KAROLOKW Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Salutare am incercat completarea pe link da nu merge se intampla ceva? daca e vreo problema trece-ti si cel putin un echipaj Duster,poate chiar doua:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted October 6, 2015 Author Share Posted October 6, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Salutare am incercat completarea pe link da nu merge se intampla ceva? daca e vreo problema trece-ti si cel putin un echipaj Duster,poate chiar doua:) Salutare, Formularul functioneaza. Daca nu reusesti da-mi te rog un mesaj cu numarul de camere, daca aveti asistenta si trebuie si pentru ei cazare... Multumesc Stefan https://docs.google.com/forms/d/19g5m5p048yz6HEYIQ8LJlHhtdSwPWV6zKmSg7TMMbaY/viewform?usp=send_form www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted October 6, 2015 Author Share Posted October 6, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Standard 1. Stefan Marius si Stefan Szekely 2. Team Piede 3. Tintea Laurentiu si Manea Adina 4. Duica Nicusor si Duica Nicoleta 5. Bobeica Dan 6. Magda Danciu si Cornel Zamfirescu 7. Iaru Dan Eduard si Tudor Costin Adrian 8. Manea Sorin si Manea Ioana 9. Visoiu Razvan si Hazgan Andrei 10. Vlad Joanta si Copilot 11. Sabau Gigel si Sabau Mariana 12. Catalin Nelus si Copilot 13. Hrisca Bogdan si Barboi Orlando 14. Bogdan Badoi si Copilot 15. Nedelcu Ovidiu si Voicila Mihai 16. Marius Sarbu si Copilot 17. Serbanescu Radu si Dan Bucuras 18. Simion Eduard si Matei Catalin 19. Dan Chiperi si Baschir Liviu 20. Duster 1 21. Duster 2 Open 1. Mihai si Gelu 2. Gaganu si George Bobu 3. Dan Carp si Bogdan Hrehorciuc 4. Romeo Andries si Adrian Popa 5. Mircea Tudor si Rentea Mircea 6. Ilisei Ciprian si Safir Iulian 7. Bjorn si Daniel Lupu 8. Stan Vitalie si Braga Pavel 9. Paslaru Marcel si Macsim Ciprian 10. Blaga Daniel si Tamas Stelian 11. Danci Florin si Marius Pasca 12. Octavian Tudor si Copilot 13 Luci si Sebastian Popescu 14. Iacob Alexandru si Vidru Mihai Extrem: 1. Sorin si Paul 2. Marinica si Tuparu 3. Pedro si Tanase Victor 4. Andy Visoiu si Chiriac Romica 5. Rotaru Romulus + Mao 6. Andrei Museteanu + Vali Babu 7. Robet Tutuianau si Copilot 8. Cernashov Lothi si Claudiu Bucur 9. Miron Sorin si Copilot Hobby 1. Tamasescu Alexandru si Ovessea Anamaria 2. Marian Dumitrescu si Adrian Postole 3. Ionut Popa si Florin Georgescu www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova deci pana la urma priam zi de concurs e Vineri a doua zi e cand? ca din ce am citit trialul e sambata dimineata iar apoi... se poate un program mai clar pentru astia mai varza care nu inteleg :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted October 6, 2015 Author Share Posted October 6, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Jo: inscrieri Vineri: sart/finish prima zi de concurs Sambata: trial; start/finish a doua zi de concurs; party Duminica: premiere www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Jo: inscrieri Vineri: sart/finish prima zi de concurs Sambata: trial; start/finish a doua zi de concurs; party Duminica: premiere ok deci trialul e inainte de startul celei dea doua zi de concurs. ok am inteles acum da de curiozitate de ce nu se poate face premierea Sambata seara? daca tot e party sa fie pana la capat ca nu as vrea sa dau naspa in poze dupa party :) cu cearcane,sifonat pe haine si cu hainele patate de bautura:):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted October 6, 2015 Author Share Posted October 6, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Iti punem la dispozitie o stilista, daca vine Vali Babu rezolvam cu coafatul iar de machiat...gasim o solutie :)) Concurentii vin tarziu din traseu, foamea mare, setea si mai si...apoi trebuie facute clasamente...etc Deci premierea duminica dimineata, dupa ce reusiti sa dormiti macar o ora ;) www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnicolau Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Jo: inscrieri Vineri: sart/finish prima zi de concurs Sambata: trial; start/finish a doua zi de concurs; party Duminica: premiere La ce ora va incepe trialul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted October 7, 2015 Author Share Posted October 7, 2015 (edited) Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Trialul va incepe in jurul orei 9 Edited October 7, 2015 by stefan79 www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgem Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Trialul va incepe in jurul orei 8.30 Se pare ca nu prea vreti spectatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted October 7, 2015 Author Share Posted October 7, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Se pare ca nu prea vreti spectatori Ora 9. Dupa trial concurentii vor pleca in traseu. www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 (edited) Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Din pacate sambata la ora aia sigur voi dormi :) poate ne vedem la anul. Bafta! Edited October 7, 2015 by iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted October 7, 2015 Author Share Posted October 7, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Standard 1. Stefan Marius si Stefan Szekely 2. Team Piede 3. Tintea Laurentiu si Manea Adina 4. Duica Nicusor si Duica Nicoleta 5. Bobeica Dan 6. Magda Danciu si Cornel Zamfirescu 7. Iaru Dan Eduard si Tudor Costin Adrian 8. Manea Sorin si Manea Ioana 9. Visoiu Razvan si Hazgan Andrei 10. Vlad Joanta si Copilot 11. Sabau Gigel si Sabau Mariana 12. Catalin Nelus si Copilot 13. Hrisca Bogdan si Barboi Orlando 14. Bogdan Badoi si Copilot 15. Nedelcu Ovidiu si Voicila Mihai 16. Marius Sarbu si Copilot 17. Serbanescu Radu si Dan Bucuras 18. Simion Eduard si Matei Catalin 19. Dan Chiperi si Baschir Liviu 20. Duster 1 21. Duster 2 Open 1. Mihai si Gelu 2. Gaganu si George Bobu 3. Dan Carp si Bogdan Hrehorciuc 4. Romeo Andries si Adrian Popa 5. Mircea Tudor si Rentea Mircea 6. Ilisei Ciprian si Safir Iulian 7. Bjorn si Daniel Lupu 8. Stan Vitalie si Braga Pavel 9. Paslaru Marcel si Macsim Ciprian 10. Blaga Daniel si Tamas Stelian 11. Danci Florin si Marius Pasca 12. Octavian Tudor si Copilot 13 Luci si Sebastian Popescu 14. Iacob Alexandru si Vidru Mihai 15. Nagy Vilmos si Popoviciu Valentin Extrem: 1. Sorin si Paul 2. Marinica si Tuparu 3. Pedro si Tanase Victor 4. Andy Visoiu si Chiriac Romica 5. Rotaru Romulus + Mao 6. Andrei Museteanu + Vali Babu 7. Robet Tutuianau si Copilot 8. Cernashov Lothi si Claudiu Bucur 9. Miron Sorin si Copilot Hobby 1. Tamasescu Alexandru si Ovessea Anamaria 2. Marian Dumitrescu si Adrian Postole 3. Ionut Popa si Florin Georgescu www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Eu sper sa ma trezesc pt trial :) defapt trebuie sa ma trezesc pt el:) cam atipic formatul ,cam neobisnuit cu trialul inainte de ziua de traseu. adevarul ca in ziua 2 am mai avut proba speciala da Duminica a fost si trial. amintesc aici Iasi 2012 unde speciala Pavlov a fost inainte de startul in ziua de concurs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanV Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Salut. Din punctul meu de vedere este foarte buna ideea cu trialul pus sambata. Duminica, trialul impreuna cu premierea se intindeau pana la orele 15, 16 iar pentru cei care fac 5-6 ore pe drum pana acasa nu era deloc confortabil. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Eu sper sa ma trezesc pt trial :) defapt trebuie sa ma trezesc pt el:) cam atipic formatul ,cam neobisnuit cu trialul inainte de ziua de traseu. adevarul ca in ziua 2 am mai avut proba speciala da Duminica a fost si trial. amintesc aici Iasi 2012 unde speciala Pavlov a fost inainte de startul in ziua de concurs. Va fi a3 an consecutiv in acest format la t44 Asa ca nu e neobisnuit deloc Numai bine Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Se da vreun premiu si pt cele mai frumoase cizme de cauciuc?! Sa stiu pe care le iau... pe alea albe sau pe alea negre.. :ha: Ne vedem curand!! :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgeta Mitza Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Albe ...negre , nu conteaza pachitei sa aiba ! Va asteptam cu drag ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted October 8, 2015 Author Share Posted October 8, 2015 (edited) Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Va asteptam la Slanic Prahova! Vremea este frumoasa, a aparut si soarele Edited October 8, 2015 by stefan79 www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Va fi a3 an consecutiv in acest format la t44 Asa ca nu e neobisnuit deloc Numai bine Pedro Deacord Pedro doar ca noi in general cam la Slanic lipseam asa ca eu personal nu am fost niciodata la cursa de la Slanic asa ca nu stiu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piede Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Deacord Pedro doar ca noi in general cam la Slanic lipseam asa ca eu personal nu am fost niciodata la cursa de la Slanic asa ca nu stiu:) tu lasa-l pe pedro in pace... nu uita sa imi aduci pompa de la Slanic Moldova Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Gata prima zi. Trasee frumoase, f.tehnice, roadbook impecabil! Frumos! L.E. Mult noroi! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacuBurebista Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova și trialul are loc unde?... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Sambata incepand cu ora 9.00 pe dealul deasupra Salinei Slanic PH. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Re: Etapa de campionat T44 - 8-11 Octombrie 2015 -Slanic Prahova Gata prima zi. Trasee frumoase, f.tehnice, roadbook impecabil! Frumos! L.E. Mult noroi! Impecabil e doar opinia ta;) eu am alta parere:) da cum tu esti prietenul nostru :) noi tinem la tine:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts