Cosminmares2000 Posted October 29, 2015 Author Share Posted October 29, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Puntile au fost sablate si vopsite cu un grund industrial bicomponent( adica cu intaritor) special ptr piese sablate!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted October 29, 2015 Author Share Posted October 29, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Miine dim am sa vopsesc puntile cu negru dupa care am sa ma apuc de asamblare!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Emanoeladrian!! Eu am renuntat la zincarea termica a sasiului datorita faptului ca va putrezi din interior spre exterior! Tu nu ai avut cum sa indepartazi vopseaua originala din interiorul sasiului iar cand sasiul a fost bagat in baia de zinc la temperatura mare, vopseaua sa ars si zincul nu a aderat la metal! Practic sasiul este ars pe interior si este plin de zinc imprastiat! Cand va intra noroi si mizerie in sasiu nu o vei mai scoate!! Sasiul este zgrunturos pe interior si nu neted!! Nu este o treaba buna!! Cosmin multumesc pentru explicatii, tratamentele suprafetelor este un capitol nefamiliar pentru mine. O sa-ti iasa o masina pe cinste ! Spor la treaba !! RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted October 30, 2015 Author Share Posted October 30, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Emanoeladrian!! Mersi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted October 30, 2015 Author Share Posted October 30, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares lucrarile de astazi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebilc Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Salut Cosmin, te admir pentru ce faci si recunosc ca nu-i de mine asa ceva. Am luat de curand un land cruiser J7 , 2.4 din 1987 . Penultima revizie cu 5000 de Km in urma in Germania. Saptamana trecuta am dus-o la service pentru : kit distributie , revizie cu schimbat uleiuri, filtre , gresare, inlocuit curele aux si verificat jocuri. si acum o intrebare de 10 puncte: grupul din fata e plin de vaselina - multi m-au sfatuit sa nu umblu in el !!!!??? e in regula? am testat-o in teren si lucreaza excelent , dar de ce e plin cu vaselina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted October 30, 2015 Author Share Posted October 30, 2015 (edited) Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Aici am sa va fac un calcul in mare cat a costat ce am cumparat si ce am facut pina la ora actuala! Anvelope Maxxis Trepador 35x12.5r15 5 buc 1500 euro Jante 10j R15 et.50 450 euro Suspensie Ironman Foamcell Pro 1300 euro Sablare si vopsire electrostatic 500 euro Zincarea suruburile inclusiv drumul la cluj 100 euro Grund si vopsea ptr punti 100 euro Bucse poliuretanice 150 euro Furtun aer Radiator clima Discuri de frana Chit reparatie etrier Capuri planetare + diverse maruntisuri 800 euro Planetare fata 100 euro Esapament complet 500 euro Fuzete Rulmenti fata chitul de garnituri homocinetica capace planetare + inca ceva maruntisuri 650 euro conducte de frana 50 euro Pana acuma TOTAL 6200 euro exclusiv manopera!! Urmeaza inca vreo 2000 euro la caroserie + toate uleiurile distributie filtre etc... !!! In mare parte o asemenea reconditionare costa cam 10000 euro ! Am sa va tin la curent si cu celelante cheltuieli! Edited October 30, 2015 by Cosminmares2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted October 30, 2015 Author Share Posted October 30, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Sebilc!! Probabil a intrat apa in punte! Eu recomand sa scoti vaselina acea si sa speli interiorul cu benzina! cumperi vreo 10 litri de benzina si umpli puntea cu benzina pe la aerisitor mergi 100 metri cu masina si o lasi putin dupa care ii dai drumu! daca crezi ca nu sa curatat cum trebuie repeti pana iese benzina cat se poate de curata! Dupa acea scoti suruburile de verificare si de scurgere si o lasi o zi sa se evapore benzina!! Mai departe, ulei nou!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matake70 Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Ai viteza nu gluma :ooo felicitari, rar vezi treaba asa calificata facuta repede !!!!!!!!!!!!!!! FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted October 31, 2015 Author Share Posted October 31, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Astazi am montat motorul si cutia!! Am intrat in weeked pina luni!! Meritam si noi o pauza, asa ca mergem la desene animate!! mai aveti si niste imagini de azi! Pe luni!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted November 2, 2015 Author Share Posted November 2, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Astazi am avut viteza melcului batrin si obosit!! Am reusit sa montez doar esapamentul, cardan fata si cablu de frana de mana!! Am reusit sa sablam si sa vopsim jantele!! Miine primeste sandale si ciorapi noi!! Asa este lunia, cand duminica ai o zi relaxata greu incepi luni cu munca!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Cosmin, toate bune si frumoase pana aici, jos palaria , dar motorului aluia nu-i dai si tu o fata cumva ? Adica cred ca ar merita si el o curatare si un tratament de 'infrumusetare' cumva ....nu crezi ?? Spor la treaba ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Emanoel! Motor va fi sablat cand ajung cu el in partea cealanta unde este caroseria! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vetu Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Emanoel! Motor va fi sablat cand ajung cu el in partea cealanta unde este caroseria! Motorul ala merita schimbat, cu un 1HD-T. Stiu....o sa puneti placa fiabilitatii 1HZ-ului dar parerea mea umila e ca aceste motoare sunt rusinoase. Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Vetu!! Eu sunt exagerat de multumit de acest motor! Si nu vreau sa am improvizatii pe masina!! Masina vreau sa fie originala dupa seria de sasiu!! In afara de suspensie si roti nu vreau modificari! O masina care nu este originala nu are valoare ptr mine! Cand am sa am ocazia sa cumpar una mai puternica am sa o cumpar dar sa fie originala!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodoo Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Ai uitat sa montezi suportul de pe cutie al esapamentului..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Woodoo! Stai linistit nu am uitat:)))!! Trebuie sa scot un surub din galerie si am nevoie de autogen!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Felicitari! Mai tare ca Discovery! :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZUZ Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Motorul ala merita schimbat, cu un 1HD-T. Stiu....o sa puneti placa fiabilitatii 1HZ-ului dar parerea mea umila e ca aceste motoare sunt rusinoase. Si al meu e rusinos rau, se inroseste tot cand ii dau o cheie!:banana FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanesatar Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Cum a mai evoluat proiectul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted November 16, 2015 Author Share Posted November 16, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Inca nu am inceput cu caroseria!! Mai dureaza putin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoneCold Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Inca nimic? Suntem curiosi... :) Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
autoclinic Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Felicitari, foarte frumos. Am si eu o intrebare, sunt curios ce se va intampla cu masinuta aceasta? Adica o faci pentru tine, sau va fi scoasa la vanzare? Spor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted December 2, 2015 Author Share Posted December 2, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Autoclinic!! Masinile mele sunt reconditionate dupa gustul si placul meu, toate masinile mele sunt de vanzare daca obtin pretul pe care-l vreau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminmares2000 Posted December 2, 2015 Author Share Posted December 2, 2015 Re: Reconditionare Toyota Land Cruiser j80 by Cosmin Mares Am inceput acum cateva zile cu caroseria!! Am spalato bine, am indepartat rugina cu flexu!! Aici aveti niste imagini!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts