florum Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 http://www.realitatea.net/video_477567_ ... 51527.html daca sunt poze si impresii...va rog :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: CUGIR` ca sa vezi si tu ce club serios de 4x4 avem la cugir .de atata vreme nu a postat niimeni nimik.si membrii renumitului club sant vreo 6 persoane in timp ce in oras sant peste 40 masini4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: CUGIR` ca sa vezi si tu ce club serios de 4x4 avem la cugir .de atata vreme nu a postat niimeni nimik.si membrii renumitului club sant vreo 6 persoane in timp ce in oras sant peste 40 masini4x4. Defapt a mai fost postata undeva mai demult.... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: CUGIR` Clubul din CUGIR este unul foarte serias atit prin calitatea membrilor cit si a actiunilor .Noi nu incurajam vedetismul iar cei care vin spre noi sunt oameni cu un profil moral sanatos .Datorita acestor calitati avem unul din cele mai vechi cluburi din tara. Intradevar avem un numar mare de masini 4x4 in oras insa acest lucru nu are a face cu offroad-ul. Cei care impart aceias placere cu noi(clubul) au fost prezenti la eveniment(nu imi aduc aminte sa fi fost acolo desi stiu sigur ca ai fost invitat). Au luat startul 18 concurenti din care unul a fost invitat din afara orasului. Era sa uit, la sedinta tehnica de vineri seara, prieteni tai au spus ca nu poti veni ca maica-ta nu iti da masina. Mai precizez ca participarea a fost libera ne fiind conditionata de taxa de participare tocmai pentru a incuraja practicarea acestui sport. Costurile (16 mil.) au fost 50/50 intre CLUB4x4 si Primaria CUGIR iar prmiile au fost date de sponsori. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: CUGIR` Era sa uit, la sedinta tehnica de vineri seara, prieteni tai au spus ca nu poti veni ca maica-ta nu iti da masina. :ha: :ha: :ha: Adi problema sta in alt mod.si nu e deloc asa cum o vezi tu.e vorba de a fi membru in club si cand nu sant concursuri.intelegi tu e vorba de respectul care tre sa il purtam intre noi .un posesor de 4x4 nu trebuie cautat doar cand se organizeaza un concurs. lista in care am auzit ca am aparut fara sa ma intrebe nimeni nimic. si sedinta nu am participat pentru ca nu am fost invitat si pentru ca nu eram in cugir ci eram in brasov chinuindu-ma sa scap de niste restante de la facultate, nu asa cum aud acum si ma tot mir.sa fi si tu cu gandul impacat masinile sant toate pe numale meu .si opelul si samuraiul si dacia care am dat-o la fier vechi .toate sant ale mele.nu vad cine ar putea comenta ca ies cu oricare dintre ele cu ata mai putin parintii. samuraiul e un cadou pe care l-am facut mamei mele de pasti anul asta. nu vad de unde ati scornit chestia asta.ai niste ani si nu cred ca ar trebui sa te iei dupa ce zic toti latraii. chestia cu : ``proflul moral sanatos`` o sa o discutam fata in fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: CUGIR` Da ai perfecta dreptate, este vorba de RESPECT si SERIOZITATE. De aceea ma vad obligat sa intrerup aceasta discutie. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate