doctoru Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Re: sfaturi pt un pajero la inceput de drum in off road. Incerc sa nu fiu radical, vorbeam strict din punctul meu de vedere. E greu sa sfatuiesc un prieten incepator sau nu, ce sa mai vb de un coleg necunoscut de pe forum. Pentru mine nu sunt potrivite, punct. Daca ma plimbam prin mtii Macin, da!! Dar la mine in zona sunt noroaie si drumuri de taf, iar cu MT-uri siluiesti masina degeaba. Noi aici... astia 2-3, avem o vorba: MT + sufa= Simex :grin: Ai dreptate si trebuia sa fiu mai explicit: noroiul necesita Simex, la piatra e mai potrivit MT, desi flancul de la simex resapat chiar pare mai potrivit pt pietre... dar asta e tot parerea mea. Stim bine ca nu exista anvelopa perfecta... la fel ca si cu masinile sau de ce nu femeile. Cum ar fi ca toata lumea sa iubeasca blondele?! :ha: Cine poate si isi permite, poate avea mai multe seturi. Prietenul meu JorJ din Galati de exemplu, merge in Macin sau expeditii usoare cu MT. Cand vine insa la mine in zona, adica de cateva ori pe an, stie ce ii trebuie.. Crezi ca putem sa gasim o anvelopa potrivita pentru el?! :grin: Nu vvreau sa intru in discutii mai mult decat atat... si asa m-am lansat prea mult. Va salut si va urez un we minunat!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danuuu Postat Februarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 Re: sfaturi pt un pajero la inceput de drum in off road. Ca sa imi incurc si mai tare gandurile...ma tot gandesc la un cooper stt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: sfaturi pt un pajero la inceput de drum in off road. Ca sa te descurci la gânduri, ia Cooper STT. Dacă îți place cum te duc pe coclauri, le păstrezi. Dacă nu, te simti la buzunar si in sfârșit treci la simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danuuu Postat Februarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2016 Re: sfaturi pt un pajero la inceput de drum in off road. :))...se pot face discutii n pagini...da tot la simex se ajunge... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Re: sfaturi pt un pajero la inceput de drum in off road. :))...se pot face discutii n pagini...da tot la simex se ajunge... nu neaparat, totul depinde de ce vrei tu. Ca si peste simex sunt bogerele sau profilul tractor. Deci crede-ma eu am avut profil tractor pe masina , cum dai de noroaie , stanca etc esti in largul tau. Pe asfalt in curba cu 40 la ora ai impresia ca o sa te rastorni. (asa simteam eu cel putin, ii drept ca am avut gumele astea pe IMS) Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tts_mike Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: sfaturi pt un pajero la inceput de drum in off road. Eu am ales STT-uri de 32 pe masina si s-a inaltat cu 3 cm . Am ales varianta asta pt ca asa pot merge si pe asfalt (dar nu prea mult ) si in off road pot obtine rezultate satisfacatoare .Asa cum zic si colegii mai experimentati de pe forum tu trebuie sa stii cel mai bine unde vrei sa mergi cu masina si in functie de asta sa alegi caucicurile.Si bine inteles conteaza si bugetul! daca vrei cu adevarat poti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GABINEDELCUSB Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 (editat) Re: sfaturi pt un pajero la inceput de drum in off road. sfatul meu ca posesor de pajero esta ca daca tot te-ai apucat de tinichigereala si vrei sa pui 33-uri de orice fel fara body lift nu o sa reusesti sa nu atingi prin aripi chiar si incepator si te va durea sufletul sa tai cauciucurile fiind si noi adica minim 5 cm. eu am pus bogger 33' CU MODIFICARI destul de mari si tot mai atingeam ici colo iar cand am ajuns la 35-uri tai de unde apuci:ha: pt inceput e suficient si 33 te va ajuta destul de mult prin sleauri si bolovani iar pe parcurs cum spun si colegii vei vedea cele trebuincioase scut la motor ,cutie,cutie transer,necesar iar daca nu te deranjeaza un pic de fum la pedala (blana) umbla si la debit in pompa si vei avea satisfactii mai mari la urcari,niste rapoarte de minim 4,8 si cel mai bine 5,3,daca ai blocant e super dar si un LSD nu e rau pt.inceput si as putea sa iti mai povestesc inca vreo 5 pagini de modificari pe care eu le-am parcurs dealungul anilor asa ca eu iti urez spor la trea ba si satisfactii pe masura:j Editat Februarie 12, 2016 de GABINEDELCUSB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Re: sfaturi pt un pajero la inceput de drum in off road. daca ai blocant e super dar si un LCD nu e rau pt.inceput Daca ai LCD te poti uita linistit la un film dupa ce ai ramas blocat in noroi in timp ce posesorii de pajero cu LSD (asta daca mai este functional) vor trece lejer pe langa tine :) Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Re: sfaturi pt un pajero la inceput de drum in off road. Daca ai LCD [ATTACH=CONFIG]258886[/ATTACH] te poti uita linistit la un film dupa ce ai ramas blocat in noroi in timp ce posesorii de pajero cu LSD (asta daca mai este functional) vor trece lejer pe langa tine :) pana la urma care e mai bun LCD sau LSD ? :ha: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GABINEDELCUSB Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 (editat) Re: sfaturi pt un pajero la inceput de drum in off road. Nici LCD dar nici LSD..... bogerele sunt mai bune decat BOGGER nu neaparat, totul depinde de ce vrei tu. Ca si peste simex sunt bogerele sau profilul tractor. Deci crede-ma eu am avut profil tractor pe masina , cum dai de noroaie , stanca etc esti in largul tau. Pe asfalt in curba cu 40 la ora ai impresia ca o sa te rastorni. (asa simteam eu cel putin, ii drept ca am avut gumele astea pe IMS) :uameni:ha: Editat Februarie 12, 2016 de GABINEDELCUSB simex sunt bogerele sau profilul tractor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan1979 Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 (editat) update cu starea masinii ..? Foto si nr-ul meseriasului !! Ce anvelope ai luat pana la urma ? Editat Martie 22, 2016 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danuuu Postat Martie 28, 2016 Autor Partajează Postat Martie 28, 2016 Re: sfaturi pt un pajero la inceput de drum in off road. A fost curatata de tot ce inseamna rugina...atat caroserie cat si sasiu.la caroserie s-a schimbat tot podul pedalier(de 1.5mm).inclusiv oale interior..exterior....la fel si pe fata.schimbat pragurile..intarituri la praguri din "u " de 4 mm.dupa curatare si inlocuiri parti ruginite sa grunduit tot..insonorizant ...dupa care vopsea cauciucata.la interior la fel..grunduit...sonorizant.sasiu ceruit ,interior aripi ceruita.scuze...dar nu stiu denumirile exacte la tot ce sa folosit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate