Guest Light Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Light Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 ...si pana la sfarsit cand este aruncat in :F "crucisatorul" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Light Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 ..si apoi pus la "ancora" si tras la tarm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Light Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 ..iar drumul de intoarcere tot pe "mare" se face .. ..parca dorind sa retraiasca amintirile placute petrecute in 2006 ..de "adn-ul apa nu se face" :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Light Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 .."asaltul final" a fost condus de infanteria usoara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Light Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Cu speranta ca acest reportaj v-a retrezit amintirile recente, dar si pentru cei care nu au fost acolo si doresc sa aprofundeze prin vizualizare evenimentele din data de 20 septembrie 2008, va supun, spre download link-urile spre 6 arhive de poze facute de mine in acea zi. Arhiva I http://s4.transfer.ro/storage/Maramures ... -ab78a.rar Arhiva II http://s4.transfer.ro/storage/Maramures ... -617e0.rar Arhiva III http://s4.transfer.ro/storage/Maramures ... -3f4ba.rar Arhiva IV http://s4.transfer.ro/storage/Maramures ... -c14e8.rar Arhiva V http://s4.transfer.ro/storage/Maramures ... -b050c.rar Arhiva VI http://s4.transfer.ro/storage/Maramures ... -1aa94.rar ATENTIE! Fisierele vor putea fi accesate numai timp de 9 zile. P.S. O rugaminte pentru organizatori, daca veti utiliza fotografiile pentru a fi postate pe diferite materiale multimedia rog a se mentiona pe acestea sursa, folosind: " By LIGHT " Cu respect, LIGHT Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonaP Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 felicitari pt fotografii, Light! :1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Ca deobicei Light e la inaltime. Felicitari si multumim. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 excelent facute pozele de Light! Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Foarte frumoase poze, de altfel, pe Light il stiu de pe 4x4mania ca e un excelent fotograf ... bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 felicitari pentru intilnire :1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted September 24, 2008 Author Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 P.S. O rugaminte pentru organizatori, daca veti utiliza fotografiile pentru a fi postate pe diferite materiale multimedia rog a se mentiona pe acestea sursa, folosind: " By LIGHT " Multumim mult. Asa vom face. :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mugur Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Tineti Minte 3 Cuvinte : CLUB-ul ( 4x4 ) Merge Inainte !... :grin: :h5 :cl Ziua 1-joi: -am plecat din Bucuresti 6 masini la ora 5.30. In centrul Ploiestiului, masina mea a inceput sa "tuseasca" si sa scoata "flacari" pe esapament... Am oprit putin, am rezolvat, am continuat... La Brasov ne-a mai prins o masina din urma, care s-a alaturat coloanei... La 200 de km de Baia Mare, s-a rupt surubul care tine rola intinzatoare de la cureaua de accesorii si a zburat pe contrasens, impreuna cu tot ansamblul aferent... Si cum am ramas eu asa "fiul ploii", l-am sunat pe Max; rezultatul: -Max a vorbit cu domnul Bizo care se afla la Cluj si s-a oferit sa vina cu platforma in drumul nostru sa duca masina pana la Baia Mare -Max mi-a aranjat sa primesc ansamblul rolei intinzatoare pana a doua zi la ora 7... Am mers tractat de Florin, cu Nissanul Patrol 50 de km, pana ne-am intalnit cu Domnul Bizo si am suit masina pe platforma si asa am ajuns la Baia Mare. Acolo am aflat ca cei care venisera mai devreme erau la o plimbare de grup prin zona. Ne-am facut inregistrarea, am primit materialele promotionale si am fost cazati in conditii excelente. Parcarea era plina de masini, se pare ca a fost o participare mai numeroasa ca la prima editie. Dupa cina, cei care au dorit, au plecat la un traseu de noapte. Ziua 2-vineri: -am plecat in Baia Mare cu DragosDim, sa-mi iau piesa care venise, exact asa cum au promis cei de aici. Am reusit sa o montam si sa ajungem din urma coloana de masini, care erau frumos aranjate in Piata Centrala din Baia Mare, conform categoriilor pentru care au optat : -extrem -open -standard Am primit road book-urile, provizii pentru drum, ni s-a facut un briefing, si am plecat spre locul de start in ordinea numerelor de concurs trase. Noi am facut echipa cu Pokemon. Inca de la inceput, dupa primele urcari, a urmat un pasaj, in forma de U, cu multi bolovani, ca o gura uriasa cu dintii strambi; i-am dat gaz cu totul blocat, dar se pare ca nu a fost cea mai buna abordare si nu am reusit sa ies decat cu 2 roti, ramanand intepenit...In loc sa trag frana de mana si sa ma troliez, am preferat sa dau inapoi si sa mai incerc o data...Cand am dat inapoi, a urmat cosmarul : -dubla dejantare pe partea stanga; am pierdut 30 de minute, am schimbat roata fata cu rezerva, iar cea spate am reusit sa o umflam... Am plecat mai departe, au urmat urcari succesive, traversari, coborari, ravene, inclinatii laterale, stanci, trolieri, derapari etc., tot ceea ce face deliciul unui traseu complex de off road.Ceek point-uri, bine plasate, vizibile, in puncte cheie au fost luate si am reusit dupa al treilea sa-i prindem din urma pe cei care ne depasisera.A urmat un pasaj de trolieri succesive pentru toata lumea, noroiul era ca untul, masinile derapau in toate directiile, iar pozitiile in care stateam ne permiteau sa vedem doar cerul ( iti cadea basca din cap...)... Au urmat mai multe pasaje, dupa care 2 bucle pe drum slab vizibil, timp in care a inceput ploaia si se apropia si inserarea.Am fost anuntati in acel moment ca organizatorii au hotarat sa intrerupa concursul ceea ce a fost o hotarare inteleapta, probabil daca continuam ne prindea dimineata... Ne-am retras pe forestiere, pana la primul sat unde ne astepta Max cu ceilalti organizatori... Noi am mers la o vulcanizare sa rezolvam cu dejantarile si sa spalam masinile... Seara a continuat cu cina si program artistic traditional, foarte frumos si inspirat... Fiecare a stat cat a dorit, s-au legat noi prietenii, s-a povestit despre ce a facut fiecare si ce peripetii au avut pe diversele trasee corespunzand clasei pentru care au optat... Ziua 3-sambata : -deoarece a plouat in continu, trialul a fost suspendat, tancodromul devenind inutilizabil, asa ca organizatorii au luat decizia sa se faca un raid de grup impartit pe 2 categorii : -cei de la extrem cu masinile mai bine dotate de la open sa continue tronsonul 3 de la traseul de open din ziua anterioara pe care majoritatea participantilor nu au apucat sa-l faca -cei de la standard impreuna cu masinile de la open fara trolii un drum mai lejer Traseul de open, dupa ultima ploaie devenise patinuar, tot timpul ne opream si auzeam ca cineva a mai patit ceva sau a rupt ceva, dar pentru asta am venit aici, nu-i asa ?... Am revenit la Complexul Suior... Seara a continuat cu cina festiva, tombola, decernarea premiilor si tot programul aferent... Ca si anul trecut tortul a fost de senzatie, fiind o replica fidela a traseului de open, cu masini pe el, cu forme de relief etc. Ziua 4-duminica : -masa de dimineata -la revedere, ne vedem la anul... -a urmat lungul drum catre casa, noi ne-am oprit la Sibiu inca 2 zile deoarece aveam ceva treaba pe acolo... ___________________________________________________________________________________________________ Concluzionand, a fost o intalnire reusita cu participare mare, in ciuda distantei... Organizare de exceptie, cazare si masa foarte buna, la un pret mai mult decat rezonabil, gratie sponsorilor... Trasee de exceptie, complexe, tehnice, solicitante, a trebuit sa muncim ceva la ele, foarte frumoase, off road de calitate care a testat din plin rezistenta masinilor si echipajelor... A fost evident pentru toata lumea ca organizatorii au pus mult suflet si s-au intrecut pe ei insisi pentru ca noi sa ne simtim bine... As vrea sa multumesc si sa felicit toti organizatorii si participantii, ca si celor care ne-au ajutat cu transportul si aducerea piesei stricate si tot ce a implicat aducerea masinii noastre, repararea ei si posibilitatea de a participa la trasee...am simtit din plin solidaritatea si coeziunea membrilor FORUM-ului si CLUB-ului 4x4... :grin: :h5 :rsp :10 :Gr :cl ___________________________________________________________________________________________________ Poze din trasee nu am ca am fost ocupati... :dr1 ..., dar am de la start cu ceva masini si din seara de vineri... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Foarte frumos. Dar, in cate poze am vazut, nu am observat nici o Lada NIva? nu am mai ajuns? Eram curios cum s-au descurcat prin noroaiele alea infernale. Si, ceva pareri din partea celor care au fost la standard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdaddy Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Intr-adevar Lada Niva nu a fost nici una. Eu cred ca ar fi mers cel putin la fel de bine ca oricare alta masina. Despre standard... ce pot sa zic, am participat pentru prima oara la un concurs de genul acesta. Din pacate ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor, trialul (unde chiar ma bazam pe experienta de condus in teren) nu s-a mai tinut. In prima zi traseul nu a fost pe placul meu,forestier pietruit pe aproape 100% din traseu. Traseul de standard putea sa fie parcurs si cu masini de strada (4x2) , dovada fiind Dacia 1310 si Skoda intalnite pe traseu. Distractia a fost insa la maxim :10 , gasca faina :clb , cazarea si imprejurimile spectaculoase :h5 . Felicitari :1 inca o data TUTUROR organizatorilor, dar in special lui Max, Landy si Cristi Pop - care au avut rabdare si cu "rookies"! Multumim! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 De ce spui ca macadamul nu e OK? de la inceput se stia faptul ca la standard e traseul de la "Dakar " . Adica, Rally Raid. Viteza si foarte putin din offroad. Asa de rau imi pare ca nu am putut sa imi pun 'talba' sau "acaretu" (cum ii spun altii), la munca. Daca veneam (printr-o minune), intorcea toata lumea capu dupa mine. Nu pt ca sunt frumos, sau ce masina rupe noroiu, ci pt. sunetele scoase. Face de parca in urmatoarea secunda ii zboara toate 4 rotile (e la reparat acum). Vai, da fain a fost. (daca sughitati cumva, puteti sa ma injurati) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Inca ceva: cate masini s-au rupt in noroaiele ale infernale (pt mine). Pt toti care ai imortalizt momentele, sunteti buni, foarte buni, adica, e frumos ce am gasit aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdaddy Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Macadamul Not OK pentru ca masina mea scutura rau :dr2 si-mi muta vertebrele lombare care si asa sunt cu bube, plus ca reaseaza pietrele la rinichi :ha: . Am si ceva filmulete facut cu aparatu de fotografiat, dar nu reusesc sa le postez. Am sa incerc pe youtube si am sa pun un link aici. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragosDim Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Macadamul Not OK pentru ca masina mea scutura rau :dr2 si-mi muta vertebrele lombare care si asa sunt cu bube, plus ca reaseaza pietrele la rinichi :ha: . Am si ceva filmulete facut cu aparatu de fotografiat, dar nu reusesc sa le postez. Am sa incerc pe youtube si am sa pun un link aici. Stai linistit ca si la mine a fost la fel, stii doar ca o buna bucata de drum am fost in spatele tau, si cand vroiam sa o calc si eu pe coada, ma arunca cat colo, oricum tu puteai ca sa mai scazi din presiunea in cauciucuri pentru ca aveai talonul mai mare ca la mine, si asa nu se mai simtea, oricum una peste alta, sa stii ca mi-a placut traseul, desi pentru cei care nu stiu nu a fost in intregime cel de Dakar, intre CP 3 si CP4 am avut parte si de ceva, hai sa zicem noroi, cand am trecut prin exploatarea forestiera. oricum, mie mi-a placut la nebunie, a fost cate putin din fiecare, pentru cei care au iesit prima data, chiar si cu cauciucuri normale, puteau sa vada de ce este in stare masina lor. Oricum Max a stiut sa ne dea si rally, urcare pe pietre, trecere prin baltoace mai mari sau mai mici, putin noroi, putina orientare ... ceea ce imi mai ramane sa spun este .... :bravo pentru traseeeeeeee . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Felicitari organizatorilor!!!!! A fost superb.......... Sper ca nu v-ati suparat ca din greseala mea s-a ajuns la gropile cu noroi..... sambata............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragosDim Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Felicitari organizatorilor!!!!! A fost superb.......... Sper ca nu v-ati suparat ca din greseala mea s-a ajuns la gropile cu noroi..... sambata............. Nu cred ca este cineva suparat de acea greseala, din potriva, ar trebui sa fii premiat!!!!! :bravo :ft :op Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest reallifehunter Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Nu am sa repet ideea de baza care este"a fost super,distractie etc",folosind alte formule doar ca sa fiu in tonul general.Se stie ca a fost grozav,pt mine a fost prima intalnire,nu am cu ce sa compar nu stiu cum sunt altele,mie mi-au placut oamenii,restul a venit de la sine. Sunt insa cam negru de suparare dar si albit de iluminare...la ce ma refer?:)) Am venit cu cauciucuri AT si in prima seara am realizat,in cursul plimbarii de acomodare,ca sunt absolut in plus la clisa si noroiul de acolo,efectiv la voia gravitatiei.Asa am fost de suparat ca ma gandeam sincer sa si renunt,nu avea rost sa fiu pion de sacrificiu si subievt de ironii. Max mi-a spus ca imi da voie la standard,avand in vedere handicapul clar pt un traseu Open. La standard drumul a fost mai putin alunecos si am putut sa ma bucur de avantajele masinii,usoare si destul de vioaie. Dar am ramas cu o mare frustrare ca nu am putut participa la Open... Dar cu aceasta ocazie,m-am si iluminat intr-o privinta f clara:data viitoare genti de tabla 4 bucati in remorcuta echipate cu Simex-uri,reesapate,mai vad eu.Nici un MT,nici un alt compromis. Ma bucur imens pt alegerea facuta,AT-ul ma coafeaza pe asfalt,iarna si restul de minune,iar la ceea ce a fost in MM,numai cu Simexul puteam sa ma gandesc la a castiga ceva,printre primele 3 locuri. Nu stiu cum au mers altii la standard,dar eu am mers cu a 2 a mai tot timpul,viteza constant 45-55 km/ora,redus usor in curbe si nu am stat sa protejez masina da balti,pietre etc,le-am cam luat in plin.Nu imi bate absolut nimic si am verificat si dupa cursa si totul e ca nou,nici macar un surub desfacut. Nu a fost nevoie de troliere,lasasem oricum simbolic telecomanda la organizatori,dar cred ca se stia ca nu era de nici un folos sau avantaj asupra celorlalti. Am depasit si pe stanga si pe dreapta si apreciez ca participantii s-au dat la o parte si nu au incercat sa ma sicaneze,mergand in zig-zag in fata mea,cum mi s-a mai intamplat prin Apuseni cu cateva camioane si aro de toparlani. Cam atat despre Standard.trebuie sa mai adaug ca,da,e adevarat ca am vazut si eu o dacie si inca o masina de oras,dar nu mergand cu 50km?h ci cu 5Km/h f icet si prudent.Au fost chiar portinui cu pietre maricele unde cu o masina joasa puteai atinge clar si grav dedesubturile... In rest totul a fost placut,amintiri frumoase trecute intr-o clipa, chiar,am aflat chiar ca nu sunt baimarean ci maramuresean(nu sunt inca lamurit exact cum se pune,Cornelia draga:))) Felicitari si salutari tuturor si data viit ma vedeti la Open in mod clar,sa rascumpar umilinta:) P.S. Locul 1 la standard jimny,locul 1 la open tot jimny...hmmm,trebuie sa ma gandesc,nu cumva o fi mai buna masinuta decat chiar TICO?:))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Felicitari! Am vorbit cu Mugur luni care mi-a povestit in amanunt peripetiile si apoi am vazut fotografiile. :bravo :bravo :bravo Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 Eu nu prea am poze. M-am simtit excelent, bravo pt tot! :grin: Acum vorbesc in numele meu, desi am fost mentionat impreuna cu Kecske mai tot timpul, ceea ce a dus la carcoteli din partea unora, on the sofa :) http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Re: Poze si impresii despre Maramures Offroad Fest 2008 :h5 http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts