Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA!

andy68

Postări Recomandate

Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA!

hai, lasa-ti "oralitatea" si bagati poze. :grin:

pt mine unul a fost super, m-am reintalnit cu vechi prieteni si abia asteptam, fiindk din vara incoace n-am mai simtit noroi in dinti.

Multumesc d-lui Lipoveanu, care a reprezentat surpriza acestei iesiri cu a lui "furie neagra", si care a acceptat sa-l copilotez.

Participantii au fost magnifici, cheful de reintalnire s-a sfarsit la rasarit (deh, cred ca o combinam pe Luana cu Bachus), pensiunea s-a prezentat chiar f bine, gratarul si tuica fiarta la discretie...per total a fost ffff taree!

o sa revin si eu cu poze pe seara.

Abia astept urmatoarea "luanafest" :banana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 301
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

:ha: i se trage de la MIRC .... acolo treb sa scrii f repede ... tastatura este setata sa multiplice orice tasta daca o ti apasata ... asa ca daca pui punct si te gandesti putin deja apar mai multe .........

si eu am ramas cu acest 'melic' ... este un scris f rapid , telegrafic ...

acum altii daca au si alte apucaturi ............ :ha: :ha: :ha:

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Vad ca deja se profileaza societatea m...istilor anonimi :ha: :ha: :ha: Hai, frate, care mai scrii cu puncte, puncte ca sa-ti spun cine esti :ha: :ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Bineeee Semaca. Betoooon ! comentariul.

De fapt, Nicolle a spus ca in literatura, acea tehnica de a scrie ca si cum ai vorbi liber se numeste (repet, in literatura) "oralitate".

Semaca, pus pe sotii, ca de obicei , ... si intotdeauna cu o replica "pregatita parca dinainte" i-a plasat-o sec lui Bogdan: m... le !

Normal ca nu se astepta nimeni, asa ca surpriza a fost si mai mare.... Na ca am inceput si eu. Se pare ca e molipsitor !!!

Eu n-am prins faza de la inceput, pentru ca vorbeam cu altcineva in acele momente de "deliciu" si nu eram atent. Am auzit doar replica lui Semaca si doar fragmente din ce zicea Bogdan. Am aflat dupa aceea.

In orice caz, seara de sambata a fost dementiala. Ca si traseul din timpul zilei. Duminica parca nu mai vroiam sa plecam spre casa. Vremea a fost foarte frumoasa, insorita si nu a plouat deloc. A fost totul minunat. Mai vreeeeeemmm.

Cand e viitoarea iesire ? De abia asteptam sa mergem din nou alaturi de voi !

Oricum, ne vedem marti in Dreamer's.

P.S. Pozele nu le-am descarcat inca, pt. ca nu mai am acumulatori incarcati.

4x4
Link spre comentariu

Draga Semaca, vad ca nu te dezminti si ca de obicei esti pus pe sotii.

Pana sa raspund eu, au mai aparut ceva mesaje, de la "Koala" (inclusiv) in jos.

Oricum, multumesc mult ...

4x4
Link spre comentariu

Domnule Lipoveanu, mai bagati poze cu "furia" s-o vada lumea si-n teren. io zic k s-a descurcat admirabil la prima iesire..

App, vineri seara era cam suparat ca nu venise nici o toyota....Luana i-a auzit incantantiile :pr1 si dimineata Pokemon zambea la usa pensiunii, calare pe o toyota alba. :P

Link spre comentariu

Vizitator comisarul moldovan

Fratilor, sunteti tari.

Multam mult de tot ca ati mai facut loc in trupa si pentru mine. Nu de alta da, maninc mult, beau destul si sunt destul de gras

ca Semaca sa ma expulzeze din masina ori de cite ori tragea mai greu.

In rest, abia astept sa-mi fac masina si sa ne vedem din nou ca am multe de invatat de la voi.

Tare frumos o fost.

Link spre comentariu

Vizitator encarta

A fost fantastic!

Va multumesc mult pentru noul nume,dar nu era nevoie, pentru ca mai am deja inca trei porecle, cea consacrata fiind cea sub care m-am logat pe forum.

Domnu' Bogdan, domnu' Vali, spuneti si celorlalti ca pot sa si tac!

Semaca daca nu ar exista, ar trebui inventat!

Scuze Bogdan, dar nu a fost cu intentie!

desi nu mai avem deloc bani, dar avem datorii, totusi, asa inconstienti cum suntem, VREM la urmatoarea tura!

Pacat ca nu am intalnit-o pe Luana!

Vitalie a fost super la gratar, iar Fabian ne-a condus pana pe Penteleu unde nu era o vreme chiar prielnica. Daca incepea sa bata vantul, chiar ca aveam probleme.

Pokemon, Orlando, Comisaru' si toti ceilalti au fost super.

Sa nu uit damele. Fetele, am fost cu toate la inaltime!

o nota speciala pentru Ioana!

Domn' Semaca, spune-mi si mie reteta de la baitul ala de la pastrama, te rog!

Multam fain tuturor.

A, mai e ceva! Am uitat sa folosesc punctele de suspensie! :ha: :roll:

Link spre comentariu

Gata, s-a comis si asta. Chiar daca Luana a rapit dintre noi pe cel ce ar fi trebuit sa devina "vocea de aur a offroadului romanesc" (aka Andy68), iesirea a fost pana la urma un succes. Participantii au fost si de data asta la inaltime, atat la spriturile de cu seara cat si in teren. Salut prezenta spontana si in premiera a lui Lipoveanu si a acaretului sau care a dovedit ca merge la fel de bine precum arata, a lui Redscorpion pt care iesirea asta a fost prima in teren "de-adevaratelea". Ce sa mai, multa lume, oameni numai unul si unul, tot respectul pentru ei!

Si pt ca mai mult s-a scris decit s-a "vazut", am sa pun si citeva poze, din cele citeva pe care am apucat sa le fac.

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Daca n-aveti detectoare de "andy68", degeaba.

Data viitoare sa nu-l mai pierdeti! :twisted:

Link spre comentariu

Bravo! Sa va fie de bine!

Daca veneam si eu va aratam unde ar fi nimerit sa bagati detectoarele de metal.

Ceea ce cunosc de la oamenii locului este ca mai sus de Chilia lui Dionisie Torcatorul si de Pestera lui Iosif se afla AGATHONUL VECHI.

Este vorba de un ditamai pietroiul care a fost scobit pe dinauntru si a servit chiar de biserica in stanca in secolele 3-9 si mai apoi.

Sub acest monument rupestru transformat mai apoi in loc de cult al crestinismului timpuriu s-a descoperit un locas secret (eu l-am vazut cu ochii mei) de marimea unui stat de om unde pe la anii 1700-1800 un boiernas local a gasit o comoara - o ulcica plina ochi cu bani de aur.

Mai sus de acest loc se afla si Varful Sapaturilor - acolo niste localnici au scurmat dupa comori numai ca ATENTIE!!! in decursul noptilor pe care le-au petrecut acolo sus pe munte acestora le-au aparut tot felul de vedenii (fel si fel de calugari si draci) care le-au cam luat mintile la bietii oameni.

In orice caz e de mers acolo , mai sunt multe de vazut in principal zona crepusculara care se afla intre varfurile Ivanetu, Arsenie si Coltii Tainitei.

Na ca am zis-o si pe asta. Fiindca eu nu o sa pot cam 2 ani sa zburd din lant sper sa transformati aceste raiduri in zona intr-un obicei si sa particip si eu in 2010 la Luanafest.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

Bravo! Sa va fie de bine!

Na ca am zis-o si pe asta. Fiindca eu nu o sa pot cam 2 ani sa zburd din lant sper sa transformati aceste raiduri in zona intr-un obicei si sa particip si eu in 2010 la Luanafest.

In numele Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor, Amin !

Fabiane sa nu te insori frate pana nu gasim comorile, bag seama ca vei prelua onoratul jilt de LuanaFest Manager la rang de Fiu al Locurilor, cu toate onorurile cuvenite.

Aveti alta sclipire baieti ?

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare