Marius C alias Turagmes Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Noi cu carutele noastre o putem lua si pe aratura :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 e si asta un punct de vedere,numai ca sa nu uitam de ce ne intalnim,ca dupa vreo 100 km de mers prin aratura.....nu stiu zau cati mai concureaza. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Aratura....doar pe distanta cu semafoare :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 asa mai merge....m-am mai linistit.ma gandeam ca nu mai are cine sa bea palinca. :dr o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Ce vise....auzi la el...sa renuntam la palinca....pai da ne-am antrenat la Cheia cu deaia cu paprica adusa de Zoli....si acu s-o dam pe sucuri??? cred ca pune Gabi pusca pe noi daca l-am pus sa aduca palinca degeaba :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 si eu cred ... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Domnilor...daca cel de sus nu da vant si prapad pe la Brasov....ne vedem sambata dimineatza...joi si vineri sunt la munca....48 de ore nasol....dupa care sambata dimineata fuga mare la Sibiu....pana atunci va doresc drumuri bune celor care va deplasati la Sibiu pe DN-uri si distractie placuta vineri :dr1 :dr :dr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Ursule...de la Bran mergi pe drumul care duce la Poiana Marului ...Sinca ....Sercaia.....asa mai scapi de o serie de semafoare :Hrd Drumul e bunisor De la Victoria iesi la Voila :D de la Victoria iesi la Voila daca te intorci cam,20 km de la Victoria iesi la Ucea de jos :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 ce ziceti de vremea asta de kk? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Noi cu carutele noastre o putem lua si pe aratura :tr ai dreptate noi da............. tu cu a-ta NU :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Gresiiiiiit.........e super vremea.Ce vroiati......sa chemam 2 masini de pompieri sa ne faca ceva noroi si viatza un pic mai grea? Daca nu ploua sambata seara.....e de super senzatie.In rest.....liber la diCstractie.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 l-am antrenat Gabi...rape ...vaduri...bolovani....da-mi face parere ca tu vrei sa ma necajesti....da nu ma supar....ptr astea te pun sa dai mai multa palinca...daca masina nu poate ....pot eu :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 bogdane vi cumva cu cortu? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 bogdane vi cumva cu cortu? "Touchee".......retrag cele spuse anterior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Gresiiiiiit.........e super vremea.Ce vroiati......sa chemam 2 masini de pompieri sa ne faca ceva noroi si viatza un pic mai grea? Daca nu ploua sambata seara.....e de super senzatie.In rest.....liber la diCstractie.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Corect. Se vede ca cine stie cunoaste. Fiti linistiti restul...Are Gabi cauciucuri pentru toti, numai sa stati la rand :ha Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 La Cheia am inghitit praf destul pentru 2 ani... acu e noroi... nici asa nu e bine?? :bx ... da, in loc de 15 grade as vrea 21. :fk 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Nu-i bai Zoli....incalzim cu trascau :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 dar facem sa fie 52 grade. :t1 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 La Cheia am inghitit praf destul pentru 2 ani... acu e noroi... nici asa nu e bine?? :bx ... da, in loc de 15 grade as vrea 21. :fkPai "grade" cred ca o sa aveti destule, ce-ti mai trebuie? Sau treci la bere? :dr :dr :dr Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Corect ....canicula mare va fi dimineata la prima ora :dr :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Bai fratilor ce repede va miscati cu raspunsurile..... :P Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 eu trebe sa ma misc mai repede ca altii....asa patesc astia care au masina americana....trebe sa fuga repede :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 credeti ca trascaul ajuta? sint amatori de sporuri extreme cu trascau? ma pot baza pe asta? :dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 ajuta....da si daca nu ajuta.....nu strica :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 ... ma uit peste ultimele 2 pagini si ce vad ? ... numa' discutii despre bautura ... mi-e si frica sa apar acolo :grin: ... ce 'reaku sa caute un tip ca mine, sportiv, pur si sensibil, printre niste depravati care beau palinca dimineata, la micu' dejun ? ... se aude pan' acolo in Maramu', nea' Max ? :ga :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate