam comparatie strict intre masinile de la extrem. Nu am spus ca a batut Gafita pe cineva de la Open ci taman de la Extrem. Si daca un 38 pe punte normala egal 35 cu portal...inseamna ca portalul ridica diferentialul doar 3.81cm (diferenta pe raza dintre 38 si 35...38x2.54-35x2.54=7.62cm/2=3.81cm...ceea ce e un pic cam putin, "portalul" ridica mai mult cu siguranta. E lmc.(la mintea cocosului) sau poate gresesc si ai socotit tu mai bine. Asa ca: avantaj portal cu 35 vs 38 pe punte normala. parerea mea. Il laudam pe Gafita ca i-a batut pe toti cu portale (exceptie Andi) si atat, nicidecum nu spuneam nimic altceva, ca nu a iesit pe primul loc bla, bla, bla, oricum, rastalmacesti super misto. Daca esti artagos, iti raspund si eu la fel: daca ai avea voie la 100tracks de la club de la tine, ai sti de ce i-a batut Gafita. Stiu ca o sa raspunzi ca nici nu vrei sa vii ca nu -ti place pe track. Si nu stiai? Chiar sunt avocatul lui Gafita. Editat Octombrie 12, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Aici cerusei Radule. :ap Nu tie dragule, nu tie, mai utilizeaza si altii forumul si topicul, zau neicusorule, chiar si organizatorii amintiti de tine cand imi faceai observatie la bunele "man'ere". Fiecare intelege ce vrea si mai ales ce poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Felicitari din partea mea echipei organizatoare T44. Totul a fost asa cum eram obisnuit de echipa. Trasee corecte, destul de dificile pentru toate clasele insa nu atit de dificile sa pleci cu masina in punga. La distractie nu ma bag ca nu am fost in apele mele... Insa chiar daca nu am fost pe podium, sint bucuros ca masina mea incepe sa semene cu ceea ce am vrut sa fie. Am constatat cu tristete ca nu prea mai exista fair play. Daca la un anume concurent era de asteptat sa treaca cu rotile peste tine, tu fiind rasturnat, nu aceeasi parere aveam despre altcineva:grin: Noi sa fim sanatosi ca situatiile se repeta cind chiar a doua zi era pe o parte dar eu nu am trecut peste el desi s-a straduit sa-mi astupe ruptura din drum cu masina lui:ha::ha::ha: Sa ne vedem cu bine la urmatoarea etapa/cupa! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Stie cineva cum a fost ales presedintele joia trecuta fara Comisie? Ca parca la regulament era invers. Intai Comisia si apoi Presedintele. Daca deranjez aici facem alt topic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu off Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Trialul pus sambata e o mutare extraodinar de desteapta. Din multe puncte de vedere si sper ca organizatorii etapelor viitoare sa procedeze la fel ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova T 44 / bravo ! Nasu Mare & co :bravo:bravo "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Octombrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Multumesc si eu concurentilor, sponsorilor, partenerilor si colegilor de club pentru participarea la acest eveniment. Nu ma supar pentru critici, le consider constructive si am sa tin seama de ele in viitor. www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Octombrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova S-a incheiat si etapa T44 de citeva zile. Special am lasat ceva timp pentru a putea primi laudele, propunerile si de ce nu criticile?! Toate acestea vor duce la imbunatatirea organizarii viitoarelor etape. Organizarea trialului in ziua de simbata a fost o propunere a echipei T44, pentru a vedea cum este mai bine pentru participanti in viitor si nu pentru faptul ca noi am fi organizat acest trial din obisnuinta, asa cum s-a vehiculat de catre unii mai circotasi. Echipa T44 multumeste in primul rind sponsorilor, fara de care cu greu se putea organiza aceasta etapa, de asemenea multumeste participantilor care ne-au onorat cu prezenta lor intr-un numar destul de mare. Multumim echipei de filmare si fotografilor. Eu personal vreau sa multumesc si sa aduc felicitari intregii echipe T44 care prin efortul depus a facut posibila prima etapa din campionatul national T44, unii organizatori iar altii si organizatori si sponsori. Speram in felul acesta sa facem cit mai multe lucruri bune pentru sportul 4x4. Felicit noul presedine al CNOR si asa cum i-am spus-o si personal, toata lumea asteapta de la el cit mai multe imbunatatiri in activitatea off-road. Sa ne vedem cu bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 (editat) Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Si filmul etapei. . [video=youtube;vI-nfk_VIyY]https://www.youtube.com/watch?v=vI-nfk_VIyY Editat Octombrie 20, 2015 de piede Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate