pinti Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Catei... daca vi vineri aduc motanul meu persan a mai mincat un pudel asa ca un catel in plus sau unul in minus nu e o problema :ha: :ha: :ha: :ha: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Catei... hai sa pun si eu niste "portrete"de-ale lui Bitza,adica nea"Patrocle".are 4 luni jumate,si inlocuieste mmentan Dogul de Bordeaux pe care o sa mi-l iau in viitorul apropiat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Catei... aparem si noi cu o poza,doua....[attachment=0]khumall la 2 luni.jpg[/attachment traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Catei... @khumall: domnu' asta e topic de catei, nu de lei de mare! :grin: (e mortal cetateanul, sa-ti traiasca!) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Catei... mersi,khumall(catzelul,caci asa il chema) are acum 5 ani ! vom mai reveni cu poze de indata ce le gasim! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Catei... hai sa vi-l prezint pe Mex al meu :banana , este un biegel, nascut pe 11 dec.2008, un caine foate incapatanat care pe langa nervi imi mananca si covoarele :ha: , dar e ok , are noroc ca e dragut http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catsomania Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Catei... Saracul Mex. Normal ca este incapatanat si roade covoarele, pentru ca e caine de vanatoare si tu nu ai ratze pe care sa le prinda prin casa :). "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Catei... Toata lumea are cate catel cu un singur nume ... al meu are 2 :ha: :ha: Totul a inceput ca la orice nou posesor de patruped : Ce nume sa`i punem ? Dupa lungi deliberari , atat de lungi incat catelului i se facusera primele vaccine si in carnetul de sanatate inca nu avea un nume :P shame on me :grin: Pana la urma s`a decis : e negru deci ii spunem .... (sunete de tobe) .. ZORRO :banana Cred ca multi s`au gandit la Nero , insa era prea banal :bannana . Bine bine , dar o sa va intrebati care este al doilea nume .Intamplarea face ca sotia vecinului meu , la care las cainele cand mai am treaba , si asta destul de des , sa fie rusoaica si in loc sa strige dupa Zorro " Haide incoa" , ea striga "adi incoa" :ha: sau "adi ma odata" :happy si uite asa, l`am botezat pe asta mic a 2a oara "ADI" :ha: si acum care cum il prinde il striga cum ii vine mai repede la gura . Spre surprinderea mea reactioneaza la fel de bine la ambele nume :uameni Iata vedeta Zorro1.jpg[/attachment:1nrtg4h6] Zorro2.jpg[/attachment:1nrtg4h6] zorro3.jpg[/attachment:1nrtg4h6] ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Catei... Saracul Mex. Normal ca este incapatanat si roade covoarele, pentru ca e caine de vanatoare si tu nu ai ratze pe care sa le prinda prin casa :). deci daca imi iau un ciobanesc trebuie neaparat sa am si oi ? :P http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Catei... Saracul Mex. Normal ca este incapatanat si roade covoarele, pentru ca e caine de vanatoare si tu nu ai ratze pe care sa le prinda prin casa :). deci daca imi iau un ciobanesc trebuie neaparat sa am si oi ? :P Bine ca nu ti-ai luat vreunogar, ca trebuia sa-i faci pista de alergat si tribune sa ne chemi sa pariem! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Catei... Care detineti bullterier mascul? Ca vreau sa-mi dau cateaua la p. pardon monta! :ha: :ha: Poate iese un bullover sau un bulloffroader! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Catei... detin eu un ciobano-germano-offroader http://farm4.static.flickr.com/3632/3520846973_f313fa6da7.jpg?v=0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Catei... @Fleyr daca mi-o cotarleste bagabontul tau, il acuz de viol si-l pun sa-mi plateasca pensie alimentara la blonda mea :ha: :ha: Tu iti dai seama ce ar iesi din astia doi? Un bull cu blana si apetit pt noroi! :ha: :ha: :ha: S-o speli tu dupa o iesire in teren :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Catei... Ce de caini.... De unde si vorba: viata de caine. Bei, f..i, mananci, dormi. In poza de jos - TYSON. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Catei... Salutare!!! Prezint si eu pe cea mai noua "membra a familiei", o catea Carpatin de Bucovina, luata de la Canisa de Barnova. Acum are cam 7 -8 luni, si crese vazand cu ochii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Catei... am uitat... o cheama Ema, si mai are in curte inca un catel si o catea din aceiasi rasa... deci nu se plictiseste... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Catei... Ea e Sara... caldura mare, asa k s-a adapostit in cuptorul pt facut cozonac... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Catei... Ea e Sara... caldura mare, asa k s-a adapostit in cuptorul pt facut cozonac... Sigur s-a ''adapostit'' din propria vointa? ..........sau ........ cineva avea ganduri necurate ? :fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Catei... dupa o "runda de negocieri" de doua ore, a iesit la aer... :banana ... Ganduri necurate cred k avea colegul ei de curte... care era probabil in 'acea peroada'... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Catei... Din ciclul: matzul ofrodist. S-a indragostit de gumele alea. Se strecura in beci doar ca sa doarma in ele. Sper sa nu sara la el toti cainii din topic. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Catei... Aura, Aria si Teo Perritos guapos.jpg[/attachment:1vub94l0] Asta-i Tori.... Tori.JPG[/attachment:1vub94l0] ice Princess si Vincy Domingo Fotos Varias 003.jpg[/attachment:1vub94l0] Si mai am vreo 2 dar nu le gasesc acum. L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Catei... Din ciclul: matzul ofrodist. S-a indragostit de gumele alea. Se strecura in beci doar ca sa doarma in ele. Sper sa nu sara la el toti cainii din topic. Ohooo....ti-ai "tras" Simexuri.... si ni le arati asa cu fereala ...uite pisica , nu e pisica :ha: Cand le vedem pe 1,3 xY60? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Catei... Din ciclul: matzul ofrodist. S-a indragostit de gumele alea. Se strecura in beci doar ca sa doarma in ele. Sper sa nu sara la el toti cainii din topic. Ohooo....ti-ai "tras" Simexuri.... si ni le arati asa cu fereala ...uite pisica , nu e pisica :ha: Cand le vedem pe 1,3 xY60? Le-am si vindut deja :ha: Pozele sunt din toamna trecuta, insa ieri am dat de ele prin telefon. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catsomania Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Catei... Srevni, motanul portocaliu este exact genul de motanoi pe care mi-l doresc sa-l pastrez la un moment dat, desi mi-au trecut de-a lungul timpului destui motanei portocalii prin mana. "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Catei... Din ciclul: matzul ofrodist. S-a indragostit de gumele alea. Se strecura in beci doar ca sa doarma in ele. Sper sa nu sara la el toti cainii din topic. Ce marca-i sata "FIMEX"? Poti sa-mi dai detalii( Producator, pret, daca sint reesapate sau nu, etc.) PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate