oube_la Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Asigurarea e in jur de 100ron/an, atat am platit in 2015! Iti poti lua licenta FRAS/CNOR pt. 2016 si platesti doar 225ron, parca (anul viitor nu stim ce surprize vom avea). Vizita medicala NU o mai platesti pentru fiecare etapa/cupa la care participi daca iti faci analizele si vizita medicala (valabila 6 luni) la medicul sporiv sau cum se numeste. Asa faci o mica economie...:top Apropo, trebuie sa fii membru ''cotizant'' intr-un club (ACS) afiliat FRAS/CNOR si cu taxa la zi. :br Succes :ap in construirea bugetului! :x Salut asigurarea daca o ai facut prin clubul la care apartii ti a costat 40 ron tot anul Si despre prolog si alte cele, nu discutati aici ca iei deja au ales si daca. U i ajutam pe teren, unde poate au nevoie, nu cred ca i ajutam cu ceva cu discutile pe aici Vali,mbaieti nu sunt noi , baieti organizeaza la Sighisoara de cel putin 7 ani si intotdeauna a fost super Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Asigurarea e in jur de 100ron/an, atat am platit in 2015! Iti poti lua licenta FRAS/CNOR pt. 2016 si platesti doar 225ron, parca (anul viitor nu stim ce surprize vom avea). Vizita medicala NU o mai platesti pentru fiecare etapa/cupa la care participi daca iti faci analizele si vizita medicala (valabila 6 luni) la medicul sporiv sau cum se numeste. Asa faci o mica economie...:top Apropo, trebuie sa fii membru ''cotizant'' intr-un club (ACS) afiliat FRAS/CNOR si cu taxa la zi. :br Succes :ap in construirea bugetului! :x Multumesc Ovidiu. Si cum? Daca nu sunt intr-un club nu ma pot da in campionat? Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Ba da, te poti da cu licenta one event, a scris @rothmans mai sus cat costa! Corect @Pedro, in 2015 am platit 40 ron asigurarea anuala! :tk Anul asta seper sa fie la fel. :h5 La uram succes colegilor de la Sighisoara si cat mai multe :3994858278: la START! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 (editat) Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Draga Piede, mai vinde din masinile alea multele pe care le ai si fa-ti bani de etape. Am citit ca devine un "LUX" sportul asta din cauza taxelor prea mari...adevarul este ca offroadul a fost gandit pentru asistati social, someri sau chiar pentru pensionari(scuze Alex Miu). Ceea ce se intampla acum cu preturile e "scandalos". Foarte bine ca sunt preturi mari, sa dispara mic-dejunurile alea tip GTC cu juma' de rosie si 2/3 cremwurst si un muc de mustar, jignitoare pana si pentru somalezi, si cazarile alea , tot tip GTC, in case in care ti-e scarba sa intri imbracat chiar si in costum antiradiatii Foarte bine ca standardul confortului tinde sa devina civilizat si asa cum e normal. Organizatorii in schimb cam trebuie sa ofere conditii si papa bun in conformitate cu pretentiile financiare solicitate. Eu in locul organizatorilor as controla la Start si nivelul combustibilului din rezervoarele masinilor de concurs, avand in vedere mentalitatile expuse aici, va puteti trezi cu baieti care vor ramane in padure cu pana "saracului", veniti la cursa doar de dragul facebookului. Succes organizatorilor. Latrați la taxele pentru care oamenii aia va ofera cazare, mancare, traseu (facut cu greu si cu sacrificii financiare mari), iar cand FRAS-ul vietii creste taxele ca sa-si acopere cheltuielile obscure si nu va ofera nimic in schimb, va lingeti pe bot si nu spuneti nimic, bravo bibicilor. Ca deh, un biet organizator nu poate sa va dea amenda, sa va suspende 6 etape, sa va puna ANAF in cârcă, croncanim si noi la cine avem curaj, ca la cine are plua sa ne tufa...sa traiti! Editat Martie 13, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali ava Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Salut asigurarea daca o ai facut prin clubul la care apartii ti a costat 40 ron tot anul Si despre prolog si alte cele, nu discutati aici ca iei deja au ales si daca. U i ajutam pe teren, unde poate au nevoie, nu cred ca i ajutam cu ceva cu discutile pe aici Vali,mbaieti nu sunt noi , baieti organizeaza la Sighisoara de cel putin 7 ani si intotdeauna a fost super Pedro, m-am referit ca sunt noi in organizarea unei etape CNOR, este o mica/mare diferenta in organizarea unei CUPE versus etapa CNOR. Toate cele bune Pedro :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Pentru carcotasi anul trecut a fost o cupa de o zi. Cheltuielile pentru organizarea unei cupe sunt mult mai mici,luand in considerare si o noapte de cazare mai putin in 2015 au fost taxe mai mici la Sighisoara. Tot anul trecut la toate etapele de campionat taxa sportiva a fost 450 lei/persoana iar pentru anul asta organizatorii de etapa au fost de acord sa facem o taxa sportiva diferentiata dupa cum urmeaza: Standard 300 lei/persoana Open 400 lei/persoana Extrem 500 lei/persoana. Va rog sa fiti intelegatori cu baietii de la Sighisoara,e prima data cand organizeaza etapa iar comunicarea nu a fost niciodata puncul lor forte :) Imi cer scuze pentru neintelegerea cu taxele de pe siteul lor,a fost o incurcatura. Acum sunt taxele corecte,daca cineva are neclaritati sa spuna si le lamurim repede. Am participat la toate concursurile lor si au fost foarte faine si cu aceasta ocazie va invit la prima etapa a campionatului CNOR la Sighisoara. Ne vedem la start :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Asa...., dupa ce s-au lamurit preturile sa discutam alta anomalie Zice pe site , si de data asta cu litere mai mari, ca: ' ORDINEA DE START IN PRIMA ZI DE TRASEU SE VA FACE IN ORDINEA INSCRIERII IN CONCURS PE CLASE LA SECRETARIATUL CONCURSULUI, DUPA OBTINEREA TUTUROR ACTELOR NECESARE PENTRU VALIDARE!!,, perfect prost gandit, Pai ce face aia de la Piatra Neamt, aia din Bucuresti sau Daciotii care ajung joi seara ordinea de strat trebuie sa fie data de ordinea clasarii in campionatul 2015, si apoi ordinea inscrierii Sau tragere la sorti cum sa mai procedat. Piede conform regulamentului organizatorul are 3 optiuni pentru ordinea de start: 1 Prolog 2 Clasamentul din campionat 3 Ordinea de inscriere in concurs. Ei au optat pentru varianta 3. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Pedro, m-am referit ca sunt noi in organizarea unei etape CNOR, este o mica/mare diferenta in organizarea unei CUPE versus etapa CNOR. Toate cele bune Pedro :) Cred ca stiu bine Vali, din 2010 ca organizez etape si am si organizat cupe Am incredere in iei si stiu ca sunt capabil, asta i am spus de mult defapt, si sunt fericit ca in sfarsit vedem Sighisoara ca etapa Cnor Numai bine Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Domnule Piedemonte, sunteti penibil in vasta dumneavoastra necunostinta de cauza si in vastele dumneavoastra pretentii absurde, aveti la dispozitie un topic "minune" de unde puteti modifica regulamemtul "dupe" bunul plac: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90253-Propuneri-pentru-Regulamentul-CNOR In alta ordine de idei dar tot la obiect, va rugam sa nu mai deranjati. Toate lucrurile sunt la locul lor, dar (si doar) dumneavoastra aveti ceva de comentat. Nu va place la noi? Mergeti in Bulgaria unde nici nu stiti sa cititi literele chirilice si in consecinta nici regulamentul bulgaresc. Nu vezi ca aici toti baietii te bulgaresc...cu rahat? Le Tocmeste-ti nene un interpretator, desluşitor de regulament, ca uite, gasesti. Editat Martie 14, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Cred ca exista topicuri suficiente unde se discuta de competente si incompetente. Asadar in masura in care unele lucruri au fost lamurite, chiar daca unele precizari au venit cu o oarecare intarziere, cred ca ar trebui sa-i lasam pe baieti sa-si organizeze in liniste evenimentul. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 14, 2016 Autor Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Radule, eu am sesizat ca ordinea inscrierii ii avantajeaza pe cei de la Sighisoara si imprejurimi. Si de ce sa scriu in alta parte despre decizia clubului. Ionut, acu nu te oftica ca nu ai vazut greseala de pe siteul cu inscrierea. Daca nu vedeam eu, multi spuneau pas fara sa comenteze. in rest, ne vedem la start ps, sper ca veniti, nu doar tastati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Radule, eu am sesizat ca ordinea inscrierii ii avantajeaza pe cei de la Sighisoara si imprejurimi. Si de ce sa scriu in alta parte despre decizia clubului. Ionut, acu nu te oftica ca nu ai vazut greseala de pe siteul cu inscrierea. Daca nu vedeam eu, multi spuneau pas fara sa comenteze. in rest, ne vedem la start ps, sper ca veniti, nu doar tastati! Ai dreptate...dar esti inconsecvent, promisesesi ca doar tastezi si tu. Editat Martie 14, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Ionut, acu nu te oftica ca nu ai vazut greseala de pe siteul cu inscrierea. Daca nu vedeam eu, multi spuneau pas fara sa comenteze. in rest, ne vedem la start ps, sper ca veniti, nu doar tastati! Piede, Nu intru pe alte site-uri, pe mine ma intereseaza doar ceea ce citesc pe acest forum. Am formulat intrebari si am primit raspunsuri destul de clare in ceea au privit nedumeririle mele si poate si ale altora. Meritul in ceea ce privesc cele vazute de tine sa-l stapanesti sanatos, nu ma pasioneaza. :wink: In masura in care lucrurile sunt deja lamurite aceasta discutie devine usor inutila in economia organizarii acestui eveniment. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Nu ati propus propuneri pentru regulament si acum nu sunteti multumiti, daca voi nu ati gandit, cine vreti sa o faca? Interpretatorii? N-ai sa vezi. Ps Schimbarile sunt departe. Doar un traseu bun, o organizare buna si un roadbook bun nu inseamna evolutie in sportul asta. Punct. Разбираш ли? ...aaa...era sa uit: si nici o sigla CNOR noua nu va aduce nimic nou. Incepuserati bine cu furaciunile de la 100tracks, dar v-ati oprit la navigatia pe track, continuati si incercati sa inovati si pe pielea voastra si cu mintea voastra chiar daca o sa va faceti de ras, asa cum continuati sa o faceti cu cvasiregulamentul ala perimat, in care, iata, ticalosiile sunt perene. Si mai avem si reguli noi de la FRAS. Nu vorbesc aici cu sau despre organizatorii acestei etape, carora le doresc sincer succes si cat mai multe masini la start. Editat Martie 14, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National cred ca ar trebui sa-i lasam pe baieti sa-si organizeze in liniste evenimentul. Yoane, asta imi aduce aminte de indemul lui nea Nicu Vodkaroiu :no de la inceputul lui '90, cand zicea ''Presa nu lasa guvenul sa lucreze!'' :sh2 @bullbare, iti amintesti conferinta aia de presa? :h5 In cazul in care organiztorii Primei Etape CNOR 2016 de la Sighisoara aveau o mai buna comunicare :clbcu concurentii, nu aveam acum 5 pagini :happyde dat cu parerea. Zic si eu... :tk L.E. Cine nu are un PR :id sa si cumpre sau sa-l plateasca in :be...sau ce or avea, asta daca stii ca ai probleme de comunicare.:old Editat Martie 14, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National ...unde mai pui ca domnul Presedinte in (dis)functie al CNOR pune mana pe telefon si suna suparat la "lupul cel rau" al offroadului romanesc, domnul Rasty, sa-l intrebe ce am cu "ei", care "ei"? Si daca sunt platit de el sa scriu aici, recte de Rasty. Vedeti cum gandeste cineva care actioneaza doar conform telefoanelor primite de la sefi? Nu suntem toti chiar la fel. Nu sunt platit de nimeni, incep si eu, sunt liber de contract si abordabil, puteam sa primesc acel telefon chiar eu, nu ma dranja, numarul meu e ala cu "zero" la sfarsit, "cifra" definitorie si pentru prestatia Comisiei pana in prezent. Pai de telefoane paracioase avem noi timp? De ce sunteti afectati domnisoarelor de ce crede lumea? Pana nu reintregim toti concurentii si organizatorii vechi si noi la masa CNOR, nu e bine. Si "voi" adica "ei", nu faceti nimic pentru asta, aveti scaunele sub cur, ordine de la stapanire si da-i 'nainte. Pana nu raşchetam putregaiul, nu e bine. Pana nu isi revine offroadul la cum e bine, nu e bine si o sa scriu. Iaca-şa. Cu un topic pervers: "propuneri regulate", nu se face primavara. Editat Martie 14, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National @Radule, cerneala-n "stilou" sa ai ca de subiecte nu ducem lipsa! :bl :be Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Radule tu poti sa scri cat vrei dar as prefera sa o faci in alta parte nu pe topicul acestei etape. Numarul meu este public 0744548114,daca ai ceva constructiv suna-ma :wink: Max roaga tu un moderator sa curete acest topic, Merci. Nessum ai si tu numarul meu,daca e ceva ce te nemultumeste nu ezita sa pui mana pe telefon :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Radule tu poti sa scri cat vrei dar as prefera sa o faci in alta parte nu pe topicul acestei etape. Numarul meu este public 0744548114,daca ai ceva constructiv suna-ma :wink: Max roaga tu un moderator sa curete acest topic, Merci. Nessum ai si tu numarul meu,daca e ceva ce te nemultumeste nu ezita sa pui mana pe telefon :wink: Scuze, dar "scrii" e cu doi de "i", daca ai vrut sa fii ironic pune ghilimele ca altfel ne grămăticim pe noi de râs. Iar de sunat, suni tu si pentru mine, slava Domnului, la Rasty sa ma certe, dar, na ca nu ti-a iesit, am alt sef, pe mine, spre deosebire de "altii", recte tu. Constructiv am, stai linistit pe scaunelul tau langa telefon, ca te suna seful tau sa-ti traseze sarcina. Spune-i sa stea linistit "ca cu" tine presedinte e la adapost CNOR-ul de Rasty si de oamenii lui Rasty. Nesimtirea unora e depasita doar de fariseismul propriu. Max, curata topicul te rog ca a inceput sa miroasa si CNOR-ul a "afacere" de grup de interese ale celor "nevinovatilor" care nu mai fac parte din CNOR. Max, asmute tu un moderator te rog ca Rasty nu m-a ajutat sa il potoleaca pe Chelaru. Ce legatura o fi intre dom' presedinte in disfunctie si Rasty? Nu era "paria" societatii offroadistice domnul Rasty? De ce il suna presedintele cu un singur "i" pe Rasty? O vrea sa-i ceara parerea despre specialele alea multele si jenantele? Cunoscatorii stiu care. Editat Martie 14, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Radule "scri" singurel pe aici si nu te baga nimeni in seama,nu te-ai plictisit? Plimba ursul la 100tracks si lasa-ne sa ne vedem de treaba :grin: PS: cu Rasty vorbesc des la telefon,acum am vrut sa vad daca boratura ta de aici face parte din promovarea 100Tracks,se pare ca nu. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National Radule "scri" singurel pe aici si nu te baga nimeni in seama,nu te-ai plictisit? Plimba ursul la 100tracks si lasa-ne sa ne vedem de treaba :grin: PS: cu Rasty vorbesc des la telefon,acum am vrut sa vad daca boratura ta de aici face parte din promovarea 100Tracks,se pare ca nu. Pai ma simt onorat ca ma bagi tu in seama si mi-ajunge. Cu asa audienta, zau ca nu mai conteaza restul cititiorilor, daca varful de lance al CNOR e afectat, mi-am atins scopul. Limbajul scrofulos pe care il abordezi tradeaza si el impotenta amprentata si pe structura pe care o "regulezi" cu topicuri lipsite de etica. Imi tremura pixu' de emotie. Emotionanta si relatia ta cu Rasty si increderea ta in el, ai o slabiciune pentru oricine te-ar putea pune presedinte pe undeva, oriunde. Vrei sa vorbesc cu Rasty sa te puna presedinte la 100tracks dupa ce n-o sa mai fii la CNOR? Sau vorbeste tu direct mai bine. Si ca si aici, n-o sa ai concurenti. Borâtura vad ca te taie la burtica nițeluş, ca iti scremi imaginatia pe care mult mai bine ai folosi-o sa faci si altceva decat speciale la urmatoru-ti concurs. Ursul plimbat de mine macar e al meu, spre deosebire de cioara vopsita pe care o plimbi tu la CNOR sub "aripa" ocrotitoare a sefului tau. Editat Martie 14, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) Re: Discutii referitoare la prima etapa de campionat 2016 (Sighisoara) Ca tot e discutie aditionala etapei ... Atata timp cat se incearca organizarea unui eveniment, legal, ilegal, etapa, cupa, clandestina etc hai sa le dam credit. Ca e scump, mai scump decat anul trecut, organizatorii au un prost PR, comunicare nu stiu de care, va dau frunze la micul dejun si coaja de copac la cina sau alte motive ...asta e. Atata pot anul asta in conditiile actuale. Vreti sa boicotati etapa, stati acasa! Vrei sa futeti ceonereul, implicit ceonereul definitiv, nu va mai duceti la nici o etapa, nu mai platiti nici o taxa. Oamenii astia de la Sighisoara, oricat de ticalosi ar fi ...cred ca nu au nici o legatura cu mizeria de la fras...si nu merita sa li se sparga in cap acum acele oale prin simplul fapt ca si-au insusit organizarea unui eveniment offroad, primul dintr-un calendar oficial. In caz ca supara pe cineva ceva legat de acel eveniment... spuneti asta direct dar legat de eveniment cu argumente nu ca "daia nu mai rasare graul ca nu se mai fut cainii in el"! LE - sa nu credeti ca eu fac parte din vreo tabara. Anul asta vreau sa vin la unele evenimente oficiale sau neoficiale dar doar daca timpul si programul imi permit si evident daca imi permit si dpdv financiar. Editat Martie 14, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Discutii referitoare la prima etapa de campionat 2016 (Sighisoara) Hai sa vorbim la sfarsitul anului sa vedem cine a avut concurenti. Pana una alta pe mine ma intereseaza de CNOR,nu am scris nimic pe topicurile 100Tracks,nu am aruncat cu rahat cum faci tu....... Tu din pacate declari sus si tare ca nu vei participa la CNOR,ii indemni si pe altii sa o faca....si tot poluezi topicurile pe aici.....nu mai bine iti vezi tu de treaba ta? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 (editat) Re: Discutii referitoare la prima etapa de campionat 2016 (Sighisoara) Hai sa vorbim la sfarsitul anului sa vedem cine a avut concurenti. Pana una alta pe mine ma intereseaza de CNOR,nu am scris nimic pe topicurile 100Tracks,nu am aruncat cu rahat cum faci tu....... Tu din pacate declari sus si tare ca nu vei participa la CNOR,ii indemni si pe altii sa o faca....si tot poluezi topicurile pe aici.....nu mai bine iti vezi tu de treaba ta? Alo! Se aude si in fund la CNOR? N-am declarat ca nu ma dau la CNOR. Nu indemn pe nimeni sa o faca, adica sa nu se dea. Chiar am urat sincer succes arganizatorilor. Deformezi realitatea in stil caracteristic si propriu si vopsesti si puța ciorii, doar-doar nu observa lumea. Dar sportivii CNOR nu sunt chiar atat de prosti pe cat i-ati vrea voi. Dar tu n-ai treaba cu etapele pioniere de la CNOR? Vezi sa aiba track-uri, nu ca anul trecut la Slanic-Moldova. Scrie la 100ttacks cat vrei, nu poti linchedita ca nu am nici o legatura cu ăia? Editat Martie 14, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: Discutii referitoare la prima etapa de campionat 2016 (Sighisoara) Ioane bine zici,hai sa ii lasam pe baietii de la Sighisoara sa-si vada de treaba :grin: Daca se doreste boicotarea acestui post e simpu,asta doriti .......atunci il inchidem. Max a fost de acord ca si in acest an etapele CNOR sa pota fi promovate pe forum,dar cu 5 pagini de offtopic........ Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate