Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Turnirul De Toamna

cfantana

Postări Recomandate

Acum ca a venit toamna si cu siguranta nu ne mai dezhidratam pe malul Argesului ne-am gandit sa recidivam cu un concurs de trial sincron.Locatia este aceeasi,echipa de organizare aceeasi dar ca si noutate avem un singur traseu,mai lung si trei clase.Clasele sunt standard SWB (masini cu 2 usi si ampatament mic),standard LWB(masini cu 4 usi si ampatament mare) si clasa Open (masini modificate). SWB este ampatament pana in 250 cm iar LWB ampatament mai mare de 250 cm.Formatul concursului este cel stiut,sambata doua manse de calificari care se cumuleaza iar duminica cei mai buni merg in lupta piramidala spre marea finala.Tot duminica dupa finala vom organiza si cateva curse VERSUS in care concurentii se pot provoca la duel :) Taxa ramane modica si anume 100 lei de masina. Va asteptam cu drag si va stam la dispozite cu orice informatie :)

turnir.jpg.2ef1dc6acd9632bdcc5f0b2a43eb7756.jpg

Editat de cfantana

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Turnirul De Toamna

Daca nu e foarte matinal startul in calificari m-as inscrie si eu la standard LWB(masor exact si comunic ), daca nu spectator si tot vin, in vara imi venea sa plang ca am ratat evenimentul, pardon superevenimentul

Link spre comentariu

Unde-i locatia exacta,caci anul trecut eram la un scuipat distanta si nu am stiut,auzit nimic prin zona,a trebuit sa ma ia tata la rost ca eu dece nu eram acolo,e drept ca nu am consultat forumul.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Salutare,

Sambata intre 9:30 si 10:30 inscrieri si incepand cu ora 11 dam startul la turnir :)

Capitanul de judet vine ca de obicei cu grataul si cu lada frigorifica.

Doru vine cu boxele si muzica.

Noi la ora 7 sunt pe traseu si va astepta.

Ne vedem la turnir :h5

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Unde-i locatia exacta,caci anul trecut eram la un scuipat distanta si nu am stiut,auzit nimic prin zona,a trebuit sa ma ia tata la rost ca eu dece nu eram acolo,e drept ca nu am consultat forumul.

https://www.google.ro/maps/dir/Bucure%C8%99ti/Strada+Ar%C8%9Barului,+Mogo%C8%99e%C8%99ti/@44.3334542,25.9827379,17121m/data=!3m1!1e3!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x40b1f93abf3cad4f:0xac0632e37c9ca628!2m2!1d26.1025384!2d44.4267674!1m5!1m1!1s0x40ae05186137d581:0x6063a636ff573328!2m2!1d26.1014355!2d44.2447245

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Salutare,

Sambata intre 9:30 si 10:30 inscrieri si incepand cu ora 11 dam startul la turnir :)

Capitanul de judet vine ca de obicei cu grataul si cu lada frigorifica.

Doru vine cu boxele si muzica.

Noi la ora 7 sunt pe traseu si va astepta.

Ne vedem la turnir :h5

nu mai vrem bere rece ! vrem vin fiert :))))

KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu

Felicitari pentru efort,eu din pacate nu am prins decat finalele, finish-ul castigat la copilot, si nu in ultimul rand gulasul lui Capitanu'.

Dupa succesul editiei din vara, personal speram la o mare aglomeratie, si de participanti si de spectatori, si aparitia editiilor de iarna si primavara, locul, din punctul meu de vedere are potential, spectatorii vad mare parte din traseu fara sa fie expusi, acces usor, loc de parcare suficient, la nici o ora distanta de oras, da' se pare ca trialul sincron nu are cautare spre marea mea dezamagire.

Poate va face-ti mila si postati vreo poza doua,ca mai faceti lumea curioasa.

Link spre comentariu

Multumim pentru participare si pentru poze :h5

O sa vine si Vali Babu cu clasamentele iar Razvanuta cu niste filmulete faine :grin:

Cu siguranta omul zilei a fost Dan Carp care a plecat cu 3 cupe acasa :banana:banana:banana

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Deoarece au fost doar 22 de masini s-a terminat azi turnirul.

Pe viitor turnirul va fi de doua zile daca se strang peste 60 de masini,altfel putem sa-l terminam sambata.

Multumesc pentru intelegere.

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Multam de postare, fain filmuletul, mester mare "dronarul", scuze pentru definitie, chiar nu stiu cum se cheama omul care piloteaza asa ceva.

L a mai multe evenimente

Link spre comentariu

Multam de postare, fain filmuletul, mester mare "dronarul", scuze pentru definitie, chiar nu stiu cum se cheama omul care piloteaza asa ceva.

L a mai multe evenimente

Chiloti.

Aia care chiloteaza dronie.

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare