Vizitator daniela4x4 Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! daca nu v-am plictisit mai pun si maine poze!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! super poze Dani si super comentarii :1 mai baga,,, Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Bogdane....profita de viata asta de copilot....cat mai poti :ha: Ps...palarie ai....Stela...unde-i? :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Bogdane....profita de viata asta de copilot....cat mai poti :ha: Ps...palarie ai....Stela...unde-i? :ha: :ha: :ha: Calaretul singuratic,,,,al saptelea magnific,,,,ultimul cal din Gunhill,,,, al de-a speriat vestul,,,necrutatorul,,,,rio buzau,,, da, da, chiar sade bine palaria :h5 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! bai, ca mi-am adus aminte...care ma trageati de picioare, jos din pat dimineata??? ca nu-mi mai gasesc un ciorap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! bai, ca mi-am adus aminte...care ma trageati de picioare, jos din pat dimineata??? ca nu-mi mai gasesc un ciorap Din ceea ce imi aduc eu aminte nicule ramasese lipit pe tavan ................... :x :x :x "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! M-ati imbolnavit ! Data viitoare nu cred ca mai lipsesc, asa ca incep sa-mi fac provizii de pe acum de "apa sfintita" :x si ceva slana (unii stiu de ce). Felicitari si ..............recuperare grabnica ....dupa :x :x :x :x www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! ............... Si cam asta a fost in mare parte..............deci Cand facem urmatoarea turaaaaaaaaaaaaa? interesant de aflat raspunsul..... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Mai daniela 16 sau 4x4 sau cum iti zice tie..........ia treci matalutza pe la "prezentare membri".....asha....in gluma.... Regulamentul e regulament.....clar? Ca atare.....trebe respectat. Ia asta ca pe un avertisment......ca prea ai avut comentarii acide la adresa unui moderator. (ei si ce daca nu mananc ciorba calda doua saptamani?) :grin: le. Trancanici......e valabil si pt tine......treci pe la rubrica aia de prezentare si....."prezanteaza-te" apropo.......daca anagramezi "encarta".....iese "treanca".......deci sunt atat de aproape.... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! bai, i-a nu te mai lua de ea! ce, daca are tricou de alta culoare, nu-ti mai place? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! hehehe......ce sar gargaritele unele pt altele :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! hehehe......ce sar gargaritele unele pt altele :grin: :grin: :grin: paaii... daca ma gandesc, sar si pt altii... :P Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Da man......am vazut........si nu ma indoiam ca o faci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Daca tot stau eu singurel in sufrageria proprie........m-am gandit sa mai bag niscaiva vorbe despre marele event ......asta paranormalu' Asadar......am avut cateva new entry-uri bengoase tare de tot Incep cu Glaze.........super fata......parca ar fi fata lu tac-su (semaca)....... Daca ii ia "batranul" samurai.......sa vezi clasa ce da la droaie de offroaderi de p-aici. Generatia noua vine tare din urma. Apoi a fost comisarul Moldovan........ Om cu scaun la cap.......care insa s-a inhaitat cu cine nu trebuie.......si iete ca a ajuns pe coclauri vanand zane si fugarind Luane. E clar ca si pe comisari ii musca virusii. Succes man......si ne pare bine ca ne-ai intalnit. :h5 Ei bine......urmeaza in lista Redscorpion. Aici.......povestea e complicata rau. Omul vroia offroad........dar deh.......l-au tot fentat ocaziile Acum insa.....l-am prins si nu l-am lasat netavalit prin noroaie........ Daca stau bine sa ma gandesc.......trebuia sa-i dam botezul mai baieti.........ce ieftin a scapat "micutul" :grin: Lipoveanu.....hmmm........ne-a surprins pe toti cu aparitia lui neanuntata. Ne-a ajuns omul la o bariera de cale ferata.......in plina noapte deja........cu o "furie neagra" care s-a descurcat atat de misto in teren. Promite-ne ca ne initiezi in tainele pescuitului si eu la randul meu promit ca nu ma mai iau de tine pe forum. Ce zici.......facem targul? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Dragilor, ANUNT IMPORTANT> pentru urmatoarea iesire am reinnoit stocul de castraveti murati(les conaisseurs stiu de ce )! o fi anagramat numele meu in fel si chip, dar porecla de encarta nu mi-am dat-o eu. le multumesc celor care m-au sprijinit! sa stiti ca pot sa tac chiar si cateva ore! in legatura cu lipsitul de libertate daca vine nevasta , am si alta versiune>lipsirea de libertate a nevestei care vroia sa doarma acasa, dar pe care sotul a luat-o pe sus la lacul la care nu am mai ajuns. degeaba rugaminti, degeaba cearcane pana la genunchi, barbatul nu si nu, trebuie sa mergi si gata, ca orice taliban de treaba. si cum iasomia............................(unii stiu de ce), ma intelegeti, nu am putut refuza.am pus puncte de suspensie??????????????!!!!!!!!!!!!!!!! eu zic ca cele mai mari si sincere felicitari le merita sotia lui Orlando , sotie care va naste peste maxim 2 saptamani, dar a fost de acord ca Orlando sa vina cu noi! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! dA, "encarta", ai dreptate in ceea ce ai zis mai sus, dar te rog fa bine si "prezanteaza-te" cum zicea Bogdan 4x4 mai inainte, pentru ca asa prevede regulamentul forumului si e bine sa il respectam cu totii. :W :rules :bravo 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator glaze Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! eu tot astept sa posteze seniorul Semaca poze, sa ii dau intaietate la comentarii si secvente offroad-istice, si dupa sa completez si eu, dar vad ca se tine de vindecat copilasi pe la spital. asa ca trec la povestit asa cum am vazut eu iesirea, de la 1.54m ai mei, pe scurt insa, cu toate ca ar fi multe de zis :10 il auzeam eu pe Semaca de Bogdan 4x4 in panta, la noroi, prin sleauri, si mi-l imaginam chiar de dimensiuni 4x4. dar mare mi-a fost mirarea cand a aparut un tip fibros, caterincos la greu si priceput rau in ale offroad-ului. tine-o tot asa Bogdane, ca motivezi lumea sa de dezlantuie pe coclauri si la vorba pana dimineata!! Vitalie, unul dintre cei mai de treaba offroaderi ever, nu ne-a lasat la greu prin tara Luanei si s-a aventurat cu noi, cu tot cu situatia-ai precara. autobuzului ii cam place la orizontala, era sa se rastoarne iar, da le grande Vitalies a zis 'halt!" si masinuta l-a ascultat. si eu fac parte din grupul oamenilor care saluta iesirea in teren a Comisarului, care a aratat o mostra din ce poate Pajero, ingenuu si domolit inca, dar se anunta vremuri nabadaioase. in prima zi am avut Suzuker si Pokemon s-au cocotat pe panta ai' mai mare (ambitios, ambitios Suzuker, nu se lasa cu un noroi, cu doua) si l-au infierbantat si pe tata Semaca sa-si biciuiasca ims-ul, da a intrat nitel in balarii, si-a infundat strategic teava de esapament in mocirla si s-a rupt nitel pe dedesubt. in a doua zi am vizitat chiliile sa ne mai minunam o data de ele, Vitalie sa gaseasca comoara din adancuri. asa se face ca aparatul bipaia de mama focului, oamenii s-au pus pe sapat in fata la schit. Luana radea, Vitalie sapa, aparatu intruna bipaia. nu mare ne-a fost mirarea cand detectorul a detectat ceva detectabil si inauntrul schitului. Vitalie pe vine scornonea prin schit, macar dupa un banut aurit, o pietricica valoroasa, cand colo.. un inel valoros de bergenbier! in incheiere, multumesc frumos gashtii, care a fost o companie dementiala, grataragiilor, celor care au facut mujdeiul ala bun, lui Niku Iorga, care ne-a calauzit, lui Emanuel ca miroase a nisip, iasomie si matase, Encartei pt portia de ras si castraveti murati si cator si mai cati! CAND MAI MERGEM?!!! nu doar in tara Luanei, oriunde, ca masinile duc :tr :jp1 :j :lr ps: pt cine nu ar crede, chiar se poate adormi si dormi bine in ims in spate, pe hartoape :sl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! ps: pt cine nu ar crede, chiar se poate adormi si dormi bine in ims in spate, pe hartoape :sl1 poy unu la mana, sunt scaune de toyota. second: mirosul de iasomie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator glaze Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! second: mirosul de iasomie :grin: usurel.. ca ma ia Encarta la scatoalce ca gust si eu din mirosul de iasomie :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! sunt o fire pasnica, deci nu bat pe nimeni. :p nu stiu daca stiti(sa poate ati uitat),dar iasomia era in simbioza perfecta cu nisipul si matasea, alaturi de ochii d epadure. asa era tabloul complet. :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Fabianeeee ! Ce, nu ai ce face ? vezi ca ma bagi in gura lupului ! si dupa aceea sa vedem cum ma scoti de acolo viu si nevatamat ! glumeam ! @glaze: stai linistita, ca encarta a inceput sa stie de gluma (acum 6 ani nu prea stia deloc si am muncit din greu sa o invat) ! @ encarta: ce? ai vreo obiectie fata de afirmatiile mele ? lipsea doar nisipul, dar se putea face rost de el la greu, din zonele de albie ale paraiaselor. padure era din greu, de jur imprejur, iar matasea .... da, matasea era ascunsa pe sub multe haine, ca era un vant acolo in spatele masinii ... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Puiut, vom avea o discutie constructiva! domnu' Fabian, puteti incerca ceaiul de iasomie, e f bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! ps: pt cine nu ar crede, chiar se poate adormi si dormi bine in ims in spate, pe hartoape :sl1 poy unu la mana, sunt scaune de toyota. sunt de Vitara. Stiam eu ca Suzuki poate fi confundat usor cu Toyota... PS: Mai lasati gargara si bagati poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! o noua secventa din LUANAFEST: "toyorulez" Pokemon la volan. Bogdan4x4 la pupitru. regizor:sergiu nicolaescu. Semaca in rolul secundar. comisarul moldovan in culise. PS: traseu facut si de susuker, in al sau samurache. WARNING: parental advisory: explicit lyrics !!!! (expresii normale de altfel in offroad) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Octombrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: RAID IN ZONA CREPUSCULARA - PARANORMAL AREA! Vei fi tatic? :banana AHA! :banana ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate