CatalinU Posted June 19, 2017 Author Share Posted June 19, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Eu am cumparat un far.Tre sa il primesc,ideea e ca nu prea stiu ce sa compar.Omu mi-a garantat ca e de pe masina cu volan pe stanga Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul A venit vremea sa inmatriculez veverita si pt asta trebuie sa schimb farurile.Aveti idee ce ar trebui sa scrie pe farurile de Eruopa?Adica sa nu cumpar tot de UK Alea de UK au o marca B intr-un cerc deasupra "sticlei" (stanta cu vopsea) pe carcasa neagra, alea de europene au un E. Daca nu au nici un fel de stanta (adica a fost stearsa), o sa vezi ca reglajul electric e invers la alea de UK, adica in timp ce farul normal coboara, cel englezesc o sa se ridice. Si invers. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Am luat farul,pe el scrie europe si are un E13.Dupa internet,masina e din Luxemburg,deci e ok.Mai imi trebuie cel de pe stanga Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted July 24, 2017 Author Share Posted July 24, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Rezolvat ambele faruri,au fost si la polishat,sunt ca noi.In septembrie urmeaza RAR,asadar vreau sa spal motorul.Trebuie sa fiu atent la ceva anume?Sa protejez ceva? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Da... motorul nu se spala. Daca vrei totusi sa o faci, foloseste solutii pt asa ceva si mare grija la electrica. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Curatate si suflate toate mufele ( indiferent tipul lor inclusiv sigurantele si releele ) si unse generos cu vaselina siliconica inainte de reconectarea lor , infasat alternatorul inainte de spalare si cam asta e ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Curatate si suflate toate mufele ( indiferent tipul lor inclusiv sigurantele si releele ) si unse generos cu vaselina siliconica inainte de reconectarea lor , infasat alternatorul inainte de spalare si cam asta e ... Suplimentar fata de ce a spus Cos. La spalare, asteapta sa se raceasca galeria de evacuare, altfel crapa si se oftica sonda lambda. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted July 25, 2017 Author Share Posted July 25, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Noah bun....la prima vedere pare destul de complicata treaba in comparatie cu dieselul.. Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted August 16, 2017 Author Share Posted August 16, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Intrebare.Am urcat ieri la munte si pe urcare apa se incalzea foarte tare.Trebuia sa ma tot opresc sa se raceasca.Mentionez ca NU eram pe 4x4 si nu am urcat in forja ci in prima treapta sau a doua unde permitea drumul.Sa fie doar banalul termostat? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Intrebare.Am urcat ieri la munte si pe urcare apa se incalzea foarte tare.Trebuia sa ma tot opresc sa se raceasca.Mentionez ca NU eram pe 4x4 si nu am urcat in forja ci in prima treapta sau a doua unde permitea drumul.Sa fie doar banalul termostat? Eu as paria pe vascocupla. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted August 17, 2017 Author Share Posted August 17, 2017 (edited) Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Pai atunci le schimb pe amandoua.De cand e la mine,nu am schimbat nici una nici alta.Sa vedem la cat ies cu vascocupla Edited August 17, 2017 by CatalinU Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Pai atunci le schimb pe amandoua.De cand e la mine,nu am schimbat nici una nici alta.Sa vedem la cat ies cu vascocupla nu e termostatul. cand mergi incet, racirea o face 99% elicea/vasco cand mergi repede, racirea o face curentul de aer. daca termostatul nu deschide, fierbi motorul in cateva minute, indiferent daca mergi sau stai. cumpara termostat original, este doar putin mai scump decat unul aftermarket. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted August 17, 2017 Author Share Posted August 17, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Voi lua un termostat original clar,vreau sa stiu ca ala l-am schimbat eu cu mana mea :) Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Voi lua un termostat original clar,vreau sa stiu ca ala l-am schimbat eu cu mana mea :) 17670-50G10 la G13 17670-77E00 la M13 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted August 18, 2017 Author Share Posted August 18, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Am sunat la Unix pt el,inca nu am primit raspuns.O zis sa sun maine Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted August 20, 2017 Author Share Posted August 20, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Urmeaza un roliu si un kit de recuperare.Ce recomandari aveti aici?Tot incadrat la un low budget Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted August 28, 2017 Author Share Posted August 28, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Am gasit troliu si toate alea.Am ajuns la gume....GREU aici,da rau de tot....caut marimea 235/75/15 max Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Am gasit troliu si toate alea.Am ajuns la gume....GREU aici,da rau de tot....caut marimea 235/75/15 max nu incap daca ai doar 4cm inaltare. nu incap nici cu mai mult fata sa decupezi plasticele. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted August 29, 2017 Author Share Posted August 29, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Decupam si plasticele,ca nu avem ce face. Maaxis Trepador sau Kumho KL71?Aceasta este intrebarea? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted September 2, 2017 Author Share Posted September 2, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Am schimbat termostatul.Am observat insa ca in momentul in care cuplez 4x4.iar creste temperatura apei.Sa fie radiatorul? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
ow3x3xpr3ss Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Termostatul l-ai schimbat ușor ? Cum ti-sa parut operatiunea .. Stima , Ovidiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted September 4, 2017 Author Share Posted September 4, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Termostatul l-a schimbat mecanicul,dar sa sti ca nu e foarte simplu,prin prisma pozitiei lui.Problema nu a fost de la termostat,ci de la vascocupla,care era moarta.Pina iauuna noua,pt ca e destul de scumpa,am blocat-o cu 2 suruburi. Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
ow3x3xpr3ss Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Bun ,pt ca de aceea am si întrebat. Eu singur l am schimbat si am vrut sa vad daca doar pt mine a fost asa greu de schimbat, e destul de dificil stiu.....la mine curgea la garnitura si inteligenti care sau mai ocupat cu ea inainte sa o iau au pus silicon ,fara sa dea jos carcasa termostatului, a ținut o vreme .......apoi a inceput sa curga . Stima, Ovidiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul stie careva unde e panoul de sigurante,inafara de cel din compartimentul motor?Masina e cu volan pe dreapta Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
ow3x3xpr3ss Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 (edited) Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Sant pe tel si tot incerc sa incarc o poza dar nu merge ,sub volan in partea dreapta ,chiar deasupra boxei... Stima , Ovidiu Edited September 11, 2017 by ow3x3xpr3ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts