mm Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Vand 4 perechi sine telescopice heavy duty pentru sertare Sortimo. Nou noute. Rezista fiecare la 100 de kg extinse la maxim. 97 cm stranse, 181 cm extinse. Apucasem sa le cumpar pentru sertarele pe care voiam sa le fac in spate la 80, dar pana la urma am schimbat datele proiectului. (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80808-Am-un-HDJ-80-Cum-procedez-%29&p=1017661&viewfull=1#post1017661) 100 de euro perechea. Alex 0745757566 Editat Ianuarie 18, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad De unde ai luat bre sinele Sortimo? Pt. corectitudine, 100 kg sarcina este per pereche, nu per bucata. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Scuze, m-am exprimat eu gresit. giorgel are dreptate: 100 kg pe pereche. Le-a comandat Vali Dutu pentru mine cand m-a ajutat cu lada de depozitare din spate. Cum am zis, initial voiam sa fac 4 sertare si m-am razgandit pe parcurs. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad smecheria merge cu sine de servere rackabile. se gasesc la second si se numesc rail-kit-uri. un ex : http://www.citgrup.ro/componente/server-second-hand/RailKit.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Nu ma pricep si nu stiu daca merge si asa ceva sau nu. Ma intreb, totusi, cum reactioneaza la zdruncinaturile sustinute si repetate specifice offroad-ului. Astea de la Sortimo au fost proiectate pt asa ceva. http://www.sortimo.com 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Scuze, m-am exprimat eu gresit. giorgel are dreptate: 100 kg pe pereche. Le-a comandat Vali Dutu pentru mine cand m-a ajutat cu lada de depozitare din spate. Cum am zis, initial voiam sa fac 4 sertare si m-am razgandit pe parcurs. Daca stiai il rugai pe @giorgel sa-ti aduca, e dealer autorizat SORTIMO in Romania! :wink: In postarea #2 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90089-Invitatie-la-Salonul-Auto-Bucuresti-amp-Accesorii-1-11-oct-2015-ROMAERO-Baneasa&p=1029783#post1029783 prima poza, e standul lui @giorgel. :x Editat Ianuarie 18, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Habar n-aveam! Ia zi, maestre giorgel, iti vand 4 perechi de sine meseriase? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad @m&m: tu nu stii, dar afli acum: le-ai luat de la mine, Vali si Andrei la mine le-au comandat. Daca imi apare vreun proiect in care sa inglobam sinele astea, te anunt si le luam inapoi. Din pacate sunt rare (2-3 pe an, proiecte cu sertare lungi de 1m si peste 1m nu se cer in fiecare zi). @miniger: sunt bune sinele din link-ul tau, dar pentru computere, bucatarie sau farmacie. Sunt pentru sarcini mici, si se inglobeaza in sisteme stationare. Sinele pe care le-a pus la vanzare initiatorul topicului sunt cu totul altceva:grin:. Se folosesc la sisteme de organizare care se monteaza in autoutilitare: ateliere mobile, laboratoare mobile etc. Cam asa ceva: Imagineaza-ti un sertar lung de 1 m, cu 100 kg in el, extras complet (in consola):wink: Avem sine care tin si 250 kg in consola:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Eh, lumea-i mica, ce sa zic :) n-am intrat in detaliile astea cu Vali, m-am bazat total pe alegerile lui. multumesc frumos, anunta-ma daca ma poti scapa de ele, te rog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad @nessum: numa' Sortimo nu se vede in poza aia bre:old @m&m: E al dreaq de mica :ha: Cum sa nu, cu mare drag. Te tin la 380, pe amperaj mic:ha:. Pacat ca ai renuntat la proiect. Cand mai fac cate o echipare de-asta (in general ambulante veterinare rurale, in papuci Hilux, Navara, Ranger, L200 etc.) si o predau, deblochez sertarul si trag, si trag, si trag, si nu se mai termina:wink: Si clientului ii cade falca: WOW! Pana una-alta, cine vrea sa isi faca niste sertare shmekere, cu aproape 1 metru cursa si sarcina mare, poate apela aici. Va primi, daca doreste, consiliere moka din partea mea. Cafeaua o dau eu! Si nu e mokka, e lavazza.:ha: Editat Ianuarie 18, 2016 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad @ giorgel : scuze, n-am intentionat nicio clipa sa fac concurenta sculelor profesionale cu adaptari de bricolaj, mai ales ca este vorba de tine...era o sugestie pentru cei care vor sertare SOLIDE si relative ieftine. astea tin 80kg documentat si montate pe o duba : http://www.citgrup.ro/componente/server-second-hand/dell_poweredge_6650/8681.html (nu toate chestiile de IT sunt chiar de farmacie):sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad @ giorgel : scuze, n-am intentionat nicio clipa sa fac concurenta sculelor profesionale cu adaptari de bricolaj, mai ales ca este vorba de tine...era o sugestie pentru cei care vor sertare SOLIDE si relative ieftine. astea tin 80kg documentat si montate pe o duba : http://www.citgrup.ro/componente/server-second-hand/dell_poweredge_6650/8681.html (nu toate chestiile de IT sunt chiar de farmacie):sr Kein problem, stai linistit, nu este cazul sa iti ceri scuze. Eu nu folosesc forumul drept platforma de vanzare. E drept ca acum mi-am dat in petic si m-am laudat:no, o sa suport consecintele. Daca sinele din link-ul tau au cursa un metru si tin 80 de kile in regim industrial, Sortimo ar trebui sa fi dat faliment demult. Vali si Andrei au cautat mult pana sa ajunga la Sortimo, implicit la mine. Nici Hafele nu are asa ceva... Editat Ianuarie 18, 2016 de giorgel 1 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Nu am renuntat la proiect, doar la sertare :D am constatat ca ma descurc foarte bine doar cu cutia si asa mai salvez si din spatiu si din greutate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Februarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Sus cu ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Kein problem, stai linistit, nu este cazul sa iti ceri scuze. Eu nu folosesc forumul drept platforma de vanzare. E drept ca acum mi-am dat in petic si m-am laudat:no, o sa suport consecintele. Daca sinele din link-ul tau au cursa un metru si tin 80 de kile in regim industrial, Sortimo ar trebui sa fi dat faliment demult. Vali si Andrei au cautat mult pana sa ajunga la Sortimo, implicit la mine. Nici Hafele nu are asa ceva... oare nici cei de la Blum nu au? ca sunt mult peste Hafele ...intreb doar Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Sariti pe ele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Martie 10, 2016 Autor Partajează Postat Martie 10, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Haideti, ca vine sezonul de expeditii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Aprilie 17, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Inca de vanzare! Rezista la 100 kg perechea... 200 de beri, cum ar veni! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Stai pe faza (nu pe nul :ha:), s-ar putea sa imi iasa un proiect unde inglobam sinele tale. Asta ar fi: Daca iese, te scap macar de 2 seturi:wink:. O seara buna! Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Doamne-ajuta! Daca ma scapi de ele, o sa am grija sa ma scapi si de niste beri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Aprilie 21, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Am dat doua perechi, mai am doua, grabiti-va! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Mai 8, 2016 Autor Partajează Postat Mai 8, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Valabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Mari si bune cu gust de alune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Iunie 2, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2017 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad Up... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Re: vand sine telescopice HD Sortimo - ideale pentru sertare de depozitare offroad valabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate