Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tura de sambata pe langa BM

Irod

Postări Recomandate

Am facut si noi o tura de sambata in apropierea orasului Baia Mare.

In total au fost 4 masini , dar o Vitara cu gume de strada si fara troliu ne-a ocupat toata ziua :grin:. In rest atmosfera inchisa , fara vreo raza de soare. Datorita faptului ca ba tractam ba troliam nici pozele nu sunt de nivelul cu care v-am obisnuit probabil pana acum. Nu am avut vreme de setari pe aparat :wink: asa ca l-am setat pe full auto.

http://i1368.photobucket.com/albums/ag177/fenesan_mihai/Off%20road%20BM/IMG_0044_zpsgd01r6g5.jpg

http://i1368.photobucket.com/albums/ag177/fenesan_mihai/Off%20road%20BM/IMG_0045_zpshbfq8aam.jpg

no de aci intram in hora

http://i1368.photobucket.com/albums/ag177/fenesan_mihai/Off%20road%20BM/IMG_0049_zpsy4cdln76.jpg

http://i1368.photobucket.com/albums/ag177/fenesan_mihai/Off%20road%20BM/IMG_0050_zps3he0wbdp.jpg

http://i1368.photobucket.com/albums/ag177/fenesan_mihai/Off%20road%20BM/IMG_0053_zpsw3wch4b8.jpg

Editat de Irod

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Natura si aventura

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Re: Tura de sambata pe langa BM

Sa va fie de bine! :j

Macar ati avut zapada!

@Irod slp poate te gandesti sa treci si tu la plasma...

Plasma ar fi perfecta, doar ca ii dubleaza valoare la troliu :grin: (dar dupa ce se uzeaza cablu, sigur va trece pe plasma)

Link spre comentariu

La ce teren ati avut, fara simex trebuie sa fi fost complicat:wink:

Sunt sigur ca Samuraiul (Patrolul mic:grin:) a zburdat pe-acolo, Feroza chiar si pe MT-uri face fata bine.

Vitara desculta trebuia lasata acasa din capul locului, bag seama ca a penalizat toata actiunea.

Macar gume sa fie avut, daca nu si un troliu in bot.

Irod - iti place cu Pullman-ul prin padure:ha:, dar pe gogosari (BF Mud) e greu vere.:grin:

Acum inteleg mai bine ce m-ai intrebat:h5

Solutia: 2 randuri de roti complete, MT si Simex.

Sa va fie de bine!

editare:

Rugaminte: folositi sufa de copac, intr-una din poze se vede Feroaza cu cablul pus direct pe trunchi.

Sfat prietenesc: oricand cand va troliati de copac, dar mai ales la deal, alegeti punctul de ancorare cat mai sus posibil, nu la baza trunchiului.

Astfel, masina se usureaza de bot si faciliteaza catararea. Cu ancora la baza trunchiului, masina se incarca pe bot, este ca si cum ai pune o greutate suplimentare, cu consecintele de rigoare.

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

La ce teren ati avut, fara simex trebuie sa fi fost complicat:wink:

Sunt sigur ca Samuraiul (Patrolul mic:grin:) a zburdat pe-acolo, Feroza chiar si pe MT-uri face fata bine.

Vitara desculta trebuia lasata acasa din capul locului, bag seama ca a penalizat toata actiunea.

Macar gume sa fie avut, daca nu si un troliu in bot.

Irod - iti place cu Pullman-ul prin padure:ha:, dar pe gogosari (BF Mud) e greu vere.:grin:

Acum inteleg mai bine ce m-ai intrebat:h5

Solutia: 2 randuri de roti complete, MT si Simex.

Sa va fie de bine!

editare:

Rugaminte: folositi sufa de copac, intr-una din poze se vede Feroaza cu cablul pus direct pe trunchi.

Sfat prietenesc: oricand cand va troliati de copac, dar mai ales la deal, alegeti punctul de ancorare cat mai sus posibil, nu la baza trunchiului.

Astfel, masina se usureaza de bot si faciliteaza catararea. Cu ancora la baza trunchiului, masina se incarca pe bot, este ca si cum ai pune o greutate suplimentare, cu consecintele de rigoare.

Samuraiul s-a descurcat cel mai bine , apoi y61 , mai greu a fost pt Feroza si foarte greu pt Vitara.

As fi putut sa reduc presiunea la 1,5 sau 1 bar, si sunt sigur ca nu imi mai trebuia troliu, dar na lenea.....

Faza cu sufa ai dreptate eu tot timpul folosesc ,dupa cum ai vazut ,dar nu imi pot obliga si prietenii sa o faca.

Editat de Irod

Natura si aventura

Link spre comentariu

Ati avut de lucru nu gluma... In ce zona ati fost?

dinspre Groape spre Chiuzbaia, zona faina si pustie cu toate ca e foarte aproape de oras.

Natura si aventura

Link spre comentariu

Faza cu sufa ai dreptate eu tot timpul folosesc ,dupa cum ai vazut ,dar nu imi pot obliga si prietenii sa o faca.

Nu trebuie sa ii obligi, este suficient sa-i rogi frumos.:grin:

Daca scadeai presiunea in roti, tot ce ti se mai putea intampla era vreo dejantare, in rest tot troliul e baza.:grin:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Nu trebuie sa ii obligi, este suficient sa-i rogi frumos.:grin:

Daca scadeai presiunea in roti, tot ce ti se mai putea intampla era vreo dejantare, in rest tot troliul e baza.:grin:

:ha: :ha: no aia nu era tare bine

Natura si aventura

Link spre comentariu

Pentru mine a fost o initiere in ale offroad-ului. A fost fain, la cat mai multe iesiri de genul!

P.S. Promit data viitoare sa folosesc si eu troliul :twisted::twisted::twisted:

Link spre comentariu

Pentru mine a fost o initiere in ale offroad-ului. A fost fain, la cat mai multe iesiri de genul!

P.S. Promit data viitoare sa folosesc si eu troliul :twisted::twisted::twisted:

ar fi cazul , ca altmíntrelea o sa creada lumea ca e stricat :grin:

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare