cos Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul ... inelele ... sunt ele cumva ... dar nu pentru offroad . Sunt doar pentru ridicare , sarcina axiala e mica pentru masina asta , sarcina laterala e mai mult decat modesta . Exceptie fac doar unele speciale dar costa putintel mau mult decat o anvelopa pentru veveritoi .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted December 15, 2017 Author Share Posted December 15, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Om vedea.Le-am pus acolo sa pot pune niste ocheti de tractare.Om vedea daca fac bine sau rau :) Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutz123 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 (edited) Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Salut,dc nu e cu suparare,ai cumva o schita a barEI pt ca sunt si eu interesat de asa ceva. Edited December 16, 2017 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted December 16, 2017 Author Share Posted December 16, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Salut.Din pacate nu pt ca a fost facuta la un atelier.Dar daca vrei se poate face una exact ca asta,imi ofer masina ca si cobai.Asta daca te intereseaza exact midelul asta Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted December 18, 2017 Author Share Posted December 18, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Ne mai si dam,asa ca de duminica :) Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimi Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Ai apucat sa o bagi in 4WD ? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Antena aia de CB (daca nu gresesc) nu interfereaza cu aprinderea?... Sau invers? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Nu,am fost la un service de statii CB,nu a zis nimic mesteru.De mers merge Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Ai apucat sa o bagi in 4WD ? :wink: Da,da,mai ales de cand are gume de scandal,acum imi permit Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted March 18, 2018 Author Share Posted March 18, 2018 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Irlandezul meu a ajuns la un rulaj rotund si cu aceasta ocazie a primit proiectoare pt marsarier Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted December 13, 2018 Author Share Posted December 13, 2018 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Upgrade time, a venit si randul amortizorului de directive Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted December 13, 2018 Author Share Posted December 13, 2018 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Sus pe steroizi si cu un amortizor pe directive nou Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ess1902 Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Dupa ce pui amortizorul de directie trebuie refacuta geometria? se ingreuneaza miscarea volanului de la amortizor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted December 14, 2018 Author Share Posted December 14, 2018 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Nu trebuie facuta geometria, pentru ca nu se umbla la ea. Directia nu e mai greoiae deloc, insa este mult mai precis volanul pe denivelari Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted December 14, 2018 Author Share Posted December 14, 2018 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Stie cineva ce boxe trebuie pentru Jimny? A mele suna urat si vreau sa le inlocuiesc si nu vreau sa stau cu masina desfacuta pina caut altele. Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAXXi Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul 10 cm pe fata/spate, in spate incap de 13 daca le prinzi in alte gauri decat cele din fabrica. Nu te arunca la boxe prea adanci, ca n-au loc. Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted December 18, 2018 Author Share Posted December 18, 2018 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Am inteles. Raman deocamdata cu cel de pe fata de 10cm de la Hertz. Multumesc de raspuns Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted January 13, 2019 Author Share Posted January 13, 2019 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Dupa body lift arata asa Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted January 13, 2019 Author Share Posted January 13, 2019 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Avand in vedere ca in urma acestei operatiuni nu am mai putut monta bara originala, am facut o bara de metal si am eliminat si bara stabilizatoare si cu asta am mai scapat de un stres, smulgeam bieletele de la bara stabilizatoare. Urmeaza si troliu mic cu sufa sintetica Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul 10 cm pe fata/spate, in spate incap de 13 daca le prinzi in alte gauri decat cele din fabrica. Nu te arunca la boxe prea adanci, ca n-au loc. De azi am schimbat boxele si sunetul in masina, e alta viata. Daca zici ca incap de 13 voi pune de 13. Nu stiu insa daca pun de 13, trebuie sa dau jos tot acel panou de plastic jos? Sau e de ajuns sa dau jos acele ornamente? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAXXi Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Re: Suzuki Jimny AKA Irlandezul Lateralele din spate (care acopera si boxele) sunt o singura bucata, prinsa jos la prag si care merge pana in spate la a 3-a usa. Nu prea vad cum ai putea lucra acolo fara sa le dai jos, e inghesuiala :) Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 17, 2019 Author Share Posted February 17, 2019 Ca tot s-a deschis forumul(mi-a rupt ochii negru ala cu scrisu ala minuscul la topicuri), am mai mesterit si eu ceva la Irlandeza mea. Avem si troliu nou Tyrex de 8000lbs Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 17, 2019 Author Share Posted February 17, 2019 Evident ca sistemul de MRL vacumatic a dat fail, asa ca nu am mai avut rabdare sa vad unde e buba si am montat MRL-uri manuale AISIN originale :D Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 17, 2019 Author Share Posted February 17, 2019 Am tras si o tura weekendul trecut Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 17, 2019 Author Share Posted February 17, 2019 Si prin oarecare minune, am reusit sa indoi bara panhard spate Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts