Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

INTALNIREA DE LA SIBIU DIN 13-15 IULIE 2007

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 258
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

e si asta un punct de vedere,numai ca sa nu uitam de ce ne intalnim,ca dupa vreo 100 km de mers prin aratura.....nu stiu zau cati mai concureaza.

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa mai merge....m-am mai linistit.ma gandeam ca nu mai are cine sa bea palinca. :dr

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Domnilor...daca cel de sus nu da vant si prapad pe la Brasov....ne vedem sambata dimineatza...joi si vineri sunt la munca....48 de ore nasol....dupa care sambata dimineata fuga mare la Sibiu....pana atunci va doresc drumuri bune celor care va deplasati la Sibiu pe DN-uri si distractie placuta vineri :dr1 :dr :dr :cl
Link spre comentariu

Ursule...de la Bran mergi pe drumul care duce la Poiana Marului ...Sinca ....Sercaia.....asa mai scapi de o serie de semafoare :Hrd

Drumul e bunisor

De la Victoria iesi la Voila :D

de la Victoria iesi la Voila daca te intorci cam,20 km

de la Victoria iesi la Ucea de jos :P

Link spre comentariu

Gresiiiiiit.........e super vremea.Ce vroiati......sa chemam 2 masini de pompieri sa ne faca ceva noroi si viatza un pic mai grea? Daca nu ploua sambata seara.....e de super senzatie.In rest.....liber la diCstractie.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Link spre comentariu

Gresiiiiiit.........e super vremea.Ce vroiati......sa chemam 2 masini de pompieri sa ne faca ceva noroi si viatza un pic mai grea? Daca nu ploua sambata seara.....e de super senzatie.In rest.....liber la diCstractie.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Corect. Se vede ca cine stie cunoaste. Fiti linistiti restul...Are Gabi cauciucuri pentru toti, numai sa stati la rand :ha
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

La Cheia am inghitit praf destul pentru 2 ani... acu e noroi... nici asa nu e bine?? :bx

... da, in loc de 15 grade as vrea 21. :fk

Pai "grade" cred ca o sa aveti destule, ce-ti mai trebuie? Sau treci la bere? :dr :dr :dr
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Vizitator koala
... ma uit peste ultimele 2 pagini si ce vad ? ... numa' discutii despre bautura ... mi-e si frica sa apar acolo :grin: ... ce 'reaku sa caute un tip ca mine, sportiv, pur si sensibil, printre niste depravati care beau palinca dimineata, la micu' dejun ? ... se aude pan' acolo in Maramu', nea' Max ? :ga :ga :ga
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare