Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

toyota adventure raid iasi2008

Postări Recomandate

• Răspunsuri 128
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: toyota adventure raid iasi2008

Am participat si eu, rezultatul fiind locul III la clasa auto - extrem. Arbitrajul cred ca a fost foarte corect, altfel cine le-ar fi dat sanse la doi necunoscuti sa acceseze acest loc inaintea unora cu mai multa experienta in ale concursurilor off-road.

Totul a fost ok ..organizarea, mancarea, cazarea ,etc . S-a plecat la timp in trasee, nu s-a ars gazul de pomana..traseele foarte ok alese , poate un pic mai greu pentru open ...parerea mea. :h5

Sacalule, felicitari pentru performanta! :1 :bravo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator kecske

Daca faptul ca stai intr-o cocina si mananci laturi este o chestie acceptata in momentul in care ai un traseu acceptabil atunci meritam soarta de a fi romani. Iar frumusetea si greutatea organizari acestui concurs sunt spectaculoase. Cunosc prieteni care de ziua lor in afara de petrecere au organizat si o mica iesire cu masinile si a fost cu mai multi participanti si mai bine facuta decat acest concurs. ROBERT daca nu ai observat eu am scris numai de perioada in care am fost acolo nu si dupa, iar daca la anul mai si triezi din concurenti ramai in vreo 10 oameni.Inca astept lista cu participanti sa vedem si noi popularitatea evenimentului. Nu te-am condamnat ca nu poti sa faci ci ca ascunzi acest lucru. O rugaminte pt potentiali organizatori: nu va mai vaietati ca nu va obliga nimeni sa organizati nimic daca nu puteti.

Ba da ne obliga ceva,dar tu no sa intelegi asta.

Link spre comentariu

Vizitator stulewa

tie nu am ce sa ti spun daca tu vii la un concurs unde vrei sa ti se descrie traseul in sedinta(eventual imi cer scuze ca nu te am dus direct in finis),realimentarea ESTE O GRESEALA ORGANIZATORICA REGRETABILA,este o rusine fiind in echipa sa primesti ajutor la extrem(la buzau am stat singur in padure 2zile pana am trimis dupa piesa la iasi LA 4KM DE TABARA),la finis timpul vostru era pe gps,iar organizatori beti am fost acolo si nu am vazut dar fiind infinis dupa ce si au terminat treba imi pare rau ca nu i am trimis la manastire sa bea cola si sa faca matanii :P .pentru tine personal cand ne intalnim facem o proba cu motorul sa vedem care este paralel la clasa moto spune i acelui ORESTE din iasi daca are coloana vertebrala sa scrie cu litere mari numele caruia el i a propus sa faca traseul moto de anul acesta si a fost refuzat,cat despre gps cu trak vostru va ti plans ca ati mers aiurea la unul din cei care a ramas in cursa si la final laudate si scrie cu rosu unde este locul tau in clasament :ha: eu cred ca ti ai facut socoteala gresita de acasa si ai vazut ca nu ai bani de intoarcere acasa si te ai gandit ca prinde ceva bine daca musca organizatorul si da inapoi :app .ce fel de om esti tu daca vrei banii inapoi vineri seara dupa ce te ai dat in concurs???DE CE NU ATI CERUT BANII INAPOI LA PUNCTUL DE REALIMENTARE???? :pr

pai la punctul de realimentare era doar URSU' si ne-a spus din toata inima"bine ati venit la concurs" iar noi mirati am intrebat: ce concurs? "de b#@it p&*a la urs" ca benzina n-am vazut in realimentare darmite bani.

http://www.redbullromaniacs.com/2008-ed ... l-results/

mda, locul 22 intr-o competitie mondiala e destul de naspa, eu sunt bucuros ca am terminat...

eu sunt unul din concurentii care nu a aceptat sa fie calcat in picioare pe banii lui, sa i se promita anumite conditii si sa nu fie respectate.

cat despre buget... tin sa iti atrag atentia ca daca am venit la cursa cu motoreta nu inseamna ca nu avem posibilitati financiare pt un 4x4 iar faza cu nu aveam bani de intors acas e chiar de kko.

vezi ca te bagi singur la fund si ar fi pacat pt ca la auto am inteles ca a iesit bine...

PS: cred ca daca ati fi recunoscut ca nu ati fost pregatiti pt moto nu ar fi iesit aceasta discutie care nu are nimic constructiv.

Link spre comentariu

Vizitator celentanu adrian

Iti multumesc KECSKE ca mi-ai deschis ochii, da intradevar nu o sa inteleg de ce daca sunt incapabil,trebuie sa imi bat joc de alti. Nu te recunosc dupa avatar dar parerea mea este ca deja o dam in certuri personale, eu pur si simplu am povestit ce am patit acolo si voi proba asta cu poze si filme dar unde sunt acuma nu pot folosi calculatorul decat pt scris. Concursurile se vor tria de la sine vom vorbi la anul cati vor mai merge la IASI. Dupa cum vezi organizatori nu dau lista cu concurenti de anul acesta ca sa vedem cati au fost fata de anul trecut. Forumul este facut pt discuti si fiecare spune ce simte si crede. Cred ca nu am jicnit direct pe nimeni dar eu si probabil colegi si prieteni mei nu vor mai merge acolo desi mi-am dorit foarte mult sa merg la iasi si am fost printre primi inscrisi. Anul trecut am avut un loc bun la IASI si pt mine este ok ca zona. Da la ARAD am mancat mai putin dar am avut un pat curat,apa calda si posibilitatea de a sta cu prieteni la un pahar de vorba si nu ma asezat nimeni ca la gradinita la locul pe care trebuie sa stau la masa. Cat despre datul in teren cred ca ar fi mai bine sa vorbeasca cei care se dau nu cei care vad padurea numai in concurs. Problema noastra este ca nu stim ce vrem si platim scump pt asta. Oricum prin umila mea posibilitate voi sprijini intrarea in campionat a concursurilor de la sighisoara si GURA HUMORULUI. Am avut divergente cu RASTI si nu il pup in fund dar toata stima lui si colegilor lui precum si baietilor de la SIGHISOARA care saptamana asta fac al doilea concurs din anul asta. DECI SE POATE . BRAVO!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

pentru ca dl gogo(celentanu)nu se opreste din improscat cu noroi tin sa i spun ca lista cu participantii care au luat startul la iasi NU ESTE TREABA LUI si nu e nimeni obligat sa o faca publica .gogo esti prea mic sa pui in umbra o competitie asa mare.au luat start 90persoane fara sa socotim cei 8motociclisti care au plecat + doua echipaje open .dintre participanti au fost membri din cluburi offroad ce fac parte din conventie (cluj,bucuresti,mures,bucovina,timisoara,sebes,arad) care deja ne au clasificat concursul.noi offroad club iasi v a multumim pentru aprecierile si criticile care ni le ati adus si aveti toata convingerea ca daca in 2008 am fost foarte buni in 2009 vom fi ffffffbuni. cum? :twisted: participantii se vor putea inscrie numai pe baza de invitatie,voi sustine ca din conventie sa faca parte cluburile care au organizat macar 1competitie celelalte de genul SKIWALKER sa dispara si sa nu aiba drept de vot ,vom face traseele moto cu un motociclist sau vom renunta definitiv la sectiunea moto cum deja alte cluburi (mures,odorhei,arad)au facut o indrumand pe precinstitii motociclisti spreFRM si nu vom permite celor care nu vin la concursul respectiv sa poata sa aiba o parere cand ei nu au fost acolo.eu nu am stiut pana acum ca din fata calculatorului se nasc offroaderi sau ca cine a fost la1- 2 concursuri(trooper)poate sa ne impartaseasca pe forum din experienta sa si sa ne sugereze sa acceptam criticile unora ca" navara "care are reprezentati la toate concursurile si citeaza sursa credibila pe un forum auto4x4 o caterinca de pe un forum moto :hi

0741140440-Robert
Link spre comentariu

tie nu am ce sa ti spun daca tu vii la un concurs unde vrei sa ti se descrie traseul in sedinta(eventual imi cer scuze ca nu te am dus direct in finis),realimentarea ESTE O GRESEALA ORGANIZATORICA REGRETABILA,este o rusine fiind in echipa sa primesti ajutor la extrem(la buzau am stat singur in padure 2zile pana am trimis dupa piesa la iasi LA 4KM DE TABARA),la finis timpul vostru era pe gps,iar organizatori beti am fost acolo si nu am vazut dar fiind infinis dupa ce si au terminat treba imi pare rau ca nu i am trimis la manastire sa bea cola si sa faca matanii :P .pentru tine personal cand ne intalnim facem o proba cu motorul sa vedem care este paralel la clasa moto spune i acelui ORESTE din iasi daca are coloana vertebrala sa scrie cu litere mari numele caruia el i a propus sa faca traseul moto de anul acesta si a fost refuzat,cat despre gps cu trak vostru va ti plans ca ati mers aiurea la unul din cei care a ramas in cursa si la final laudate si scrie cu rosu unde este locul tau in clasament :ha: eu cred ca ti ai facut socoteala gresita de acasa si ai vazut ca nu ai bani de intoarcere acasa si te ai gandit ca prinde ceva bine daca musca organizatorul si da inapoi :app .ce fel de om esti tu daca vrei banii inapoi vineri seara dupa ce te ai dat in concurs???DE CE NU ATI CERUT BANII INAPOI LA PUNCTUL DE REALIMENTARE???? :pr

pai la punctul de realimentare era doar URSU' si ne-a spus din toata inima"bine ati venit la concurs" iar noi mirati am intrebat: ce concurs? "de b#@it p&*a la urs" ca benzina n-am vazut in realimentare darmite bani.

http://www.redbullromaniacs.com/2008-ed ... l-results/

mda, locul 22 intr-o competitie mondiala e destul de naspa, eu sunt bucuros ca am terminat...

eu sunt unul din concurentii care nu a aceptat sa fie calcat in picioare pe banii lui, sa i se promita anumite conditii si sa nu fie respectate.

cat despre buget... tin sa iti atrag atentia ca daca am venit la cursa cu motoreta nu inseamna ca nu avem posibilitati financiare pt un 4x4 iar faza cu nu aveam bani de intors acas e chiar de kko.

vezi ca te bagi singur la fund si ar fi pacat pt ca la auto am inteles ca a iesit bine...

PS: cred ca daca ati fi recunoscut ca nu ati fost pregatiti pt moto nu ar fi iesit aceasta discutie care nu are nimic constructiv.

tu esti unul dintre cei care nu ti ajungeau banii pt predeal si eu am inteles sa primesti inapoi. :P .am fi curiosi sa stim daca esti constient de faptul ca esti pe club4x4 ,am vrea sa te cunoastem sa ne spui ce 4x4 conduci la cate competitii de auto4x4 ai fost sa ne impartasesti din experienta ta de organizator,sa ne prezinti al tau 4x4 nu sa vii sa te plangi pe un forum unde caterinca nu exista .ATENTIE PT DEPANARE LA EXTREM :ha: SUNA LA XXX

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Daca faptul ca stai intr-o cocina si mananci laturi este o chestie acceptata in momentul in care ai un traseu acceptabil atunci meritam soarta de a fi romani. Iar frumusetea si greutatea organizari acestui concurs sunt spectaculoase. Cunosc prieteni care de ziua lor in afara de petrecere au organizat si o mica iesire cu masinile si a fost cu mai multi participanti si mai bine facuta decat acest concurs. ROBERT daca nu ai observat eu am scris numai de perioada in care am fost acolo nu si dupa, iar daca la anul mai si triezi din concurenti ramai in vreo 10 oameni.Inca astept lista cu participanti sa vedem si noi popularitatea evenimentului. Nu te-am condamnat ca nu poti sa faci ci ca ascunzi acest lucru. O rugaminte pt potentiali organizatori: nu va mai vaietati ca nu va obliga nimeni sa organizati nimic daca nu puteti.

ACEST LUCRU TREBUIE INCHEIAT:

tin sa va spun ca domnu celentanu dimineata a vrut sa plece acasa din cauza conditiilor de cazare ca cele de masa nu le a mai apucat dar ne a amenintat ca v a merge direct la directia sanitara si la toate autoritatile locale sa ne strice concursul"odata ce ati intrat cu mine in razboi nu ma las pana v a distrug" deci eu personal consider ca aceasta este o atitudine "mare offroader"si ca pe viitor trebuie vazut cine se inscrie la aceste concursuri care sant din ce in ce mai putine si mai greu de organizat(INVITATIE).noi tinem sa v a spunem ca avem toate aprobarile politie,salvare,silvic,primarii, tocmai pt ca sant unii care nu vor sa vina sa se dea ci sa strice intreg evenimentul pe motiv ca nu e mancare, nu e cazare.........fac un apel pentru participantii de la toyota adventure raid 2008 :daca v ati intocsicat de la mancare ati luat paduchi,raie,sifilis din asternut sau alte boli mintale sau venerice inscrieti va pe lista la gogo si v a spune el ce este de facut :hi

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Robert

Oamenii ti-au spus aici niste lucruri concrete la care tu raspunzi cu niste copilarii fara logica. Insa lucrurile nu mai conteaza si eu cred ca s-a clarificat - ai facut un concurs ok pentru auto (cu toate ca nu toti de la auto sunt de acord cu asta) si ai dat gres cu concursul de moto. Unii o sa vina cu placere la anul; altii n-o sa mai vina. Nu e nici un capat de tara pentru nimeni.

Si mai repet inca o data pentru ca se pare ca nu vrei sa intelegi - atata timp cat si moto si auto platesc bani sa se dea in competitie ei au aceleasi drepturi. Logica asta cu "daca nu ai 4x4 nu poti sa vorbesti" nu-si are locul intr-o lume de oameni mari si civilizati. Nici pe forum, nici la cursa, nici in viata, posesia unui 4x4 nu iti va oferi un ascendent; poate doar printre claponi sau giboni. Poate multi dintre cei cu moto au si 4x4 sau isi permit sa-si ia unul maine dar li se pare mai interesant sa se dea cu moto.

Succes la anu!

Link spre comentariu

noi am participat la auto extrem si nu avem nimic de reprosat organizatorilor, dimpotriva

FELICITARI PTR TRASEE.(frumoase, combinate cu speciale tehnice numai bune ptr Toyote :grin: )

Apreciez faptul ca ati "lucrat" intr-o zona total necunoscuta voua si la ceva distanta. Ptr cei ce nu cunosc implica niste cheltuieli si efort suplimentar, taxa nu inseamna doar masa si cazare ptr carcotasi.

Cazarea si masa au fost f decente.

Dupa cate vad se exagereaza f mult. De ce nu comenteaza cei de la extrem si nici cei care au mai organizat concursuri?

KTM 350 EXC-F
Link spre comentariu

Vizitator kecske

Scuze Adrian chiar nu am vrut sa fie o cearta personala,am vrut sa iti dai seama ca nu intodeauna iese ce tiai propus.Anul acesta la Cluj am avut un traseu inchis de autoritati dupa start de exemplu (am rezolvat si nimeni din concurenti nu a observat nimic) si anul trecut am avut un motel care sa retras in ziua in care erau deja concurenti sositi.Si asta a fost rezolvata dar putea sa fie mai rau.Si nu din cauza noastra.Camerele la Neamt erau intradevar murdare si eu am cerut sa mi se schimbe camera si sa rezolvat.

Link spre comentariu

clasament: auto extrem 1 bogdan cord

andi visoiu

2 toth sorin

maurilio zani

3 silviu drelciuc

sacalu (pe forum)

auto open 1 sorin parvulescu

gyula kyrcosa

2 robert tutuianu

adrian zaharia

3 mares ady

coroama dan

atv 1 dan sale

2 ciprian ilisei si danina ilisei

3 mihai catalin plumb

moto 1 ioan lutas

laszlo olah

2sorin covaliu

jurghen hansdorf

team spirit jugaru emilia si melente sorin

Intrebare: de ce nu la-i depunctat pe Robert Tutuianu cand si-a rupt planetara?A sosit dupa 3-4ore dupa mine( Mares Ady) ,a doua zi la-am ajutat tot traseul (nu avea ambreaj)fiind convins ca sunt pe doi.Oalta grejeala de avoastra a fost ca nu ati afisat clasamentul dupa prima zi de concurs.

OFF-ROD"ISTI DIN TOATE COLTURILE TARII,UNITI-VA!!
Link spre comentariu

nu poti depuncta pe cineva pt faptul ca a rupt o planetara :grin:

se calculeaza timpul de la plecare pina la finis + cp (depinde cite cp ai luat tu si el si mai contaza timpul din speciale acestea avind cuantum Acele 3-4 ore pe care tu le-ai considerat avans sar putea sa le fi pierdut in speciale sau in cp .

daca tu a doua zi l-ai ajutat pe respectivul e normal ca ati ajuns in acelasi timp deci ...ce te miri ??

clasamentul a fost afisat .... dar fara timpi

Link spre comentariu

Intrebare: de ce nu la-i depunctat pe Robert Tutuianu cand si-a rupt planetara?A sosit dupa 3-4ore dupa mine( Mares Ady) ,a doua zi la-am ajutat tot traseul (nu avea ambreaj)fiind convins ca sunt pe doi.

Si eu am ajuns al doilea la Cluj in prima zi dar in calasament eram pe locul 22 pt ca nu am luat 6 CP-uri. Asa ca asta nu e neaparat un criteriu.

Link spre comentariu

Ady, faptul ca Robert nu a fost depunctat pentru intarziere este normal deoarece si-a reparat planetara pe Stop Time si nu i s-a dat nici o limita de timp pentru asta. In cazul in care i se impunea o limita de cateva minute, facea speciala fara fata si se trolia cam in acelasi timp. Dupa speciala nu-i mai trebuia 4x4. Organizatorilor li s-ar putea reprosa faptul ca, la plecarea in a doua zi, ordinea de start nu a fost calculata exact pe baza rezultatelor complete din prima zi ci aproximativ, motiv pentru care dupa prima zi ai fost la start in fata lui Robert, desi timpul lui general era mai bun. Evident, a doua zi l-ai ajutat plecand de la presupunerea gresita ca ordinea de start e ordinea timpilor din prima zi. Nici noua nu ne era clar daca suntem in realitate in fata voastra, si daca da, cu cat. Dupa parerea mea, nu in curtea organizatorilor e buba. Ca intotdeauna, folclorul a rezolvat demult aceasta problema: Nu-l lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti :-). Robert putea lua un jalon si-o banda la iesirea din trial si s-ar fi rezolvat onorabil totul, cu atingerea obiectivului colectiv: Suzuki Rules. Pe de alta parte, sunt convins ca in momentul in care a facut trialul fara ambreaj si starter, Robert se gandea doar la terminarea cursei, nu si la clasament. Oricum, mai este un concurs la care cred ca totul se va putea 'corecta'.

Shit happens
Link spre comentariu

Robert, Bogdan, Cristi, Oreste si toti ceilalti organizatori,

dupa parerea mea, la clasa auto concursul a fost bine organizat, motiv pentru care va felicit. N-am fost la moto, deci nu comentez.

Revenind la auto, fata de anul trecut toate au mers mai bine. Premierea s-a tinut duminica la orele 14:30, lucru neobisnuit. Fumatul in fata usii m-ar fi deranjat pana acum cativa ani, dar am inceput sa ma obisnuiesc. Traseele au fost frumoase, road-bookurile corecte iar distantele din prima zi eronate in mod constant cu 12%, fapt ce ar fi trebuit sa indice in mod clar o problema de etalonare.

Gogo a ajuns tarziu dupa un drum epuizant, cu probleme tehnice, dupa care a avut nesansa unui asternut murdar si a unui mic dejun de post. Spun nesansa deoarece si noi am fost cazati in acelasi loc si am avut asternuturi curate. A scapat cina buna din prima seara si toate celelalte mese care au fost deasemena bune. Poate ca in conditiile date si toleranta altora era scazuta. Oricum, popii au fost intelegatori si au renuntat foarte repede la meniul vegetarian.

In concluzie, printre cei 10 de la anul numarati-ma si pe mine.

Shit happens
Link spre comentariu

Robert, Bogdan, Cristi, Oreste si toti ceilalti organizatori,

dupa parerea mea, la clasa auto concursul a fost bine organizat, motiv pentru care va felicit. N-am fost la moto, deci nu comentez.

Revenind la auto, fata de anul trecut toate au mers mai bine. Premierea s-a tinut duminica la orele 14:30, lucru neobisnuit. Fumatul in fata usii m-ar fi deranjat pana acum cativa ani, dar am inceput sa ma obisnuiesc. Traseele au fost frumoase, road-bookurile corecte iar distantele din prima zi eronate in mod constant cu 12%, fapt ce ar fi trebuit sa indice in mod clar o problema de etalonare.

Gogo a ajuns tarziu dupa un drum epuizant, cu probleme tehnice, dupa care a avut nesansa unui asternut murdar si a unui mic dejun de post. Spun nesansa deoarece si noi am fost cazati in acelasi loc si am avut asternuturi curate. A scapat cina buna din prima seara si toate celelalte mese care au fost deasemena bune. Poate ca in conditiile date si toleranta altora era scazuta. Oricum, popii au fost intelegatori si au renuntat foarte repede la meniul vegetarian.

Salut Sorine.

Eu nu contesc calitatea concursului sau a organizatorilor,problema este de alta natura-morala,faptul ca Robert este in spatele meu cu cateva puncte am inteles ca ar face orice sa ma depaseasca...Sa ma depaseasca dar in cadrul regulamentului si pe forte proprii.

Link spre comentariu

Vizitator stef

Bre, Robert, de ce n-ai zis ca e concurs de vegetarieni????? mi-aduceam si io consortu' si numai manca strugurii maica-mii...

Hai, mai oameni buni, nu va mai improscati atat cu noroi...puteti incerca sa va aruncati unul in altul cu neshte caviar si va sa spalati cu ceva Dom Perignon.

Decat sa ne suparam,

mai bine un cantec vesel sa cantam

si la poz(n)e sa ne uitam!

Link spre comentariu

nu poti depuncta pe cineva pt faptul ca a rupt o planetara :grin:

se calculeaza timpul de la plecare pina la finis + cp (depinde cite cp ai luat tu si el si mai contaza timpul din speciale acestea avind cuantum Acele 3-4 ore pe care tu le-ai considerat avans sar putea sa le fi pierdut in speciale sau in cp .

daca tu a doua zi l-ai ajutat pe respectivul e normal ca ati ajuns in acelasi timp deci ...ce te miri ??

clasamentul a fost afisat .... dar fara timpi

Am avut timpi mai buni decat el in doua speciale si nu am ratat nici un CP.Cat ai voie sa stai in STOP TIME...1 ora,2 ore,3ore sau poate 24 ore?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare