Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou proiect- Toyota KJ90

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Un nou proiect- Toyota KJ90

Bai Rox ce dreak..... :grin: poti sa inscrii masina prin recarosare pe actele si sasiul de vinzare....tie mai i-ti treb un motor ca in acte :ha: de 3000D probabil,sau pile , nevi si bani sa pui motorul tau...si uite asa ai masina inscrisa.....cu tot ceea ce inseamna asta......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai Rox ce dreak..... :grin: poti sa inscrii masina prin recarosare pe actele si sasiul de vinzare....tie mai i-ti treb un motor ca in acte :ha: de 3000D probabil,sau pile , nevi si bani sa pui motorul tau...si uite asa ai masina inscrisa.....cu tot ceea ce inseamna asta......

Pai intreb si eu in stanga si dreapta ca nici 4000 pentru Bulgaria, nici 14000 pentru Romania nu am. Dar solutii sunt, tre doar sa intrebi.

Link spre comentariu

Cu parere de rau...tu ai fost ca fata mare la maritat...... :ha: :ha: :ha: hop si eu.....da-i grea casa.....si maciuca multa...... :ha: :ha: :ha:

Pai pareri treb sa iei mai multe la cumparare,acuma-i raul facut......ai cumparat cu inima....vinde rinichiul :grin:

Incearca s-o vinzi.....ai ceva experienta,si motor ca al tau se cauta,pt taiat......recuperezi ce poti si o iei de la inceput cum trebuie.......masini gasesti

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Cu parere de rau...tu ai fost ca fata mare la maritat...... :ha: :ha: :ha: hop si eu.....da-i grea casa.....si maciuca multa...... :ha: :ha: :ha:

Pai pareri treb sa iei mai multe la cumparare,acuma-i raul facut......ai cumparat cu inima....vinde rinichiul :grin:

Incearca s-o vinzi.....ai ceva experienta,si motor ca al tau se cauta,pt taiat......recuperezi ce poti si o iei de la inceput cum trebuie.......masini gasesti

Nu vand nici moarta! Ca o duc pe platforma si o tin numa pentru offrodeala si nu vand bunatate de masina! Ce experienta bre ca am iesit de 3 ori :))))

Link spre comentariu

Atunci pune mina si vorbeste cu Yonutz.....baietii aia stiu ce fac,si daca se baga treaba-i facuta,scoti niste bani dar ramii cu autobuzul.....si inscris in Ro,poate la bani mai putini decit in BG...mai ramine impozitul dar pentru tara muncim toti,nu? :grin:

Link spre comentariu

Atunci pune mina si vorbeste cu Yonutz.....baietii aia stiu ce fac,si daca se baga treaba-i facuta,scoti niste bani dar ramii cu autobuzul.....si inscris in Ro,poate la bani mai putini decit in BG...mai ramine impozitul dar pentru tara muncim toti,nu? :grin:

Poi mai am eu niste ponturi si daca nu imi ies nici alea o sa apelez la Ionutz sau la tine. Vaz io.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

salut,

un blocant de serie pe kj90 este similar cu unul arb cu compresor?

sunt modificari mari pentru a monta blocant de serie?

multumesc.

Link spre comentariu

salut,

un blocant de serie pe kj90 este similar cu unul arb cu compresor?

sunt modificari mari pentru a monta blocant de serie?

multumesc.

1. Treci intai pe la Prezentarea membrilor. :rules

2. Blocantul de serie este actionat electric. ARB-ul este actionat pneumatic.

3. Ca sa schimbi diferentialul cu unul blocabil, trebuie sa schimbi tot carrier-ul cu satelitii. Ramane doar coroana si pinionul de atac.

Editat de Max
Link spre comentariu

multumesc de raspuns.

ca si functionalitate exista diferente?

Aici parerile sunt impartite. Sunt avantaje si dezavantaje la ambele versiuni.

Eu m-a duce totusi pe cel original Toyota daca se poate.

Blocantul in sine nu prea se strica la Toyota cu motorasul care cupleaza sau se rup firele care duc la el daca nu sunt protejate corespunzator.

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Gata. Azi am predat masina clientului dupa urmatoarele lucrari:

Confectionat si montat blindaj diferential punte spate. Facut din otel de 5 mm grosime.

Confectionat si montat blindaj fata (aluminiu de 5 mm)

Confectionat si montat blindaj cute de viteze (aluminiu 5 mm)

Montat GPS.

Montat flanse de 3 cm.

Salut MAX,

spune-mi te rog ce dimensiuni au rotile de pe toyota pe care le-ai montat?

Ma lovesc de problema asta si deaceea te intreb, toyota mea este modelul cu ABS si am pus flanse de 3 deoarece janta dotz pe 15" ET-20 atingea in etrier(fata).

Am un set de 33x12.5-15 MT Federal Couragia.

Astept un raspuns, mersi.

Link spre comentariu

Salut MAX,

spune-mi te rog ce dimensiuni au rotile de pe toyota pe care le-ai montat?

Ma lovesc de problema asta si deaceea te intreb, toyota mea este modelul cu ABS si am pus flanse de 3 deoarece janta dotz pe 15" ET-20 atingea in etrier(fata).

Am un set de 33x12.5-15 MT Federal Couragia.

Astept un raspuns, mersi.

Salut

Anvelopele erau 265x75x16 echivalente aproximativ cu 32". Aceseta erau la limita. Cu 33" freaca in aripa la curbe cu apasare.

Intradevar, jantele pe 15 nu sunt bune pt ca ating etrierii.

Se pot pune si jante pe 15 dar cu flanse sau jante cu ET negativ mai mare.

Eu zic ca mai bine treci la jante pe 16 si sa renunti la flanse.

Link spre comentariu

Scuze de OFFTOPIC,

multumesc de raspuns, am comandat suspensie IRONMAN foam cell fara trim packer, saptamana viitoare ajunge si sa vad cum e dupa montaj, daca nu trec la jante pe 16".

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare