buggymaker Postat Octombrie 6, 2015 Partajează Postat Octombrie 6, 2015 Buna Ziua! Am placerea de a va invita la un concurs prietenesc de trial in orasul Miercurea Ciuc!:wink: Locatia are urmatoarea coordinata GPS: 46.364962, 25.793776 langa Dedeman M-Ciuc. Concursul o sa aiba doua clase: Standard si Open, DOAR CA categoria Standard va fi impartita in clasa motoare pana la 2000 cm cubi si cei de la 2001 cm cubi , + Cupa SUZUKI premiat separat.Clasa STANDARD va putea fi parcursa cu orice masina de teren, organizatorii punand accentul pe maiestria la volan si nu pe nivelul de pregatire al masinii. Evenimentul este prietenesc, nu necesita licenta, iar taxa de participare este de numai 80 lei / masina. Traseele vor fi ceva de gen Ursus alcool free track cluj adica obstacole artificiale. link de pe youtube: Revin mai tarziu cu restul detaliilor. Va astept cu drag, Buggymaker. "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Un detaliu foarte important: Gulash Unguresc ca "desert" inclus in "meniu' :wink: "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Salutare Buggymaker, Vezi ca in perioada 22-25 oct este etapa de campionat la Targoviste organizata de clubul CORB44 Bucuresti. Din acest motiv eu si Marinica nu vom putea veni la eveniment,iti multumim pentru invitatie si iti urez succes la organizare. Tinem aproape :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Da Costin, no problem, e greu sa gasesc un weekend liber ca sunt multe evenimente luna asta. Va urez bafta acolo! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav_man Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 vin si eu, la Standard! sa vad daca e si copilotul meu liber! Don't drink and drive! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 detaliile promise: Se acorda premii frumoase oferite de sponzorii nostrii pentru fiecare categorie adica pentru toti premiantii, premiile cupei Suzuki sant oferite de Hinode Service Odorheiu secuiesc Dealerul Suzuki.Berea Ciuc radler lemon si Ciuc sant gratis tuturor participantilor. Inscrierile se deschd la ora 8 dimineata si se inchid la ora 10 , toti cei care se inscriu inainte aici pe forum sau Facebook platesc doar 50 de lei taxa de inscriere. :wink: Locul de parcare pentru participanti e la fata locului inclusive pt cei cu trailere etc. va stau la dispozitie si la nr tel: 0757339269 O sa mai revin cu poze despre constructia pistei de concurs!! Cu stima, Buggymaker Editat Octombrie 15, 2015 de buggymaker "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav_man Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Este sigur! Puteți sa treceti in lista: Standard: Mancas Octavian - pilot Zaharia Stefan -copilot Suzuki Jimny Duminica, 23.202015, la 9:00 suntem lângă Dedeman! Don't drink and drive! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Este sigur! Puteți sa treceti in lista: Standard: Mancas Octavian - pilot Zaharia Stefan -copilot Suzuki Jimny Duminica, 23.202015, la 9:00 suntem lângă Dedeman! OK! Multumesc! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2015 (editat) Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Lucram "la greu" : Ca sa motivam pe cei care vin de departe am decis ca fiecare masina sa parcurga de doua ori traseul cu riscul de a termina tarziu.In clasamentul final se va lua in considerare cel mai bun "lap time' :wink: Revin cu poze mai tarziu! Editat Octombrie 19, 2015 de buggymaker "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoltan ims Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Ca intrebare, conceptul de Urban Offroad nu a fost conceput de Ursus Alcohool Freetrack in 2008 la Bucuresti ? Din cate stiu eu editia Ursus (si atat ca marca freetrack apartinea organizatorului din Bucuresti) de la Cluj a fost o copie cam fara buget si cam decolorata in comparatie cu Bucurestiul . Cred ca nu vreti sa fiti tot o copie ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Ca intrebare, conceptul de Urban Offroad nu a fost conceput de Ursus Alcohool Freetrack in 2008 la Bucuresti ? Din cate stiu eu editia Ursus (si atat ca marca freetrack apartinea organizatorului din Bucuresti) de la Cluj a fost o copie cam fara buget si cam decolorata in comparatie cu Bucurestiul . Cred ca nu vreti sa fiti tot o copie ! Da , multumesc pentru acest reply "constructiv". Daca citesti bine nu scrie nici ursus si nici free si nici track. Te invit la fata locului sa vezi cum iese si dupa aia te rog sa mai dai un reply aici. Eu incerc sa fac ceva ,fiind pasionat, din nimicul de toate zilele, daca o sa fie o copie decolorata sincer nu ma intereseaza si nici pe restul de pasionati care tin cu noi cei care miscam ceva nu prea le doare undeva.Eu am fost doar la cluj ca participant, mi-a placut a fost frumos , super bine organizat si atat. Cu stima, 1 "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoltan ims Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Nu vorbeam de Ursus ci de Urban Offroad. Cunosc pe cineva care are denumirea inregistrata la Osim si de asta vorbeam. Scuze pt interpelare, succes si distractie placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Nu vorbeam de Ursus ci de Urban Offroad. Cunosc pe cineva care are denumirea inregistrata la Osim si de asta vorbeam. Scuze pt interpelare, succes si distractie placuta si zoltan asa pentru linistea si informatia ta la cluj a fost facut tot de ursus si de aceasi oameni/proprietari din bucuresti. asa ca hai sa-l incurajam pe om ca face ceva constructiv si sa nu dam cu noroi fara sa fim informati. scuze de offtopic Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 La trial se munceste enorm de mult, indiferent ca e urban sau ne-urban, freetrack sau ne-freetrack! Si eu am organizat trialuri si n-am copiat pe nimeni, asa cum nimeni nu ne-a copiat pe noi. Fiecare trial are farmecul lui. E aiurea sa spui ca nu poti folosi apa calda ptr ca au inventat-o altii, ai prefera sa ramai mai bine cu jegu intre degete asa din patriotism ...:uameni Merita sa mergeti, macar ptr efortul organizatorilor de va pune la dispozitie prin munca lor cateva ore de distractie si socializare. Taxa e modica, nu trebuie licenta. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Da, mersi mersi! :g "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Nu vorbeam de Ursus ci de Urban Offroad. Cunosc pe cineva care are denumirea inregistrata la Osim si de asta vorbeam. Scuze pt interpelare, succes si distractie placuta Salut conceptul Urban Offroad nu a fost inventat in România si cei care au făcut in România pentru primadata adică FLOYOTA si RASTY nu cred ca au ceva de spus, dimpotrivă dupa cum ii cunos eu se bucura. Bravo băieți pentru inițiativa si organizare , daca încep uni sa cârcotească înseamnă ca faceți un lucru bun. Îmi pare rău ca nu pot sa ajung, dar daca termin repede treaba merg măcar sa prind sfârșitul. Mult succes Liviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Salut conceptul Urban Offroad nu a fost inventat in România si cei care au făcut in România pentru primadata adică FLOYOTA si RASTY nu cred ca au ceva de spus, dimpotrivă dupa cum ii cunos eu se bucura. Bravo băieți pentru inițiativa si organizare , daca încep uni sa cârcotească înseamnă ca faceți un lucru bun. Îmi pare rău ca nu pot sa ajung, dar daca termin repede treaba merg măcar sa prind sfârșitul. Mult succes Liviu Liviu "bacsi" esti oaspetele nostru de onoare!!! Te astept cu drag!!! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertNT Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Buna! Acum am aflat de trial si daca nu am putut sa merg la Targoviste, voi veni la voi. Robert Tutuianu Vali Ciobanu Ne vedem sper in jur de ora 9. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2015 (editat) Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Na l-am facut, a fost bie zic eu, mii de multumiri tuturor participantilor si celor care ma sustin aici si nunumai aici pe forum: Tuparu+partenerii, Max, Liviu etc.. MULTUMESC!! Revin cu poze etc numai sa le strang la un loc. Editat Octombrie 26, 2015 de buggymaker "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav_man Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Uite ca a aparut si la Antena 1! http://observator.tv/eveniment/concurs-de-off-road-la-miercurea-ciuc-164535.html Sambata aceasta de la ora 12:00 va fi prezentat intregul concurs in cadrul emisiunii mele, IN Trafic, pe EST TV. esttv.ro revin cu un link direct catre emisiune! Don't drink and drive! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2015 (editat) Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Am aparut la stiri: Editat Octombrie 27, 2015 de Yonutz "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Felicitari ! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Bravo baieti, la mai multe Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Multumesc! Pozele promise: "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: Trial "urban off-road" la Miercurea-Ciuc 25 octombrie 2015 Felicitari pentru concurs se vede ca ai muncit mult :h5 Am vorbit cu Robert si era incatat de trial :grin: La cat mai multe evenimente frumoase,ai tot sprijinul meu :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate