Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA!

andy68

Postări Recomandate

Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA!

@niku iorga; iar te duci la mica sirena, hotomanule??? O sa-ti inghete... coassstele in tine de frig! :twisted: :ha:

Io pot sa te iau in bena, la IMSeu :ha: stii ca e degraba primitoriu.

stiam eu ca nu ma lasati la greu :h5

dak ploua tare, poate apar sirene la pensiune :grin: sau zane...cine stie ce surprize ne rezerva Luana.

Cu antrenu', zanele, cadanele si alte alea cu par si cercel in buric e responsabil Marele Maestru al Lojei Masonice "Pericol_In_sort_pe_capota_lu_Costi" Mister NiKuuuuuuuuu Iorgaaaaaaa!!! :banana :banana :banana

LANTERNE, BATERII REZERVA, ALTE SURSE DE LUMINA NU UITATI SA LUATI CU VOI.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 301
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salutare! :ypu vad ca a-ti revenit la sentimente mai bune cu totii si ma bucur nespus ca ne urnim din loc! :bannana :bannana! in legatura cu cazarea pt mine si cristi rez o camera sau 2 daca vine si nevasta lui dar maine stiu exact. ca haine groase propun o palinca din zona bistrita

(am auzit ca e beton)sau cine nu are in dotare asa ceva merge si o tuicomicina! ca punct de intalnire propun la doraly ,poate mai vine lumea si de pe centura(nu va ganditi la prostii)! :h5 :h5

Link spre comentariu

Daca reuseste Dna R3dscorpion sa dea tura de vineri I'm In to la 19sau 20 cel tarziu.......

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

...si cite o lumanare

haide nea' Andrei, nu mai speria lumea

Suzukare tu oricum o sa fii "fruncea" la cat de usoare si capabile sunt alea 2 veveritze.

Ramane de vazut cum prestezi la actiunea :x de vineri si de sambata.

Link spre comentariu

ploile nu s-au aranjat asa ca n-am cum s-apar p-acolo.

imi pare foarte rau, mai ales ca vroiam sa arat la domnu' solomon ce si cum e cu toyota ca n-are nevoie de troliu.

data viitoare insa, pazea.

Care Toyota? Care Caine? Ce culoare avea cainele? :grin:

Ma ia nenea Svejk pe mine cu domnu' , asa si pe dincolo, hau hau, ca Toyo face si drege, hau hau.

Bre, ia dom'le si cainii ca nu e problema, le gasim acolo ceva de facut.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Nu se poate pleca un pic mai devreme? sa avem timp de un gratar si un sprit!

Uite dom'le, un barbat hotarat :ha: ... bravo semaca ! ...

PS : Distractie placuta baieti, si sa va intoarceti cu bine acasa ! ... obositi si murdari, dar teferi si satisfacuti ... mai ales satisfacuti :ha: ... se aude Fabiene ?

Link spre comentariu

Nu se poate pleca un pic mai devreme? sa avem timp de un gratar si un sprit!

hai la un 18.30. cred ca ajungem max la 22.00, ora numai buna de iesit in club :clb :be .

deocamdata vreau o camera pt vineri seara.

dom semaca, pregateste bena la melaghevanghen :grin:

Link spre comentariu

Vizitator koala

Dom' koala, nu te bagi si Domnia ta in combinatie?

Comme si chiama asta la limba voastra ? ... voi, da' nu poci ! ... MSC nu inghite mai mult de o iesire in toamna asta, iar eu nu vreau scandal degeaba in eucalipt ... carnetzelul meu de bal este deja "full", deoarece in luna lu' brumar [ adecatelea noiembrie pentru cei mai tineri dintre noi :ha: ], sunt programat la o "nenorocire grava a ficatului" :ha: ... si nu am cum sa impart felia mica de fericire in doua :ha: ...

Da' va doresc sincer sa aveti femeile calde aproape, si vinul rece la indemana ... sau era : femeile la indemana si vinu' mai aproape ? ... ma rog, sunt ramolit :ha:

MSC = marea sefa a clanului :ha:

Link spre comentariu

haideti sa fixam odata ora si locul plecarii ca numai azi nu-i maine :wink: :ha: eu pot la orice ora unde si cand decide lumea acolo vin :h5 Dar ca o paranteza intru-totul de acord cu Semaca sa plecam mai devreme (din aceleasi considerente :banana ) si apropos ..... asa e, Ricardo - de ce nu vii si tu?

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Rezolvat putem veni si noi de vineri dupa amiaza, rezolvat dna R3dscorpion cu tura Uraaaaaaaaaaa :x :x :x :x :banana :banana

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

In urma unor "dezbateri amanuntite" de miercuri, am constatat ca am putea veni la Bozioru, insa in traseu nu pot intra cu masina personala , intrucat daca se paradeste ceva la ea nu vom avea posibilitatea sa o reparam, etc, etc, etc.

Asadar, pentru traseul de sambata poate se gaseste printre participanti vreun suflet caritabil care sa ne ia in masina lui (pe mine si pe soata mea).

Ce ziceti, se poate rezolva?

Daca da, multumesc mult.

De plecat din Bucuresti, vineri dupa ora 17 (atunci ies de la serviciu, din Militari)

4x4
Link spre comentariu

de acord cu vitalie ! un pic mai devreme nu strica ! eu ma bag cu 2 camere pt cazare . :banana :banana ANDY UNDE ESTI? :ypu organizeaza odata plecarea sa stim o socoteala .oricum cineva trebuie sa fie sefu! :ypu :ypu

Link spre comentariu

Plecarea are loc VINERI seara intre orele 18-19 ca sa poata toti participantii sa execute manevra de incolonare, exceptie facand Semaca care fuge inainte sa pregateasca jaru.

Ne vedem dupa Doraly la prima benzinarie.

Camere sunt pregatite si ne asteapta, 100 RON/camera indiferent daca stati acolo 1, 2 sau 22. Camerele vor fi incalzite si apa calda garla. Gratarul va fi pregatit.

Desise aude ca vine recesiunea dinspre SUA eu zic sa veniti cu ofrande consistente in carne si vin sa fie fata aia multumita (n.r. miss Luana).

PROGRAM OFICIAL:

Sosire vineri

Libatzie de incalzire vineri seara :x conduc maestrii Semaca si Vitaies

traseu de sambata - cand om fi pe picioare in dimineata de sambata :ha:

Libatzia principala - serata off-road -

duminica: program de voie - refacere, medicatie, plecarea spre Bucuresti

In caz ca intarzie careva si nu tine coada, telefonul fix la care poate fi contactata gashca vesela este : 0238 - 523041 sau 0238 - 523153 atentie numai pe fix si numai in raza comunei Robesti daca va apropiati dupa aia nu mai aveti semnal la mobil.

va salut,

al dvs. andy68

Link spre comentariu

-salutare la gasca vesela-s'ar putea sa vin si eu,dar nu promit

apropo...nici acum nu mi-am luat troliu( o fi bineeee?)

cate camere au acolo? daca rezerv in ultim moment( vineri) o fi loc ? 1 cam.

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Incerc sa plec mai devreme, mai ales ca eu ma misc mai greu cu batranica; din pacate am lucrat cu trooper toata ziua de ieri, sa-i facem rollcage si sa-i punem prelata. Nu am reusit sa terminam. Azi sunt la servici probabil toata ziua si mai am vineri la pranz sa o inchei.... cam din scurt. Sper sa termin in timp util si sa va astept cu o tuica...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

toata lumea e bine primita...de locuri la pensiune stie andy68, alias "sfantul" dar cred ca se gasesc. Nu va asteptati la megaextrasuper organizare sau trasee, e o intalnire prieteneasca a pasionatilor de offroad, paranormal si alte "libatziuni", adik LUANAFEST. :grin:

PS: nu uitati mancarea-n traista si-o sticla de tzuicomicina.

@semaca, stai lini, ca nu-i musai cu rollcage slp :grin:

Link spre comentariu

@semaca, stai lini, ca nu-i musai cu rollcage

mai bine o lasi cabrio sa sari mai usor din ea

:ha: :banana :ha:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

mai Semaca,daca ai nevoie de ajutor pt.vineri vin -0721.157.330-0747.33.88.28-

eu nu sunt sigur ca vin la paranghelie dar cateva ore te ajut la ,baba',am si scule daca tre' zii.

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

@xnx: multumesc pentru oferta generoasa de ajutor. cea mai mare parte am terminat-o! Asa ca sunt iar pe cai.

Eu as pleca, ba chiar o sa plec, in jur de 16.30. cine este dornic de o mica incolonare si o viteza de croaziera de 75-80 km/h pana la destinatie va stau la dispozitie. Ne vom opri la Metro sa cumparam d'ale gurii; cat despre d'ale gatlejului... deja m-am ocupat.....

tel meu 0745765887

@ emanuel eu am deja in masina pe fie-mea (glaze) si pe comisarul moldovan. Ideea e sa ajungeti in zona; gasim noi posibilitati sa fim impreuna.

Membru Club T44

Link spre comentariu

@semaca, stai lini, ca nu-i musai cu rollcage

mai bine o lasi cabrio sa sari mai usor din ea

:ha: :banana :ha:

very funny, vitalie, very funny!

cabrio la vara, acuma a venit frigul; (desi melanghevagenu' transforma o mare cantitate de benzina in caldura, ma trage corentu' cand ma deplasez cu el...) cat despre sarit... tu vorbesti, cascadorule!

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare