adysx Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Salutare, In urma discutiei avute cu pantzerrow as dori sa ma inscriu si eu impreuna cu baiatul meu (de 7 ani) in expeditia din 17-19 iunie. 1. Pantzerrow - Nissan Terrano 2 MT, doua camere duble 2. Vetaly_100 - Mitsubishi Pajero V60 MT, doua camere duble 3. ZULU - Toyota KZJ 70 MT, cameră dublă 4. Optimus - Pajero Sport, camera dubla 5. PMStancu - TLC BJ42, cameră dublă 6. ...-Nissan Patrol, camera dubla (nu are inca un cont pe forum) 7. Mpopescu - Toyota BJ 46 MT, troliu, o camera dubla 8. captain morgan- Mercedes G, MT+troliu, camera dubla pozitiile 9-12 sunt ocupate de 2 pasionati din Bucuresti, unul din Timisoara si unul din Ploiesti (pastram elementul surpriza ) 13. marius4motion -Samurai, MT+troliu, camera dubla 14. ...-Toyota 73, MT+troliu (la fel fara cont pe forum inca ) 15. adysx - Suzuki Jimny MT + troliu, camera dubla Ca si experienta in offroad doar cu motocicleta touring in trecut si 2 iesiri offroad cu Jimny pe Valea Doftanei - Sacele si un forestier din muntii Vrancei - Lepsa Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 28, 2016 Partajează Postat Mai 28, 2016 (editat) Re: Pe urmele Dacilor 2016 Ma inscriu si eu daca ma acceptati. Am doar AT pe Wrangler, dar am blocant fata si spatel. Camera dubla cu pat suplimentar pentru copil sau Apartment. 1. Pantzerrow - Nissan Terrano 2 MT, doua camere duble 2. Vetaly_100 - Mitsubishi Pajero V60 MT, doua camere duble 3. ZULU - Toyota KZJ 70 MT, cameră dublă 4. Optimus - Pajero Sport, camera dubla 5. PMStancu - TLC BJ42, cameră dublă 6. ...-Nissan Patrol, camera dubla (nu are inca un cont pe forum) 7. Mpopescu - Toyota BJ 46 MT, troliu, o camera dubla 8. captain morgan- Mercedes G, MT+troliu, camera dubla pozitiile 9-12 sunt ocupate de 2 pasionati din Bucuresti, unul din Timisoara si unul din Ploiesti (pastram elementul surpriza ) 13. marius4motion -Samurai, MT+troliu, camera dubla 14. ...-Toyota 73, MT+troliu (la fel fara cont pe forum inca ) 15. adysx - Suzuki Jimny MT + troliu, camera dubla 16. georgei23 Wrangler Rubicon, apartament cu 2 camere separate, daca se poate Editat Mai 28, 2016 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 28, 2016 Autor Partajează Postat Mai 28, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Ma inscriu si eu daca ma acceptati. Am doar AT pe Wrangler, dar am blocant fata si spatel. Camera dubla cu pat suplimentar pentru copil sau Apartment. 1. Pantzerrow - Nissan Terrano 2 MT, doua camere duble -PLECARE DIN BUCURESTI 2. Vetaly_100 - Mitsubishi Pajero V60 MT, doua camere duble- PLECARE DIN BUCURESTI 3. ZULU - Toyota KZJ 70 MT, cameră dublă- PLECARE DIN BUCURESTI 4. Optimus - Pajero Sport, camera dubla- PLECARE DIN BUCURESTI 5. PMStancu - TLC BJ42, cameră dublă- PLECARE DIN CONSTANTA (fie ne intalnim la intrarea pe A1 dinspre centura, fie in benzinaria Gazprom de la km 60) 6. ...-Nissan Patrol, camera dubla (nu are inca un cont pe forum)- PLECARE DIN BUCURESTI 7. Mpopescu - Toyota BJ 46 MT, troliu, o camera dubla- PLECARE DIN BUCURESTI 8. captain morgan- Mercedes G, MT+troliu, camera dubla- PLECARE DIN BREAZA, jonctiune pe A1 9. axxamd- Jeep Cherokee, camera dubla- PLECARE DIN TIMISOARA, jonctiune in zona Hateg 10. ... - Jeep Wrangler, camera dubla- PLECARE DIN BUCURESTI 11. ... - Jeep Wrangler, camera dubla- PLECARE DIN PLOIESTI, jonctiune pe A1 12. marius4motion -Samurai, MT+troliu, camera dubla- PLECARE DIN BUCURESTI 13. ...-Toyota 73, MT+troliu (la fel fara cont pe forum inca )- PLECARE DIN PLOIESTI, jonctiune pe A1 14. adysx - Suzuki Jimny MT + troliu, camera dubla- PLECARE DIN BUCURESTI 15. georgei23 Wrangler Rubicon, apartament cu 2 camere separate, daca se poate- -PLECARE DIN BUCURESTI Plecarea grupului din Bucuresti se va face din parcarea Praktiker Militari la ora 05:30 Cei ce au fost si in turele din anii trecuti va pot confirma faptul ca desi e o ora matinala, compensam prin frumusetea locurilor intalnite pe traseu. Cu restul grupului ne vom intalni pe A1 sau in alte locatii dupa cum urmeaza: -06:00-06: 15, pauza de cafea la Gazprom pe A1 -09:30-10:00, parcarea din fata manastirii Polovragi -13:00-13: 15, intersectia din Ciungetu (coordonate GPS - N45.386272 E23.954558) -17:00-17:30, benzinaria OMV Petrosani -18:30 cu aproximatie in Hateg Am luat 30 de minute marja de eroare intrucat intotdeauna gasim ceva frumos de vazut/fotografiat. :wink: Am rugamintea sa imi dati un PM (cei care aveti cont aici ) si sa imi comunicati optiunile pentru cina din data de 17 iunie. Incerc sa ma coordonez cu bucataria de la hotel astfel incat dupa sosire sa avem parte de hrana calda si "ceva la rece" . :grin: Ulterior, fie ca e vorba de mic dejun sau cina le vom da la fata locului :tk Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 28, 2016 Partajează Postat Mai 28, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Salutare tuturor, Pentru doritori, in 2016 acest traseu il voi organiza dupa cum urmeaza: -17-19 iunie, cazare in zona Hateg -28-31 iulie, cazare in zona Hateg insa lista este deja inchisa intrucat s-a format deja un grup de 17 masini. -august-septembrie, cazare exclusiv la cort. Data va fi anuntata din timp in functie de vreme si participanti. ........................................... Pentru 28-31 iulie daca nu am nevoie de cazare se mai pot face inscrieri sau deja sunt prea multe echipaje? As fi fost interesat de acea perioada deoarece atunci incep C.O. si ar fi un bun inceput. Pentru iunie sau august nu am timp liber in intervalul mentionat. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 28, 2016 Autor Partajează Postat Mai 28, 2016 (editat) Re: Pe urmele Dacilor 2016 Pentru 28-31 iulie daca nu am nevoie de cazare se mai pot face inscrieri sau deja sunt prea multe echipaje? As fi fost interesat de acea perioada deoarece atunci incep C.O. si ar fi un bun inceput. Pentru iunie sau august nu am timp liber in intervalul mentionat. Cu mare placere as fi facut loc pentru nenumaratele cereri aferente lunii iulie insa din pacate locurile sunt ocupate in totalitate iar iesirea va fi adresata doar unei marci 4x4. Merci de intelegere. Poate ne intalnim in august-septembrie la cort in acelasi circuit :wink: PS: pentru iesirea din iunie daca exista disponibilitate , am o solicitare pentru 2 locuri. Asa cum am spus vor contribui la costul carburantului :tk Editat Mai 28, 2016 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 28, 2016 Partajează Postat Mai 28, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 In acel weekend din iunie sunt pe baricade la munca, imposibil de eliberat :sr Pentru august-septembrie daca se anunta din timp data exacta poate reusesc sa-mi fac un liber si as fi incantat sa particip la acea iesire. :al Intre timp va doresc o iesire, pardon, doua :wink: , cat mai reusite :h5 S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 29, 2016 Autor Partajează Postat Mai 29, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Pentru ziua 3, azi dimineata am primit confirmarea din zona ca vom primi tot sprijinul necesar pentru traseul ce include cateva sate parasite din munti dar si alte surprize placute. Cosmetizam, prelucram fin detaliile si speram sa va oferim amintiri unice. Pregatiti aparatele foto :wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Salut, Din intamplare, voi fi si eu in Hateg in acea perioada. Te rog, cand veti avea programul clar, detalii cu traseele din ziua a doua si a treia (sambata si duminica). Ma gandesc sa vin si eu cu voi, daca sunteti de acord, desigur. Am o Toyota Lj70 cu MT. Multumesc, Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 un nr de tel pt. info ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 9, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Update, sper eu ultimul :old 1. Pantzerrow - Nissan Terrano 2 2. Vetaly_100 - Mitsubishi Pajero 3. ZULU - Toyota KZJ 70 4. Optimus - Pajero Sport 5. PMStancu - TLC BJ42 6. ...- Nissan Patrol 7. Mpopescu - Toyota BJ 46 MT 8. captain morgan - Mercedes G 9. axxamd - Jeep Cherokee 10. ... - Jeep Wrangler 11. ... - Jeep Wrangler 12. marius4motion - Samurai 13. ... - Toyota 73 14. adysx - Suzuki Jimny 15. georgei23 - Jeep Wrangler Rubicon 16. Alin - Jeep Cherokee 17. Florin - Nissan Navara Au mai fost colegi carora le-am raspuns in privat dar nu am primit nimic inapoi. Timpul nu imi permite sa insist, aveti numarul de telefon, stiti cum sa dati de mine. Ca sa nu facem o discutie prea lunga, reamintesc cateva elemente de baza ale acestei iesiri dar si mici completari : - masina in stare tehnica adaptata unui traseu de cel putin 1200 km - OBLIGATORIU statie CB !!! - lanterne frontale si bocanci. Un polar sau o pelerina pot fi chiar utile. - regimul individual de hrana si hidratare aferent deplasarilor din timpul fiecarei zile Micul dejun tip bufet suedez si cina sunt asigurate de hotelul unde ne vom caza. - respect pentru grup si organizatori dar mai ales pentru munte si natura. Reprezentam comunitatea 4x4 si vreau sa o facem cu cinste si fara incidente. Orice act de indisciplina sau teribilism inutil va atrage dupa caz excluderea din grup, fie raspunderea in fata autoritatilor competente, motiv pentru care fiecare va fi stapanul propriilor fapte pe parcursul celor 3-4 zile. -sufe, ocheti, truse de prim ajutor, eventual un topor sau o drujba (in 2012 a cazut de la furtuna un copac pe traseu) poate chiar si o lopata acolo unde se poate. Strategica inca ne poate oferi ceva zapada... Astazi am finalizat detaliile legate de cazare si am facut rezervarile de rigoare in ceea ce priveste turul pesterilor pentru grupul nostru. Punctele de intalnire le cunoasteti, orele aproximative la fel. Multumesc si ne vedem la traseu :tk 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2016 (editat) Re: Pe urmele Dacilor 2016 Intrucat am o solicitare venita din afara tarii pentru acest traseu, v-as ruga daca exista cineva care este dispus sa inchirieze o masina pentru aceasta iesire. Intreb aici (intre noi :grin:) dupa care de luni la firmele de specialitate. Ma intereseaza ca masina sa aibe macar AT-uri si statie CB. Evident sa fie si in stare tehnica adecvata sa faca fata celor 1200 km. Preluarea/predarea masinii se va face in Bucuresti. Perioada in care avem nevoie este incepand cu 16.06.2016 dupa ora 17 pana in dimineata zilei de 21.06.2016. Astept PM. Daca raspund mai greu este pentru ca am foarte multa treaba zilele astea. :tk Editat Iunie 10, 2016 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 18. Dan - Jeep GC Rog pentru apartament , daca mai sunt locuri XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 12, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 1. Pantzerrow - Nissan Terrano 2 2. Vetaly_100 - Mitsubishi Pajero 3. ZULU - Toyota KZJ 70 4. Optimus - Pajero Sport 5. PMStancu - TLC BJ42 6. ...- Nissan Patrol 7. Mpopescu - Toyota BJ 46 MT 8. captain morgan - Mercedes G 9. axxamd - Jeep Cherokee 10. leo31 - Jeep Wrangler 11. ... - Jeep Wrangler 12. marius4motion - Samurai 13. ... - Toyota 73 14. adysx - Suzuki Jimny 15. georgei23 - Jeep Wrangler Rubicon 16. Alin - Jeep Cherokee 17. Florin - Nissan Navara 18. Morad Hussien - vedem ce masina, inca mai caut sa inchiriez :hl 19. Dan - Jeep GC LISTA ESTE INCHISA deoarece am umplut tot hotelul. S-a trimis lista cu repartizarea pe camere, repartizare facuta in functie de data inscrierii si binenteles in functie de membrii ocupanti ai fiecarei masini. O sa pierdem putin ca viteza de deplasare caci grupul e maricel, multi km, dar ma bucur ca exista interes pentru cunoasterea istoriei acestui neam. Muntele ramane in urma noastra exact cum l-am gasit drept pentru care in fiecare masina v-as ruga sa existe cate un sac pentru resturile menajere adunate in timpul fiecarei zile. :tk Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 (editat) Re: Pe urmele Dacilor 2016 Eu-s gata, aproape....:banana Nu, :2830912117: are motor 3B (adică diesel) și lichidul ăla nu este benzină, recipientul conține doar o promisiune... Editat Iunie 12, 2016 de pmstancu 1 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 15, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 In zona a plouat destul de serios in aceste zile. Tocmai ce am vorbit in zona cetatilor si din fericire acolo nu sunt probleme . De maine 30-35 de grade pana marti . Nu uitati de sufe, ocheti, topor sau drujba unde se poate si ceva lopeti. Asta in caz ca e nevoie sa "reconfiguram traseul" :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Deci, să înteleg că ne întoarcem marţi?! Ar fi păcat să pierdem prognoza asta! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 15, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Nu noi facem prognoza. Chuck Norris ne ghideaza. Vestile pana acum sunt bune :wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Eu din poza inteleg ca vestile sunt bune dar tre' sa ai neaparat gheu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Astea-s vestigiile pe care le vom admira? Putem să luăm şi ceva suveniruri? Se acceptă returnarea în 3 zile, în condiţiile în care ambalajul rămâne intact? AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Mpopescu, gradul meu de alfabetizare-i scăzut, pentru mine j şi g sunt tot aia, funcţie de context. Deci eu o să particip cu BG28-30, 33,5...... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 15, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Astea-s vestigiile pe care le vom admira? Putem să luăm şi ceva suveniruri? Se acceptă returnarea în 3 zile, în condiţiile în care ambalajul rămâne intact? Fiecare intelege ce vrea :wink: "O mama isi duce fiica la ginecolog: -Domnu' Doctor vreau sa vad daca fiica mea are floarea rupta. -Doamna fiica dumneavoastra nu are numai floarea rupta, dar are si ghiveciul spart." Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Deci nu mai spal maine masina, vin cu ea murdara, ca avem spalatorese pe traseu?! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Deci nu mai spal maine masina, vin cu ea murdara, ca avem spalatorese pe traseu?! :grin: Io vreau sa mi se rezerve 4 jetoane , ca sa ma misc mai lent :ha: XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Sa inteleg ca prioritate are masina cea mai murdara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Pe urmele Dacilor 2016 Io vreau sa mi se rezerve 4 jetoane , ca sa ma misc mai lent :ha: Mi-e teama ca pana la pozitia 19 se termina jetoanele! Ghinion de nesansa! :ha: Dar pentru ca esti simpatic, poate iti dau unul de la mine. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate