Yonutz Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Hai ca sunt edificat partial pana la urma care e treaba cu "said bai saidu" ... Comisia Nationala de Offroad (CNOR) anunta, ca incepand cu sezonul competitional 2016, va introduce in premiera clasa side by side. "Aceasta clasa de concurs nu puncteaza in campionat, iar departajarea competitorilor se va face in functie de timpii obtinuti in traseu. Pentru aceasta clasa se vor face separat, clasamente, cat si podium si festivitate de premiere. Echipajele side by side vor avea in componenta pilot si copilot, navigatia se va face la fel ca la celelalte clase de concurs. Un amanunt foarte important pentru participantii in clasa side by side, la fel ca si la celelalte clase de concurs, este siguranta echipajelor. Daca echipajele inscrise in concurs nu respecta toate normele de siguranta, nu vor putea lua startul in competitie." sursa: facebook Presupunand ca ca se va putea merge "sbs" pe toate cele 3 variante de traseu (am dedus asta in lipsa unor precizari lamuritoare in acest sens), asta inseamna inca 3 clase ...adica "sbs" standard, open si extrem. Asta ar insemna probabil inca 3 podiumuri in plus fata de cele 6 gandite initial. Totusi ...in conditiile in care niciuna dintre clase nu puncteaza intr-un clasament oficial...ce rost mai au premierile? Avand in vedere ca niciuna dintre aceste noi clase nu puncteaza intr-un clasament oficial, aceste noi clase necesita pana la urma licenta fras sau nu? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Clasa "side by side" a aparut in urma cererii unor sportivi care detin RZR-uri si dornici sa se dea in Campionatul National de Offroad,drept pt care s-a propus formarea unei clase separate destinate acestor utilaje,in anul in curs nu puncteaza in campionat,traseele sunt doar cele de open cu navigare pe roadbook cu track de confirmare,necesita licente atat de pilot cat si de copilot,la etapele la care avem participanti din clasa respectiva sportivii vor trebui premiati cu diplome si cupe(daca permite bugetul si premii ca si la celelalte clase)iar taxele de participare vor fi cele de open.Startul acestei clase se va da la 10 minute dupa startul ultimului concurent de la open.Punctajul,penalizarile si regulamentul pt aceasta clasa noua va fi cel de open mai putin specificatiile tehnice ale greutatii minime. tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 deci pot sa ma dau cu atev-ul ca si ala are doua locuri da e unu dupa altul nu side by side :):):) oaaau si asta inseamna ca daca ma dau cu atv-ul platesc 1500 lei pe echipaj :):):) da primesc diploma si cupa ,daca permite bugetul desigur:):):) incepe sa devina comedie tot campionatul asta si tot ce se anunta pe aici a fi ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 foarte fain cu side by side asta Singura problema e ca ar trebui dat drumul cu cel puțin juma de ora înaintea celorlalți :-))) Multă bafta în continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 deci pot sa ma dau cu atev-ul ca si ala are doua locuri da e unu dupa altul nu side by side :):):) oaaau si asta inseamna ca daca ma dau cu atv-ul platesc 1500 lei pe echipaj :):):) da primesc diploma si cupa ,daca permite bugetul desigur:):):) incepe sa devina comedie tot campionatul asta si tot ce se anunta pe aici a fi ... Cine sa te mai multumesca si pe tine? Asta, ce fac ei cu pregatirile pentru campionatul vietii, este un ante coitum. Cine se prinde, bine, cine nu se prinde se da dupa presedintele in functiune si ii aduce osanale fatarnice acestuia. Sa fie la ei acolo. Pana nu scot nesimtirea de track, nu consider ca e facut cu creierul ci cu culus-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 (editat) Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 deci pot sa ma dau cu atev-ul ca si ala are doua locuri da e unu dupa altul nu side by side :):):) oaaau si asta inseamna ca daca ma dau cu atv-ul platesc 1500 lei pe echipaj :):):) da primesc diploma si cupa ,daca permite bugetul desigur:):):) incepe sa devina comedie tot campionatul asta si tot ce se anunta pe aici a fi ...[/quote Deci nu poti sa te dai cu atv-ul,atv-ul nu este side by side,si daca ai fi citit atent vedeai ca diplome si cupe se primesc oricum,treaba cu bugetul se referea la premii in bani sau in produse. Ma repet si mai scriu odata ca aceasta clasa a fost introdusa la cererea unui grup de 6-8 sportivi care detin aceste utilaje si vor sa se dea intr-un cadru organizat. Editat Martie 24, 2016 de blavenstein tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 (editat) Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Carol, raspunsul corect era: nu ai cum sa vii cu ATV pentru ca nu poti naviga pe roadbook stând pe ATV, pentru ca: cu o mana tii caietul, cu una bifezi, cu una tii ghidonul si cu una resetezi terratrip-ul, stiu ca tu poti, dar tu esti unic in felul tau, intrinsec. Domnii de la CNOR au track, dar este in sinergie (a se citi pleonasm) cu roadbookul, te-ar primi si cu ATV dar nu iti pot da numai tie voie sa faci navigatia doar pe track, pentru ca ar vrea si aia de la auto exact la fel si e conflict de interese meschine. Era o vreme (TAT 2007) cand astfel de lucruri existau, ATV-istii aveau track si asa de bine navigau ca tot dupa noi cei cu roadbook-uri se tineau (unii, strainii in speta), dar pe atunci lumea era normala la cap...si unii piloti erau palmuiti de copiloate...respect? Editat Martie 24, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 pai tocmai deaia ma distra chestia, adica daca sunt 6-8 sportivi care au asa ceva se introduce o clasa noua:) daca erau 6-8 sportivi cu atv- de genul Bombardier,Polaris,Can-am..sau cum se mai numesc care permit 2 doua locuri alea nu merg? dece? daca eu vreau sa conduc ca ma tin de ghidon si in spate am navigatorul care imi sopteste suav la ureche in ce directie sa ma indrept? unde e problema? de teratrip pot sa resetez si eu aia nu e bai iar comunicarea intre noi se face prin intercom,urlete zbierete sau pumni in coaste sa stii in ce directie mergi Radu eu sunt mai mititel asa :) pe la TAT de prin 2010 dar participat efectiv ca pilot in 2011 dealtfel la a 10-a aniversare TAT...si ultima :) asta cu side by side este (sa ii dau apa la moara lui Radu :)) e ca sexul doar pe o parte, interzis sa fii tu sub sau deasupra:):):) in fine nu mai conteaza:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 fara :) stii ca imi esti simpatic :) da nu te poti compara cu o femeie fie ea si urata:):):) Normal ca nu ma poti compara, de unde sa stii tu cum e cu femei? Nu uita ca ti-ai declarat disponibilitatea de a avea un copilot in...ceafa, construieste-ti rationamentul "accordingly". Hai ca astea ti le soptesc la ureche cand ti-oi fi copilot si tu te apleci "ca din intamplare" peste ghidon, iar eu iti penetrez...intunericul cu frontala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 (editat) Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Normal ca nu ma poti compara, de unde sa stii tu cum e cu femei? Nu uita ca ti-ai declarat disponibilitatea de a avea un copilot in...ceafa, construieste-ti rationamentul "accordingly". Hai ca astea ti le soptesc la ureche cand ti-oi fi copilot si tu te apleci "ca din intamplare" peste ghidon, iar eu iti penetrez...intunericul cu frontala. :ha::ha::ha: Ce palpitant! :wink: @Karol iti place sa-ti sufle vecinul in ''ceafa'' :bb @Radu, Nu ii ajuti putin pe colegii ca ai ceva experienta iar alti navigatori/copiloti de la OPEN sau EXTREM nu dau buluc sa le impartaseasca din experienta competitionala : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?91796-Cum-se-asigura-o-coborare-periculoasa-cu-o-sufa/page4 :tk Editat Martie 24, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 (editat) Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 :ha::ha::ha: Ce palpitant! :wink: @Karol iti place sa-ti sufle vecinul in ''ceafa'' :bb @Radu, Nu ii ajuti putin pe colegii ca ai ceva experienta iar alti navigatori/copiloti de la OPEN sau EXTREM nu dau buluc sa le impartaseasca din experienta competitionala : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?91796-Cum-se-asigura-o-coborare-periculoasa-cu-o-sufa/page4 :tk Nu sunt dispusi sa impartaseasca neaparat din "familiile" ce se creeaza ad-hoc sau cu pețeala, tainele alcovului (habitaclului) sunt de multe ori atat de intime incat ai impresia petrecerii lor ca intr-un vis eroic. Carol probabil ca aspira mocnit la "lupanarul cu ghidon" si implicit la o "reiteratie", cu repetitivitatea definitorie, a ceea ce spera el sa se intample dupa ce ii freaca intre picioare saua de la ATV vreo 7-8 ore (cu vibrații) si, tot ca din greseala, ratacinti aflandu-se, el si copilotul se apuca sa-si detensioneze şufele reciproc. Nu-i chiar asa simplu, cine rabda pana in camera...trebuie sa se spele doar de praf. Editat Martie 25, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Sa dus de rapa si topicul asta:):):) Grseala mea ca nu am fost atrnt sa scriu corect copiloata! Si a ramas doar copilot si deaia Radu nu se poate abtine:) Apro de detensionare:) la Gtc cand a fost prima oara cupa au fost unii de s au detensionat toata noaptea de am crezut ca ma duc la receptie sa dorm pe canapea la cum dadeau cu patul de perete:):):) am renuntat:) am mai lins o palinca si m am treit abea inainte de start:):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 (editat) Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Sa dus de rapa si topicul asta:):):) Grseala mea ca nu am fost atrnt sa scriu corect copiloata! Si a ramas doar copilot si deaia Radu nu se poate abtine:) Apro de detensionare:) la Gtc cand a fost prima oara cupa au fost unii de s au detensionat toata noaptea de am crezut ca ma duc la receptie sa dorm pe canapea la cum dadeau cu patul de perete:):):) am renuntat:) am mai lins o palinca si m am treit abea inainte de start:):):) Carolica, subliminal-deliberat ai omis sa mentionezi sexul slab ca fiindu-ti potential copiloata, invitatia ta era cu tâlc, bine structurata si adresata barbatilor, survenita dupa nevoile, iata, derivate din indeletnicirile celor de la GTC, supozate de tine ca fiind firesti si fiziologice la ceas de noapte, dar cu siguranta eronat, dat fiind faptul ca patul era dat de perete succesiv-obsesiv din cu totul si cu totul alt motiv, si anume: numarau banii agonisiti si totodata si "pierduti" fratioare, cum vine asta? Zgomotul era nu patul, ci cotul casierului sau casierei, cot ce se tot lovea de perete repetitiv si cu mici pauze pentru umezit degetele, in vederea unei acurateti sporite a evaluarii "pierderilor" financiare, vezi Doamne. Topicul e f. la obiect, "informati f.utile pentru cnor", ce nu e la obiect? Orice se intampla la cnor e util, vrei sa insinuezi ca la cnor se intampla lucruri inutile? Ia vezi! Editat Martie 25, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Karol - eu cu tine pe ATV nu ma urc :D Pe de alta parte haios a fost ca am vazut anuntul cu side-by-side dupa care am vazut ca domn presedinte dadea cu share la un anunt de vanzare al unui RZR :) posibil ca aia 5 - 8 concurenti sa ramana 4 - 7 :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Karol - eu cu tine pe ATV nu ma urc :D Pe de alta parte haios a fost ca am vazut anuntul cu side-by-side dupa care am vazut ca domn presedinte dadea cu share la un anunt de vanzare al unui RZR :) posibil ca aia 5 - 8 concurenti sa ramana 4 - 7 :wink: Asa vand si eu o casca OMP...daca are vreo legatura! :ha::ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Sa dus de rapa si topicul asta:):):) Grseala mea ca nu am fost atrnt sa scriu corect copiloata! Si a ramas doar copilot si deaia Radu nu se poate abtine:) Apro de detensionare:) la Gtc cand a fost prima oara cupa au fost unii de s au detensionat toata noaptea de am crezut ca ma duc la receptie sa dorm pe canapea la cum dadeau cu patul de perete:):):) am renuntat:) am mai lins o palinca si m am treit abea inainte de start:):):) iMI PARE RAU DACA NU TE AM LASA T SA DORMI Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 iMI PARE RAU DACA NU TE AM LASA T SA DORMI Ia uite cine dadea cu cotul in perete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 iMI PARE RAU DACA NU TE AM LASA T SA DORMI Pedro daca tu ai fost ala, atunci sa stii ca dupa atatia ani te iert:):):) pe tine nu ma supar :) chiar ma bucur ca ai fost tu ala ca altfel varianta prezentata de Radu e dea dreptul jignitoare la adresa clubului din care fac parte ;) Pedro la mai ...multe ! :) da sa imi zici sa cer camera in partea cealalta de etaj :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Pedro daca tu ai fost ala, atunci sa stii ca dupa atatia ani te iert:):):) pe tine nu ma supar :) chiar ma bucur ca ai fost tu ala ca altfel varianta prezentata de Radu e dea dreptul jignitoare la adresa clubului din care fac parte ;) Pedro la mai ...multe ! :) da sa imi zici sa cer camera in partea cealalta de etaj :):):) Carolica, sa vezi ce jignitoare la adresa mea (si nu numai, lista e lunga) a fost varianta clubului din care faci parte, asa ca, sa-mi linga şaorma, fac cinste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Radu :) ma cunosti stii ca eu nu am nici vreo apartenenta de nici un fel cu nici una din "tabere"dar nici nu vreau sunt in GTC pt ca asa am vrut si mi-a placut ideea de la inceput si deasemenea mi-au placut oamenii din care era format,actualmente nu stiu ce elemente reactionare mai sunt pe acolo dar nici c ama intereseaza, iar luptele interne sau la varf deasemenea imi sunt indiferente eu concurez si ma intalnesc/intrec cu oamenii nu cu ideile sau cluburile lor, imi place cum se spune sa "ni le masuram"in teren desi stiu ca poate a mea nu e lafel ca a ta, sau poate cine stie o fi mai ceva :) dar asta e doar parerea mea :) pt mine off-roadul e doar un hobby, nu e busines nu e loc de refulare sau de eliminare in eter de frustrari si dejectii,e doar un mijloc de a ma relaxa dupa o perioada de munca la birou sau alte activitati :) fiecare cu ale lui :) Pedro dadea cu cotul in perete :) eu mai bagam o tuica:) si ma scaldam in mocirla printre spalierii de vie :):):) a fost frumos, apropo ma scuzi de zdranganituri da nu stiam de lombosciatica :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 (editat) Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 "pt mine off-roadul e doar un hobby, nu e busines )" ...bine le mai zici, pentru tine hobby, pentru altii, "industria offroadului" se dezvolta. Editat Martie 26, 2016 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Si...un punct de vedere oficial :br dar acum sa vedem ce a formulat in cerere...:wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Si...un punct de vedere oficial :br dar acum sa vedem ce a formulat in cerere...:wink: Asa cum am mai sus... asta e apa de ploaie. Praf in ochii fraierilor care pun botul. Tupare, pe ce baza girezi tu informatiile astea? Adica daca FRAS-ul emite o hotarare prin care zice ca sanctioneaza sportivii care se dau in alte competitii, hotarare valabila pentru toate ramurile sportive din cadrul FRAS-ului iar tu vi si spui ca CNOR-ul nu ii va sanctiona? Oricum nu CNOR-ul ii sanctioneaza ci FRAS-ul. Exista vreo decizie de la FRAS care da derogare sportivilor din CNOR? Eu nu am vazut. Mai am si o informatie "utila"... Mult iubitul presedinte FRAS spune intr-un mesaj catre toate structurile sportive printre altele ca premile acordate castigatorilor vor fi impozitate. Culmea e ca spune asta numai despre premiile care se dau la competitiile care nu sunt autorizate de FRAS. Sa inteleg ca la cele care sunt sub FRAS nu se fiscalizeaza taxele si nu se inpoziteaza premiile? E posibil asa ceva? Daca cineva castiga un premiu in produse, se calculeaza valoarea lor si sportivul plateste impozit pe aceasta valoare? http://fras.ro/mesaj-catre-toate-structurile-sportive-din-ramura-automobilism-sportiv/ Norris mai zice si ca: "Controalele vor fi supervizate de către ANAF". Pai, cine face aceste controale care sunt supervizate de ANAF? Tupeu si aberatie... asta inseamna conducera FRAS-ului acum... Eu, de afara, din informatiile oficiale asa o vad... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Asa s-a formulat intrebarea! Raspunsul e mai sus. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Re: Informatii utile pentru CNOR 2016 Ce ma nelamureste pe mine este urmatorul lucru: In raspunsul de la MTS s-a citat statutul FRAS. Lucru asta e usor dubios... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate