cfantana Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 (editat) Acum ca a venit toamna si cu siguranta nu ne mai dezhidratam pe malul Argesului ne-am gandit sa recidivam cu un concurs de trial sincron.Locatia este aceeasi,echipa de organizare aceeasi dar ca si noutate avem un singur traseu,mai lung si trei clase.Clasele sunt standard SWB (masini cu 2 usi si ampatament mic),standard LWB(masini cu 4 usi si ampatament mare) si clasa Open (masini modificate). SWB este ampatament pana in 250 cm iar LWB ampatament mai mare de 250 cm.Formatul concursului este cel stiut,sambata doua manse de calificari care se cumuleaza iar duminica cei mai buni merg in lupta piramidala spre marea finala.Tot duminica dupa finala vom organiza si cateva curse VERSUS in care concurentii se pot provoca la duel :) Taxa ramane modica si anume 100 lei de masina. Va asteptam cu drag si va stam la dispozite cu orice informatie :) Editat Octombrie 7, 2015 de cfantana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: Turnirul De Toamna cand este Tupare? ca e mare aglomeratie de evenimente! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: Turnirul De Toamna Tupare...ai reusit sa ma convingi :) Bag L200 le la concurs ;) www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: Turnirul De Toamna 17-18 octombrie prietene :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: Turnirul De Toamna Daca nu e foarte matinal startul in calificari m-as inscrie si eu la standard LWB(masor exact si comunic ), daca nu spectator si tot vin, in vara imi venea sa plang ca am ratat evenimentul, pardon superevenimentul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: Turnirul De Toamna Frumos...prezent si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: Turnirul De Toamna Daca-i distractie Veverita prezenta. Naca apucate de antrenament ca sa ne distram :ha: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Turnirul De Toamna Sa vezi distractie daca ploua pana miercuri-joi ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Turnirul De Toamna Prezent la Standard SWB + copilot! :ca Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: Turnirul De Toamna Unde-i locatia exacta,caci anul trecut eram la un scuipat distanta si nu am stiut,auzit nimic prin zona,a trebuit sa ma ia tata la rost ca eu dece nu eram acolo,e drept ca nu am consultat forumul. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Turnirul De Toamna Ceva noutati? program, inscriere, etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Turnirul De Toamna Salutare, Sambata intre 9:30 si 10:30 inscrieri si incepand cu ora 11 dam startul la turnir :) Capitanul de judet vine ca de obicei cu grataul si cu lada frigorifica. Doru vine cu boxele si muzica. Noi la ora 7 sunt pe traseu si va astepta. Ne vedem la turnir :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Turnirul De Toamna Unde-i locatia exacta,caci anul trecut eram la un scuipat distanta si nu am stiut,auzit nimic prin zona,a trebuit sa ma ia tata la rost ca eu dece nu eram acolo,e drept ca nu am consultat forumul. https://www.google.ro/maps/dir/Bucure%C8%99ti/Strada+Ar%C8%9Barului,+Mogo%C8%99e%C8%99ti/@44.3334542,25.9827379,17121m/data=!3m1!1e3!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x40b1f93abf3cad4f:0xac0632e37c9ca628!2m2!1d26.1025384!2d44.4267674!1m5!1m1!1s0x40ae05186137d581:0x6063a636ff573328!2m2!1d26.1014355!2d44.2447245 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Re: Turnirul De Toamna Salutare, Sambata intre 9:30 si 10:30 inscrieri si incepand cu ora 11 dam startul la turnir :) Capitanul de judet vine ca de obicei cu grataul si cu lada frigorifica. Doru vine cu boxele si muzica. Noi la ora 7 sunt pe traseu si va astepta. Ne vedem la turnir :h5 nu mai vrem bere rece ! vrem vin fiert :)))) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Re: Turnirul De Toamna adi v6 + liviuoff la open KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Re: Turnirul De Toamna http://www.accuweather.com/ro/ro/bucharest/287430/daily-weather-forecast/287430?day=2 Vreamea se pare ca tine cu noi,va asteptam dimineata :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Re: Turnirul De Toamna Felicitari pentru efort,eu din pacate nu am prins decat finalele, finish-ul castigat la copilot, si nu in ultimul rand gulasul lui Capitanu'. Dupa succesul editiei din vara, personal speram la o mare aglomeratie, si de participanti si de spectatori, si aparitia editiilor de iarna si primavara, locul, din punctul meu de vedere are potential, spectatorii vad mare parte din traseu fara sa fie expusi, acces usor, loc de parcare suficient, la nici o ora distanta de oras, da' se pare ca trialul sincron nu are cautare spre marea mea dezamagire. Poate va face-ti mila si postati vreo poza doua,ca mai faceti lumea curioasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Re: Turnirul De Toamna Cateva poze de azi! :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Re: Turnirul De Toamna Multumim pentru participare si pentru poze :h5 O sa vine si Vali Babu cu clasamentele iar Razvanuta cu niste filmulete faine :grin: Cu siguranta omul zilei a fost Dan Carp care a plecat cu 3 cupe acasa :banana:banana:banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cnecula Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Re: Turnirul De Toamna (spectator) duminica la ce ora sa venim ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Re: Turnirul De Toamna (spectator) duminica la ce ora sa venim ? Duminica nu mai este. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Re: Turnirul De Toamna Deoarece au fost doar 22 de masini s-a terminat azi turnirul. Pe viitor turnirul va fi de doua zile daca se strang peste 60 de masini,altfel putem sa-l terminam sambata. Multumesc pentru intelegere. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 (editat) Re: Turnirul De Toamna Movie Editat Octombrie 19, 2015 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Turnirul De Toamna Multam de postare, fain filmuletul, mester mare "dronarul", scuze pentru definitie, chiar nu stiu cum se cheama omul care piloteaza asa ceva. L a mai multe evenimente Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Turnirul De Toamna Multam de postare, fain filmuletul, mester mare "dronarul", scuze pentru definitie, chiar nu stiu cum se cheama omul care piloteaza asa ceva. L a mai multe evenimente Chiloti. Aia care chiloteaza dronie. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate