Radu Chelaru Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 (editat) Re: Discutii referitoare la prima etapa de campionat 2016 (Sighisoara) Ce ma nelinisteste e faptul ca toate astea se intampla sub supravegherea unui Presedinte cu extrem de multa experienta, te poti gandi ca o face intentionat, dat fiind faptul ca nu prea are scuza pentru balbaielile cu speciala, pentru ca daca nici la speciale nu se pricepe (Piatra Neamt 2015) atunci poate doar la bulgareasca, limba recte, sa se priceapa mai bine, avand in vedere cum interpreteaza regulamentul romanesc, in bulgareste in speta. Propun angajarea la CNOR a unui traducator din romana in bulgara si apoi iar in romana, pentru domnul presedinte, ca vad ca e bul...versat in "jmecherii" si tras pe cur cand e de luat o decizie. De toata jena chestia cu speciala...iar aia cu centura desfacuta cu 10m inainte de Finish e si mai gogonată. Rusine. Ati reusit sa acoperiti de rusine o structura a FRAS-CNOR, sau ai cui or fi arbitrii, entitate care trebuia sa fie model de moralitate si de corectitudine, departe de interese personale si aranjamente nu tocmai ortodoxe. Nu trebuie admise astfel de lucruri in acest Campionat, daca penalizezi o parasire de traseu, e una, se poate proba, lipsa castilor sau a centurilor de pe umeri, iarasi evident, dar sa penalizezi o catarama desfacuta la centura, asta e mânărie josnica, gainarie ieftina pentru prostime si pentru pulimea ce se duce acolo "carne de tun" pentru baştanii cu relatii la arbitri si pentru a fi batjocoriti pe banii lor, ingrosand randurile celor "invinsi" de "observatii" de mare finete ale arbitrilor "impartiali". Felicitari aproape tuturor celor care au urcat pe podiumul de la Sighisoara la categoria Extrem. Editat Aprilie 11, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Re: Discutii referitoare la prima etapa de campionat 2016 (Sighisoara) Dragi domni .... Am trecut linia de finish in super speciala .... Am intrebat arbitrul de la finish daca am vreo penalizare ... Mi se comunica ca nici una ... Iar dupa mi se fabrica una pt o asa zisa catarama cu asa zisi 10 metrii desfacuta mai repede de catre Tibi ... Josnic si marsav ... Si din locul 3 unde ajung ... Pe locul 7 .... ALOOOOO ..... Ne aude cineva ??? Despre ce vorbim ..... Despre proba de biatlon ... Ca doar trebuie sa si alergam ... Ca suntem la ferma vedetelor sa apasam pe butoane ca sa nu ne cada vreo balega in cap sau ceva .... Auzi au vazut ele .... De la 25 metrii catarama .... Cu 10 m inainte de finish .... Si tot ele ca tot nu aveam nici o penalizare imi dau 100 puncte penalizare si ma trimit pe locul 7 dupa 3 zile de munca ..... Sa vedem ce decizie ia Domnul Presedinte .... Sa vedem daca e pus de fatada sau .... Sa vedem ce are de spus ... Cred ca si lui ii e rusine si jena de penibilul situatiei .... Eu pentru aceasta talharie voi merge la toate forumurile posibile inclusiv Fras ( desi aici nu vad mari sanse dar asa e mersul, desi m-as bucura sa nu acopere asa ceva ) instante de judecata si presa .... Si nu, nu numai pentru asta pentru schimbarea clasamentelor dupa bunul plac de 3 ori dragii mei ..... De facut clasamente dupa terminarea trialului .... De refacut clasamente din prima zi dupa 3 zile ce au produs efecte in casacada ... Au incalcat flagrant regulamentul cnor pe care ei il pastoresc ..... Gata cu nepotismele si mojiciile ... Mor cu mincinosii ordinari de gat .... Au confundat bunatatea cu prostia si frica cu prudenta ... Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Re: Discutii referitoare la prima etapa de campionat 2016 (Sighisoara) Nu am scris de mult pe nicăieri, nu am vrut sa dau motive de interpretare ținând cont de toată mocirla ce a fost. Au dat cu noroi in oamenii vechi din OFF ROAD, au fost înlăturați pe motivul ca au idei învechite dar se pare ca " reforma" aduce numai probleme. Au vrut reformarea celui mai vechi loc unde toți pasionații de OFF ROAD puteau sa comunice deschis si civilizat (ca orice lucru bun trebuie sa aibă un pastor si l-am avut) se pare ca reforma nu a funcționat nici aici. Au fost din prima clipa împotriva noului ( culmea!!!!!) dar nu au capacitatea sa gestioneze si sa respecte vechiul. Au creat vrajba între practicanții de OFF ROAD prin decizii si reguli visate peste noapte implementate fără asentimentul practicanților. OFF ROAD-ul de acum imi crează sentimentul unui părinte care își lasă copilul in grija cuiva si acela începe s-al MUTILEZE spunând ca i-l face mai frumos,mai deștept si mai sănătos. De voi depinde daca i-l credeți sau nu. Personal am făcut tot ce am putut sa nu ajungem in situația actuala dar probabil m-am născut pentru o alta perioada. SINGURUL REMEDIU ESTE IMPLICAREA TUTOROR PARTICIPANȚILOR PE TOATE CĂILE POSIBILE LA REMEDIEREA SITUAȚIEI. As scrie mai multe dar nu prea ma pricep la scris,ma pricep la altele mult mai bine si ar fi bine sa facă fiecare la ce se pricepe mai bine. O seara buna pentru toți Liviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 (editat) Re: Discutii referitoare la prima etapa de campionat 2016 (Sighisoara) Salut Vreau doar sa va spun, ca eu nu sunt implicat sentimental cu niciun arbitru de vreo un an jumate, si mai important ca atare, este ca nu cred ca am dat eu vreodată de bănuit ca vreau sa fiu ajutat in vreun fel in orice cursa Tit ce știu este ca in prima ziua am ajuns deodată cu Andy si in adoua am ajuns a cincea lăsând când pierdusem o roata de rezerva sa treacă si Muse si apoi Gafita, așa ca nu cred ca am fost avantajat in absolut nimic. Andrei, Radu, nu mai Spuneți de nepotism când e vb de mine, va rog eu frumos. Pedro Editat Aprilie 13, 2016 de Astral Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 (editat) Re: Discutii referitoare la prima etapa de campionat 2016 (Sighisoara) Dragul meu Pedro, habar nu am avut de tine si de idilele tale apuse, sa fii sănatos si la pu...nga gros, a fost, a fost, acum nu poti sa stergi cu buretele trecutul. Oricum, Pedro, se vede ca nu esti român nesimțit, prin faptul ca iti asumi si recunosti public anumite lucruri, esti respectabil din punctul meu de vedere. Nu ma refeream la tine cu "nepotisme", stai linistit. Da', voi la Cluj aveti fetişuri cu arbitre?...asa ca paranteza. Deranjantă, jenanta si necinstita fata de ceilalti sportivi este situatia actuala a "unor" concurenti si a "unor" arbitri care sunt implicati in relatii in curs de desfasurare. Sa-si ia ei frumusel jucariile si sa treaca ambii intr-o tabara sau in alta, nu le poate cere nimeni sa iasa din lumea asta, că la ce au facut cam ar fi de bun simț, dar sa evite moralmente o situatie ce-l poate favoriza (si iata ca a si facut-o) pe sportivul concurent, pot face, ca doar sunt oameni educați. Oare? Daca nu vor de buna voie, Presedintele de mucava se poate implica, si cu proverbiala-i "autoritate" sa-si dreseze orătăniile că se vede foarte urat cloaca de la CNOR de cand se intampla sa se poarte lumea ca la cumetrii si ca la taieri de moț la concursuri in Campionatul National. Va rog, nu manelizati Offroadul Campionatului National, din punct de vedere moral. Acest Campionat nu este o entitate coruptibila stimabililor, tineti minte, este morala si verticala ca toti sportivii ce o constituie, aproape si cu mici exceptii, pasagere si accidentale. Liviu, esti un sentimental si un adevarat pasionat. Din pacate pentru cei ce au creat Regulamentul actual al CNOR si starea de fapt a Comisiei in trecut, aceste valori sunt alterate brutal si lautareşte de contemporanii "binevoitori" din structurile de conducere a acesteia, Comisiei dară. Avand in vedere pretinsa "experienta personala, vasta si solida" a acestora, a actualilor "prăduitori" ai valorilor morale ale CNOR, experiență pretinsa de, si doar de ei inşişi, plus aberațiile jenante la care se dedau aceste personaje in timpul concursurilor si nu numai, toate acestea insumate nu ne pot duce cu gandul decat la aranjamentele supra permutarile din culisele si de pe scena Campionatului chiar, vezi relatii+legaturi amoroase arbitru-concurent si abulia (reprezentativa) a Presedintelui devenit brusc apatic si asocial cu persoanele carora trebuie sa le dea explicatii, asteptand probabil ordonanțe de la şeful lui direct pe linie de Federație, sa traiț'. Sunt curios daca "lupul moralist" si moral si "bla bla bla" si postac de pilde etice, o sa aiba bunul simt sa iasa din situatia asta jenanta pentru noi toţi, daca nu pentru rusinea lui, macar pentru rusinea noastra, ca ne e jena ca ne cunoastem si aşa, respectiv pervertit ca dansul. Cu speranța ca bunul simț va reveni in offroadul National, asteptam si demisiile celor care se fac ca nu vad că se desfasoara sub aripile lor obladuitoare acest dezmaț neetic, recte acest nemaiîntalnit carnagiu al moralitatii, sportivitatii si amicitiei ce ne leaga in acest sport. Editat Aprilie 14, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate