Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Patrol y61 2.8 fara tobe,bine sau rau??

PATROLALX

Postări Recomandate

Re: Patrol y61 2.8 fara tobe,bine sau rau??

Mi-ati putea recomanda un radiator aftermarket ,care sa fie cat de cat bun??

Nissens - vreo 1200 lei. E din Al + capace de plastic

Dar daca esti dispus sa strici 2000 lei , poti face unul HD din al, ceva mai mare in grosime cu 1,2 cm ( deci vreo 35% capacitate de racire suplimentara) , pe comanda , si ai treba profi pe masina

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pentru sunet am optat pt o toba Sebring .Are un sunet gros ,dar la drum lung e cam deranjant

eu am schimbat toba pt ca a mea era sparta .iar cum un prieten a dat-o jos de pe un seat leon cupra ca suna monstruos am zis ca hai sa o pun eu ...in relanti pe patrol asa duduie zici ca e American Chopper :D

Faci un video cu sunetul pentru prietenul tau ? :2dr

Link spre comentariu

Faci un video cu sunetul pentru prietenul tau ? :2dr

Fac fac , cum nu 😁 da uita-te la mine pe fb ca am unu cand ontru in curte dupa wrangler si se aude bine

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

... fain rau ... cati bani ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Am facut si eu pentru Patrol la BV. Foarte frumoasa lucrarea si rapid. Vreo 5 zile lucratoare, super frumos, complet metalic. A fost vreo 900 lei. Ii recomand cu toata increderea.

Mircea,
Link spre comentariu

Bazine de aluminiu 3,5 mm grosime,sudate elegant,stuturi adevarate(poti strage colierele cu simt de raspundere) celule groase.Al meu a durat cam 9 zile dar a meritat. Daca faceti la comanda, trimite ti radiatorul si difuzorul, evitati eventualele nepotriviri!

Link spre comentariu

La 2.8 si 3.0 e ditai difuzorul...dar daca lucreaza totusi profi... nu or fi facut si eu un sablon ? Eu maine as da comanda, dar nu ma pot desparti de radiator si nici de difuzor. Masina trebuie sa fie in stare de functionare la orice ora .. daca e totusi vreun coleg cu motor de 3 litri care se incumeta, sa dea de stire.

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

... cate s-au facut pana acum pentru Patrol ? ... zece , cinspe ... in doua cincinale ? ... poate ca din cauza asta nu s-a justificat sa-si faca sabloane ... de vreme ce le rezolva oricum si fara ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Radiatorul a iesit foarte bine,ceva probleme au fost cu prindetea difuzorului(celulele sunt mai late,sudura proieminenta),dar le am rezolvat rapid! (de aceea recomand trimiterea difuzorului,oamenii vad si adapteaza dupa caz,nu cred ca toata lumea are la dispozitie cele necesare eventualelor modificari),costul transportului pentru difuzor e neglijabil!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare