Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015

buggymaker

Postări Recomandate

Buna Ziua!

Am placerea de a va invita la un concurs prietenesc de trial in orasul Miercurea Ciuc!:wink:

Locatia are urmatoarea coordinata GPS: 46.364962, 25.793776 langa Dedeman M-Ciuc.

Concursul o sa aiba doua clase: Standard si Open,

DOAR CA categoria Standard va fi impartita in clasa motoare pana la 2000 cm cubi si cei de la 2001 cm cubi , + Cupa SUZUKI premiat separat.Clasa STANDARD va putea fi parcursa cu orice masina de teren, organizatorii punand accentul pe maiestria la volan si nu pe nivelul de pregatire al masinii. Evenimentul este prietenesc, nu necesita licenta, iar taxa de participare este de numai 80 lei / masina.

Traseele vor fi ceva de gen Ursus alcool free track cluj adica obstacole artificiale. link de pe youtube:

Revin mai tarziu cu restul detaliilor.

Va astept cu drag,

Buggymaker.

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015

Salutare Buggymaker,

Vezi ca in perioada 22-25 oct este etapa de campionat la Targoviste organizata de clubul CORB44 Bucuresti.

Din acest motiv eu si Marinica nu vom putea veni la eveniment,iti multumim pentru invitatie si iti urez succes la organizare.

Tinem aproape :wink:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Da Costin, no problem, e greu sa gasesc un weekend liber ca sunt multe evenimente luna asta. Va urez bafta acolo!

Link spre comentariu

Urban_Offroad_Banner_1024x1536_px.thumb.jpg.67c2080d2ebc624bcd98faad6d7e6d0c.jpg

detaliile promise:

Se acorda premii frumoase oferite de sponzorii nostrii pentru fiecare categorie adica pentru toti premiantii, premiile cupei Suzuki sant oferite de Hinode Service Odorheiu secuiesc Dealerul Suzuki.Berea Ciuc radler lemon si Ciuc sant gratis tuturor participantilor.

Inscrierile se deschd la ora 8 dimineata si se inchid la ora 10 , toti cei care se inscriu inainte aici pe forum sau Facebook platesc doar 50 de lei taxa de inscriere. :wink:

Locul de parcare pentru participanti e la fata locului inclusive pt cei cu trailere etc.

va stau la dispozitie si la nr tel: 0757339269

O sa mai revin cu poze despre constructia pistei de concurs!!

Cu stima,

Buggymaker

OffRoad_w3.thumb.jpg.f1fc00ed8363473120863c492132bfc3.jpg

Editat de buggymaker
Link spre comentariu

Este sigur! Puteți sa treceti in lista:

Standard:

Mancas Octavian - pilot

Zaharia Stefan -copilot

Suzuki Jimny

Duminica, 23.202015, la 9:00 suntem lângă Dedeman!

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

Este sigur! Puteți sa treceti in lista:

Standard:

Mancas Octavian - pilot

Zaharia Stefan -copilot

Suzuki Jimny

Duminica, 23.202015, la 9:00 suntem lângă Dedeman!

OK! Multumesc!

Link spre comentariu

Lucram "la greu" :IMG_20151017_173621.thumb.jpg.dcf4c66105e5505273ec3ae912f67b39.jpgIMG_20151017_175727.thumb.jpg.3b35641191693cb944480db57973ad92.jpg

Ca sa motivam pe cei care vin de departe am decis ca fiecare masina sa parcurga de doua ori traseul cu riscul de a termina tarziu.In clasamentul final se va lua in considerare cel mai bun "lap time' :wink:

Revin cu poze mai tarziu!

Editat de buggymaker
Link spre comentariu

Ca intrebare, conceptul de Urban Offroad nu a fost conceput de Ursus Alcohool Freetrack in 2008 la Bucuresti ? Din cate stiu eu editia Ursus (si atat ca marca freetrack apartinea organizatorului din Bucuresti) de la Cluj a fost o copie cam fara buget si cam decolorata in comparatie cu Bucurestiul . Cred ca nu vreti sa fiti tot o copie !

Link spre comentariu

Ca intrebare, conceptul de Urban Offroad nu a fost conceput de Ursus Alcohool Freetrack in 2008 la Bucuresti ? Din cate stiu eu editia Ursus (si atat ca marca freetrack apartinea organizatorului din Bucuresti) de la Cluj a fost o copie cam fara buget si cam decolorata in comparatie cu Bucurestiul . Cred ca nu vreti sa fiti tot o copie !

Da , multumesc pentru acest reply "constructiv". Daca citesti bine nu scrie nici ursus si nici free si nici track. Te invit la fata locului sa vezi cum iese si dupa aia te rog sa mai dai un reply aici. Eu incerc sa fac ceva ,fiind pasionat,

din nimicul de toate zilele, daca o sa fie o copie decolorata sincer nu ma intereseaza si nici pe restul de pasionati care tin cu noi cei care miscam ceva nu prea le doare undeva.Eu am fost doar la cluj ca participant, mi-a placut a fost frumos , super bine organizat si atat.

Cu stima,

• Like 1
Link spre comentariu

Nu vorbeam de Ursus ci de Urban Offroad. Cunosc pe cineva care are denumirea inregistrata la Osim si de asta vorbeam. Scuze pt interpelare, succes si distractie placuta

Link spre comentariu

Nu vorbeam de Ursus ci de Urban Offroad. Cunosc pe cineva care are denumirea inregistrata la Osim si de asta vorbeam. Scuze pt interpelare, succes si distractie placuta

si zoltan asa pentru linistea si informatia ta la cluj a fost facut tot de ursus si de aceasi oameni/proprietari din bucuresti.

asa ca hai sa-l incurajam pe om ca face ceva constructiv si sa nu dam cu noroi fara sa fim informati.

scuze de offtopic

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

La trial se munceste enorm de mult, indiferent ca e urban sau ne-urban, freetrack sau ne-freetrack!

Si eu am organizat trialuri si n-am copiat pe nimeni, asa cum nimeni nu ne-a copiat pe noi. Fiecare trial are farmecul lui.

E aiurea sa spui ca nu poti folosi apa calda ptr ca au inventat-o altii, ai prefera sa ramai mai bine cu jegu intre degete asa din patriotism ...:uameni

Merita sa mergeti, macar ptr efortul organizatorilor de va pune la dispozitie prin munca lor cateva ore de distractie si socializare. Taxa e modica, nu trebuie licenta.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Salut conceptul Urban Offroad nu a fost inventat in România si cei care au făcut in România pentru primadata adică FLOYOTA si RASTY nu cred ca au ceva de spus, dimpotrivă dupa cum ii cunos eu se bucura.

Bravo băieți pentru inițiativa si organizare , daca încep uni sa cârcotească înseamnă ca faceți un lucru bun.

Îmi pare rău ca nu pot sa ajung, dar daca termin repede treaba merg măcar sa prind sfârșitul.

Mult succes Liviu

Link spre comentariu

Salut conceptul Urban Offroad nu a fost inventat in România si cei care au făcut in România pentru primadata adică FLOYOTA si RASTY nu cred ca au ceva de spus, dimpotrivă dupa cum ii cunos eu se bucura.

Bravo băieți pentru inițiativa si organizare , daca încep uni sa cârcotească înseamnă ca faceți un lucru bun.

Îmi pare rău ca nu pot sa ajung, dar daca termin repede treaba merg măcar sa prind sfârșitul.

Mult succes Liviu

Liviu "bacsi" esti oaspetele nostru de onoare!!! Te astept cu drag!!!

Link spre comentariu

Na l-am facut, a fost bie zic eu, mii de multumiri tuturor participantilor si celor care ma sustin aici si nunumai aici pe forum: Tuparu+partenerii, Max, Liviu etc..

MULTUMESC!!

Revin cu poze etc numai sa le strang la un loc.

Editat de buggymaker
Link spre comentariu

Uite ca a aparut si la Antena 1!

http://observator.tv/eveniment/concurs-de-off-road-la-miercurea-ciuc-164535.html

Sambata aceasta de la ora 12:00 va fi prezentat intregul concurs in cadrul emisiunii mele, IN Trafic, pe EST TV.

esttv.ro

revin cu un link direct catre emisiune!

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

Felicitari pentru concurs se vede ca ai muncit mult :h5

Am vorbit cu Robert si era incatat de trial :grin:

La cat mai multe evenimente frumoase,ai tot sprijinul meu :wink:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare