piede Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Mai baieti, cred ca cineva a luat-o razna , la taxele astea lumea va alege altceva. cum sa pui taxa sportiva STANDARD: 575 LEI OPEN: 675 LEI EXTREM: 775 LEI la care se adauga cazarea, x 2 persoane ...... + transport ! cred ca cineva nu are nevoie de participanti Eu unu spun pas aceastei etape si prezent la etape mai ieftine. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Mai baieti, cred ca cineva a luat-o razna , la taxele astea lumea va alege altceva. cum sa pui taxa sportiva STANDARD: 575 LEI OPEN: 675 LEI EXTREM: 775 LEI la care se adauga cazarea, x 2 persoane ...... + transport ! cred ca cineva nu are nevoie de participanti Eu unu spun pas aceastei etape si prezent la etape mai ieftine. Si cum ne dam in familie se dubleaza ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Salut Nu se fac discounturi pentru cei care au fost din 2010 incoace? Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali ava Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Taxele SPORTIVE sunt dupa cum urmeaza: STANDARD - 300 RON OPEN - 400 RON EXTREM - 500 RON Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali ava Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Salut Nu se fac discounturi pentru cei care au fost din 2010 incoace? Pedro Pedro, te lasa sa castigi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Domnilor organizatori, am avut intentia de a ma inscrie la acest aveniment, insa studiind mai atent oferta am constatat ca sumele respective sunt pe participant, nu pe masina, asa cum am crezut. Ca si Piede, consider ca sunt prohibitive. Probabil ca vor fi concurenti, insa pentru majoritatea cred ca este prea mult. Este dezamagitor sa constat ca aceste competitii devin din ce in ce un LUX, pe care ni-l permitem din ce in ce mai putini ! Bafta va doresc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Pedro, te lasa sa castigi :) Asa nu vreau Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Taxele SPORTIVE sunt dupa cum urmeaza: STANDARD - 300 RON OPEN - 400 RON EXTREM - 500 RON Vali :) eu pe tine te cred pe cuvant ca daca imi spui ca la Piatra asa va fi, dar la aceasta la Sighisoara taxa sportive e 575 pe om adica 1150 pe echipaj taxa sportiva , la care se mai adauga costurile de cazare si masa care sunt macar un 300 de lei de persoana si deci ajungi la niste sume mult peste ce a fost anul trecut la alta etapa de campionat:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 10, 2016 Autor Partajează Postat Martie 10, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Mai baieti, cred ca cineva a luat-o razna , la taxele astea lumea va alege altceva. cum sa pui taxa sportiva STANDARD: 575 LEI OPEN: 675 LEI EXTREM: 775 LEI la care se adauga cazarea, x 2 persoane ...... + transport ! cred ca cineva nu are nevoie de participanti Eu unu spun pas aceastei etape si prezent la etape mai ieftine. Am vazut ca s-a modificat taxa de participare pe site. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Am vazut ca s-a modificat taxa de participare pe site. :) pai da da pana sa se modifice? :):):) eram noi cu vaca :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Salutare, Intreb si eu sa vad daca am inteles bine costurile pentru clasa standard. Taxa all inclusive 755 lei × 2 = 1510 lei / echipaj? Cat mai costa asigurarea si vizita medicala la fata locului ? Multumesc. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 (editat) Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Eu n-am inteles un aspect. Poate ca nu am fost suficient de atent cand am citit. E cupa sau e etapa? Sau un nou format ... cupa-etapa? LE - Am facut aceasta intrebare ptr ca din cate stiu etapa de campionat se supune unui regulament standard iar cupa poate avea un regulament particular. Asadar o eventuala lamurire privind acest aspect din partea unui organizator ar putea folosi eventualilor participanti. Editat Martie 10, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali ava Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National oameni buni, ma repet dar cu un motiv, baietii de la Sighisoara isi dau tot interesul ca aceasta etapa sa iasa foarte bine, trebuie sa ii intelegem ca este pentru prima oara cand organizeaza o ETAPA de CNOR, taxele SPORTIVE, sunt dupa cum urmeaza: STANDARD - 300 RON OPEN - 400 RON EXTREME - 500 RON Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali ava Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Eu n-am inteles un aspect. Poate ca nu am fost suficient de atent cand am citit. E cupa sau e etapa? Sau un nou format ... cupa-etapa? LE - Am facut aceasta intrebare ptr ca din cate stiu etapa de campionat se supune unui regulament standard iar cupa poate avea un regulament particular. Asadar o eventuala lamurire privind acest aspect din partea unui organizator ar putea folosi eventualilor participanti. Este prima etapa CNOR pe anul 2016. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali ava Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National :) pai da da pana sa se modifice? :):):) eram noi cu vaca :):):) Oamenii sunt la inceput, trebuie sa avem putina intelegere, va asigur insa ca va fi o etapa FRUMOASA, au niste zone superbe si sunt niste oameni de calitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Noi intelegem ca sunt organizatorii sunt de gasca, ca sun tbaieti buni, ca se straduiesc, ca locurile sunt nemaipomenite, ca traseele vor fi de vis.......insa ce-i cu preturile astea ? De ce asa de scump ? Ia uite preturile de anul trecut. Ce s-a schimbat intre timp ??? Locație: Vila Franka / Sighișoara. Taxa de participare (cat. Open și Standard): 400 LEI / persoană (incl. cazare) 300 LEI / persoană (excl. cazare) Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Si anul asta, fa un comparativ Horace Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 11, 2016 Autor Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Salutare, Intreb si eu sa vad daca am inteles bine costurile pentru clasa standard. Taxa all inclusive 755 lei × 2 = 1510 lei / echipaj? Cat mai costa asigurarea si vizita medicala la fata locului ? Multumesc. Asigurarea oricum trebuie platita, vizita medicala oricum o faci si sunt valabile pentru tot anul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Asigurarea oricum trebuie platita, vizita medicala oricum o faci si sunt valabile pentru tot anul Corect Piede, dar eu am intrebat ca sa pot sa imi fac un buget, sa vad daca ma incadrez sau nu. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 (editat) Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Corect Piede, dar eu am intrebat ca sa pot sa imi fac un buget, sa vad daca ma incadrez sau nu. Asigurarea e in jur de 100ron/an, atat am platit in 2015! Iti poti lua licenta FRAS/CNOR pt. 2016 si platesti doar 225ron, parca (anul viitor nu stim ce surprize vom avea). Vizita medicala NU o mai platesti pentru fiecare etapa/cupa la care participi daca iti faci analizele si vizita medicala (valabila 6 luni) la medicul sporiv sau cum se numeste. Asa faci o mica economie...:top Apropo, trebuie sa fii membru ''cotizant'' intr-un club (ACS) afiliat FRAS/CNOR si cu taxa la zi. :br Succes :ap in construirea bugetului! :x Editat Martie 11, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Alex, nu te grabi cu bugetul, deoarece vad ca apar tot felul de ajustari. Nu este ok treaba asta, nu arata deloc profesionist ca dupa anuntarea unui eveniment, sa incepi sa ajustezi la preturi dupa cum vezi ca reactioneaza " piata" careia te adresezi! Este foarte clar faptul ca intentia initiala a fost una de " japca" !! Asta este impresia si daca am fost prea acid imi cer scuze. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa ca lucrurile sa mearga intr-o directie buna, sa castigam un ban, sa ne facem un nume, trebuie sa punem evenimentul inaintea banilor si nu invers. PS : odata ce ai spus un cost, inseamna ca atata trebuie sa fie si a fost calculat si dimensionat exact pe acea nevoie ! Ai hotarat asa, inseamna ca ti-ai asumat asta ! Daca s-a dovedit ca ai gresit.........va trebui sa mergi pana la capat din nefericire ! Si sa inveti din asta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 (editat) Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Este foarte clar faptul ca intentia initiala a fost una de " japca" !! PS : odata ce ai spus un cost, inseamna ca atata trebuie sa fie si a fost calculat si dimensionat exact pe acea nevoie :g @Catalin :g Hai sa aruncam un pret iar cei care au participat in 2015 la cupa au uitat sau...NU :1 @horace :tk Apoi il ajustam dupa ce vedem cum reactioneaza posibilii concurenti. :uameni Dar...pe noi ne stie lumea ca suntem de gasca si de viata si...poate inchid ochii si inghit jocul nostru cu taxele! :e Pot spune ca au inceput cu stangul! Un comunicat oficial din partea lor care sa clarifice ''balbele'' astea se lasa asteptat... :bn Deci...pe langa ca e departe, a devenit si scumpa! :br Editat Martie 11, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 11, 2016 Autor Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Asa...., dupa ce s-au lamurit preturile sa discutam alta anomalie Zice pe site , si de data asta cu litere mai mari, ca: ' ORDINEA DE START IN PRIMA ZI DE TRASEU SE VA FACE IN ORDINEA INSCRIERII IN CONCURS PE CLASE LA SECRETARIATUL CONCURSULUI, DUPA OBTINEREA TUTUROR ACTELOR NECESARE PENTRU VALIDARE!!,, perfect prost gandit, Pai ce face aia de la Piatra Neamt, aia din Bucuresti sau Daciotii care ajung joi seara ordinea de strat trebuie sa fie data de ordinea clasarii in campionatul 2015, si apoi ordinea inscrierii Sau tragere la sorti cum sa mai procedat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Asa...., dupa ce s-au lamurit preturile sa discutam alta anomalie Zice pe site , si de data asta cu litere mai mari, ca: ' ORDINEA DE START IN PRIMA ZI DE TRASEU SE VA FACE IN ORDINEA INSCRIERII IN CONCURS PE CLASE LA SECRETARIATUL CONCURSULUI, DUPA OBTINEREA TUTUROR ACTELOR NECESARE PENTRU VALIDARE!!,, perfect prost gandit, Poate se gandesc mai bine si fac un PROLOG, nu e chiar asa greu si nu sunt primii care fac asta. :grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rothmans8 Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Ba da ce carcotasi mai sunteti, a fost modificata taxa de participare pe site"ul lor, motive sa nu participati se gasesc tot timpul, ca ploua, ca plec in concediu, ca fata pisica, ca e departe, ca e prea aproape, ca e virgula pusa gresit...... am sa punctez cateva lucruri (ne)folositoare: -licenta costa 110 lei/eveniment -asigurare 50 lei/eveniment -licenta anuala- 225 lei -asigurare 1 an- 100 lei -anul trecut a fost cupa -probabil de aici costurile reduse -au avut 2 clase standard/open -costurile cu organizarea unei etape de campionat cresc - cine a organizat vreodata stie ! ( comunicatii, licenta fras, materiale promotionale, etc -nu se imbogateste nimeni -in cel mai fericit caz se recupereaza banii investiti, de regula cine participa la organizarea traseelor nu'si recupereaza banii de combustibil cheltuiti ! si nu cred ca a vrut cineva sa testeze piata ! in rest numai de bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate