Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Informatii utile pentru CNOR 2016

Postări Recomandate

Re: Informatii utile pentru CNOR 2016

Si eu am sustinut ideea.

Acum Radule...ce ne-am face daca ar fi doar un producator de telefoane? Se pot numi ceilalti producatori hoti?:old

Din cate stiu eu la moto se mergea de mult timp pe track.

Perfect punctat, analogiile sunt pertinente, sa se duca Tuparu-Groparu sa faca telefoane sau trasee de moto impreuna cu toti initiatorii acestei implementari fațarnice a trackului in navigatia de la CNOR si sa lase navigatia pe seama copilotilor cu "creieri" ageri, nu "decât" cu ochi ageri.

Si chiar nu vreau sa vorbesc despre modul tau personal de adaptare la navigatia pe track, ca nu ar fi frumos din partea mea, avand in vedere ca dupa cateva etape la 100tracks ai renuntat, si nici despre furtul de tehnologie impreuna cu procesele civile din "lumea" fabricantilor de telefoane nu e nici timpul, nici locul sa discutam.

Dragi organizatori de etape, renuntati la roadbook definitiv :ti si incropiti un track in cateva zile pentru concursul vostru, nu-si mai are rostul roadbookul si tot efortul pentru desenarea lui. Iata cum actuala conducere a CNOR imboldita de la spate :shrk, a deschis portita simplificarii muncii voastre de organizatori.

Nu va mai lasati pacaliti sa munciti si la roadbook.

Iata ca pana si eu am ajuns sa propovaduiesc navigatia "ajutatoare" pe track pentru cei cu nevoi "ajutatoare", ce nu va convine?

Si daca voi sunteti multumiti, ba mai mult, impliniti de track sau cu track, ce mai conteaza ce spune unul sau altul?

Enjoy mă băieti...dar e pacat.

Pentru a pastra nota generala, ma exprim si eu ipocritic sau ipocrizat si va spun: ne vedem la Start!

Le

In oala pusa pe focul razbunarii fierbe coliva CNOR-ului.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Lasand la o parte focul razbunarii si coliva ceonereului, chestii cu care majoritatea celor ce citesc aici nu au pana la urma nici o legatura care a fi conexiunea acestor ultime posturi cu topicul asta?

Exista deja topicuri deschise destule ptr asa ceva...

Pe premiza ca toti suntem de buna credinta, dupa ce am parcurs intreg topicul, fara a avea vreo legatura directa sau indirecta cu vreuna dintre tabere, am ajuns la urmatoarele concluzii (personale) :

-se posteaza in acest mod ptr a se distrage atentia celor care intra aici in speranta ca vor gasi deja util

-se posteaza in acest mod ptr a starni repulsia celor care intra aici fata de una dintre tabere

-se posteaza in acest mod ptr a se promova imaginea unui personaj "justitiar", un "salvatore della patria" ptr toate problemele si in toate situatiile posibile.

Intrebarea este daca avem nevoie de asa ceva in acest moment... Suntem o comunitate mica dar totusi mare.

Aceasta este o invitatie in a ne regasi bunul simt si o minima decenta fata de ceilalti membri ai comunitatii, lasand la o parte toate disputele si interesele personale. Hai sa ne folosim energia ptr a construi si nu ptr a distruge.

Inainte sa-i judecam pe altii, haideti sa tragem linie si sa vedem ce am realizat noi. La nivel de individ, la nivel de club sau la nivel de uniune de cluburi.

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

...

Inainte sa-i judecam pe altii, haideti sa tragem linie si sa vedem ce am realizat noi. La nivel de individ, la nivel de club sau la nivel de uniune de cluburi.

La nivel de individ: o gramada de bani cheltuiti, niscavai concursuri, adrenalina si in final mult sictir ... mai reusite au fost iesirile prietenesti in gasca de 5-10-15 nebuni, care s-au last cu multa distractie si fun.

La nivel de club: discutii pro si contra, nervi si contabilitate la colt de strada sa vedem pe unde mai economisim cate cava, dar banii tot s-au dus.

La nivel de uniune de cluburi: cred ca e un non-sens ... a existât cumva o uniune de cluburi care sa functioneze ventru un interes comun ... Wake-up doar suntem in Romania ( ce-i drept speranta moare ultima ) ... chestia asta cu democratia nu prea merge ...

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Acest topic este pentru informatii utile, ok, deci:

Organizatorii pot sa renunte la roadbook definitiv si irevocabil deoarece track+roadbook integral=pleonasm.

Intreabarea: daca avem nevoie de asa ceva in acest moment este mottoul acestei discutii si face obiectul dezbaterii introducerii trackului in vietile tihnite, pana acum, ale celor ce practica acest sport, foarte bine ai pus problema...chiar avem nevoie de asa ceva? Perfect!

La nivel personal nu vreau sa ma exemplific, la nivel de club, iar nu vreau sa-mi preaslavesc activitatea, iar la nivel de uniune de cluburi s-a plamadit CNOR cu oala pe focul razbunarii in care isi fierbe prorpia-i coliva.

Si nu judec pe nimeni aici, doar sugerez cate ceva.

Salvatore della patria am impresia ca vrei sa-l erijezi pe Tuparu-Groparu.

Justitiara imi pare tocmai atitudinea FRAS cu amenzi si toate cele si pe undeva pe sub coada federatiei, mai nou, si conducerea CNOR cu nasul in miezul problemei.

Energia, dupa cate se vede, mi-o consum pentru a ajuta organizatorii sa inteleaga ce mult le va fi usurata munca in teren datorita acestui track salvator, si accesoriu, e energisa mea, fac ce vreau cu ea.

Daca ceea ce citesc aici le repugna celor ce citesc, inseamna ca asta au facut cei ce conduc acum offroadul, deoarece nolens-volens cam suntem pe subiect, obiectiv vorbind, subiectiv vorbind, e cum vrei tu.

Tin sa-ti amintesc faptul ca si eu, precum orice cititor al acestui topic, ba chiar forum, suntem consumatori de offroad si am invatat ca libera exprimare e libera, bine, asta pana sa vina Noris cu chitantierul si unii de ne admonesteaza aici pentru parerile personale.

In rest: fiecare pasare pe limba ei piere.

Traiasca amenda si tracku' care a pus capacu'...oalei in care isi fierbe CNOR coliva pe focul razbunarii.

Nu sunt absurd, dar asta cu trackul nu era o masura imperios necesara, stau la coada probleme ce trebuiau sa beneficieze de prioritate, nu sa sara peste rand capra vecinului 100tracks.

Spectatori mai multi ar fi de preferat la etape, bani mai multi, clasa Standard mai fara troliu obligatoriu pentru atragerea sperantelor extremului de maine, nu ne-am plictisit sa ne dam intre noi si chiar sa ne imputinam la numar si la minte pe an ce trece?

Halal (peiorativ daca e admis) perspectiva avem in ritmul asta copiativ.

De mult ascut ei țepele astea infipte adanc in insasi chintesenta offroadului, navigatia exclusiv pe roadbook.

Ps

Pentru Piede, sa-ti traiasca pisoiasii!

Pps

Iata cateva "perle" din regulametul "online" pe 2106, "muncit" "intrun" branci intelectual asiduu: "

Sportivii care se afla in litigi un li se va elibera licenta “One Event”,

vai mama noastra de exprimare.

Si tot pentru Piede, domnu' presedinte ti-a mentionat la un moment dat ca sunt 3(trei) modalitati de stabilire a ordinii de start, de fapt sunt 4 (patru), cine sa citeasca regulamentul?

Iata rezumatul:

Startul.....

-Prolog, pe clase

- Start simultan, pe clase

- In baza clasamentului la zi in CN (daca e cazul), respectiv in ordinea inscrierilor

la respectiva etapa, pe clase.

- tragere la sorti, publica, pe clase.

Si daca te uiti bine sunt 5, dar in mintea lor clasamentul CN impreuna cu ordinea inscrierii "respectiv" la etapa respectiva sunt trecute la aceeasi ciorba cu bere.

Ocupat cu tracku' a scapat din vedere saracu', ce-o mai omite? Pardon, comite?

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Simex-urile s-au inlocuit pentru unii, pardon :) (numai pentru unu), cu tastele, frumos, ne cacam pe noi ca suntem mari iubitori al acestui sport, dar nu facem nimic pentru el, decat tastam, RESPECT pentru toti cei care au pus umarul pentru acest sport si SICTIR pentru...........

Max daca te supara limbajul ma poti bloca, o seara frumoas :)

Link spre comentariu

"Simex-urile s-au inlocuit pentru unii, pardon :) (numai pentru unu), cu tastele, frumos, ne cacam pe noi ca suntem mari iubitori al acestui sport, dar nu facem nimic pentru el, decat tastam, RESPECT pentru toti cei care au pus umarul pentru acest sport si SICTIR pentru...........

Max daca te supara limbajul ma poti bloca, o seara frumoas :)"

Ai dreptate, Tuparu nu se va mai da anul asta, a inlocuit Simexurile cu prosta administrare a sportului asta, deocamdata, subtila remarca ta si la obiect, :br.

"Respect" :rsp si eu pentru toti cei care au pus umarul, dar mai ales mintea in slujba acestui sport, ca sa vina acum unul sau altul cu trackul si amenzile si sa strice ce au muncit altii, ai perfecta dreptate, multumesc Vali.

Eu chiar ma straduiesc nu cu umarul ci cu creierul, uite, am sesizat mici greseli de gramatica, ortografice, grosolane chiar in regulament si la presedinte :T, si erori de judecata, cum ar fi cea cu trackul, sper ca esti multumit de contributia mea.

Si in plus, cand am candidat am avut o platforma program si o scrisoare de intentie publicate, nu ca presedintele actual care nu a prezentat oficial asemenea lucruri necesare oricarui candidat la presedintie, ma rog, poate asta inseamna sa pui umarul si nu mintea la contributie.

E normal sa fii suparat si sa vorbesti asa cum merita astia care au confiscat offroadul si isi bat joc de traditii :fk2 , distrugandu-le, sper din tot sufletul sa nu te baneze.

Oricum, imi place cum gandesti in asentiment cu cei nemultumiti de ceea ce se intampla acum in sportul asta si ma gandeam ca n-ai cum sa tii partea celor care :pr si o sa-mi sari in ajutor.

Sunt placut surprins si iti multumesc :10

Succes si toate cele bune iti doresc.

Sa ne vedem cu bine la Start.

Le

Si bine ai remarcat, iarasi, ca nimeni nu pune nici amacar umarul pentru sportul asta, nici macar cei votati sa o faca si anume cei din comisie, pentru ca ne amintim cu totii ce spunea Silviu Bulugioiu care se plangea ca nu il ajuta nimeni in ceea ce are de facut pentru offroad, exemplificand si materializand nemultumirea respectiva prin demisie.

Alt aspect corect al rationamentului tau este ca atat cei de acum, cat si cei dinainte, functioneaza cu un regulament mostenit de la cei care l-au facut, adica de pe vremea lui Floyota, si mai mult chiar, cei de acum ca si cei dinainte, recte Silviu, fura din regulamentul 100tracks pasajele cu navigatia pe track cu copy-paste si cu nerusinare.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Radule,cred ca ai o mare FRUSTRARE prin faptul ca nu ai fost ales la sefia CNOR-ului,de aceea incepi sa denigrezi pe cei care pun suflet si foarte multa munca si timp, pentru a tine acest fenomen si mai ales competitiile care se fac cu mare eforturi.(acele taxe de lux,cum le numesti,in realitate nu acopera integral costul acelei etape).

Cu carcotasi ca tine nu putem dezvolta acest sport .

Suzuki Samurai

Toyota LJ 70, 3000cmc

VW Golf Plus , de zi

Link spre comentariu

Radule,cred ca ai o mare FRUSTRARE prin faptul ca nu ai fost ales la sefia CNOR-ului,de aceea incepi sa denigrezi pe cei care pun suflet si foarte multa munca si timp, pentru a tine acest fenomen si mai ales competitiile care se fac cu mare eforturi.(acele taxe de lux,cum le numesti,in realitate nu acopera integral costul acelei etape).

Cu carcotasi ca tine nu putem dezvolta acest sport .

Draga Viorele, nu eu am numit taxele "Lux", ci altcineva, reciteste daca te tine ce s-a scris pana acum, eu am spus ca acest sport merita taxe de concurs chiar mai mari pentru ca nu e facut pentru saraci, dar probabil ca nu intelegi ceea ce citesti.

Din cand in cand mai apare cate unul care ma face frustrat ca nu sunt presedinte, ma baieti, eu nu sufar sa fiu presedinte, sunt presedinte la niste chestii si detin si cateva firme, nu sunt vreun corporatist frustrat, asa ca, lamurit fiind acest lucru, hai sa salvam cat inca mai putem offroadul de capusele incompetente ce vor sa-l suga de...valorile esentiale.

Frustrare n-am, ci doar o nemultumire fata de ceea ce se intampla acum cu trackul introdus prosteste in navigatie.

Daca totusi iti face placere sa ma numesti frustrat, considera ca sunt, dar nu din faptul ca nu am fost ales deoarece (poate si din cauza asta) Crinu a spus tuturor ca sunt omul lui Rasty, ci sunt frustrat pentru ca, inainte de toate, sunt copilot si nu imi place sa navighez pe track, vreau un campionat unde copilotul sa nu fie considerat maimutoi incompetent si insignifiant, imi intelegi frustrarea?

Aminteai timpul ca fiind un ingredient de sacrificiu al celor care il investesc pentru acest sport, sunt convins ca acest timp va rezolva si anomaliile comise de cei ce il consuma prosteste si cu dusmanie intru distrugerea traditiilor offroadului, de parca au pus stapanire pana si pe el, pe timp in speta.

Nu ar trebui sa permiteti violul offroadului cu acest track introdus printr-o agresiune fățisă impotriva valorilor de baza a aceea ce cunoastem ca offroad in Campionatul National.

Fatarnicia si perversitatea celor care infiereaza offroadul prin introducerea blamatului track (chiar de catre ei insisi) e evidentiata de sintagma: "pentru verificare", adica avem ciunga in par si o sa navigam pe roadbook ca fraierii iar la gps-ul cu trackul n-o sa ne uitam decat atunci cand ce?

Mai tineti minte ca unii organizatori puneau puncte gps din loc in loc pe roadbook? E, alea ajungeau daca chiar vroiai sa confirmi ceva pe traseu, mura in gura asta cu trackul o sa propovaduiasca ablarea chintesentei acestui sport si anume ORIENTAREA! Ca asa ii zice: "Concurs automobilistic de ORIENTARE in teren accidentat", ce orientare mai faci cu dunga aia pe care o urmezi ca boul pe ecran???

Bine ar fi sa puna si mintea la contributie cei ce pun doar suflet la ora asta, pentru ca furaciunile din alte regulamente nu inseamna dezvoltare.

Denigrarea o fac cei ca tine care nu inteleg ce se vorbeste aici, nu te supara, dar prezenta ta la start nu inseamna ca pui umarul pentru dezvoltarea acestui sport, care e altfel contributia ta? Acest post de mai sus? Atat?

Repet, exact asta am spus, pretul platit pentru participare nu este unul mare, dar, repet, vorbesti din frustrarile ce le traiesti din ceea ce citesti si nu intelegi.

Si nu-i mai plange pe cei care pun suflet si munca, pentru ca tocmai scriam mai sus de ce era Silviu nemultumit, si pana la urma de ce sunt alesi si dornici de munca? Sa fie doar laudati?

Si la final, iti multumesc pentru faptul ca esti constient ca nu se poate dezvolta sportul asta in directii gresite daca anumiti oameni rationali sunt impotriva.

Ma intreb ce intelegi tu personal din tot ce se intampla, daca nici macar posturile mele amarate de care se impiedica acest sport nu poti sa le desluşeşti.

Dar tu du-te la Start, e nevoie de umarul tau acolo, sa ingrosi randurile celor care canta in struna incompetentei.

Ne vedem la startul Campionatului liber de track!

Le

Nici macar nu sunt surprins de abulia celor ce se declarau impotriva trackului ca instrument de navigare, atata barbatie ii caracterizeaza. Felicitari eunucilor.

Voi sunteti frustrati, cei ce ati introdus trackul in navigatie, ca are Rasty track si voi nu. Atata va duce capul, sa confiscati navigatia exclusiv pe roadbook.

Rusine sa va fie.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Radu aparent off-road a devenit "offrod", asa ca nu mai fi rau, pe de alta parte usor offtopic stim ca e greu cu limba romana:

comma.jpg.f3623b245483378a64b06e5723159914.jpg

p.s. Aparent mai nou licentele se pot lua direct de pe site-ul FRAS (info aici), cei din CNOR au uitat sa va spuna asta :wink: .

Editat de iwa
  • Like 1
GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Radu aparent off-road a devenit "offrod", asa ca nu mai fi rau, pe de alta parte usor offtopic stim ca e greu cu limba romana:

[ATTACH=CONFIG]261026[/ATTACH]

p.s. Aparent mai nou licentele se pot lua direct de pe site-ul FRAS (info aici), cei din CNOR au uitat sa va spuna asta :wink: .

Draga Iwa, subtilitatea din imagine starneste cu certitudine eclatante tribulatii si ciclotomii indomptabile si indelebile eclecticilor mancurtizati , perniciosi cu propriile lor entitati imunde cu inteligente subiacente minim acceptate ca elementare.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

subtilitatea din imagine starneste cu certitudine eclatante tribulatii si ciclotomii indomptabile si indelebile eclecticilor mancurtizati , perniciosi cu propriile lor entitati imunde cu inteligente subiacente minim acceptate ca elementare.

Deci :):)...deciii....am deschis dex-on line sa inteleg si eu ce a vrut Radu sa spuna:):):)

daca devine offrod in loc de off-road :) atunci eu zic sa mergem on off-road si sa mearga ei in offrod :)

incep sa ma felicit ca am dezmembrat masina,mi se face lehamite de ce se intampla... cred ca ma retrag si din toata miscarea asta si merg eu linistit la plimbare pe unde vreau eu fara sa fiu amendat si penalizat niste etape ca ma dau pe traseele de la alta organizatie de partid :):):)

Link spre comentariu

Si, draga Iwa, mentiunea ca limba romana e "greu" nu e offtopic chiar deloc, avand in vedere ca initiatorul lui, recte topicului, "intrun" cuvant, e analfabet functional :ha3, cel putin, ca si cei ce-l urmeaza in cauza pierduta a modificarilor regulamentului de dragul razbunarii si de dragul postarii de posturi agramate sub pseudonime prenume de femei, exemplific "AVA", ce cu siguranta ne aminteste de Ava Gardner, marea actrita.

Motivul acestora :fk2 de a-si devoala componenta emotionala feminina :top poate fi usor intuit., mai ales expunerea cu buna stiinta a acestui aspect :fk2 intr-o comunitate frecventata preponderent de barbati :fk2

Toate astea sunt efemere, dar ducerea de râpă cu buna stiinta a unui sport dintr-o entitate ce nu le apartine in nici un caz, este realmente de condamnat si de combatut cu vehementa si cu toate eforturile ce deriva din dorinta celor care vor un offroad liber de interese personale si de razbunari tot in nume personal.

Introducerea trackului in competitiile Campionatului National este o blasfemie ce trebuie respinsa cu toata forta si cu toate mijloacele posibile pentru ca altfel permitem unui grup de interese meschine, inconstiente si fara pricipii, sa confişte un bun public aflat sub o Comisie publica ce trebuie sa se poarte ca atare si sa conserve valorile si libertatile acestui sport existente inca de la inceputurile sale.

Modificarile alandala din regulament nu inseamna evolutie, in nici un caz, inseamna teama de concurenta si neintelegerea acesteia, o concurenta anemica si departe de a putea aduce atingere in vreun fel structurii consacrate si anume CNOR-ului, inseamna alterarea laitmotivului offroadului asa cum il stim si anume ca fiind un sport de orientare in teren, nu e un sport de orientare digitalizata si ajutatoare pana la absurd si pana la jignirea inteligentei copilotilor si nu numai.

Rusine initiatorilor si sustinatorilor acestui proiect defaimator si depersonalizant la adresa miscarii offroad din Romania ce functioneaza sub CNOR.

Rusine

Editat de Radu Chelaru
  • Like 1
Link spre comentariu

Domnilor, regulamentul sub care functioneaza CNOR ar trebui sa contina niste articole care sa nu poata fi modificate dupa bunul plac al tuturor celor care se perinda pe la conducerea comisiei si a tuturor celor care tin trena acestora in aceeasi comisie, articole "constitutive" ce nu pot fi atinse de "votul" cluburilor, de-a valma si cu usurinta, articole ce sunt definitorii si care stau la baza traditiilor sanatoase ale acestui Campionat National, articole ce ar trebui sa nu poata fi schimbate de la an la an si care prin schimbarea lor pot aduce si chiar aduc atingere "axiomei" a ceea ce inseamna conservarea chintesentei acestui sport, muncit si sustinut ani de zile de oameni care au dus faclia navigatiei exclusiv pe roadbook cu sacrificii si cu demnitate, tocmai pentru ca acest Campionat National sa aiba o identitate si o personalitate ce sa se regaseasca in insasi ceea ce ne uneste si ne diferentiaza in "padure", si anume "orientarea sportiva in teren accidentat".

Nu putem introduce texte in regulament care sa altereze definitia acestui Capionat National si traditia sa.

Nu putem vaduvi acest Campionat National de insasi ceea ce-l defineste ca fiind unul cu traditie de peste 10ani, ca fiind o entitate stabila atat la nivel de valori morale cat si la nivel de management, schimbarea conducerii extrem de des si incercarile acestor presedinti efemeri de a-si pune amprenta personal-incompetenta asupra regulilor acestui campionat, duce incet dar sigur la alterarea si disparitia regulilor demne si barbatesti de a practica acest sport sub deviza "orientarii sportive in teren accidentat".

Odata cu acceptarea/votarea introducerii trackului "de confirmare" (o gogorița nesimtita) ati deschis calea monopolizarii de catre acest format a navigatiei in Campionatul National, punct.

Intrebarea este: unde ne imping legiuitorii actuali sa practicam acest sport, asa cu il stiam, cu navigatie exclusiv pe roadbook?

In Bulgaria???

Prietenii bulgarilor stiu de ce :x

Domnule Piedemonte, initiator/sustinator de track, de ce te duci in Bulgaria sa te dai la curse fara track de "confirmare"?

Domnule Piedemonte, ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

De ce initiezi/sustii porcarii la adresa identitatii Campionatului National impreuna cu clubul "de companíe" GTC, club care precurveste deliberat :fk2 prin toate paturile (obiect pe care se :fk2 ) campionatelor in functiune?

Mmm?

E retoric, nu trebuie sa te dezvinovatesti, toti va cunoastem.

V-ati contaminat "veneric" de la o cupiță organizata parşiveste de GTC anul trecut si acum aduceti in Campionat secretiile fetide "de confirmare" ale trackului si a afectiunilor irationale produse de acesta.

Cica "sigilati" dispozitivul in care se introduce trackul si sportivii nu pot accesa informatia din acesta.

Daca din intamplare si accidental se distruge acel sigiliu?

Primesti penalizare? Cu siguranta!

Va deveni un sport de supraveghere si protejare de sigilii gps???

Aveti in mâneca un sigilator oficial de gps-uri "intrun" parbriz, omologat, de la FRAS?

Sau o faceti la mica intelegere in parcare?

Pentru asta sunteti de capul vostru?

Nu primim amenda asa de control ca poate desigilam gps-ul si descarcam trackul intr-o tableta cu harta si gata calea spre Finish fara roadbook.

Va deveni un sport gen "tir" unde cei cu privirea agera vor putea naviga pe ecranul acela, chiar si mic asa cum e?

Va deveni un concurs de cine are "lupa" mai mare ca sa poata vedea mai bine dunga salvatoare si laşă?

Gogomania asta enorma e intrecuta doar de rusinea cu care s-a acoperit conducerea comisiei prin introducerea acestei nerozii in regulament.

Rusine

Demisia

Le

Mai am o intrebare: ati organizat un eveniment in care sa probati acest "track" si navigarea cu el in masina pentru "confirmare"?

Sau prima etapa, asta de la Sighisoara, e facuta ca experiment pe cobaii platitori, sportivii, si cobaii organizatori?

Si daca nu e ok, urmatoarele 7 etape se vor face fara track de verificare? Recte fara gps "intrun" parbriz?

Am asistat pana acum ceva timp la mediocritatea pasiva a presedintelui demisionar Silviu Bulugioiu, a venit vremea afisarii si aplicarii (din pacate) a mediocritatii agresive a actualei conduceri a CNOR.

Cum veti mai putea folosi "azimutul" ca mijloc de "orientare in teren", asa cum il stim, daca vom avea o dunga dupa care ne putem ghida cu usurinta???

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Cupa DT Trrophy 2016 va avea loc in perioada 25-28 august,voi reveni cu mai multe detalii

Cum ti am zis si tis

Pune me 1 pe lista cu all inclusiv

Vin sigur

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Dragailor, ca sa nu se creeze confuzii, DT Trophy sau orice alte forme de prescurtare, nu au legatura cu Discovering Transylvania Trophy, competitie care s-a desfasurat in ultimii 2 ani.

Editat de seb-sebastian
Born to be free, born to be wild
Link spre comentariu

Dragailor, ca sa nu se creeze confuzii, DT Trophy sau orice alte forme de prescurtare, nu au legatura cu Discovering Transylvania Trophy, competitie care s-a desfasurat in ultimii 2 ani.

Se va tine si Discovering Transylvania Trophy?

ca daca da, pune me si pe aia 1 pe lista

Numai bine

Pedro

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Ce inseamna "clasa side by side" in ceneoreu?

Cum e pana la urma cu said bai saidu asta? :wr

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Cum e pana la urma cu said bai saidu asta? :wr

Nu ne-am inteles?

Aici gasesti informatii nu raspunsuri, sefii n-au timp pentru pulime, ei fac roadbookuri, tot ei fac trackuri.

Sunt ocupati.

Au niste trepadusi, analfabeti la randul lor, dar sunt ocupati cu preaslavirea celor ce-i poseda.

Link spre comentariu

Radule ...dar tu (ca vad ca te dai mare cocos) de ce nu raspunzi omului legat de intrebarea lui de side by side !!!!

Pentru ca nu sunt in CNOR si nici spionaj nu fac pentru a afla, stiu doar de unde le-a venit "ideea".

Si mai trebuie si cocosi, ca tare multi homalăi umbla pe aici.

Editat de Radu Chelaru
  • Like 1
Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare