Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discutii referitoare la prima etapa de campionat 2016 (Sighisoara)

Postări Recomandate

Re: Discutii referitoare la prima etapa de campionat 2016 (Sighisoara)

Nu va infierbantati aiurea ca nu e cazul.

Cred ca solutia ptr amandoi ar fi urmatoarea: Radu sa participe la cel putin o etapa ceoneru si Tuparu sa participe la cel putin o etapa osutatrac. Asa ar avea si unul si altul termen de comparatie. Banii de amenda ptr fras sa-i doneze fiecare la sfarsit de an la o umanitara ...la alegere.

Avand in vedere ca uneori exceptia ar bate chiar si regula s-ar putea trece cu vedere o asemenea "anomalie". :ha:

Tupare, offtopicul ala a fost cea mai buna reclama posibila. Acum chiar ca stiu toti membrii forumului ca se tine etapa la Sighisoara si ca e prima. :wink:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu va infierbantati aiurea ca nu e cazul.

Cred ca solutia ptr amandoi ar fi urmatoarea: Radu sa participe la cel putin o etapa ceoneru si Tuparu sa participe la cel putin o etapa osutatrac. Asa ar avea si unul si altul termen de comparatie. Banii de amenda ptr fras sa-i doneze fiecare la sfarsit de an la o umanitara ...la alegere.

Avand in vedere ca uneori exceptia ar bate chiar si regula s-ar putea trece cu vedere o asemenea "anomalie". :ha:

Tupare, offtopicul ala a fost cea mai buna reclama posibila. Acum chiar ca stiu toti membrii forumului ca se tine etapa la Sighisoara si ca e prima. :wink:

Nu intelegi ca exista o casta la CNOR: "Mai bine mort decat la 100ttacks"?

Si nu inteleg prostia asta cu: hai sa vedem cati concurenti vom fi avut la sfrasitul anului...pai bai nene, oricati ai fi avut, daca ii aduni si pe aia de la 100tracks tot va da mai mult, e la mintea ciorii vopsite de pe umarul lor.

Si organizatorii plecati de la CNOR, aia cu traditie si zeci de etape in spate.

Pe aia cui ii lasi?

Uitam repede ce nu ne convine.

Cine indrazneste sa ii contrazica sunt categorisiti in prostie si in necunostinta crasa de cauza ca fiind oamenii lui Rasty.

Dar asa e lumea, eu le tin partea organizatorilor cu preturile samd si vine presedintele sa-mi transmita ca poluez topicul, atata poate el personal sa inteleaga si sa cuvânte.

Perceptie deformata, realitate deformata, lipsa coloana vertebrala si minciuna, ingrediente necesare si suficiente pentru inscaunatorii si inscaunatii de presedinti.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Un comunist ar zice asa: impartim frateste tot, doua mie, tie niciuna.

Un capitalist ar zice asa: lasam si pe una si pe alta sa se manance intre ele si scoatem pe piata o a treia varianta.

Ce cred eu ca ar trebui sa se intample: sa existe amandoua fara restrictii. Cu egala sustinere din partea suporterilor acestui hobby. Si fara a se incerca sa se distruga orice intentie de a construi ceva.

Ideea de concurenta era una foarte buna. Timpul cu siguranta ar cerne astfel doar dupa cativa ani niste rezultate uimitoare. Chiar daca la nivel de competitie nationala de offroad ar exista doua scari de masurat performanta.

Link spre comentariu

Zice domnul presedinte : "vorbesc des cu Rasty" , iata exemplificarea ideala a sintagmei: "ma fac frate cu dracu' pana trec lacu' ", e afectat de ce se scrie aici, sarmanul, mai usor i-ar fi sa demonstreze ca e capabil si sa aduca la masa sportivii plecati si organizatorii plecati si sa mai demonstreze ca nu e sub papaucul nimanui.

Dar nu are nici initiativa si nici voie sa faca asta. Punct.

Denaturarea adevarului a devenit obisnuinta pentru capu' la offroad, acuzele cum ca as denigra etapele CNOR si as descuraja sportivii sa participe la ele sunt de natura patologica si frizeaza fabulatia.

Suntem pe maini excelente, dupa votarea lui miniNoris zapciul la sefia FRAS, votatorii s-au acoperit de glorie cu electia lui Silviu care a capotat la nici un an de la investirea in ravnita functie, succedandu-si ştampileala ursită esecului cu votarea presedintelui Pinocchio minciunica si zvonică, caruia ii picura venin in ureche țiitorii de fapt si de drept ai CNOR-ului.

Inventica neputicioasa si veroasa a presedintelui incepe sa afcteze imaginea CNOR.

Furtuna excrementala in care se zbate cu gura deschisa seful cluburilor devenite victime sigure ale falsitatii acestuia (din clipa stampilarii buletinului de vot cu un singur nume pe ele), va inghiti incet-incet si in totalitate imaginea comisiei.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Recapitulare:

Domnul Ţuparică-Pinocchio-minciunică (de Bulgaria), carevasazică, pune mana pe telefon intr-un episod psiho-nevrotic si-l suna pe Rasty rugandu-l pe acesta sa ma opreasca din a mai scrie, buuun.

Tot intr-un episod psiho-nevrotic, apare aici dezbracat de caracter si minte cum ca s-ar fi interesat nu stiu ce de fapt la Rasty, cu care intretine relatii...telefonice, regulate.

Dupa care, cu o candoare dezarmantă, imi spune ca nu intereseaza pe nimeni ce scriu eu aici, autointitulandu-se "nimeni" din obisnuinta modului in care este tratat de sefii lui ierarhici, deoarece chiar el citeste si intelege cu greu si atat cat poate, realitatea pe care i-o expun.

Pazeste-ne Doamne de aleşi.

Editat de Radu Chelaru
  • Like 1
Link spre comentariu

Raducule vad ca ti-a crescut tensiunea,minim 3 raspunsuri la un post de-al meu :)))))

Baga Raducule,atat poti?

Ia mai zi-mi cum au plecat cei cu experienta :ha::ha::ha:

Vrei sa stam la masa,suna-ma :grin: Dau eu o ciorba si o bere ca am ajuns la ciolan :ha::ha::ha:

Hai mai baga ca eu nu sunt suparacios,si spre deosebire de tine stau bine cu tensiunea :wink:

Mai intru maine seara sa citesc cele 20 de posturi noi ale tale :h5

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Mon cher, am 12 cu 7...

Asa...

Arad.

Unde e etapa de anul trecut pe care ati aruncat-o in ochii concurentilor ca sa fie la numar si care s-a volatilizat ca toate promisiunile CNOR-istice, devoalând neputința respectarii intelegerilor CNOR-organizatori?

O etapa scoasa de niciunde, cu reguli diferite, dar necesara imaginii maro a CNOR.

Ati folosit numele lui Bucur ca sa va bateti joc apoi de munca omului...frumos si caracteristic.

Anul asta vad ca ati angajat si prostituate in calendar, GTC o cheama si anul trecut visa: ba la 100tracks, ba de una singură pe persoana fizică ( la GTC e pe persoana fizica si prietenia, pardon, pe bani), anul asta e cu curu' in luntrea CNOR, sa nu va umple de "laței", fa-i si tu un tuşeu vaginal inainte, sa nu fie spion 100tracks.

Nu-mi creste tensiunea, nici macar atata, nici eu n-am nimic cu tine personal, dar nu pot sa tac pana nu se face ce trebuie si fara cizma FRAS pe gatul nostru.

Demonstraza ca esti neaservit, adu inapoi sportivii si organizatorii plecati si sunt primul sustinator al tau, cu toate ca nu ai nevoie, te sustii cu autosuficiența-ți.

Desconsideratia ta fata de cei cu reala experienta se traduce cam asa:

“ Paranoia se defineste ca delir cronic, bine structurat si organizat, in care bolnavul manifesta un orgoliu excesiv determinat de hipervalorizare, de exces de autoapreciere. (…)

Asa ca mai taie-ti din avant ca e cu vizita medicala la curse, mai ales in Bulgaria, uita-te pe fisa să nu scrie: "параноя".

Si sa zicem, prin absurd, ca ai fi cel mai cu experienta in organizare din Romania si din Bulgaria, cu celelalte 7 etape romanesti ce faci? Le organizezi tu pe toate?

O sa ramai in analele ( fara intentie sau conotatie) si nimic mai mult, ale offroadului.

Si nu mai intreba daca atata pot, pentru ca-l plagiezi pe Bullbar aka Nitenu care m-a plictisit cu sintagma asta anul trecut de ajuns, sa-l tund.

Fii si tu original, macar cand copiezi, vino cu d'alea traduse din bulgateste, това е добро?

Si daca vrei sa-mi dai ciorba cu bere, as prefera sa vorbim tot pe forum, ca sa stie si lumea ce transparenti suntem.

Oricum, esti alunecos ca o plasma plina de...noroi, asta asa ca de la copilot la copilot, bineinteles tu pe locul I, eu pe III sau mai rau, ca sa nu te isterizezi.

Nu-ti asumi discutia, esti bun de presedinte temporar la CNOR.

Sa stii ca anul asta pare a fi un experiment succesiv de cupițe si prietenesti, avansate ad-hoc la grad de etapa pentru praf in ochii si ciunga in parul sportivilor entuziasti.

Pe aia realisti si cu experienta nu-i pacalesti asa usor.

Frumos era sa ai 4-5 etape sanatoase si cu oareşce traditie, ca nu esti in concurenta cu nimeni.

Doar angoasele generate de 100tracks va imping sa terfeliti organizatori.

Un pic de rusine, sa va fie.

Si daca tot dai dovada de locvacitate, nevoie mare, pune si tu aici pe forum CV-ul tau, scrisoarea de intentie si platforma program cu care ai candidat la presedintie.

Poti sa plagiezi si din topicul "propuneri regulate".

Ai dezlegare?

Arata-ne ca nu esti (in) p®ostul FRAS-ului.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Pana la 20 de posturi mai am si nu vreau sa fie dezamagirea reciproca in ceea ce il priveste pe domnul presedinte fara tensiune in instalatie, dupa propriile-i spuse.

Asa...

Ma trimiti sa plimb ursul la 100ttacks, asa vei face cu toti cei care te vor aborda in contradictoriu?

Nu uita ca pana una alta sunt participant in campionatul condus de tine si chiar si detinator de cupe de anul trecut, mult mai slabe decat ale tale, bineinteles, stai bland.

Nu-i frumos sa alungi sportivii care nu-ti canta in struna. Nota bene.

De ce nu ai organizat acum in primavara un concurs sau ceva, orice, in cadrul structurii pe care o conduci si ai preferat sa te duci sa te exprimi automobilistic in Bulgaria?

Cum comentezi sintagma vehiculata la adresa ta : "i-or placea castravetii intregi domnului presedeinte", ce face aluzie la faptul ca Bulgaria, mare producatoare de castraveti, atrage mari consumatori de castraveti, oficiali ai CNOR mai nou, nu mai nou te duci tu acolo, mai nou esti presedinte si preferi sa ingrosi randurile celor ce participa la altii in campionat sau cupe, sau ce-or fi, in loc sa dezvolti aici sportul asta, in Romania? Chiar ai terminat ceea ce nici nu ai inceput macar si dai fuga la castraveţari? Tipic romanesc, dar reprobabil, evident.

хладно, добре за теб.

Cati sportivi bulgari vei aduce la etapele din campionatul romanesc?

Banuiesc ca esti o figura marcanta si acolo si din respect pentru tine vor trimite si bulgarii 3-4 echipaje la noi in campionat sa iti intoarca favoarea, vom vedea respectul pe care il impui si demnitatea pe care o ai la nivel oficial.

Uite, iti scriu asa, sa intelegem numai noi:

Вие искате да се обединят две първенства?

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

ma numesc Florin Boruga si sunt in echipa de la sighisoara care lucreaza la prima etapa nationala pentru noi.

Ne cerem scuze de toate greselile facute si va pot spune ca se lucreaza din greu la trasee care sunt superbe.

Merita sa veniti.

PS. nu am reusit sa scriu pina acuma pentru ca nu imi dadea voie sa scriu.

Dar ii multumesc lui Max care mia aratat si acum pot scrie.

Toate cele bune tuturor

Florin

Samurai incepator
Link spre comentariu

Radu,tu o tot dai in sus si-n jos cu vechii organizatori de etape,dupa cum am mai scris aici pe forum,in 2014 Feri Vary in timpul etapei organizate de el a zis cu voce tare ca este ultima etapa organizata de el la Odorhei din mai multe motive,in primul rand financiare urmand multe altele,Liviu la fel a zis tot in 2014 dupa semiesecul etapei de la Mures ca el de unul singur nu mai poate sa organizeze etapa la Mures deci se mai gandeste,nea Gigi a avut si el ceva probleme in club.Daca nu este adevarat ce am scris eu aici rog insistent persoanele avizate sa ma contrazica,cu toate ca nu prea pot pt ca cel putin la primii doi am fost de fata.Dragoste cu sila nu prea merge,au ales oamenii sa organizeze la !00 tracks,este decizia lor si trebuie sa o respectam,daca vreodata vor sa revina sunt bineveniti.

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

Re: Cupa Sighisoara 2016, Etapa I a Campionatului National

..

Pana nu reintregim toti concurentii si organizatorii vechi si noi la masa CNOR, nu e bine.

De ce nu e bine? De ce la masa ceoreului de la fras si nu in alta parte?

Pana nu isi revine offroadul la cum e bine, nu e bine si o sa scriu.

In eventualitatea ca frasul va intra in insolventa, foarte posibil de altfel in conditiile actuale, ce se va intampla atunci? Se vor dizolva toate comisiile? Dispare campionatul?

Luati acest scenariu in calcul ... si pastrati un minim de decenta unii fata de altii ...ptr ca viata intotdeauna bate filmul.

Parerea mea este ca toate restrictiile ar trebui urgent ridicate ptr a avea o varianta de backup. In goana asta dupa distrus unii pe altii se vor inchide toate portitele.

Este unica varianta ptr a asigura o continuitate a acestui hobby la nivel de competitie, evident daca acest lucru se doreste.

Link spre comentariu

Radu,tu o tot dai in sus si-n jos cu vechii organizatori de etape,dupa cum am mai scris aici pe forum,in 2014 Feri Vary in timpul etapei organizate de el a zis cu voce tare ca este ultima etapa organizata de el la Odorhei din mai multe motive,in primul rand financiare urmand multe altele,Liviu la fel a zis tot in 2014 dupa semiesecul etapei de la Mures ca el de unul singur nu mai poate sa organizeze etapa la Mures deci se mai gandeste,nea Gigi a avut si el ceva probleme in club.Daca nu este adevarat ce am scris eu aici rog insistent persoanele avizate sa ma contrazica,cu toate ca nu prea pot pt ca cel putin la primii doi am fost de fata.Dragoste cu sila nu prea merge,au ales oamenii sa organizeze la !00 tracks,este decizia lor si trebuie sa o respectam,daca vreodata vor sa revina sunt bineveniti.

Sunt de acord cu tine, e perceptia ta ca organizator si o respect, dar:

Explica-mi de ce la 100tracks organizeaza in continuare curse si Feri si Liviu si Gigi?

Nu crezi ca pozitia lor a fost luata fata de CNOR care nu i-a ajutat cu nimic?

De ce pana si voi la Baia Mare anul trecut spuneati ca va mai ganditi pentru 2016 daca o mai faceti sau nu? Etapa.

De ce si Slanic Moldova era la un moment dat extrem de nemultumita de ceea ce se intampla.

Crezi ca eu vin si vorbesc din ce vad in oglinda la duş?

Puteti sau nu recunoaste toate astea.

Ideea e ca cei care au plecat de la CNOR au facut-o din varii motive si intentia lor de a nu mai organiza se raporta strict, se pare, la influenta nefasta a entitatii sub care evoluau atunci, in speta CNOR.

Tu singur spui ca Liviu a zis ca: "el de unul singur nu mai poate organiza etapa de la Murea", exact, unde era ajutorul CNOR???

Omul s-a dus unde are sprijin, ce e rau in asta?

Norocul CNOR a fost ca nu ati gandit toti pragmatic si poate ca voi aveti posibilitati financiare proprii cu care sa sprijiniti lipsa de implicare a CNOR-ului, asta nu mai stiu.

Restul e speculatie.

Va urez succes si consecventa in tot ce faceti si in tot ce hotarati sa faceti.

Fii sigur ca e loc pentru toata lumea, dar din pacate interesele si luptele personale sunt cele ce strica atmosfera la ora asta in sportul asta.

Asta am vrut si vreau in continuare, sa readucem totul asa cum a fost si nu pe Rasty la CNOR, ci pe organizatorii de etape si pe sportivii care au plecat odata cu formarea 100tracks.

Stiu ca sunt liberi sa se intoarca oricand si ca vor fi primiti, dar poate trebuie sa faca si CNOR ceva in sensul asta nu doar sa copieze 100tracks si sa ameninte in aliantă cu FRAS.

Crezi ca mie mi-a placut anul trecut la Slanic Moldova cand n-au avut track de verificare si mi-am luat sex oral la o pozitie, am spus ceva? Am facut contestatie? Am pârât pe cineva?

Hai sa fim seriosi, sa destrami si sa strici e usor poate, sa construiesti, sa inovezi si sa gandesti e greu si din pacate acum tot ce se face e pe calea pierzaniei si a contrelor intre CNOR si 100tracks (care isi vede de treaba), iar de suferit au sportivii "de rand" care nu inteleg nimic din lupta rechinilor din functiile de conducere. De ce sa amendezi un baiat care se legitimeaza la CNOR cu licenta si vrea si el la 100trcks sau altundeva unde nu are FRAS fief?

Cum sa privesti o entitate cu pretentii de sanatate mintala si memebri fosti sau actuali sportivi in functii de conducere, care pun bir pe libertatea de exprimare a unui sport si a unor sportivi pe care se lauda ca ii promoveaza si ii sprijina?

Toate cursele de biciclete de downhill sau pe camp sau pe sosea se fac cu aprobarea federatiei de ciclism?

Toate triatloanele se fac cu aprobari de la federatiile de atletism, ciclism si natatie?

Toate meciurile de sah din Herastrau se fac cu aprobarea federatiei de sah?

Toate mesele de ping-pong de la "Voinicelul" au aprobarea federatiei de tenis de masa?

Eu daca vreau sa organizez in dormitor un concurs de "darts" cu premii si cupițe din mucava e clandestin pentru ca nu am aprobarea federatiei de "farts"?

Falsa atitudine, vindicativa si usor paranoica a domnilor din capu' la FRAS, cu acceptul tacit al celor de la CNOR, rusinica.

Bine n-o sa fie pana la urma, uite, nu mai departe amenintarile lui Noris cu ANAF, s-au intors impotriva lui si are conturile blocate.

Cine sapa groapa altuia cade singur in ea.

Sa speram ca Tuparu-Bulgaru' o sa aiba inteligenta si libertatea de manevra sa va ajute astfel incat sa va fie drag sa organizati etape, de el depinde relatia CNOR-FRAS cu voi si ca o consecinta, relatia etapelor cu numarul de concurenti, ceea ce e important pentru voi in esenta.

Sa auzim de bine si te iert pentru ce ai facut daca ma votezi data viitoare. Glumesc, stai linistit. Tin la tine oricat de tembel ai fost.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Max a fost de acord ca si in acest an etapele CNOR sa pota fi promovate pe forum

Tupare, stai linistit... s-a terminat cu promovarea etapelor CNOR aici pe forum... Nu are rost...

Ca de obicei, mi-am racit gura degeaba...

Promisiunile voastre legate de respectarea conditiilor de promovare a CNOR-ului aici pe forum au fost doar povesti.

Chiar de la prima etapa de campionat nu s-a respectat intelegerea.

sighisoara1.jpg.f0bdbd4a5ca185211f71bedc2bf43c18.jpg

Gasesti tot ce vrei pe acest banner de la etapa de la Sighisoara dar numai sigla Club4x4 nu e...

Probabil ca am fost prea absurd cand am cerut ca, in schimbul promovarii pe forum, Club4x4 sa fie mentionat ca partener media la etapele Campionatului National de Offroad... Era greu... costa mult...:wink:

Faceti-va treaba pe Facebook sau pe unde vreti voi... Nu vreau sa va incurcam. :grin:

Max roaga tu un moderator sa curete acest topic,

Da' ce. moderatorii sunt femei de servici?

Lasa bre sa zica lumea ce are de zis... Ca e democratie, nu? :grin:

Link spre comentariu

Tupare, stai linistit... s-a terminat cu promovarea etapelor CNOR aici pe forum... Nu are rost...

Ca de obicei, mi-am racit gura degeaba...

Promisiunile voastre legate de respectarea conditiilor de promovare a CNOR-ului aici pe forum au fost doar povesti.

Chiar de la prima etapa de campionat nu s-a respectat intelegerea.

[ATTACH=CONFIG]261898[/ATTACH]

Gasesti tot ce vrei pe acest banner de la etapa de la Sighisoara dar numai sigla Club4x4 nu e...

Probabil ca am fost prea absurd cand am cerut ca, in schimbul promovarii pe forum, Club4x4 sa fie mentionat ca partener media la etapele Campionatului National de Offroad... Era greu... costa mult...:wink:

Faceti-va treaba pe Facebook sau pe unde vreti voi... Nu vreau sa va incurcam. :grin:

Da' ce. moderatorii sunt femei de servici?

Lasa bre sa zica lumea ce are de zis... Ca e democratie, nu? :grin:

Nu vreau sa ma bag, pentru ca lumea se supara daca replici obrazniciilor lor in aceeasi maniera ,dar, se pare ca daca nu e de baut, sau daca e săpun, nu are ce sa caute pe panou, deocamdată asta e trendul conduitei sociale...

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

.....

.....

Tocmai asta este ideea, in schimbul PROMOVARII pe forum, Club4x4 ar fi fost un partener al CNOR...

Dar se pare ca tu Max, ai un concept destul de neobisnuit despre ce inseamna promovare.

In ultimele luni CNOR a "beneficiat" aici de o "promovare" intensa, toate topicurile deschise pe tema CNOR au fost imediat umplute de "(anti)continut de calitate" postat din abundenta de trolii de serviciu, sub privirile ingaduitoare ale moderatorilor. Ba chiar, unii moderatori au trecut chiar ei la fapte si au postat incalcand atat regulamentul forumului cat si regulile bunei cuviinte.

Asa ca, faptul ca dupa toate acestea sigla Club4x4 nu apare pe bannerul unei competitii CNOR, este dupa parerea mea, ceva normal...

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

domne da ceva poze inafara de cele cu panoul? cu concurentii cu cate masini sunt la start...etc unde putem gasi legat de etapa de la sighisoara?

Link spre comentariu

domne da ceva poze inafara de cele cu panoul? cu concurentii cu cate masini sunt la start...etc unde putem gasi legat de etapa de la sighisoara?

Pai, Max a pus-o si pe aia, probabil ca virgulă Comisia asteapta de la Max sa le faca toata treaba cu promovarea, poze, texte, curatenie si sa le dea si niste bani ca sa arate ca ii promoveaza umil si servil pe Măriile Lor, Comisiacii Zdipii.

Uite, na promovare, panou cu sponsorii vietii de la CNOR, ce mai vrei?

Au oamenii sectiuni dedicate si isi deschid topicuri dupa pofta inimii, dar nu e de ajuns, trebuie o cenzura corespunzatoare pentru a asigura cale libera puturoseniei si incapabilitatii.

Rusinea le lipseste, fiindu-le omisa din educatie, alaturi de bunul simț vidat ce-i inconjoară.

E clar de ce nu exista spitale de tratat prostia, e incurabila, fapt dovedit stiintific de postacii Pro Comisie crescuti si educati pe maidanul offroadului, cu vaselina intre urechi.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Tocmai asta este ideea, in schimbul PROMOVARII pe forum, Club4x4 ar fi fost un partener al CNOR...

Dar se pare ca tu Max, ai un concept destul de neobisnuit despre ce inseamna promovare.

In ultimele luni CNOR a "beneficiat" aici de o "promovare" intensa, toate topicurile deschise pe tema CNOR au fost imediat umplute de "(anti)continut de calitate" postat din abundenta de trolii de serviciu, sub privirile ingaduitoare ale moderatorilor. Ba chiar, unii moderatori au trecut chiar ei la fapte si au postat incalcand atat regulamentul forumului cat si regulile bunei cuviinte.

Asa ca, faptul ca dupa toate acestea sigla Club4x4 nu apare pe bannerul unei competitii CNOR, este dupa parerea mea, ceva normal...

Se pare ca ai dreptate, am un concept diferit fata de altii. Eu ma tin de cuvant si fac ce am promis iar altii nu.

Am fost solicitat de catre reprezentantii CNOR sa incheiem un parteneriat de promovare a Campionatului National De Offroad.

Parteneriatul insemna postarea bannerelor competitiilor si spatiu dedicat pentru prezentarea lor in interiorul forumului.

Eu m-am tinut de cuvant si am facut ce am promis. Bannerul a fost sus, topicul competitiei activ.

Protocolul respectiv nu continea vreo obligatie din forumului de a interzice comentariile negative postate de membri forumului. Oricine are dreptul la o opinie. Chiar si eu mi-am spus opiniile cand am considerat ca anumite aspecte care tin de FRAS sau CNOR sunt aberatii. Asa cum au fost comentarii negative la adresa 100Tracks, tot la fel pot sa existe si cele la adresa CNOR-ului.

Andrei, forumul ramane acelasi si fara sigla Club4x4 pe banerul celor de la Sighisoara. Nici nu creste, nici nu scade.

Postarea siglei Club4x4 acolo era doar ca dovada de reciprocitate pentru prezentarea pe forum a evenimentului.

Asta e... Daca oamenii nu au nevoie eu nu fortez pe nimeni... Dar nici nu sunt tras la Loto...

Succes!

PS. Acum recunosc ca sunt ipocrit si ca am sters multe din mesajele postate de Radu Chelaru. Sper sa nu se considere prea mare cenzura. :grin:

Link spre comentariu

Le gasesti pe Facebook.

Nu imi permit sa le iau de acolo ca sa nu se considere furt intelectual. :grin:

Pe cea de mai sus a trebuit sa o iau ca exemplificare.

Link spre comentariu

Da MAx multumesc :)

pe facebook asa e le gasesc da stiu ca pe vremuri se mai puneau si aici pe forum in topical deschis deobicei de cei ce organizau competitia

Link spre comentariu

Max, esti autocritic constructiv.

Chiar iti faci treaba corect in opinia mea si consider ca esti impartial, nemultumirea unora vis-a-vis de exprimarea parerilor tertelor persoane in mod propriu e "vax albina crema puca".

O spun chiar eu care am fost "banned" si caruia i-au fost sterse numeroase postari, mi le asum si suport consecintele, nu fac pe mironosita si pe nevinovatul.

Am fost interpelat aici in contradictoriu de mai multi indivizi cu pseudonime de gen feminin, probabil ca ma vor afara de pe forum pentru a lua parte nestingheriti la Conventia Fătălailor :fk2

Ce nu-si inchipuie ele si ce nu realizeaza, e ca forumul ar trebui sa fie , si chiar este, o structura a mediului virtual in care membrii acestuia pot avea testicule proprii si chiar se pot folosi sa scrie cu ele.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Dragii mei ....

Poate unii ma cunosc ... poate altii nu ... Acest lucru prea putin conteaza ... Incerc sa deschid aceasta discutie pentru a va relata cateva din intamplarile dezgustatoare de care am avut parte in acest week-end la aceasta asa-zisa etapa ... Haideti sa o luam cu inceputul sa zicem ...

Prima zi ajungem la proba speciala. Aceasta fiind plina de noroi mare si ravene in cateva locuri bune. Booon ... Intru, mai pe locul 5 parca, ca de, avusesem si un mic ghinion de vreo 70-80 min cu alternatorul dar nu asta e discutia .... Deci, intru in proba, proba fiind deja hartanita si de cei 2 prieteni ai mei de BGS cu ale lor roti .... Noroiul si mai umflat .... Nu reusesc sa termin in cele 10 min t-max ... Le atrag atentia organizatorilor de acest lucru si de faptul ca pot pune pariu ca nimeni nu va mai face acea ps pentru faptul ca se schimbase radical dupa cativa concurenti si daca eu nu am putut trece cu ale mele 42.5 este clar ca ... Ma rog ... imi iau t-max si ce sa vezi am si dreptate nu mai reuseste nimeni sa se incadreze, ps devenind de nefacut in cele 10 min. Booon .... Ajungem la Finish unde ce sa vezi doar 4 concurenti din 12 facusera proba si ce sa vezi doar printre primii si nicidecum cei dupa mine ... Organizatorii si ... atentie fara nici o contestatie depusa, fara nici o "interventie", declara proba speciala anulata .... De la ei putere .... Booon .... Ziua a doua decurge relativ normal desi 80 % traseul pe invers cu cateva mici devieri si .... aceeasi ps .... DAR PE INVERS .... fiind toate noroaiele spre vale cred ca mai toate lumea a facut-o in acele 10 min ...Ajungem la finish ma duc la hotel ... Ma trezesc in Sfanta Zi de Duminica .... deschid FB ca mi apareau p'acolo niste notificari, in pat fiind sa vad clasamentele pe cele 2 zile extrem ... cu proba speciala din ziua 1 deci cu 2 zile in urma anulata ... clasamente afisate Duminica la secretariat fiind pe locul 3 ... Ajung la secretariat unde erau aproape toti concurentii de la extrem ... prietenul nostru ( si nu zic in ras, ci chiar pe bune ) Tzuparu .... Unde se supunea la un fel de vot de catre concurenti ( ??? ), lucru nemaintalnit daca sa se mentina anularea ps din ziua 1 sau nu .... Pai in primul rand cum sa voteze concurentii ???????? In al doilea rand afisezi un clasament seara la 11 si dupa aceea vrei sa-l modifici ??? Pai de ce ??? Ma rog sunt intrebat de ce parere am si le spun exact ... Ori ce decizie luati desi nu mi se pare normal sa poata fi influentata decizia organizatorului la 14 ore dupa afisarea oficiala, o voi respecta dar sa ma anunte asupra deciziei si sa refaca clasamentul daca considera ca pot face modificari ori de cate ori vor ei .... sa stim ce pozitii avem ce strategii avem, etc ..... Are cumva sens sa va anunt ca la punctul 8 -- Clasamente pagina 15 mai exact din regulament 2016 scrie ca ... si citez copy paste .... " Dupa terminarea fiecarei zile de concurs (stagiu de traseu), arbitrii oficiali CNOR vor face public clasamentul cu cel putin 180 min. înaintea urmatorului start. Clasamentul partial va fi si ordinea de start in stagiul urmator " ???????? Pai dragii mei si este si normal safie afisat cu cel putin 3 ore inainte ca sa poata fi depuse eventuale contestatii sa fie si rezolvate si sa se poata incepe urmatoarea zi sau stagiu cu ordinea de start cunoscuta .... Mi se comunica ca va ramane decizia de cu o seara inainte si se va respecta ce a fost afisat oficial peste tot inclusiv pe FB ( probe sunt ). Ma duc sa mananc ceva caci pana la extremmai erau 2 ore .... Incepe trial-ul .... Dupa o ora de la start trial mi se comunica ca brusc organizatorul a schimbat decizia de a anula ps din ziua 1 acest lucru fiind IN TIMPUL SUPER SPECIALEI !!!!!!!!!! deci nu cu minim 3 ore inainte de start .... SI DUPA CE PUSESEM MASINA PE POZITIA 3 LA START ... deci totul se desfasura conform clasamentului dat si afisat si parafat .... Intreb cum e posibil asa ceva si mi se raspunde evaziv ceva de genul ca s-au mai gandit ca ....ma rog mai nimic .... intreb care e clasamentul nou ... mi se raspunde atentie ... in timpul desfasurarii ss ... ca nu l stiu si o sa-l refaca DUPA terminarea SS .... Intreb mai oameni buni cum sa faceti asa ceva ... Art.8 -- Clasamente care e de cand e off-roadul ... afisarea cu 3 ore inainte de inceperea uramtorului stagiu .... Ce dracu ca doar e simplu .... Intreb daca nu avem clasament ceea ce din pctul meu de vedere nu mai ai cum sa-l modifici IN TIMPUL SS ... in ce dracu de ordine luam startul si la ce puncte suntem unii de altii .... Mi se raspunde deja agasat de catre un nene de p'acolo mai sef .... ca .... pai nu scrie pe ordinea aia ??? .... PAI AIA TOCMAI MI-AI ZIS CA NU E BUNA !!!! BRUSC NU MAI E BUNA !!!! Luam startul in ss extrem ... nu daram jalon nu rup banda nu nimic ... fac 2,22 min nici bine dar nici rau ... cand termin imi spune cineva de pe acolo .... vezi Gafita ca te-a depunctat 100 puncte ca nu a purtat Tibi ( copilotul centura) .... ZIC CE ?????????? NU AM AVUT TROLIERE NU S-A DAT JOS DIN MASINA .... La finish trebuia sa te dai jos din masina sa mearga copilotul 10 metrii sa apese singur pe butonul de stop cronometru ( nimic de comantat foarte frumos ). Ma duc si intreb ... Cine a spus aberatia asta ???? Revoltat bineinteles ..... imi spun cele trei doamne sau domnisoare nu are asta importanta de la clasamente ..... NOI SPUNEM .... ZIC CE ??????? Tibi nu s-a dat jos din masina decat la finish .... Ele zic pai noi l-am vazut ca nu avea centura cu vreo 10 metrii inainte de finish .... Zic .... MINCIUNI .....Si asa este .... in momentul si in fata arbitrului de finish Tibi si-a scos centura si a coborat alergand catre butonul ala .... O minciuna mai mare nu am auzit .... si acum apar marile intrebari ....

1. CUM DRACU VAD 3 PERSOANE DE LA O MASA, STAND JOS, CU 2-3 LAPTOPURI IN FATA LA O DISTANTA DE 25-30 METRII PE PUTIN PRINTRE COPACI, LA O MASINA IN SUPER MISCARE MURDARA FAPTUL CA DE FAPT CE AU SPUS ULTERIOR IN RESPINGEREA CONTESTATIEI CA EL PURTA DE FAPT CENTURA DAR SI-A DESCHIS "CATARAMA" CU 10 METRII INAINTE .....DECI ELE DE LA MASA URMAREAU ABDOMENUL SAU STOMACUL UNDE ESTE CATARAMA SI AU VAZUT DE LA 30 METRII IN MISCARE SUB BORD PRINTRE COPACI CATRAMA ROSIE DE LA NISTE CENTURI ROSII, TIBI AVAND UN HANORAC ROSU !!!!!!!!!!! CATARAMA DESCHISA CU 10 METRII INAINTE DE FINISH ???? Deci el avea centuri sa inteleg ... dar si-a desfacut catarama cu 10 metrii inainte asa au vazut ele ..... cum dracu ???? este de domeniul furtului pe fata !!!! Arbitrul de la finish nu a consemnat nu a vazut asa ceva care era langa masina si au vazut ele cum el a deschis " catarama " de sub bord de la 30 metrii .... ??????? Cum dracu ma oameni .... DESPRE CE VORBIM !!!!! ALOOOOOOO ..... Deci .... Oameni buni .... imi mai dau 100 puncte pt lipsa centura .... schimba clasamentul pe 2 zile iar dupa teminare ss .... imi mai adauga 140 puncte si iata cum de pe pozitia 3 ajung fix pe pozitia 7 cu vreo 230 puncte in plus brusc ....

O sa incerc sa atasez si contestaiile si clasamentele before and after furaciune .... si raspunsurile la ceste contestatii ....

Oameni buni ... Asa ceva sa modifici clasamentul in timpul ss ... cand nu mai ai cum ... e clar ...( Art. 8 ), sa nu afisezi ordinea de start noua, clasamentul nou, desi repet nu mai avea cum sa fie modificat, sa ma minti in fata ca si-a deschis catarama centurii cu 10 metrii inainte de finish, cum tu ai vazut de la 30 metrii sub bord ...... Eu asa ceva nu am pomenit ..... ESTE INIMAGINABIL !!!!!! TREZITI-VA !!!!

Oameni buni ... Este normal sa fie arbitru sotia si nu una ci doua ale concurentilor ????? Cum dracu mai poate fi un arbitraj corect cand sotul sau iubitul cu care stai in casa concureaza ???? Si culmea ... acea persoana il si vede pe copilotul meu de la 30 metrii ca isi desprinde catarama si imi da 100 puncte .... Cum cei de pe locul 6 au ajuns pe locul 3 si eu de pe 3 am ajuns pe 7 in conditiile in care fata de cu cateva ore inainte nu facusem nimic, ba din contra trialul in 2,22 minute far nici o penalizare ( doar asa zisa catarama inventata ) ....

PROMIT CA MA VOI ADRESA PRIN INTERMEDIUL AVOCATULUI MEU TUTUROR FORURILOR ABILITATE INCLUSIV INSTANTELOR DE JUDECATA DACA ESTE POSIBIL .... PENTRU CA POT FINANCIAR SA DUC ACEST LUCRU .... PENTRU A NU VI SE INTAMPLA ACESTE MAGARII SI TALHARII EFECTIV SI VOUA !!!! ESTE ABERANT INADMISIBIL SI JOSNICA ATITUDINEA ORGANIZATORILOR SI A ARBITRAJULUI !!!!!

Astept comentarii pertinente atat pro dar mai ales contra ..... si ... FELICITARI CONCURENTILOR SI BRAVO IN PRIMUL RAND LUI ANDY SI LUI MARIUS BINEINTELES SI COPILOTILOR LOR .... BRAVO ...

Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP )

Ford F-350 V8 Diesel 450 CP

Polaris RZR 800 si multe alte dracii .....

Link spre comentariu

Iata si contestatiile, raspunsurile si clasamentele ce se modifica de cam cate ori vor ei ...

IMG_2431.JPG.c9157488cda96a55d9011a686f08274d.JPG

IMG_2433.JPG.16f9fff9098af3963ce3df2bcaecdcca.JPG

IMG_2435.thumb.JPG.4202b80dc38f0b5cb6157c1683d0987d.JPG

IMG_2436.thumb.JPG.db4434f8a9c4880112cd75ade10ef00d.JPG

IMG_2437.JPG.ea27c4403051984144566ffec8902e05.JPG

IMG_2438.JPG.2a8db28bf5915677b400f19d259a54c0.JPG

IMG_2440.JPG.bf4c8aa1ea444b1e672862bad3396bff.JPG

IMG_2441.JPG.050dc32f4b7549b5e99786866f798dea.JPG

Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP )

Ford F-350 V8 Diesel 450 CP

Polaris RZR 800 si multe alte dracii .....

Link spre comentariu

Cu un Presedinte LAŞ, asta e calea.

Cu arbitri rude, despre care va spun de hăt, demult, asta e calea.

Poate e o insiruire de prietenesti Campionatul asta, o insiruire de mentalitati labile, iar coruptia, iata, isi face loc ca niciodata si aici in offroad prin conflictele de interese si nepotismele practicate de nesimtiti.

Succes mă baieți in Campionatul Ticaloşit păstorit de incompetentii si "jmecherii" offroadului.

Andrei, stii ca ne-am mai luat-o de la Presedintele fara coloana vertebrala la Curtea de Arges cand l-a iertat pe unu' de beau ei impreuna si pe noi ne-a ars cu umerii lasaţi in jos si umil, fix de acelasi lucru de care l-a iertat pe "ortacul" de pahar, o parasire de traseu unde a recunoscut ca era roadbookul gresit, pentru unii mumă, pentru altii ciumă!

Si da, felicitari Andi Visoiu, frumos cadou i-ai facut filui tau, locul I la prima lui participare, superba atitudine si impresionanta evolutie ai avut la acest concurs si nu numai. Respect.

Le

In (con)textul contestatiilor se poate observa semianalfabetismul celor ce le-au zamislit: "La dezbaterile comisiei au participat si arbitri Laura Cocis si Corina Nossa"...BĂI doamnelor/domnilor, "arbitrii" cu doi de "i" in cazul respectiv, ca va dati cu limba-n in cap, la pretentiile pe care le aveti, țărănuşilor.

Dar bagam de seama ca nici chiar voua nu va prea place cuvantul "arbitru" in special si nici limba romana in general, deoarece i-ati mai păpat o litera si ceva mai sus in textul raspunsului la contestatie: "3 aritri" in speță.

Ma intreb cum fătați texte in regulament si unde oți mai zgârma cu penița eronata, daca nu stapaniti nici macar limba romana, iată.

Lasand la o parte prescurtarile de gen "dvs" si "aprox" care nu au ce cauta intr-o exprimare coerenta si cat de cat cu pretentii, mai ales oficiala, exprimarea, mai ziceti ca vederea lor nu ar fi fost obstructionata de vreun spectator sau obstacol, adica spectatorul nu-i obstacol?

Poate, si nu e exclus, avand in vedere "relatiile" unor concurenti cu "niste" arbitri, acestia din urma (arbitrii) sa fi vazut chiar si prin oameni cum Tibi si-a desfacut centura cu 10m inainte de finish.

Acum pe bune, nu iau apararea nimanui, dar toti stim ca virgula catarama centurii e in poala copilotului undeva sub nivelul bordului, mi-e greu sa cred ca poti observa cum cineva dintr-o masina de concurs isi desface catarama de la centuri avand in vedere contextul in care se intampla speciala.

De multe ori nici nu mai inchizi centurile in speciala, de copilot zic, si mergi doar cu bretelele alea pe umeri, sa fim seriosi.

Poate daca isi da jos centurile de pe umeri, asta da, dar sa vezi ca si-a desfacut catarama, asta e cusut cu ata alba.

RUSINE Arbitrilor.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare