Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Apuseni , 3 zile - 3 varfuri

Irod

Postări Recomandate

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu

Re: Apuseni , 3 zile - 3 varfuri

de la muntele Gaina am gasit tot felu de rute pe diverse forestiere de dificultate foarte scazuta si am ajuns pana la Garda . Sectiunea Garda - Arieseni amparcurs-o pe asfalt desi mai era o varianta tot cu off road. Deja ambreiajul meu patina foarte tare si am decis ca e mai intelept sa o luam pe asfalt.

A treia zi trebuia sa ajungem si pe varful Vladeasa. Datorita ambreiajului de pe Panzer IV , am decis sa stam pe langa casa si sa mergem la pesterile amenajate turistic din zona (P Ghetarul de la Scarisoara si Ionele ).

Norocul a tinut cu noi, la plecare de la P. Ghetarul de la Scarisoara , un scrasnet grozav s-a auzit de la puntea fata a Ferozei. Pe moment nu ne-am dat seama ce este , am oprit si am decuplat MRL-urile. Acasa s-au descoperit urmatoarele : carcasa grupului fata fisurata si grupul gol , pinionul de atac cu doi dinti rupti . Panzer IV m-a dus pana la 40 km de Baia Mare apui gata discul si am continuat plimbarea tractat.

Si zic ca norocul a tinut cu noi, ca de nu dadea ambreiajul meu semne de duca in ziua 2, intram in teren in ziua 3 cu 2 masini moarte .

Editat de Irod

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare