SJ Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 Silverstone este o anvelopa mai buna si mai usoara pentru ca nu este resapata si pretul ii undeva intre celelalte marci resapate si Simex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 nu sti cine aduce silverstone,un telefon ? -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 nu sti cine aduce silverstone,un telefon ? Unimog de aici de pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 Aproape de sfarsitl primei etape. Mai trebuie montate blindajele. Mai trebuie sa fac legaturile la troliu si cele de la proiectoare. Mai trebuie reglata geometria rotilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 max poti sa imi spui cat de bune sunt cauciucurile insa turbo profil simex . Din cate am observat eu, Malatesta sunt foarte tari ca si material, Ziarelli sunt moi. Acestea sunt undeva intre. Asta e si parerea altora cu care am vorbit. Ideea e ca sunt singurele anvelope resapate de tipul acesta care au aprobare sa se vanda in Germania. si malatestele au aprobare.si n u numai.... http://offroadreifen.com/programme/reif ... eifentyp=o mai sunt si aici www.calmini.de Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 Tocmai am scos masina la un test. Pot sa zic ca m-a impresionat. Suspensia care era moale si legana masina cam mult a devenit foarte ferma si stabila. Pe deal motorul m-a lasat masca. E extraordinar. Urcam cu a doua niste pante mari. V6, 3400 benzina. Daca gasesc si se potriveste, asta va fi motorul care il voi pune pe Toyota cea rosie. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 max poti sa imi spui cat de bune sunt cauciucurile insa turbo profil simex . Din cate am observat eu, Malatesta sunt foarte tari ca si material, Ziarelli sunt moi. Acestea sunt undeva intre. Asta e si parerea altora cu care am vorbit. Ideea e ca sunt singurele anvelope resapate de tipul acesta care au aprobare sa se vanda in Germania. si malatestele au aprobare.si n u numai.... http://offroadreifen.com/programme/reif ... eifentyp=o mai sunt si aici http://www.calmini.de Asa e, intradevar. M-am luat si eu dupa altii... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 Tocmai am scos masina la un test. Pot sa zic ca m-a impresionat. Arata super! (...in garaj) Niste poze...outdoor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 maine va primii un test , incercam blocajul fata , daca va trebui sa blocam si fata cred ca vor iesi poze bune :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 cauciucurile silverstone cum sunt moi sau tari fata de simex -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 Mann pune si o poza din lateral sa vaz cum o sa arate si a mea.Thnks KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 Poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 12, 2008 Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 f misto. max, ce genti sunt alea? cati bani? de unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 f misto. max, ce genti sunt alea? cati bani? de unde? Si io-s curios... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 felicitari. foarte misto a iesit. :1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 f misto. max, ce genti sunt alea? cati bani? de unde? Si io-s curios... :) Jantele le-am adus din Anglia. Nu mai stiu exact cat au fost ca am cumparat mai multe chestii de la Scorpion Racing din Londra. http://www.scorpionracing.co.uk http://www.scorpionracing.co.uk/OFFROAD ... spoke2.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 Tocmai am scos masina la un test. Pot sa zic ca m-a impresionat. Suspensia care era moale si legana masina cam mult a devenit foarte ferma si stabila. Pe deal motorul m-a lasat masca. E extraordinar. Urcam cu a doua niste pante mari. V6, 3400 benzina. Daca gasesc si se potriveste, asta va fi motorul care il voi pune pe Toyota cea rosie. :grin: foarte faina lucarea :h5 auzi da nu ziceai tu ca motorina are cuplu si bla bla bla :grin: pt cine nu stie motorul v6 de 3000 se potiveste pe cutia de viteze de motor 2lt trebuie pastrata carcasa motorului v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 Tocmai am scos masina la un test. Pot sa zic ca m-a impresionat. Suspensia care era moale si legana masina cam mult a devenit foarte ferma si stabila. Pe deal motorul m-a lasat masca. E extraordinar. Urcam cu a doua niste pante mari. V6, 3400 benzina. Daca gasesc si se potriveste, asta va fi motorul care il voi pune pe Toyota cea rosie. :grin: foarte faina lucarea :h5 auzi da nu ziceai tu ca motorina are cuplu si bla bla bla :grin: pt cine nu stie motorul v6 de 3000 se potiveste pe cutia de viteze de motor 2lt trebuie pastrata carcasa motorului v6 Asta are motor de 3400cc, V6, 4 axe cu came, 24 de supape, aproape 200 de cai. Dieselul are cuplu mai mare la aceeasi capacitate cilindrica, dar un benzinar mare si cu cat mai multi cilindrii e super. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 Gata. Azi am predat masina clientului dupa urmatoarele lucrari: Confectionat si montat blindaj diferential punte spate. Facut din otel de 5 mm grosime. Confectionat si montat blindaj fata (aluminiu de 5 mm) Confectionat si montat blindaj cute de viteze (aluminiu 5 mm) Montat GPS. Montat flanse de 3 cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 un aproximativ de pret pentru jante pe 16 si distantiere roti nisan...? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 un aproximativ de pret pentru jante pe 16 si distantiere roti nisan...? Ai PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 felicitari si spor la treaba !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 ... luati-l la o plimbare, asa, "mai speciala" :twisted: ... pragurile or sa ramana unde le este locul, adica in padure :ha: :ha: :ha: ... succes si spor la treaba ! Nu raman, am testat eu cu D.D (fix acelasi model, KJ 90) meu care nici macar nu e inaltat. Am intrat in una bucata de ciment la Agnita, cu bara asta de plastic, facut bucata de ciment 2 bucati de ciment si ramas cu bara intacta. De plastic moale cum e ea, bara/ Urcam cu a doua niste pante mari. V6, 3400 benzina. Daca gasesc si se potriveste, asta va fi motorul care il voi pune pe Toyota cea rosie. :grin: Sa vezi cum le urca cu a 1- a! :banana Si a mea e tot la fel, da pana acuma nu a fost nevoie sa o inalt sau sa ii pun diferential fata. Nu stiu cum o fi mai bine. Ai idee daca masina e luata din Ro sau Germania? Ca ma interesa cum a imatriculat motorul asta mare etc GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 RR - Negrotaurul are acte de romania (talon, CIV, placi inmatriculare) si un sasiu de KJ90 scurt... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Un nou proiect- Toyota KJ90 si un sasiu de KJ90 scurt... :h5 Pai si io ce sasiu am? ( cum adica sasiu scurt ... ca inca nu am ajuns la capitolul asta de macanica) GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate