Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

toyota adventure raid iasi2008

Postări Recomandate

Vizitator nanuk

Re: toyota adventure raid iasi2008

atunci trebuie k au castigat.... :ha: :ha: :ha: .am glumit eu,dar nu mi-a trecut nici acum supararea de la Bucovina.cand am vazut pozele am luat foc.by the way, marfa pozele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 128
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator koala

dar in calasament eram pe locul 22 pt ca nu am luat 6 CP-uri.

copilotul tau o fi baut dupa Koala si a luat ceva de la el din "harul" navigarii :ha:

Gizas, :uameni ... macar eu am luat toate CP-urile si am sosit primul la finish ! ... si n-am luat nici macar un premiu de consolare, o scobitoare, ceva :ha: ... si uite, va dau "buna ziua" in continuare :ha: ...

@nanuk : ... care-i treaba cu camioneta claponeasca sponsorizatoare, ca nu mi-e clar ?

PS : Clapon = cocos fara coaie, sper ca stiti asta :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Intradevar ai dreptate inlegatura cu situatiile prezentate dar:

...

3. Tarifele de cazare se negociaza in functie de rezervari si de cantitate. Hotelierii / "pensionarii" au tendinta sa scoata bani si din piatra seaca.

Reversul medaliei este faptul ca, pentru orice porcarie facuta de proprietarii locurilor de cazare, toata lumea va sari la gatul organizatorului desi, datorita lui se poate beneficia de tarifele reduse.

Nu poti lasa concurentii sa isi faca de cap pe o pajiste, pentru ca, din pacate, nu toti se comporta civilizat pe munte.

Asta cam asa e din pacate. :P

Link spre comentariu

Vizitator markonyroky

Mi-am facut timp sa postez si eu.

Am facut un efort deosebit sa ajung la acest concurs si am stat toata noaptea sa repar la masina pentru a participa la eveniment.

Insa cu toate ca sunt om de munte si dorm in refugiu sau un cort(vezi Campulung) insa nu am putut accepta sa isi bata cineva joc de mine. NU VIN LA CONCURS CA SA MA DAU. De dat ma dau in fiecare zi de imi iese pe nas, mai am un pic si dorm in masina de teren. Vin la concurs pentru a participa la o competitie si la un EVENIMENT. De meserie sunt organizator de evenimente cu sporturi extreme care includ si offroad cu o medie de 3 astfel de evenimente pe luna. Deci stiu ce vorbesc. A postat Stefania mai sus niste sfaturi. Stefania se poate lauda ca este organizator. Voi cei de la Iasi fara suparare sunteti doar niste extraordinari offroaderi.

Parc tehnic nu a existat a trebuir sa-mi repar masina in curtea bisericii

Cazarea pe care Robert o anunta in primul post ca fiind de trei stele a fost la caminul minastirii intr-o cladire insalubra fara clasificare

Masa a fost execrabila

Sandwiciurile pentru concurenti au fost de rahat ( nu-mi spune ca nu am fost acolo ca le-am vazut crede-ma)

Toate cele de mai sus au fost suficiente pentru mine sa renunt la participare si nu mi-a fost usor.

A si tot in primul post se spunea ca la open se merge pe echipe. Si nu mai era asa. De ce trebuia eu sa concurez impotriva partenerului meu? Daca stiam nu mai VENEAM. DACA STIAM. Dar am fost fals informat in legatura cu tot ce s-a intimplat. Eu la virsta mea o consider inselatorie. Sunt mult mai vehement decit GOGO. Daca nu va pricepeti la organizare incercati sa cereti ajutor ca nu e rusine.

In legatura cu taxa.

O camera de hotel de 3 stele costa aprox 120 de ron pe noapte

Un mic dejun 15 ron

O cina aprox 35 (la Campulung era ca 25, Stefania daca gresesc coreceaza-ma te rog)

Acum faceti si voi socoteala cat costa cazarea ss masa unui concurent

Eu banii astia i-am cerut inapoi, banii de cazare si masa. ma duceam in alta parte si participam la cursa. Dar nu, ganizatorii m-au invitat sa plec din concursul lor .

Daca voi toti ceilalti sunteti de acord sa isi bata cineva joc de voi oameni maturi doar CA SA VA DATI sa fiti sanatosi. Asa se vor purta cu voi din ce in ce mai multi.

Sanatate

Link spre comentariu

1. Multumim LEVO ca dupa 6 pagini de ... vedem si poze!

2. Koala - e poveste de povestit de la Bucovina

3. Sigur NU trebuie si sufa de pom la sportul asta? Adica, daca nu trebuie sa nu mai stresez nevasta cu caratul ei + ca pot sa vand 3 bucati!

4. Cum adica participare la o etapa de campionat CU INVITATIE?

:bravo celor care v-ati dat !

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Mi-am facut timp sa postez si eu.

Am facut un efort deosebit sa ajung la acest concurs si am stat toata noaptea sa repar la masina pentru a participa la eveniment.

Insa cu toate ca sunt om de munte si dorm in refugiu sau un cort(vezi Campulung) insa nu am putut accepta sa isi bata cineva joc de mine. NU VIN LA CONCURS CA SA MA DAU. De dat ma dau in fiecare zi de imi iese pe nas, mai am un pic si dorm in masina de teren. Vin la concurs pentru a participa la o competitie si la un EVENIMENT. De meserie sunt organizator de evenimente cu sporturi extreme care includ si offroad cu o medie de 3 astfel de evenimente pe luna. Deci stiu ce vorbesc. A postat Stefania mai sus niste sfaturi. Stefania se poate lauda ca este organizator. Voi cei de la Iasi fara suparare sunteti doar niste extraordinari offroaderi.

Parc tehnic nu a existat a trebuir sa-mi repar masina in curtea bisericii

Cazarea pe care Robert o anunta in primul post ca fiind de trei stele a fost la caminul minastirii intr-o cladire insalubra fara clasificare

Masa a fost execrabila

Sandwiciurile pentru concurenti au fost de rahat ( nu-mi spune ca nu am fost acolo ca le-am vazut crede-ma)

Toate cele de mai sus au fost suficiente pentru mine sa renunt la participare si nu mi-a fost usor.

A si tot in primul post se spunea ca la open se merge pe echipe. Si nu mai era asa. De ce trebuia eu sa concurez impotriva partenerului meu? Daca stiam nu mai VENEAM. DACA STIAM. Dar am fost fals informat in legatura cu tot ce s-a intimplat. Eu la virsta mea o consider inselatorie. Sunt mult mai vehement decit GOGO. Daca nu va pricepeti la organizare incercati sa cereti ajutor ca nu e rusine.

In legatura cu taxa.

O camera de hotel de 3 stele costa aprox 120 de ron pe noapte

Un mic dejun 15 ron

O cina aprox 35 (la Campulung era ca 25, Stefania daca gresesc coreceaza-ma te rog)

Acum faceti si voi socoteala cat costa cazarea ss masa unui concurent

Eu banii astia i-am cerut inapoi, banii de cazare si masa. ma duceam in alta parte si participam la cursa. Dar nu, ganizatorii m-au invitat sa plec din concursul lor .

Daca voi toti ceilalti sunteti de acord sa isi bata cineva joc de voi oameni maturi doar CA SA VA DATI sa fiti sanatosi. Asa se vor purta cu voi din ce in ce mai multi.

Sanatate

6TRD5

daca nu ti raspund personal nu pot dormi:masa de seara nu ai prins o ca ai venit tarziu(-),masa de dimineata nu ai gustat o ca era de post si tu ai fi vrut caviar(-),parc tehnic????tu vii la concurs sa ti repari masina acasa ce faci?scuze pt tine in viitor in fata hotelului vom avea service pana dimineata cand binevoiesti tu sa vii(-)sandvicurile nu aveai cum sa le vezi ca erau impachetate(2 la numar unul cu cas de oaie si unul cu 2 SNITZELE)(-)ATI HOTARAT CEI DE LA OPEN CA VRETI INDIVIDUAL pt concurenta maxima(-)daca nu vii la concurs sa te dai ce cauti printre noi,sponsorii tai stiu ca te inscrii,faci poze pana la start si dupa aceea vrei banii inapoi?promit ca voi face tot posibilul ca acolo unde mergi la competitie sa gasesti un pat moale asternut de matase ,perne de puf,numai muschiulet si alte bunatati la masa,desert ,una din vedete sa te maseze sau sa.........si in final sa l rog pe cineva sa vina la tine la pat sa ti arate niste poze cu barbatii adevarati :pt :pt

0741140440-Robert
Link spre comentariu

sper ca am raspuns si ultimului nemultumit iar cei care nu ati reusit sa veniti(din diverse motive) uitati va la foto si fiti convinsi ca la anul ne vom stradui ca totul sa fie perfect.MULTUMIM LEVO PT FOTO!!!!dau o stralucire aparte evenimentului care orice ar spune carcotasii a fost unul deosebit :banana :bannana

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Vizitator celentanu adrian

Eu cred dupa toata tevatura asta ca rezolvarea este simpla ceea ce scrii in prezentare sa se incerce sa se respecte. Asta se refera la tot : cazare , masa ,compunerea echipei,zona concursului,programul concursului. Disputele trebuie sa duca la evolutie nu sa degenereze in ofense personale. Cred ca este destul loc pt a face concursuri in tara asta. Marius era suparat pt ca sa stricat un cacat de platina care fusese rezolvata acasa. Pe el l-a interesat sa nu deranjeze pe cineva cand ambala motorul, Eu cunosc pe cineva care a avut probleme mai mari la BUZAU si tot la concurs venise. Eu am invatat multe la concursul asta si din punct de vedere tehnic si din punct de vedere al solidaritati oamenilor.

Acum puteti sa scrieti ce mai vreti despre mine ca eu m-am saturat de scris despre asta .

Link spre comentariu

Vizitator markonyroky

Din momentul asta pentru mine esti un zero.

Sponsorul meu sunt eu insumi. Fii si tu atent ce scrie pe masina. OUTEXTREM. Asta sunt eu. Nu vin pentru poze cum vrei tu sa creda lumea. Vin la concurs pentru ca vin la CONCURS. Crede-ma si am martori traiesc din offroad si pentru offroad, Vin la concursurile astea pentru spiritul de competitie, pentru sport si sa ma simt bine. Voi ma-ti facut sa ma simt ultimul om.

ce caut printre voi?

Cine sunteti voi?

Te rog eu nu va mai identificati cu toata suflarea de offroad ca e al doilea an ca dati chix.

Daca anul trecut la Campulung au fost aspecte care au lasat de dorit anul acesta cei de acolo au fost exemplari. Chiar daca au avut o participare mult mai redusa s-au facut ca nu vad. Au pus osul la treaba. Voi ati facut mult mai rau.

Ce nu vreti sa intelegeti este ca este o competitie iar dac nu va doriti asta sunteti invitati la prietenesti. ca sunt destule.

Sandwiciurile (care ai cuvintul meu miine ai imagini cu ele pe youtube) au fost cu snitzel din salam probabil de soia cum nu am vazut de cand eram la liceu pe alte vremuri iar brinza aia avea trei cm pe latura. FRATEEE stam cateva ore bune si tragem de masini vrei sa ne ia cu lesin, asta dupa micul dejun pe care L-AM GUSTATTT cartofi fierti si salata de vinete. Cand dracu maninci tu cartofi fierti dimineata? Si pe urma am luat un nou mic dejun unde erati cazati voi. La o super pensiune cu de toate, de la jacuzzi la masaj. Cum dracu vine asta? Ma iei de prost? Am vrut sa fiu cat de cat calm in declaratii dar daca tu crezi ca eu am batut atata drum ca sa am de unde sa ma intorc esti un pic delirant. Iar daca crezi ca cineva bate drumul sa-si afiseze sponsorul chiar esti rupt de realitate. Nu am nevoie de reclama. Chiar vin la concursurile astea de placerea de a concura... NE DE A MA DA. vEZI DIFERENTA ? sAU NU VEZI PADUREA DIN CAUZA COPACILOR?

Nu vreau sa va fac rau ca nu imi sta in caracter daca daca observam ca va mai bateti joc de noi crede-ma ca s-a terminat. Uita-te tu de unu singur la primul tau post si vezi ce scrie acolo. Restul e telenovela.

Nu e concursul vostru cum nu e nici al nostru.

Faceti odata pentru numele lui Dumnezeu un regulament ca lumea.

Parcul tehnic e in regulament.

Iar daca masina mea s-a stricat e dreptul meu sa o repar in parcul tehnic sau oriunde.

Si la Cammpulung s-a stricat de mai multe ori si a fost pe podium. Si conform regulamentului.

Si sa nu uit. Cum Dumnezeu dupa concursul asta al VOSTRU se pot certa pentru podium doi coechipieri?

Si inca ceva? Daca era pe echipe cate echipe aveati?

A , pardon asta e secret ca doar nu va obliga nimeni sa afisati clasamente, sa dati premii sau sa anuntati numarul de participanti.

Sau poate este ura catre clasa OPEN made in Iasi.

Te pup si te salut.

CLASA OPEN EXISTA CA VRETI SAU NU.

Link spre comentariu

aoleu mai omule esti dea dreptul aberant

cum naiba sa scrii atitea propozitii despre Sandwiciuri .......

si despre mincare :ha: CHIAR asta conteaza ????

daca te temeai ca mori de foame mergeai si iti cumparai un salam ...

uite din regulament :

Recomandari:

- manusi de protectie

- hrana si apa pentru 48 ore

- lopata,

- lanturi pentru roti

si nu e obigat organizatorul sa ti le ofere

Link spre comentariu

Cazarea va fi la Hotel “Sf Paisie de la Neamt�, categorie 3 stele, mic dejun si cina incluse in taxa de participare. Insotitorii vor plati taxa de participare integral.

Hotelul "Sf. Paisie de la Neamt", este situat la 16 km de Targu Neamt, respectiv 5 km de rascrucea a doua

cind iti scrie “Sf Paisie de la Neamt� ce credeai ca o sa gasesti la hotel,.... calugarite in fustita scurta ???

cit despre mincare a fost mult mai mult decit foarte buna (iar de la mincarea de post sa stii ca nu a murit nimeni pina acuma )

Link spre comentariu

Vizitator stef

Mai baieti (si fete :)),

Nu iau apararea nimanui, n-am fost la nunta, nu cunosc mireasa, dar am senzatia ca se da prea mare importanta unor amanunte - care atarna si ele destul de greu in balanta, dar nu sunt capitale.

Eu cred (sper) ca nici unul dintre concurentii inscrisi la o etapa de off-road nu are accese de domnisoara coclita in iatacul bunicii. Am intalnit destui plangaciosi (asta vine de la plangere adicatalea complaint) care au reusit sa-si rezolve cererile speciale pe alta cale decat scandalul.

Cateodata plangerile sunt justificate si sunt convinsa ca un organizator, oricat de neexperimentat ar fi, incearca sa le rezolve in favorea concurentului. Dar exista si momente in care o mare majoritate este multumita, chiar daca nu pana la extaz, dar exista persoane care gasesc ceva inacceptabil.

Este foarte greu sa asiguri buna desfasurare a unui concurs. Este foarte frustrant sa vezi cum munca ta de luni de zile poate fi distrusa de anumite discutii si luari de pozitie, mai mult sau mai putin justificate. Fiecare dintre noi are un anume grad de impulsivitate. In cazul de fata, cunoscand personajele povestirii, imi dau seama ca situatia asta poate continua la nesfarsit....

Deci, Robert si Gogo - precizez ca am avut ciocniri cu ambii de-a lungul timpului, in mai multe episoade, la mai multe concursuri - lasati-o draq de treaba, intalniti-va la o bere (o cinzeaca, un spritz, un suc) si nu mai creati atmosfera negativa in jurul unui concurs despre care majoritatea (clasa auto) zice ca a iesit bine...

Au fost altele mai rele in istoria scurta dar zbuciumata a acestui sport. Au fost concursuri unde nu s-a asigurat nimic, unde s-a dormit in / pe/ sub masina, probe speciale in care toti concurentii si-au lasat masinile si au alergat suta de metri garduri in timp record catre tufisuri licitand sulul de hartie igienica (doar mancasera acelsi lucru :ha: ), bivuacuri in care innotai in noroi si scoteai broastele din cort, clasamente in care pe primul loc apareau nistre ilustrii sponsori care nici macar nu participasera si lista poate continua, din pacate.

Hai sa deschidem un topic separat in care sa dezbatem problemele de organizare ale concursurilor si intalnirilor. Poate fi de un real folos organizatoilor, dar si concurentilor sa despice firul in 4x4 si sa caute solutii milioanelor de situatii aparute. Poate facem chiar si un clasament al celor mai bine organizate etape / intalniri.

Stefania

Link spre comentariu

Domnule offroader MARKONYROKY eu cred ca dumneavoastra va luati de prost singur.

Nu stau sa pierd timpul cu discutii despre sandvichuri, dar spre informarea dumneavoastra , tin sa va spun ca toti, repet toti organizatorii am dormit si am mincat in acelasi loc ca si concurentii.

Cei care au fost acolo pot confirma acest lucru.

La pensiunea la care spuneti , PERLA NEAMTULUI au dormit si au mincat o parte din sponsorii concursului, invitatii acestora si baietii de la CIREX :1 , care si-au platit singuri toate cheltuelile.

Va rog nu mai vorbiti prostii pe forum in necunostinta de cauza.

Nu va salut! :uameni

Multumesc celor celor care ne-au sprijinit in organizarea acestui concurs si dupa. :h5 :bravo

Faine poze Levo :bravo

Toti iti vor binele, asa ca nu-i lasa sa ti-l ia!
Link spre comentariu

Eu am discutatat deja cu robert telefonic si am comvenit ceva care sper ca va lamuri totul si va aduce lucruri bune in organizarea unui concurs

Link spre comentariu

Sunt impartial, dar tot nu reusesc sa inteleg cum altii nici macar nu stiu ce inseamna organizarea unui concurs. Timp pierdut, familii sacrificate, masini , bani etc etc . Nu vorbesc dpdv al unui oranizator, dar totusi am avut ocazia sa/mi dau seama ce inseamna. Oare se merita ca pt 2 sandwiciuri sa se faca atata zarva si defaimare? Tin sa cred si sunt convins ca un adevarat offroader trece peste aceste kk/turi. Si imi permit sa fac si o paranteza....sa nu/mi zica nimeni care a facut muntele la picior ca nu a baut apa din balta sau din paraie....si poate cineva acolo mai in deal se pisa in apa....si totusi nu a murit nimeni, iar pasiunea pt acel ceva il va face sa se reintoarca in acele locuri. Stima pt toti oranizatorii, care totusi au tupeul si sange in c....ie sa organizeze si sa se implice. P.S. pt outextrem....tu de 4.5 milioane....ce oferi unui turist? Asta in cazul in care mai vin...

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Deja devine obositor si pt mine ca am facut zarva. Nelule sunt GOGO si crede-ma il cunosc pe MARKONY si ca coechipier si ca colaborator si ca concurenta si de 4,5 mil chiar ofera calitate la hotelul pe care il conduce si la evenimentele pe care le face dar probabil ca epoca de aur nu a murit noi inca avem nevoie de laude si nu putem invata din critici. Criticile pot duce si la constructie si conlucrare. Hai sa incercam asta!

Link spre comentariu

Vizitator stulewa

"tu esti unul dintre cei care nu ti ajungeau banii pt predeal si eu am inteles sa primesti inapoi. .am fi curiosi sa stim daca esti constient de faptul ca esti pe club4x4 ,am vrea sa te cunoastem sa ne spui ce 4x4 conduci la cate competitii de auto4x4 ai fost sa ne impartasesti din experienta ta de organizator,sa ne prezinti al tau 4x4 nu sa vii sa te plangi pe un forum unde caterinca nu exista .ATENTIE PT DEPANARE LA EXTREM SUNA LA XXX"

oh tu Robert, cat de darnic si milostiv esti... pace si inpacare spirituala fiule!

sunt foarte constient unde sunt, mai bine spus unde scriu, ar trebui sa fiu speriat si timorat???

ghinion, nu o sa se intample cum nu s-a intamplat nici la cursa. daca o sa citesti ce am scris mai sus vei vedea ca nu am afirmat decat ca imi pot permite un 4x4 si sa fi sigur ca am sa il prezint si am sa cer sfaturi cand voi fi depasit de situatie pt ca doar asa voi putea evolua.

eu nu m-am luat de banii si posibilitatile tale financiare... nu e treaba mea sa ma uit in curtea ta si viceversa(eu asa am invatat ca-i civilizat)

cat despre treaba cu mersul pe motocicleta... daca tot zici ca nu esti paralel(m-am referit la organizare nicidecum la calitatile tale de pilot pt ca nu te cunosc si nu e frumos...) mi-ar facea mare placere sa facem o cursa, de ce vrei tu: motocros, enduro sau poate supermoto asta ca sa iesim din sfera offroadului.

ALEGE DISCIPLINA, GASIM O LOCATIE SI INCINGEM "DUELUL" Chemam si ceva spectatori si cred ca iese ceva frumos.

PS: Tu ai lansat provocarea, ti-am raspuns, mingea e la tine in teren!

Link spre comentariu

Marfa de concurs, pacat de discutiile aberante care au loc. Organizatorii si in special Copacinshi si Pavlov nu sunt chiar niste afoni in cea ce priveste organizarea concursurilor. Aratati-le putin respect ca au facut o treaba minunata.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare