Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

toyota adventure raid iasi2008

Postări Recomandate

Re: toyota adventure raid iasi2008

Dupa cum stiti sau nu, cei de la Iasi au reusit sa organizeze un concurs foarte bun, in pricina timpului scurt pe care la-u avut. Nu sau hazardat sa arunce pe road book kilometri inutili, si ore pierdute cu stop timp. Prima zi au fost 80km si o speciala, cu un traseu mediu, fara prea multe probleme, inafara de faptul ca organizatori din nou nu au afisat clasamentul din prima zi si au uitat sa puna km de talon, si nu se prea pupau distantele, dar toata lumea s-a descurcat, mai putin 2 masini care au avut probleme tehnice, printre care si Fiko, caruia i-a luat foc instalatia electrica in ps. Ziua 2 cu 25 km si 3 speciale, traseu mediu mai slab decat cel din prima zi, dar cu probe speciale la nivel de extrem si tehnice, cea ce au compensat lipsa de competivitate din traseu, De asemenea multulim Dn-lui Florin Radu ca ne-a onorat cu prezenta, mai mult de atat a scos cel mai bun timp in ps 3 cea mai grea speciala, dovedind ca nu si-a pierdut indemenarea ( virilitatea ), si ca este unul din cei mai buni piloti. Dar extraordinar este faptul Bogdan Cord si Andi Visoiu au reusit sa castige locul 1, invingand-ul pe Craiu in trial la o diferenta de 3 pct atat ca sa ne dea emotii la premiere. Bravo lor, si le doresc sa o tina tot asa, si sa castige cat mai multe asemenea trofee.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 128
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

repet nu ai fost acolo si nu ai dreptul sa comentezi.

ce si unde comentez stabilesc doar EU :hi Tu poti doar sa te obosesti sa -mi raspunzi sau nu

LA IASI NU SE V A MAI INTAMPLA PT CEI 8 COLEGI AI TAI

Asta e o veste buna pentru cei care ar fi putut lua tzeapa pe viitor.

si intre noi fie vorba de masochist tu de ce te chinui sa te bagi in seama?

1. nu ma chinui absolut deloc

si

2. eu sunt un fel de zorro care vegheaza la distractia enduristilor :grin:[/quote:1eczrpsf]

Totusi este vorba de o etapa din campionatul national de autoturisme!!! la care organizatorii au binevoit sa organizeze si sectiune moto si atv pentru a da posibilitate acestora sa se distreze. Ar fi bine ca motociclisti si atv-istii inainte de participare sa se informeze asupra competitiei deoarece sectiunea moto si atv este organizata dupa posibilitatile si cunostintele fiecarui organizator. Pentru perfectionisti exista campionatul national de enduro organizat de FRM. Scuze ca am intervenit dar consider ca o etapa de camp.nat. nu poate fi terfelita de un musafir.

Link spre comentariu

@liviu, max, clau - eu va inteleg solidaritatea de gasca; si eu uneori tind sa ma fac ca nu vad anumite lucruri incercand sa iau partea unui prieten.

Problema de principiu este urmatoarea - daca inviti si motociclisti la cursa, e de bun simt sa-ti bati capul sa fie si ei fericiti. Ca organizator ai oricand varianta sa nu-ti mai bati capul cu ei si faci doar auto - cum faceti voi si Odorheiul.

Daca "binevoiesti", cum spui tu cu multa indulgenta, sa faci si sectiune moto si sa faci un asa mare favor unor oameni care vin de la sute de km, fa un mic efort. Cat despre asteptari - oamenii astia care vin de sute de km vin cu niste asteptari setate de colegii vostri de la off road prin concursurile de la Campulung, Buzau sau Cluj; care zic si fac ce zic.

Am vorbit la tel cu Robert si sper ca lucrurile s-au clarificat.

Link spre comentariu

Ca si fotograf reau in primul rand sa-i multumesc lui Robert, Cristi si toti ceilalti ca m-au primit cu bratele deschise! M-am simtit foarte bine!

Pe scurt: binenteles ca m-a surprins cazarea, care s-a situat chiar langa Manastirea Neamt. In cele din urma a fost insa acceptabil. Despre mancare nu zic nimic acum... Nu era nustiuce locul, insa, dupa parerea mea a fost ok. Am venit pentru trasee nu pentru a sta in hotel. Cred ca i-am deranjat noi mai mult pe popi decat ei pe noi. :grin:

Prima zi, openul a avut cele 25 km (3 ps), a doua 80 km, extremul invers. Traseul a fost fain, dupa cum am inteles. Specialele le-am vazut: erau tehnice si interesante.

Trialul in schimb a fost unul din cele mai frumoase pe care l-am vazut in 1,5 ani de cand ma duc la concursuri. Bravo!

revin maine cu poze

Link spre comentariu

Vizitator celentanu adrian

Domnilor asteptam si eu un raspuns cu cat de popular este acest concurs. De obicei cand ceva este popular si bine organizat lumea rupe gardul sa se inscrie, probabil ca asa a fost si aici.

Sa trecem la lucruri serioase, doresc sa fac o descriere a ceea ce am patit eu si doresc sa fiu combatut daca gresesc. Se tot vorbeste de crearea unei federatii si de inscrierea acestei activitati in randul sporturilor. In acest caz din cate stiu eu acel sportiv care participa la o competitie de nivel national are o norma de hrana si un minim de cazare. Daca continuam sa consideram un concurs format numai din traseu atunci ne explicam de ce anul asta numarul participantilor este mai mic ca anul trecut. Concurs inseamna traseu ,asistenta,masa ,cazare,reguli,sponsori,posibilitate de salvare in caz de accident. Daca organizatorul nu poate sa rezolve aceste probleme poate cere ajutor sau anula concursul. Cu privire la clasa moto consider ca nimeni nu a invitat pe nimeni, daca ai scris pe site ca ai si clasa moto si ai luat o taxa de participare inseamna ca esti in stare sa faci asta . Offroad-ul nu este proprietatea cui care invita pe altcineva sa se joace impreuna. Deci este cazul sa terminam cu sintagma "concursul meu" pt ca in lipsa participantilor te dai singur in curte. De asemenea nu pot nici sa plang cu gandul la cati bani se pun in plus peste taxa pt a putea organiza un concurs. Intamplator am aflat suma cheltuita pt cazarea si masa unui concurent la acest concurs si iti vine sa plangi de cat de ieftini suntem.Nu acelasi lucru se poate spune de pensiunea in care am aflat ca este cazarea staffului.

Dreptul la informare spune ca ceea ce scri ca vei da esti obligat sa dai mai ales in cazul in care exista pt asta si o plata, altfel se numeste INSELATORIE.

Am ajuns joi seara si am fost cazati in caminul elevilor catiheti de la manastirea NEAMT. Elegant ,de exemplu patul meu a avut o platbanda metalica care mi-a rupt oasele toata noaptea. Frig,muste si gandaci morti pe cearceafuri,par pe perna si multe pete galbene si uscate pe cearceaful de patura (DE LA SOARE PROBABIL) Toate sunt prezente intr-un film care va fi pus pe YOUTUBE.

Micul dejun a fost senzatie : cartofi fierti, salata de vinete ,margarina vegetala. Mi s-a spus ca asa este vinerea la manastire. Pe site scria de un concurs nu de reculegere si piosenie fara voia mea. Domnilor organizatori si concurenti cu toti platim si daca uni tac pt ca le este jena, asta nu inseamna ca asa trebuie sa fie.

Am vorbit cu BOGDAN PAVLOV caruia i-am spus ca masa nu este pt un om care merge in teren si mi-a raspuns sa ma duc sa-mi cumpar mancare. Am cerut sa ne fie returnata bani pt cazarea si masa neefectuata si mi sa spus asa plec de la concurs. Nu stau sa ma intreb de ce concursul de la iasi sa desfasurat la NEAMT pe teritoriul privat al unei manastiri care a asigurat si cazarea si masa.

M-am inscris pt acest concurs printre primi desi trebuia sa invat ceva din haosul de acum un an si sa stau acasa. Apropo tricoul din 2007 l-am primit acum (NR 58), la fel ca multii alti, iar premiile pe care ROBERT ne-a spus ca le va trimite cu curierul am aflat ca au fost un basm.

Exista multi oameni care sunt buni organizatori dar probabil ca angajarea unor asfel de oameni diminueaza profitul.( macar cereti sfatul lor daca sunteti depasiti)

Exista un GURA HUMORULUI sau un SIGHISOARA care ar trebui urgent sa ia locul concursului de la IASI.

PAVLOV SI ROBERT sunt sufletisti si incearca ceva dar sunt depasiti de situatie.

Inca ceva , in ROMANIA te poti da inca ORIUNDE deci nu trebuie sa fi invitatul cuiva sau sa platesti ce nu exista pt a fii pe teren.

Probabil ca traseul a fost bun dar avand in vedere ca participarea nu a fost numeroasa este subiectiv.

Astept sa ma combata ROBERT care de cate ori am ajuns in IASI sa ascuns sau nu a raspuns la telefon asfel devenind o sursa veridica.

Cu stima

Link spre comentariu

Vizitator stulewa

Salut CLUB 4X4, numele meu este Mitachescu Stefan-Catalin si sunt unul din cei 8 motociclisti care s-au retras din cursa.

off,off, traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!!!

cred ca mult mai elegant din partea organizatorilor ar fi fost sa recunoasca aici ca au fost depasiti de situatie in cadrul sectiunii moto si am sa va spun si de ce:

1-nu a existat o sedinta tehnica in care sa se descrie, in linii mari macar, traseul

2-despre realimentarea motocicletelor ati aflat de la noi

3-masina ce trebuia sa ajunga in punctul de realimentare<nemarcat pe gps>nu a ajuns la timp pt ca soferul a ramas sa vizioneze prologul desi a fost sfatuit de unul dintre noi sa se grabeasca pt ca noi ne miscam mult mai repede decat masinile

4-coechipierul meu a avut o problema grava cu motoreta<adio ambreaj>si a trebuit sa o inpinga multi km pana la tabara desi pe drum s-a intalnit cu o masina de la organizare si a solicitat ajutor

5-deoarece a lipsit realimentarea unii dintre noi au ramas fara benzina si a trebuit sa ne remorcam

6-nu a existat nici un arbitru in finish, cand dupa mult timp a aparut un organizator<toti concurentii moto trecusera finishul>ni s-a spus:luati si voi o foaie de la bar si scrieti in ce ordine ati ajuns. mie unu nu mi se pare normal.

7-starea avansata de ebrietate a unora dintre organizatori inainte de iesirea ultimului concurent<auto>din traseu

am inghitit cu greu celelalte gogosi de genul: a, pai la noi in zona nu se da nimeni cu motorul, v-am invitat asa ca sa va distrati... sau...voi nu aveti nici o legatura cu offroadul, dupa ce o sa participati la concursuri adevarate o sa vedeti cum e...

sursa:motociclism.ro-oreste, endurist din iasi:

"inainte de a participa da un telefon inainte, eu stiam care e treaba de aia NICI UN ENDURIST din Iasi nu a fost prezent

ei se axeaza mai mult pe partea auto, i-am contactat asta vara sa-i ajutam la sectiunea moto a sa facem ceva frumos STIIND CA NICI UNU DIN EI nu au treba cu moto si...... asa le trebuie

noi facem ceva local...un mic test pt la anul cand o sa fie ceva national concurs "

a, si unul din concursurile adevarate la care am participat si am terminat cursa:

sursa-worldpress:REDBULL ROMANIACS

"...La clasa Expert Team vor lua startul Aaron Gorog, Ciprian Popescu şi Cristinel Babeş, in timp ce Lucian Neaga, care va concura în locul lui Ilie Tache, accidentat cu câteva zile în urmă, Ştefan Cătălin Mitachescu, Mircea Otto, Alain Chefani Valentin, Sebastian Cosor, Vasile Goşa, Daniel Iordan şi Ciprian Secăreanu vor concura la clasa Hobby..."

nu conteaza cine, cum sau cat de experimentat este atat timp cat se inscrie in cursa este un potential invingator. de cine m-am speriat??? de lotzi??? da, merge mult mai bine ca mine dar ne-am tot vazut la concursuri si nu e foarte infiorator, de baietii de la suceava??? si cu ei m-am inteles ok, de eventualitatea unui loc trei pe podium??? ai aici avem o problema pt ca nu aveam panza de bofaier pt a inparti cupa cu coechipierul meu.

a, mai am o intrebare, ca sa vedeti cata minciuna e in ce s-a scris pana acum:

de unde aveti dvs trakurile de pe gps-urile noastre trakuri care v-au indicat ca am navigat aiurea pe gps????

aaa??? pai??? stiti???

pai stim mai nene ca niciunul dintre noi nu a predat gps-ul

hai ca sunt tare curios cum incercati sa o driblati pe asta!

Link spre comentariu

Nu ma bag daca a fost sau nu OK pentru motoristi, ca nu am fost nici macar aproape de Iasi. Ma mira insa ca in momentul in care Ionut73 luat apararea motoristilor, a fost automat transformat in inamic si persona non grata de cel ce vorbeste in numele organizatorilor. Asa o fi? Nu de altceva, dar eu il stiu pe Ionut73 de pe 3-4 forumuri si nu mi-a parut a fi inamicul nimanui. Din cei cativa care au comentat faza pe motociclism.ro pe unii ii stiu, si nu prea vorbesc in vant. De exemplu Orestte. Suntem cativa pe aici care avem pasiunea offroadului atat pe 4 cat si pe 2 roti, si credeti-ma ca nu e o distanta asa de mare intre cele 2. Cred ca ar trebui sa fim mai uniti ca niste oameni ai naturii ce ne pretindem a fi.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Domnilor asteptam si eu un raspuns cu cat de popular este acest concurs. De obicei cand ceva este popular si bine organizat lumea rupe gardul sa se inscrie, probabil ca asa a fost si aici.

Sa trecem la lucruri serioase, doresc sa fac o descriere a ceea ce am patit eu si doresc sa fiu combatut daca gresesc. Se tot vorbeste de crearea unei federatii si de inscrierea acestei activitati in randul sporturilor. In acest caz din cate stiu eu acel sportiv care participa la o competitie de nivel national are o norma de hrana si un minim de cazare. Daca continuam sa consideram un concurs format numai din traseu atunci ne explicam de ce anul asta numarul participantilor este mai mic ca anul trecut. Concurs inseamna traseu ,asistenta,masa ,cazare,reguli,sponsori,posibilitate de salvare in caz de accident. Daca organizatorul nu poate sa rezolve aceste probleme poate cere ajutor sau anula concursul. Cu privire la clasa moto consider ca nimeni nu a invitat pe nimeni, daca ai scris pe site ca ai si clasa moto si ai luat o taxa de participare inseamna ca esti in stare sa faci asta . Offroad-ul nu este proprietatea cui care invita pe altcineva sa se joace impreuna. Deci este cazul sa terminam cu sintagma "concursul meu" pt ca in lipsa participantilor te dai singur in curte. De asemenea nu pot nici sa plang cu gandul la cati bani se pun in plus peste taxa pt a putea organiza un concurs. Intamplator am aflat suma cheltuita pt cazarea si masa unui concurent la acest concurs si iti vine sa plangi de cat de ieftini suntem.Nu acelasi lucru se poate spune de pensiunea in care am aflat ca este cazarea staffului.

Dreptul la informare spune ca ceea ce scri ca vei da esti obligat sa dai mai ales in cazul in care exista pt asta si o plata, altfel se numeste INSELATORIE.

Am ajuns joi seara si am fost cazati in caminul elevilor catiheti de la manastirea NEAMT. Elegant ,de exemplu patul meu a avut o platbanda metalica care mi-a rupt oasele toata noaptea. Frig,muste si gandaci morti pe cearceafuri,par pe perna si multe pete galbene si uscate pe cearceaful de patura (DE LA SOARE PROBABIL) Toate sunt prezente intr-un film care va fi pus pe YOUTUBE.

Micul dejun a fost senzatie : cartofi fierti, salata de vinete ,margarina vegetala. Mi s-a spus ca asa este vinerea la manastire. Pe site scria de un concurs nu de reculegere si piosenie fara voia mea. Domnilor organizatori si concurenti cu toti platim si daca uni tac pt ca le este jena, asta nu inseamna ca asa trebuie sa fie.

Am vorbit cu BOGDAN PAVLOV caruia i-am spus ca masa nu este pt un om care merge in teren si mi-a raspuns sa ma duc sa-mi cumpar mancare. Am cerut sa ne fie returnata bani pt cazarea si masa neefectuata si mi sa spus asa plec de la concurs. Nu stau sa ma intreb de ce concursul de la iasi sa desfasurat la NEAMT pe teritoriul privat al unei manastiri care a asigurat si cazarea si masa.

M-am inscris pt acest concurs printre primi desi trebuia sa invat ceva din haosul de acum un an si sa stau acasa. Apropo tricoul din 2007 l-am primit acum (NR 58), la fel ca multii alti, iar premiile pe care ROBERT ne-a spus ca le va trimite cu curierul am aflat ca au fost un basm.

Exista multi oameni care sunt buni organizatori dar probabil ca angajarea unor asfel de oameni diminueaza profitul.( macar cereti sfatul lor daca sunteti depasiti)

Exista un GURA HUMORULUI sau un SIGHISOARA care ar trebui urgent sa ia locul concursului de la IASI.

PAVLOV SI ROBERT sunt sufletisti si incearca ceva dar sunt depasiti de situatie.

Inca ceva , in ROMANIA te poti da inca ORIUNDE deci nu trebuie sa fi invitatul cuiva sau sa platesti ce nu exista pt a fii pe teren.

Probabil ca traseul a fost bun dar avand in vedere ca participarea nu a fost numeroasa este subiectiv.

Astept sa ma combata ROBERT care de cate ori am ajuns in IASI sa ascuns sau nu a raspuns la telefon asfel devenind o sursa veridica.

Cu stima

raspuns pt gogo:ai considerat ca concursul organizat la iasi nu este pe placul tau si ne se ridica la la pretentiile tale de participant.ok dimineata te ai retras SI AI PRIMIT BANII INAPOI.

1 nu mergem la concurs s a primim premii mergem sa ne dau

2 cand ai fost cazat la cort ai avut conditii de 5stele aici numai de 3(diferenta nu?)

3 nu ai dreptul sa comentezi nimic despre ce a urmat in zilele de concurs

4 nimeni nu a decedat de foame din contra toata lumea a mancat pe rupte

5 tu nu ai ajuns la masa de joi seara desi PT TINE ULTIMUL VENIT am rugat sa mai tina bucataria deschisa inca 1ora(nesimtit nu?)

PS.personal tin sa spun la toata lumea ca un concurs de offroad se organizeaza f greu si ca trebuie luata aprobare de la silvic,politie ,salvare,mediu,primarii etc si ca putini in viitor vor face manifestari de acest gen dar ce ce o vor face o sa faca acest lucru eliminand lipsurile si incidentele(marunte)din anul ce a trecut si selectand la inscriere concurentii din anul in curs.nu ne vom revedea in 2009

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Salut CLUB 4X4, numele meu este Mitachescu Stefan-Catalin si sunt unul din cei 8 motociclisti care s-au retras din cursa.

cred ca mult mai elegant din partea organizatorilor ar fi fost sa recunoasca aici ca au fost depasiti de situatie in cadrul sectiunii moto si am sa va spun si de ce:

1-nu a existat o sedinta tehnica in care sa se descrie, in linii mari macar, traseul

3-masina ce trebuia sa ajunga in punctul de realimentare<nemarcat pe gps>nu a ajuns la timp pt ca soferul a ramas sa vizioneze prologul desi a fost sfatuit de unul dintre noi sa se grabeasca pt ca noi ne miscam mult mai repede decat masinile

4-coechipierul meu a avut o problema grava cu motoreta<adio ambreaj>si a trebuit sa o inpinga multi km pana la tabara desi pe drum s-a intalnit cu o masina de la organizare si a solicitat ajutor

5-deoarece a lipsit realimentarea unii dintre noi au ramas fara benzina si a trebuit sa ne remorcam

6-nu a existat nici un arbitru in finish, cand dupa mult timp a aparut un organizator<toti concurentii moto trecusera finishul>ni s-a spus:luati si voi o foaie de la bar si scrieti in ce ordine ati ajuns. mie unu nu mi se pare normal.

7-starea avansata de ebrietate a unora dintre organizatori inainte de iesirea ultimului concurent<auto>din traseu

am inghitit cu greu celelalte gogosi de genul: a, pai la noi in zona nu se da nimeni cu motorul, v-am invitat asa ca sa va distrati... sau...voi nu aveti nici o legatura cu offroadul, dupa ce o sa participati la concursuri adevarate o sa vedeti cum e...

"inainte de a participa da un telefon inainte, eu stiam care e treaba de aia NICI UN ENDURIST din Iasi nu a fost prezent

ei se axeaza mai mult pe partea auto, i-am contactat asta vara sa-i ajutam la sectiunea moto a sa facem ceva frumos STIIND CA NICI UNU DIN EI nu au treba cu moto si...... asa le trebuie

noi facem ceva local...un mic test pt la anul cand o sa fie ceva national concurs "

a, si unul din concursurile adevarate la care am participat si am terminat cursa:

"...La clasa Expert Team vor lua startul Aaron Gorog, Ciprian Popescu şi Cristinel Babeş, in timp ce Lucian Neaga, care va concura în locul lui Ilie Tache, accidentat cu câteva zile în urmă, Ştefan Cătălin Mitachescu, Mircea Otto, Alain Chefani Valentin, Sebastian Cosor, Vasile Goşa, Daniel Iordan şi Ciprian Secăreanu vor concura la clasa Hobby..."

nu conteaza cine, cum sau cat de experimentat este atat timp cat se inscrie in cursa este un potential invingator. de cine m-am speriat??? de lotzi??? da, merge mult mai bine ca mine dar ne-am tot vazut la concursuri si nu e foarte infiorator, de baietii de la suceava??? si cu ei m-am inteles ok, de eventualitatea unui loc trei pe podium??? ai aici avem o problema pt ca nu aveam panza de bofaier pt a inparti cupa cu coechipierul meu.

de unde aveti dvs trakurile de pe gps-urile noastre trakuri care v-au indicat ca am navigat aiurea pe gps????

aaa??? pai??? stiti???

tie nu am ce sa ti spun daca tu vii la un concurs unde vrei sa ti se descrie traseul in sedinta(eventual imi cer scuze ca nu te am dus direct in finis),realimentarea ESTE O GRESEALA ORGANIZATORICA REGRETABILA,este o rusine fiind in echipa sa primesti ajutor la extrem(la buzau am stat singur in padure 2zile pana am trimis dupa piesa la iasi LA 4KM DE TABARA),la finis timpul vostru era pe gps,iar organizatori beti am fost acolo si nu am vazut dar fiind infinis dupa ce si au terminat treba imi pare rau ca nu i am trimis la manastire sa bea cola si sa faca matanii :P .pentru tine personal cand ne intalnim facem o proba cu motorul sa vedem care este paralel la clasa moto spune i acelui ORESTE din iasi daca are coloana vertebrala sa scrie cu litere mari numele caruia el i a propus sa faca traseul moto de anul acesta si a fost refuzat,cat despre gps cu trak vostru va ti plans ca ati mers aiurea la unul din cei care a ramas in cursa si la final laudate si scrie cu rosu unde este locul tau in clasament :ha: eu cred ca ti ai facut socoteala gresita de acasa si ai vazut ca nu ai bani de intoarcere acasa si te ai gandit ca prinde ceva bine daca musca organizatorul si da inapoi :app .ce fel de om esti tu daca vrei banii inapoi vineri seara dupa ce te ai dat in concurs???DE CE NU ATI CERUT BANII INAPOI LA PUNCTUL DE REALIMENTARE???? :pr

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Vizitator bigredyj

Problema cu realimenatrea la moto s-a intimplat si la Cluj anul acesta. Traseul a fost corect pe track. restul de comentarii cu privire la mincare si cazare ..... mai copii... a facut cineva de la extrem vreun comenatriu?

Link spre comentariu

stiu cum e treaba cu oamenii inimosi care doresc sa faca ceva si nu reusesc sa o faca la un standard acceptat de toata lumea....

poate cu scapari, poae cu greseli intentionate, toti organizatorii pot sa "dea prost"...

pentru a evita "surprizele", cred ca toti organizatorii trebuie sa faca publica ODATA CU DESCHIDEREA LISTELOR DE INSCRIERE, a tuturor datelor cu privire la 1. cazare, 2 masa, 3. traseu, 4 asistenta

asta pe viitor cel putin

deci

ziua 1. pranz compus din.... in valoare de

cina compusa din ... in valoare de

cazare la, cu un regim de...(tabara, campus, camping, pensiune, hotel)

ziua 2. mic dejun compus din ...in valoare de

etc

traseu. un nr de aprox .... km, cu dificultate ... cu posibilitati de realimentare la... si la.... si cu asistenta pe traseu la .... si la...

asistenta medicala si tehnica este compusa din ... echipaje care vor avea urmatoarele puncte fixe de asistenta in ziua 1 si urmataorele puncte de asistenta in ziua 2

taxa de participarea va fi de ... / persoana

la plata taxei se va mai primi: tricou, sapca etc

CU PREMIILE INSUFICIENTE.... VA ROG SA MA SCUZATI, MI-E RUSINE SA COMENTEZ

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator kecske

Mai baieti,fiecare concurs are lucruri care nu ies cum trebuie.Am avut si noi probleme in clasa moto anul acesta si am decis ca la anu sa nu mai fie moto la cluj.In rest cazarea si masa nu-i pe primul loc si traseele au fost OK.Nu e foarte usor de organizat un eveniment si e invitat oricine sa incerce.Dar binenteles e mai usor sa te dai pe 550 ron care daca faceti un calcul nu-s bani multi.dar calcule nu pot face numa cei ce au mai organizat asa ceva.Eu personal nu pot decat sa-i multumesc lui Robert pentru munca depusa.

Link spre comentariu

Vizitator celentanu adrian

Daca faptul ca stai intr-o cocina si mananci laturi este o chestie acceptata in momentul in care ai un traseu acceptabil atunci meritam soarta de a fi romani. Iar frumusetea si greutatea organizari acestui concurs sunt spectaculoase. Cunosc prieteni care de ziua lor in afara de petrecere au organizat si o mica iesire cu masinile si a fost cu mai multi participanti si mai bine facuta decat acest concurs. ROBERT daca nu ai observat eu am scris numai de perioada in care am fost acolo nu si dupa, iar daca la anul mai si triezi din concurenti ramai in vreo 10 oameni.Inca astept lista cu participanti sa vedem si noi popularitatea evenimentului. Nu te-am condamnat ca nu poti sa faci ci ca ascunzi acest lucru. O rugaminte pt potentiali organizatori: nu va mai vaietati ca nu va obliga nimeni sa organizati nimic daca nu puteti.

Link spre comentariu

Vizitator iasinomore

aaa??? pai??? stiti???

tie nu am ce sa ti spun daca tu vii la un concurs unde vrei sa ti se descrie traseul in sedinta(eventual imi cer scuze ca nu te am dus direct in finis),realimentarea ESTE O GRESEALA ORGANIZATORICA REGRETABILA,este o rusine fiind in echipa sa primesti ajutor la extrem(la buzau am stat singur in padure 2zile pana am trimis dupa piesa la iasi LA 4KM DE TABARA),la finis timpul vostru era pe gps,iar organizatori beti am fost acolo si nu am vazut dar fiind infinis dupa ce si au terminat treba imi pare rau ca nu i am trimis la manastire sa bea cola si sa faca matanii :P .pentru tine personal cand ne intalnim facem o proba cu motorul sa vedem care este paralel la clasa moto spune i acelui ORESTE din iasi daca are coloana vertebrala sa scrie cu litere mari numele caruia el i a propus sa faca traseul moto de anul acesta si a fost refuzat,cat despre gps cu trak vostru va ti plans ca ati mers aiurea la unul din cei care a ramas in cursa si la final laudate si scrie cu rosu unde este locul tau in clasament :ha: eu cred ca ti ai facut socoteala gresita de acasa si ai vazut ca nu ai bani de intoarcere acasa si te ai gandit ca prinde ceva bine daca musca organizatorul si da inapoi :app .ce fel de om esti tu daca vrei banii inapoi vineri seara dupa ce te ai dat in concurs???DE CE NU ATI CERUT BANII INAPOI LA PUNCTUL DE REALIMENTARE???? :pr

Si eu sunt unul din cei 8 motociclisti care a fost prezent la acest CONCURS fara premii unde ne-am adunat sa ne dam de placere, iar recomandarea mea este ca atunci cand mai postezi, ceva exista obtiunea PREVIZUALIZEAZA pe care ar trebuii sa o folosesti.

Ca sa nu mai existe dubii si pareri contradictorii toyota adventure raid iasi2008 ce a fost ? (concurs sau altceva)

In cazul in care a fost concurs era bine sa se fi respectat regulile de concurs sau macar sa fie postat pe site ca nu exista traseu special de moto, iar amatorii sunt bineveniti in conditiile urmatoare:

Cu privire la anul 2009 cand acest concurs se va desfasura, parerea mea este ca va trebuii sa aveti niste argumente foarte solide ca aceea care au fost nemultumiti 2 ani la rand sa se mai prezinte si anul viitor.

Neplacerile au inceput din prima seara cand am auzit ca nu exista paza pentru motociclete, cam cum credeti domnilor organizatori ca ne-am odihnit cu gandul ca e posibil ca a-2a zi sa nu mai avem cu ce participa?

"DE CE NU ATI CERUT BANII INAPOI LA PUNCTUL DE REALIMENTARE???? realimentarea ESTE O GRESEALA ORGANIZATORICA REGRETABILA"

Mai intrebati si dumneavoastra domnilor organizatori cum s-a procedat in cazul altor concursuri de 4x4 si enduro, si peurma comentati ce ar fi trebuit facut si ce nu (ex. Campulung)

Link spre comentariu

stimati colegi, suntem o mana de oameni carora ne place acest sport, ne sacrificam timp, bani, relatii si multe altele sa-l practicam.

nu inteleg de ce nu putem avea o discutie constructiva si coerenta despre diversele probleme aparute.

Pt Robert: accepta criticile si invata ce-i de invatat din ele, numeni nu vrea sa te "desfiinteze" ci sa inbunatateasca lucrurile.

Venim la concursuri sa ne "dam", sa ne distram, nu sa fim luati in tarbaca sau sa ne milogim p'acolo ca vezi-doamne n-avem unde sa ne dam si ... asta E!: platim sa fim fututi?!.

Daca platim taxa respectiva, inteleg sa primesc ceva in schimbul ei, cu cat e mai mare cu atat vreau mai mult _ mi-se pare normal.

Nu am venit la Iasi din doua motive:

1- prezenta "claponilor" ( prietenii stiu de ce...)

2- discutiile de anul trecut.

Asa ca stimabililor organizatori de Iasi-Neamt, nu ma luati ca n-as avea dreptul sa ma bag ca nu am fost acolo, as fi vrut dar nu am avut de ce!

il cunosc pe GOGO, nu ca prieten ci ca concurent la diverse etape din acest an si pot spune ca merita crezut, nu este un carcotas si nici un "matze fine" sa nu reziste la niste conditii de cazare mai spartane. E om de munte stiu ca a dormit in refugii mai mult poate decat toti de p'aici si numai de asta si merita ascultat (daca nu, crezut).

Pentru cei ce nu ma cunosc: imi doresc sa vin la toate cursele, am posibilitatea asta iar daca nu vin la unele etape, din aceste cauze nu particip, de bataia de joc pe care unii organizatori, cu "marinimie" o arunca asupra noastra.

Inteleg sa practicam acest sport din pasiune, fara interese maschine, fara masochism si cu fair play.

cam atat

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Am participat si eu, rezultatul fiind locul III la clasa auto - extrem. Arbitrajul cred ca a fost foarte corect, altfel cine le-ar fi dat sanse la doi necunoscuti sa acceseze acest loc inaintea unora cu mai multa experienta in ale concursurilor off-road.

Totul a fost ok ..organizarea, mancarea, cazarea ,etc . S-a plecat la timp in trasee, nu s-a ars gazul de pomana..traseele foarte ok alese , poate un pic mai greu pentru open ...parerea mea. :h5

:) lost in woods
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare